Löydä koiran hoitopaikka läheltäsi

Lataa App StorestaSaatavilla Google Playsta
Kotihoito tapahtuu lemmikinhoitajan luona ja kestää n. 24 tuntia.

Koiran kotihoitoa lemmikinhoitajan luona

Rakastavaa kotihoitoa parhaalle ystävällesi

Oletko lähdössä matkalle, remontoimassa kotiasi tai muuttamassa? Löydät täydellisen lemmikinhoitajan koirallesi Pawshakelta.

Pawshakella on tuhansia eläinrakkaita ja tarkistettuja koiran kotihoitajia, jotka toivottavat parhaan ystäväsi avoimin mielin kotiinsa. Vältä äänekkäitä koirahotelleja ja anna koirallesi mukava loma kotoisan perheen luona.

Ensimmäistä kertaa kokeilemassa koiran kotihoitoa?

Tässä kotihoidosta on kyse

Mitä ovat koiran kotihoitopalvelut?

Pawshaken kotihoito on yön yli tapahtuvaa lemmikinhoitoa, joka eroaa perinteisistä koirakenneleistä. Kennelin sijaan koirasi yöpyy lemmikinhoitajan kotona koko varauksen ajan, ja saa samanlaista rakkautta kuin kotonaan.

Sopiiko koiran kotihoito sinun koirallesi?

Pienestä suureen: koirasi turvallisuus on taattu!

Pennun kotihoito

Kotihoito on hyvä vaihtoehto pennuille, kun pentusi vielä opettelee sisäsiisteyttä ja tarvitsee valvontaa alati. Monet kokeneet Pawshake hoitajat tarjoavat kotihoitoa pennuille turvallisissa kodeissaan.

Vanhan koiran kotihoito

Kuten pennun kotihoidossa, myös seniori-iässä olevat koirat voivat tarvita ympärivuorokautista valvontaa. Mielenrauhasi on taattu, kun tiedät iäkkään lemmikkisi olevan turvallisen kodin lämmössä ja rauhassa.

Aktiiviset koirat

Aktiivista koiraa ei koskaan kannata jättää kotiin yksinään pitkäksi aikaa, sillä energia täytyy suunnata jokatapauksessa johonkin. Huonekalujesi ja kenkiesi sijasta, lemmikinhoitaja voi purkaa koirasi energiavarastoja pitkien lenkkien ja leikkihetkien avulla.

Erityistarpeisen koiran kotihoito

Jos koirasi tarvitsee erityistä hoitoa tai valvontaa kotihoidon aikana, keskustele tästä kotihoitajasi kanssa - useimmat hoitajat ovat valmiita ottamaan huomioon myös erityistapaukset.

Helposti jännittyvät koirat

Jos koirasi on hiukan arka, valitse kotihoitaja, jolla ei ole omia lemmikkejä ja muita varauksia samaan aikaan. Eroahdistuksesta kärsivät koirat pärjäävät yleensä paremmin kotioloissa, kuin äänekkäässä kennelissä tai koirahoitolassa.

5-tähden koiran kotihoito arvosteluja

Lue aitoja arvosteluita tyytyväisiltä lemmikinomistajilta

starstarstarstarstar
Koiran kotihoitoa
Pia, 24-07-2023
VIIDEN TÄHDEN KOIRANHOITOA KERAVALLA! Koska oma koira on rakas perheenjäsen, on sen hoitoon jättäminen aina jännittävää. Oma jännitykseni karisi, kun menin koirani kanssa Jonathania ja hänen koiraansa tapaamaan. Vastassa oli sympaattinen ihminen, jolle lemmikin hyvä hoito oli selkeästi sydämen asia. ...
Lue lisää hoitajasta Luotetettava ja eläinrakas hoitaja
starstarstarstarstar
Koiran kotihoitoa
Marja, 02-04-2023
Olimme etsimässä seniorikoirallemme rauhallista, kodinomaista hoitopaikkaa, jossa ei olisi muita koiria ja mieluimmin ei lapsiakaan. Tämä hoitopaikka ylitti kaikki odotuksemme. Tutustumiskäynnin jälkeen koiramme jäi hoitoon hyvin mielellään, ja viiden hoitopäivän aikana saimme väliaikatietoja ja iha ...
Lue lisää hoitajasta Turvallinen ja lämmin hoitokoti luonnon rauhassa

Pawshaken laatu

Pidämme koirastasi huolta

Premium lemmikkivakuutus sisältyy varauksiin

Kun vahvistat varauksesi Pawshaken kautta, lemmikkisi on automaattisesti vakuutettu Premium lemmikkivakuutuksellamme sairauden tai tapahturman varalta - riippumatta siitä, onko kyseessä parin yön kotihoito tai pidempi hoitojakso.

Hyvän mielen lemmikinhoitoa

Pawshaken lemmikinhoitajat ovat eläinlääketieteen opiskelijoita, jo eläkkeellä olevia pariskuntia tai nuoria perheellisiä eläinrakkaita ihmisiä, jotka rakastavat koiria. Jos et halua vaivata perhettäsi tai kavereitasi, miksipä et varaisi innokasta Pawshake lemmikinhoitajaa pitämään lemmikistäsi huolta?

Lisäpalvelut

Jos tarvitset erikoispalveluita, kuten pennun kotihoitoa, seniorikoiran kotihoitoa, trimmaamista tai lääkkeiden antamista, voit kysyä onko hoitajasi valmis tarjoamaan näitä palveluita lemmikillesi. Koirasi saa samanlaista rakastavaa hoitoa, kuin kotonaan.

Pysy yhteydessä

Jos olet huolissasi siitä, voitko olla ikävöimättä lemmikkiäsi - älä huoli: lemmikinhoitajasi pitää sinut päivitettynä lähettämällä sinulle kuvia ja viestejä, kun koirasi viettää aikaa lemmikinhoitajan luona. Voit järjestää vaikka hauskan videopuhelun koirasi kanssa!

Löydä koiran ulkoiluttajia suosituilta alueilta

Koiranhoitajat lähellä sinua

Pawshaken lupaus

Pidämme sinusta sekä lemmikistäsi huolta

Mielenrauhan takuu sisältyy hintaan

Mikäli lemmikkisi sairastuu tai vahingoittuu varauksen aikana, Pawshake maksaa eläinlääkärin kulut. Maksa turvallisesti verkossa saadaksesi Pawshake Takuun lemmikinhoitovarauksellesi. Pawshake turvaa selustasi.

Paikkakunnan tarkastetut lemmikinhoitajat

Kaikki lemmikinhoitajamme tarkistetaan henkilökohtaisesti turvallisuustiimimme puolesta: alle 20% hakijoista hyväksytään mukaan. Kaikilla hoitajilla on yksityiskohtainen profiili ja aitoja yhteisön arvosteluja, jotka voit lukea ennen hoitajan varaamista.

Tyytyväisyystakuu

Eläinrakkaat lemmikinhoitajamme ovat sitoutuneita hoitamaan kissaasi, koiraasi, pupuasi, lintuasi tai marsuasi. Päivittäiset kuvapäivitykset tuovat iloa varauksesi aikana. Lisäksi ystävällinen asiakaspalvelumme on valmiina auttamaan sinua.

Varaustakuu

Jos varaamasi lemmikinhoitaja joutuisikin perumaan, teemme kaikkemme löytääksemme sinulle korvaavan hoitajan. Tämä on erittäin harvinaista, mutta olemme täällä sinua varten, mikäli näin sattuisi käymään.

Kuinka Pawshake toimii?

Helposti!

1. Ilmainen tutustumistapaaminen

1. Ilmainen tutustumistapaaminen

Lähetä lemmikinhoitajalle viesti ja järjestä tutustumistapaaminen, joka ei vielä sido kumpaakaan osapuolta mihinkään.
2. Varaa netissä

2. Varaa netissä

Varaa turvallisesti netissä ja aktivoit automaattisesti eläinlääkärikulutakuun ja asiakaspalvelun.
3. Rentoudu

3. Rentoudu

Lemmikkisi on turvassa. Lemmikinhoitajasi on sinuun yhteydessä säännöllisillä kuvapäivityksillä päivähoidon tai kotihoidon aikana.

Pawshake sovellus - lemmikinhoitoa reaaliajassa

Lataa ilmainen Pawshake mobiilisovellus löytääksesi täydellisen lemmikinhoitajan.

Lataa App StorestaSaatavilla Google Playsta

Useimmiten kysytyt kysymykset kotihoidosta

Kysymyksiä koiran kotihoidosta

Mitä koiran kotihoitopalvelut sisältävät?

Pawshaken koiran kotihoitopalvelu on yön yli kestävä lemmikinhoitopalvelu, joka on erilaista kuin perinteisissä kenneleissä. Häkin sijasta koirasi yöpyy lemmikinhoitajan kotona koko varauksen ajan, ja saa samanlaista hoitoa ja rakkautta kuin kotonaan.

Kuka hoitaa koiraani?

Pawshaken turvallisuustiimi tarkistaa kaikki lemmikinhoitajien profiilit yksitellen, jotta ne ovat korkeiden standardiemme mukaisia. Hyväksymme vain lemmikinhoitajia, joilla on jo aikaisempaa kokemusta lemmikkien hoitamisesta. Kaikki Pawshaken kautta tehdyt varaukset ovat myös katettuja Pawshake-takuulla.

Sinun tulee järjestää tutustumistapaaminen lemmikinhoitajasi kanssa ennen varauksen tekemistä, jonka aikana tapaat hoitajan kasvotusten ja keskustelet hoitotarpeistasi. Näin varmistat että hoitaja on sopiva lemmikillesi.

Missä koirani tulee viettämään aikaansa?

Koirasi viettää aikaansa lemmikinhoitajan kotona. Keskustelethan hoitotarpeista tarkasti hoitajan kanssa ennen varauksen alkua. Mitä enemmän lemmikinhoitaja tietää lemmikistäsi, sitä parempi! Näin hoitaja voi varmistaa varauksen menevän hyvin.

Kuinka valitsen lemmikinhoitajan?

Vieraile lemmikinhoitajan profiilissa, lue heistä, heidän kodistaan ja kokemuksestaan. Ota hoitajaan yhteyttä, jos hän kuullostaa sopivalta ja järjestä tutustumistapaaminen. Tapaamisessa sinä ja lemmikkisi voitte tutustua ympäristöön, jossa lemmikkisi tulee viettämään aikaa.

Voit myös tarkkailla, kuinka lemmikkisi pitää hoitajasta ja kuinka hän käyttäytyy lemmikkisi kanssa. Lemmikkisi tulee olla rennosti hoitajan kanssa ennen varauksen tekemistä.

Mitä koirani tarvitsee, kun se viettää aikaa lemmikinhoitajan luona?

Lemmikinhoitajamme haluavat hoitaa koiraasi, kuin se ei olisi koskaan lähtenytkään kotoaan. Suosittelemme, että pakkaat koirasi mukaan sen suosikkitavaroita, sekä muuta mitä lemmikinhoitaja voi tarvita, kuten:

  • Ruokaa ja herkkuja
  • Valjaat/kaulapanta- ja hihna
  • Leluja
  • Ruokaa ja ruokakupit
  • Peti ja vilttejä
  • Tarvittaessa pari pesemätöntä paitaa, jotka tuoksuvat sinulta, jotta koirasi voi nuuskuttaa tuoksujasi.

Etkö löytänyt vastausta?

Lue useimmiten kysyttyjä kysymyksiä

  1. Koti
  2. »
  3. Koiran kotihoitoa