Pawshake logo

Löydä luotettavaa koiran kotihoitoa lähistöltäsi

Kotihoito tapahtuu lemmikinhoitajan luona ja kestää n. 24 tuntia.

Koiran kotihoitoa

Rakastavaa kotihoitoa parhaalle ystävällesi

Oletko lähdössä matkalle, remontoimassa kotiasi tai muuttamassa? Löydät täydellisen lemmikinhoitajan koirallesi Pawshakelta.

Pawshakella on tuhansia eläinrakkaita ja tarkistettuja koiran kotihoitajia, jotka toivottavat parhaan ystäväsi avoimin mielin kotiinsa. Vältä äänekkäitä koirahotelleja ja anna koirallesi mukava loma kotoisan perheen luona.

Ensimmäistä kertaa kokeilemassa koiran kotihoitoa?

Tässä kotihoidosta on kyse

Mitä ovat koiran kotihoitopalvelut?

Pawshaken kotihoito on yön yli tapahtuvaa lemmikinhoitoa, joka eroaa perinteisistä koirakenneleistä. Kennelin sijaan koirasi yöpyy lemmikinhoitajan kotona koko varauksen ajan, ja saa samanlaista rakkautta kuin kotonaan.

Varmista, että koirallasi on mukavaa

Jos varaat koiran kotihoitoa ensimmäistä kertaa, on hyvä muistaa:

  • Järjestä tutustumistapaaminen lemmikinhoitajasi kanssa ennen varauksen maksamista
  • Esittele koirasi lemmikinhoitajalle, ja tapaa myös kaikki muut hoitolemmikit tai hoitajan omat lemmikit
  • Tarkista hoitajan koti, jotta se varmasti sopii koirallesi
  • Jätä hoitajalle hätäyhteystiedot: puhelinnumerosi, lemmikkisi eläinlääkärin yhteystiedot sekä rokotustiedot

Sopiiko koiran kotihoito sinun koirallesi?

Pienestä suureen: koirasi turvallisuus on taattu!

Pennun kotihoito

Kotihoito on hyvä vaihtoehto pennuille, kun pentusi vielä opettelee sisäsiisteyttä ja tarvitsee valvontaa alati. Monet kokeneet Pawshake hoitajat tarjoavat kotihoitoa pennuille turvallisissa kodeissaan.

Vanhan koiran kotihoito

Kuten pennun kotihoidossa, myös seniori-iässä olevat koirat voivat tarvita ympärivuorokautista valvontaa. Mielenrauhasi on taattu, kun tiedät iäkkään lemmikkisi olevan turvallisen kodin lämmössä ja rauhassa.

Aktiiviset koirat

Aktiivista koiraa ei koskaan kannata jättää kotiin yksinään pitkäksi aikaa, sillä energia täytyy suunnata jokatapauksessa johonkin. Huonekalujesi ja kenkiesi sijasta, lemmikinhoitaja voi purkaa koirasi energiavarastoja pitkien lenkkien ja leikkihetkien avulla.

Erityistarpeisen koiran kotihoito

Jos koirasi tarvitsee erityistä hoitoa tai valvontaa kotihoidon aikana, keskustele tästä kotihoitajasi kanssa - useimmat hoitajat ovat valmiita ottamaan huomioon myös erityistapaukset.

Helposti jännittyvät koirat

Jos koirasi on hiukan arka, valitse kotihoitaja, jolla ei ole omia lemmikkejä ja muita varauksia samaan aikaan. Eroahdistuksesta kärsivät koirat pärjäävät yleensä paremmin kotioloissa, kuin äänekkäässä kennelissä tai koirahoitolassa.

5-tähden koiran kotihoito arvosteluja

Lue aitoja arvosteluita tyytyväisiltä lemmikinomistajilta

Koiran kotihoitoa
Jutta, 28-06-2019
This was the first time we left our dog Sunny with a dog sitter. From the first moment we met Charlotte we knew that Sunny would be well looked after. Also having their dog Lily there would keep Sunny company. Actually after the stay he missed his new pal Lily. We will definitely use Charlotte again ...
Lue lisää hoitajasta You love your pet - so do we!
Koiran kotihoitoa
Sini, 16-03-2018
Linda oli ystävällinen ja otti koiramme iloisesti vastaan. Kävimme tutustumassa hoitopaikkaan etukäteen ja koiramme oli heti kuin kotonaan. Koiramme jäi hoitoon häntää heiluttaen ja vaikutti tyytyväiseltä hoitopaikkaan. Kommunikointi Lindan kanssa sujui ilman ongelmia ja kaikki meni sovitusti. Hakua ...
Lue lisää hoitajasta Yksilöllistä Eläintenhoitoa
Koiran kotihoitoa
Riikka, 03-07-2017
Sara on luotettava ja innostunut koiranhoitaja. Meidän kaksi koiraa oli Saralla yöhoidossa ja saimme kuulla koirien kuulumisia ja nähdä kuvia. Koirat tulivat hakiessa ovella iloisesti vastaan. Voin suositella Saraa koiranhoitajana ja hän hallitsee hyvin vaikka kahdenkin koiran hoitamisen.
Lue lisää hoitajasta Luotettavaa Koiranhoitoa
Koiran kotihoitoa
Laura, 19-06-2019
Meidän vilkkaan, nuoren koiran hoitoon jättäminen mietitytti ennen tutustumiskäyntiä. Mutta jo hoitopaikkaan tutustuessa tuli hyvin luottavainen olo Elinaan. Itse hoito meni paremmin kuin uskalsin ennalta kuvitella. Elinan varma ja rauhallinen ote tepsi niin koiran omistajaan kuin koiraankin. Suosi ...
Lue lisää hoitajasta Apua Lemmikkien Hoitoon

Pawshaken laatu

Pidämme koirastasi huolta

Premium lemmikkivakuutus sisältyy varauksiin

Kun vahvistat varauksesi Pawshaken kautta, lemmikkisi on automaattisesti vakuutettu Premium lemmikkivakuutuksellamme sairauden tai tapahturman varalta - riippumatta siitä, onko kyseessä parin yön kotihoito tai pidempi hoitojakso.

Hyvän mielen lemmikinhoitoa

Pawshaken lemmikinhoitajat ovat eläinlääketieteen opiskelijoita, jo eläkkeellä olevia pariskuntia tai nuoria perheellisiä eläinrakkaita ihmisiä, jotka rakastavat koiria. Jos et halua vaivata perhettäsi tai kavereitasi, miksipä et varaisi innokasta Pawshake lemmikinhoitajaa pitämään lemmikistäsi huolta?

Lisäpalvelut

Jos tarvitset erikoispalveluita, kuten pennun kotihoitoa, seniorikoiran kotihoitoa, trimmaamista tai lääkkeiden antamista, voit kysyä onko hoitajasi valmis tarjoamaan näitä palveluita lemmikillesi. Koirasi saa samanlaista rakastavaa hoitoa, kuin kotonaan.

Pysy yhteydessä

Jos olet huolissasi siitä, voitko olla ikävöimättä lemmikkiäsi - älä huoli: lemmikinhoitajasi pitää sinut päivitettynä lähettämällä sinulle kuvia ja viestejä, kun koirasi viettää aikaa lemmikinhoitajan luona. Voit järjestää vaikka hauskan videopuhelun koirasi kanssa!

Löydä koiran kotihoitajia suosituilta alueilta

Koiran kotihoitoa lähellä sinua

Pawshaken lupaus

Pidämme sinusta sekä lemmikistäsi huolta

Premium lemmikkivakuutus sisältyy hintaan

Premium lemmikkivakuutus turvaa lemmikkiäsi sairauden, tapaturman ja kolmansien osapuolten vahinkojen varalta. Mielenrauhasi on taattu automaattisten online maksujen sekä vakuutuksen avulla. Pawshake turvaa selustasi.

Paikalliset tarkistetut lemmikinhoitajat

Kaikki lemmikinhoitajamme tarkistetaan henkilökohtaisesti turvallisuustiimimme puolesta: alle 20% hakijoista hyväksytään mukaan. Kaikilla hoitajilla on yksityiskohtainen profiili ja aitoja yhteisön arvosteluja, jotka voit lukea ennen hoitajan varaamista.

Mielenrauhaa

Eläinrakkaat lemmikinhoitajamme ovat sitoutuneita hoitamaan kissaasi, koiraasi, pupuasi, lintuasi tai marsuasi. Päivittäiset kuvapäivitykset tuovat iloa varauksesi aikana. Lisäksi ystävällinen asiakaspalvelumme on valmiina auttamaan sinua 24/7.

Tyytyväisyystakuu

Jos varaamasi lemmikinhoitaja joutuisikin perumaan, teemme kaikkemme löytääksemme sinulle varahoitajan. Tämä on erittäin harvinaista, mutta olemme täällä sinua varten, mikäli näin sattuisi käymään.

Kuinka Pawshake toimii?

Helposti!

1. Ilmainen tutustumistapaaminen

Lähetä lemmikinhoitajalle viesti ja järjestä tutustumistapaaminen, joka ei vielä sido kumpaakaan osapuolta mihinkään.

2. Varaa netissä

Varaa turvallisesti netissä ja aktivoit automaattisesti premium lemmikkivakuutuksemme ja 24/7 asiakaspalvelun.

3. Rentoudu

Lemmikkisi on turvassa. Lemmikinhoitajasi on sinuun yhteydessä säännöllisillä kuvapäivityksillä päivähoidon tai kotihoidon aikana.

Kaikki lemmikinhoitopalvelut

Löydä juuri sinulle ja lemmikillesi sopiva lemmikinhoitopalvelu

Pawshake sovellus - lemmikinhoitoa reaaliajassa

Lataa ilmainen Pawshake mobiilisovellus löytääksesi täydellisen lemmikinhoitajan.

Lemmikinomistaja

Tarvitsetko lemmikinhoitoa, päivähoitoa tai kotihoitoa? Rekisteröidy Pawshakeen ja löydä juuri teille sopiva lemmikinhoitaja.
Liity Pawshakeen lemmikinomistajana

Lemmikinhoitaja

Haluatko auttaa lemmikinomistajia, kun he matkustavat tai ovat kiireisinä töissä? Ala lemmikinhoitajaksi Pawshakella - se on hauskaa, joustavaa ja ilmaista.
Liity Pawshakeen lemmikinhoitajaksi
  1. Koti
  2. »
  3. Koiran kotihoitoa