Blogi

Blogi

Miten suojaat Pawshake tilisi

Ei ole koskaan haitaksi olla erityisen turvallinen netissä, jotta välttyy huijauksilta, tietojenkalastelulta tai muuten tietojensa vaarantumiselta. Täältä voit lukea miten onnistut tässä.

Lue lisää

Koirat ja syyllisyys

Koirilla näyttää olevan syyllinen ilme, varsinkin kun ne ovat tehneet jotain väärää. Mutta tuntevatko koirat todella syyllisyyttä samalla tavalla kuin me ihmiset? Ja mitä sinun pitäisi tehdä ja mitä ei, kun koirasi näyttää syylliseltä?

Lue lisää

Asunnon vuokraaminen lemmikin kanssa

Onko lemmikinomistajan helppoa löytää vuokra-asunto? Täältä löydät muutamia vinkkejä asunnon vuokraamiseen lemmikin kanssa.

Lue lisää

Kuinka sosiaalistan vanhemman koiran

Voiko vanhemman koiran vielä sosiaalistaa? Ja jos voi, niin kuinka se tapahtuu? Täältä löydät muutamia vinkkejä, joiden avulla vanhemman koiran voi opettaa olemaan rauhallinen ja tyytyväinen uusien ihmisten ja lemmikkien seurassa.

Lue lisää

Vinkkejä lääkkeiden antamiseen lemmikille suun kautta

Jotkut lemmikit ovat rennompia kuin toiset kun niille annetaan lääkkeitä, mutta on hyvin yleistä, että lemmikit eivät pidä tästä kokemuksesta. Täältä voit lukea mitä asialle voi tehdä.

Lue lisää

Lemmikkien hoitovälineet

Jos aiot ryhtyä lemmikinhoitajaksi, se että omistat joitain lemmikinhoitoon tarvittavia välineitä, helpottaa ehdottomasti työtäsi.

Lue lisää

Ruoat joita sinun ei tulisi syöttää koirallesi

Koirat rakastavat ruokaa, mutta on tärkeää tietää mikä niille sopii ja mikä saattaa olla vaarallista niiden terveydelle. Täältä löydät listan ihmisten ruoista, joita sinun ei pitäisi koskaan antaa koiralle.

Lue lisää

Ruoat joita sinun ei tulisi syöttää kissallesi

Saattaa olla houkutteleva ajatus ruokkia kissaa ruokapöydän herkuilla, mutta mieti kahdesti ennen kuin teet tämän. Täältä löydät listan ihmisten ruoista, joita ei pitäisi syöttää kissalle.

Lue lisää

8 helppoa koiran koulutusvikkiä

Fyysisen harjoittelun lisäksi koirat tarvitsevat myös henkistä stimulaatiota joka päivä. Tästä syystä on tärkeää, että koiran tottelevaisuuskoulutus tulee osaksi jokapäiväistä rutiiniasi.

Lue lisää

Koiran kotihoito | Mitä ottaa mukaan?

Mitä lemmikkisi tarvitsee mukaansa kun se jää hoitajan luo kotihoitoon? Täältä löydät listan tavaroista, jotka sinun tulisi ottaa mukaan, jotta lemmikkisi saisi täydellisen miniloman.

Lue lisää

Miksi koirat pyyhkii tassujaan?

Takajalkojen pyyhkiminen tai potkiminen pissaamisen jälkeen on hyvin yleistä kaikille koirille. Mutta miksi koirat tekevät tätä? Ja onko se ongelma josta pitäisi olla huolissaan vai täysin normaalia käytöstä?

Lue lisää

Kuinka lemmikit karkaavat | Ennaltaehkäisy ja turvallisuus

Onko lemmikkisi varsinainen Houdini? Täältä voit lukea syitä lemmikkien karkaamiseen, sekä joitain tapoja tämän estämiseen ennen kuin se edes tapahtuu.

Lue lisää

Voiko koiran jättää yksin kotiin?

Se aika, kuinka kauaksi voit jättää koirasi yksin riippuu sen iästä, luonteesta sekä tarpeista. Täältä löydät oppaan, joka auttaa sinua suunnittelemaan arkeasi koiran kanssa.

Lue lisää

Vinkkejä pennun sosiaalistamiseen

Sinulla on uusi koiranpentu, mutta mistä aloitat sosiaalistamisen? Lue täältä vinkkejä pennun sosiaalistamisen onnistumiseen!

Lue lisää

Onko koiran ulkoiluttaminen kuumalla säällä turvallista?

Milloin on LIIAN kuuma koiran ulkoiluttamiseen? Onko koiran ulkoiluttaminen kuumalla säällä vaarallista? Täältä löydät muutamia vinkkejä turvalliseen lenkkeilyyn kesällä.

Lue lisää

Koiran kotihoito versus koirahoitola

Täältä löydät mitä eroa on koirahoitolalla ja koiran kotihoidolla, sekä vinkkejä siihen, mikä näistä järjestelyistä sopii juuri sinun koirallesi parhaiten.

Lue lisää

Kuinka putsata koiran korvat

On tärkeää osata puhdistaa koiran korvat turvallisesti, sekä tunnistaa mahdollisen korvatulehduksen merkit. Täältä voit lukea mitä sinun tulisi tietää.

Lue lisää

Sisäaktiviteetteja koirille talvella

Koirasi ei tarvitse tylsistyä sisällä tänä talvena! Täältä löydät muutamia ideoita koiran sisäaktiviteeteille kun sää ulkona on kurja.

Lue lisää

Kuinka rakennan luottamuksen lemmikinhoitajana

Kuinka rakentaa luottamus asiakkaisiin aloittelevana lemmikinhoitajana? Täältä voit lukea muutamat hyväksi havaitut vinkit, jotka varmasti parantavat palveluidesi tasoa.

Lue lisää

Rakastaako koirani minua oikeasti?

Mietitkö välillä että rakastaako koirasi sinua oikeasti? Tieteelliset todisteet osoittavat että näin on! Tätä kaikkea voit tulkita koirasi käytöksestä!

Lue lisää

Kerrostalokoirat ja niiden päivittäinen aktivointi

Kerrostalossa asuva koira tarvitsee yhtä paljon aktivointia kuin mikä tahansa muukin koira. Tässä muutamia vinkkejä, joilla pidät kerrostalokoirasi tyytyväisenä ja terveenä pienissäkin tiloissa.

Lue lisää

Kuinka pidät lemmikkisi lämpimänä talvella

Täältä voit oppia, miten pidät lemmikkisi lämpimänä talvella. Tämä on erityisen tärkeä vanhemmille sekä nuorille lemmikeille, lyhytkarvaisille roduille sekä pienille eläimille.

Lue lisää

Onko koirani liian riippuvainen minusta?

Oletko huolissasi että koirasi on liian riippuvainen sinusta? Jokainen koira voi hyötyä itsenäisyydestä! Täältä voit lukea, kuinka opetat koirasi olemaan vähemmän riippuvainen.

Lue lisää

Koiran hoito kotona | helpot niksit kotiin

Kätevät vinkit koiran turkinhoitoon kotona. Täydelliset silloin, kun et pääse ammattilaiselle!

Lue lisää

Kaipaako kissasi sinua kun olet poissa?

Sanotaan, että "kissoilla ei ole omistajia, vaan henkilökuntaa". Mutta pitääkö se paikkansa? Kuinka kiintyneitä kissat ovat omistajiinsa, ja kaipaako kissasi sinua, kun olet poissa? Tästä artikkelista saat selville kaiken kissoista ja kiintymyksestä, sekä hyödyllisiä vinkkejä lomalle lähtiessäsi.

Lue lisää

5 syytä miksi rescuekoirat ovat parhaita

Monet ihmiset päättävät adoptoida koiran turvakodin tai eläinsuojelujärjestön kautta. Tässä 5 syytä, miksi koiran adoptointi on niin palkitsevaa + mitä sinun on tiedettävä, jotta voit adoptoida koiran vastuullisesti.

Lue lisää

Miten saat kissasi lopettamaan sisälle pissaamisen?

Vaikka tarjoat kissallesi täysin puhtaan hiekkalaatikon, saattaa sille sattua satunnaisia vahinkoja. Miksi kissa pissaa hiekkalaatikon ulkopuolelle ja miten saat sen hyvät käymälärutiinit takaisin? Tässä on 7 vinkkiä.

Lue lisää

Onko hyvä idea tuoda lemmikki työpaikalle?

Moni työnantaja ymmärtää lemmikkien merkityksen työpaikalla. Mutta onko se aina hyvä idea? Täältä voit lukea, kuinka tuot lemmikin töihin turvallisesti ja vastuullisesti.

Lue lisää

Sen oikean koiranhoitajan valitseminen

Mitä koiranhoitajalta voi odottaa? Mistä tiedät löytäneesi hyvän hoitajan? Täältä voit lukea vinkit oikean hoitajan löytymiseen jo ensimmäisellä kerralla.

Lue lisää

Opas kissan kehonkieleen

Kuinka kissan kehonkieltä luetaan? Tämän oppiminen on oleellista kaikille kissanomistajille. Lue täältä, miten sinusta tulee kissakuiskaaja!

Lue lisää