Lemmikkien hyvinvointi on meille tärkeintä

Olemme yhdistäneet satoja tuhansia lemmikinomistajia eläinrakkaisiin lemmikinhoitajiin jo vuodesta 2013 lähtien ja jatkamme työtämme innolla.

Tarkoituksemme

Päämäärämme on välittää lemmikinomistajille turvallista ja luotettavaa lemmikinhoitoa. Haluamme siis luoda yhteyden paikallisiin lemmikinhoitajiin ja tukea paikallisia yhteisöjä ympäri maailman.
Lemmikinhoitajan löytäminen pitäisi olla helppoa, riippumatta siitä tarvitsetko hoitajan vain kotikäynneille tai hoitamaan lemmikkiäsi pidemmäksi aikaa. Meiltä löydät hoitajia monenlaiseen tarpeeseen.
97 %
5-tähden arvosteluja
+ 30 000
Luotettavia ja tarkistettuja lemmikinhoitajia
+ 1 000 000
Päivää varattu
Tiesitkö, että hyväksymme vain 15% lemmikinhoitajahakemuksista? Kaikki hakemukset tarkistetaan tiimimme puolesta, ja vain laatutarkistuksemme läpäisevät hakemukset hyväksytään hoitajiksi palveluumme.

Miksi Pawshake?

Pawshake on palkittu teknologiayritys. Kun varaat Pawshaken kautta, hyödyt mm:

Lemmikinhoitajista, jotka on tarkistettu sisäisen turvallisuustiimin puolesta
palvelumme sisäinen asiakaspalvelutiimi
Turvallisista online-maksuista
Vahvistetuista arvioista
Päivittäisistä kuvapäivityksistä
Varausturvasta - maksut välitetään lemmikinhoitajille vasta varauksen päättymisen jälkeen
Eläinrakkaasta hoitajasta, joka rapsuttaa ja rakastaa lemmikkiäsi kuin omaansa

Pawshake perhe - keitä me olemme?

Saatamme olla Suomen rakastetuin lemmikinhoitoalusta, mutta kulissien takana on tiivis joukko sosiaalisia yrittäjiä (social entrepreuners).

Meitä kaikkia kiinnostaa sama asia:

Lemmikkien hyvinvointi, ja halu vaikuttaa positiivisesti yhteisöissämme.

Asiakaspalvelutiimimme koostuu paikallisista lemmikinhoitajista ja -omistajista, jotka käyttävät Pawshake itsekin omissa lemmikinhoitotarpeissaan. Emme usko henkilökunnan ulkoistamiseen - haluamme että asiakkaitamme palvelee ihminen, joka ymmärtää kuinka palvelumme toimii ja joka välittää lemmikeistäsi yhtä paljon kuin sinä.

Arvomme

Turvallisuus (Trust and Safety)

Tarkoituksemme on luoda yhteisö, joka on omistautunut parantamaan lemmikkien hyvinvointia.
Tiedämme, että lemmikkisi antaminen toisen hoiviin ei ole helppoa ja siihen tarvitaan paljon luottamusta. Tämän takia luottamus ja turvallisuus (Trust and Safety) on Pawshaken tärkein kulmakivi.
Seulomme kaikki uudet hakemukset ja tarkistamme hoitajien profiileja säännöllisesti, jotta lemmikinomistajat voivat valita vain parhaista hoitajista itselleen sopivimman. Jokainen kauttamme tehty varaus sisältää Pawshake-takuun, johon kuuluu mm. eläinlääkärikulutakuu ja paljon muuta. Tällä haluamme antaa mielenrauhaa lemmikinomistajille, kun he varaavat hoitajia kauttamme.

Yhteisö

Kaikki lemmikinhoitajamme ja -omistajamme ovat osa Pawshake-yhteisöämme. Voit luottaa että olemme täällä auttamassa sinua parhaimmalla tavalla kuin vain voimme, riippumatta mitä on tapahtunut.
Päämäärämme on tarjota parhaita ja luotettavimpia lemmikinhoitokokemuksia - olemmehan vaihtoehto ystäville, perheenjäsenille ja yksilöllisempi vaihtoehto kenneleille tai kissahotelleille.
Jos et ole vielä liittynyt yhteisöömme, otamme sinut mielellämme mukaan. Liittyminen on ilmaista.

Liity yhteisöömme täältä.

Helppokäyttöisyys

Pyrimme rakentamaan käyttäjäystävällisen nettisivun sekä mobiilisovelluksen, jonka avulla yhdistämme lemmikinomistajia paikallisiin lemmikinhoitajiin.
Maksut tapahtuvat palvelumme kautta, joten sinun ei tarvitse käsitellä käteistä. Käyttäjämme voivat myös kommunikoida helposti viestijärjestelmämme kautta.
Lemmikinhoitajamme luovat yhteyksiä omistajien kanssa, pääsevät tekemään sitä mitä rakastavat ja saavat siitä vielä maksunkin ja Pawshake hoitaa kaiken muun.
Lemmikinomistajat voivat helposti etsiä vapaana olevia hoitajia ja varata ilman huolen häivää, tietäen, että heidän lemmikistä tullaan pitämään hyvää huolta.

Mistä kaikki sai lähtönsä?

Pawshake perustettiin vuonna 2013 Driesin ja Tanguy toimesta. Kaikki alkoi siitä, kun Dries alkoi etsimään lemmikinhoitajaa isänsä koiralle. Hänen isänsä oli sairastunut, eikä heidän ystävät ja perheenjäsenet voineet auttaa. Dries kuitenkin tiesi, että jossain lähistöllä oli oltava eläinrakkaita ihmisiä, jotka olivat valmiita auttamaan hädässä.
Dries oli jo aiemmin perustanut Belgian suurimman rescuekoirien kotiutusyhteisön, joten hän oli nähnyt kuinka paljon ihmiset rakastavat eläimiä ja kuinka ihmiset ovat valmiita auttamaan yhteisönsä jäseniä.
Hänen vain tuli keksiä tapa, kuinka hän saisi yhteyden näihin ihmisiin.
Dries päätti kirjoittaa avunpyynnön yhteisönsä Facebook-sivulle. Välittömästi hän sai satoja vastauksia ihmisiltä, jotka olivat valmiita ottamaan hänen isänsä koiran hoitoon. Pawshaken idea oli valmis.
Dries oli varma, että tämä sama tilanne oli käynyt myös monille muille ihmisille - ei ollut olemassa mitään palvelua, mistä saisi tilattua lemmikinhoitajan kun tarvetta olisi. Niinpä hän ja Tanguy päättivät alkaa luomaan online yhteisöä. Heidän tavoitteensa oli täyttää se ihmisillä, jotka rakastavat lemmikkejään yhtä paljon kuin he - ja mikä tärkeintä: joihin voisi luottaa - aivan kuten omiin ystäviin tai perheenjäseniin voi.
Uskomme, että Pawshaken avulla parannamme niin lemmikkien, kuin heidän omistajiensa ja hoitajiensa hyvinvointia. Samaan aikaan tuemme myös paikallisia yhteisöjä ympäri maailmaa.
Loppu on historiaa. Nyt sadat tuhannet lemmikinomistajat ovat löytäneet luotettavan hoitajan palvelumme kautta. Toivomme myös teidät tervetulleiksi perheeseemme.

Liity yhteisöömme täältä.

  1. Koti
  2. »
  3. Lemmikkien hyvinvointi on meille tärkeintä