Blogi

Blogi

Kuinka putsata lemmikkien tahrat matosta

Suurin osa lemmikkien aiheuttamista tahroista on helppo poistaa halvoilla keittiöstä löytyvillä aineilla ja pienellä osaamisella. Täältä voit lukea mitä sinun tulee tehdä.

Lue lisää

Koiranulkoiluttajan opas aloittelijalle

Täältä voit lukea vinkkejä ensimmäiseen koiran ulkoilutukseesi lemmikinhoitajana sekä voit hakea koiranulkoiluttajaksi!

Lue lisää

Koiranhoitajat | kuinka tutustua uuteen koiraan

On tärkeää osata esitellä itsensä uudelle koiralle, kun toimit koiranhoitajana. Tässä muutamia vinkkejä tutustumiseen.

Lue lisää

Lisää lemmikinhoitoasiakkaita

Oletko uusi lemmikinhoitaja? Täältä löydät muutamia vinkkejä, joilla voit saada lisää asiakkaita ja samalla kasvattaa lemmikinhoitoliiketoimintaasi.

Lue lisää

Paljonko lemmikinhoitaja kustantaa?

Mitä voit odottaa hinnaksi, kun palkkaat lemmikinhoitajan? Miksi hinnat vaihtelevat? Tässä on pieni hintaopas Pawshaken käyttöön Suomessa.

Lue lisää

Keinot ja vinkit koiran pesemiseen

Koiran kylvettäminen on tärkeä osa koiran omistamista! Täältä voit lukea muutamia vinkkejä stressittömän kylpyhetken tarjoamiseksi karvakamullesi.

Lue lisää

Lemmikinhoitajan viestintätaidot

Hyvät viestintätaidot ovat välttämättömät lemmikinhoitajalle hänen rakentaessaan luottamusta asiakkaihinsa ja varmistaessaan karvaisten vieraidensa turvallisuuden.

Lue lisää

Lemmikin omistaminen ja elinkustannusten nousu

Elinkustannusten nousu on todellinen huolenaihe monille nykyään. Tämä voi vaikeuttaa monien ihmisten varautumista elämän perustarpeisiin, puhumattakaan lemmikin omistamisesta aiheutuviin lisäkustannuksiin.

Lue lisää

Lemmikinhoitajaksi ryhtyminen

On monia syitä miksi lemmikinhoito on hauskaa ja antoisaa hommaa, erityisesti jos omistat itse lemmikin. Täältä voit lukea perustelut asialle.

Lue lisää

Lemmikki joululahjaksi | miksi se ei ole hyvä idea

Koiran- tai kissanpennut ovat maailman suloisimpia, mutta pitäisikö sellainen antaa joululahjaksi? Täältä voit lukea miksi se ei ole hyvä idea.

Lue lisää

Muuttaminen lemmikin kanssa

Muuttaminen ei ole raskasta vain meille ihmisille - se voi olla hyvin stressaavaa myös lemmikille. Täältä voit lukea vinkkejä, kuinka muuttamisesta voi tehdä vähän helpompaa.

Lue lisää

Miten suojaat Pawshake tilisi

Ei ole koskaan haitaksi olla erityisen turvallinen netissä, jotta välttyy huijauksilta, tietojenkalastelulta tai muuten tietojensa vaarantumiselta. Täältä voit lukea miten onnistut tässä.

Lue lisää

Koirat ja syyllisyys

Koirilla näyttää olevan syyllinen ilme, varsinkin kun ne ovat tehneet jotain väärää. Mutta tuntevatko koirat todella syyllisyyttä samalla tavalla kuin me ihmiset? Ja mitä sinun pitäisi tehdä ja mitä ei, kun koirasi näyttää syylliseltä?

Lue lisää

Asunnon vuokraaminen lemmikin kanssa

Onko lemmikinomistajan helppoa löytää vuokra-asunto? Täältä löydät muutamia vinkkejä asunnon vuokraamiseen lemmikin kanssa.

Lue lisää

Kuinka sosiaalistan vanhemman koiran

Voiko vanhemman koiran vielä sosiaalistaa? Ja jos voi, niin kuinka se tapahtuu? Täältä löydät muutamia vinkkejä, joiden avulla vanhemman koiran voi opettaa olemaan rauhallinen ja tyytyväinen uusien ihmisten ja lemmikkien seurassa.

Lue lisää

Vinkkejä lääkkeiden antamiseen lemmikille suun kautta

Jotkut lemmikit ovat rennompia kuin toiset kun niille annetaan lääkkeitä, mutta on hyvin yleistä, että lemmikit eivät pidä tästä kokemuksesta. Täältä voit lukea mitä asialle voi tehdä.

Lue lisää

Lemmikkien hoitovälineet

Jos aiot ryhtyä lemmikinhoitajaksi, se että omistat joitain lemmikinhoitoon tarvittavia välineitä, helpottaa ehdottomasti työtäsi.

Lue lisää

Ruoat joita sinun ei tulisi syöttää koirallesi

Koirat rakastavat ruokaa, mutta on tärkeää tietää mikä niille sopii ja mikä saattaa olla vaarallista niiden terveydelle. Täältä löydät listan ihmisten ruoista, joita sinun ei pitäisi koskaan antaa koiralle.

Lue lisää

Ruoat joita sinun ei tulisi syöttää kissallesi

Saattaa olla houkutteleva ajatus ruokkia kissaa ruokapöydän herkuilla, mutta mieti kahdesti ennen kuin teet tämän. Täältä löydät listan ihmisten ruoista, joita ei pitäisi syöttää kissalle.

Lue lisää

8 helppoa koiran koulutusvikkiä

Fyysisen harjoittelun lisäksi koirat tarvitsevat myös henkistä stimulaatiota joka päivä. Tästä syystä on tärkeää, että koiran tottelevaisuuskoulutus tulee osaksi jokapäiväistä rutiiniasi.

Lue lisää

Koiran kotihoito | Mitä ottaa mukaan?

Mitä lemmikkisi tarvitsee mukaansa kun se jää hoitajan luo kotihoitoon? Täältä löydät listan tavaroista, jotka sinun tulisi ottaa mukaan, jotta lemmikkisi saisi täydellisen miniloman.

Lue lisää

Miksi koirat pyyhkii tassujaan?

Takajalkojen pyyhkiminen tai potkiminen pissaamisen jälkeen on hyvin yleistä kaikille koirille. Mutta miksi koirat tekevät tätä? Ja onko se ongelma josta pitäisi olla huolissaan vai täysin normaalia käytöstä?

Lue lisää

Kuinka lemmikit karkaavat | Ennaltaehkäisy ja turvallisuus

Onko lemmikkisi varsinainen Houdini? Täältä voit lukea syitä lemmikkien karkaamiseen, sekä joitain tapoja tämän estämiseen ennen kuin se edes tapahtuu.

Lue lisää

Voiko koiran jättää yksin kotiin?

Se aika, kuinka kauaksi voit jättää koirasi yksin riippuu sen iästä, luonteesta sekä tarpeista. Täältä löydät oppaan, joka auttaa sinua suunnittelemaan arkeasi koiran kanssa.

Lue lisää

Vinkkejä pennun sosiaalistamiseen

Sinulla on uusi koiranpentu, mutta mistä aloitat sosiaalistamisen? Lue täältä vinkkejä pennun sosiaalistamisen onnistumiseen!

Lue lisää

Onko koiran ulkoiluttaminen kuumalla säällä turvallista?

Milloin on LIIAN kuuma koiran ulkoiluttamiseen? Onko koiran ulkoiluttaminen kuumalla säällä vaarallista? Täältä löydät muutamia vinkkejä turvalliseen lenkkeilyyn kesällä.

Lue lisää

Koiran kotihoito versus koirahoitola

Täältä löydät mitä eroa on koirahoitolalla ja koiran kotihoidolla, sekä vinkkejä siihen, mikä näistä järjestelyistä sopii juuri sinun koirallesi parhaiten.

Lue lisää

Kuinka putsata koiran korvat

On tärkeää osata puhdistaa koiran korvat turvallisesti, sekä tunnistaa mahdollisen korvatulehduksen merkit. Täältä voit lukea mitä sinun tulisi tietää.

Lue lisää

Sisäaktiviteetteja koirille talvella

Koirasi ei tarvitse tylsistyä sisällä tänä talvena! Täältä löydät muutamia ideoita koiran sisäaktiviteeteille kun sää ulkona on kurja.

Lue lisää

Kuinka rakennan luottamuksen lemmikinhoitajana

Kuinka rakentaa luottamus asiakkaisiin aloittelevana lemmikinhoitajana? Täältä voit lukea muutamat hyväksi havaitut vinkit, jotka varmasti parantavat palveluidesi tasoa.

Lue lisää