Pawshake logo

Löydä luotettava koiran ulkoiluttaja lähellä sinua

Löydä luotettava koiran ulkoiluttaja

Koiran ulkoilutus

Parhaat koiranulkoiluttajat

Tarvitseeko Musti lisää liikuntaa? Voit aina kääntyä Pawshaken puoleen etsiäksesi luotettavan koiranulkoiluttajan, kun olet liian kiireinen työsi tai elämäsi kanssa.

Meillä on tuhansia tarkistettuja ja luotettavia koiranulkoiluttajia, jotka rakastavat työtään. Koirasi ei enää koskaan tarvitse olla tylsistynyt, tai yksinään pitkiä päiviä!

Miksi koiran ulkoilutus on tärkeää?

Hyvinvoiville ja tyytyväisille koirille

Koiran ulkoilutuspalvelu on hyvä tapa pitää koirasi hyväkuntoisena ja tyytyväisenä monella eri tapaa.
Kaikki koirat tarvitsevat sekä henkisiä, että fyysisiä haasteita joka päivä. Koirasi paino pysyy sopivana, kun hänen saamansa lenkit ovat tarpeeksi pitkiä ja säännöllisiä. Tämä on hyvin tärkeää hyvinvoinnin kannalta, varsinkin pidemmällä aikavälillä.
Jos koirasi istuskelee kotona päivisin ilman mitään tekemistä, hän saattaa tulla levottomaksi tai ahdistua. Raikkaassa ilmassa tehty kävelylenkki antaa koirallesi sen kaipaamaa tekemistä, jolloin koirasi ei ole levoton eikä pureskele esim. huonekaluja kotona. Ulkona olevat hajut ja nähtävyydet ovat koirallesi hyvin mielenkiintoisia - lenkkeily auttaa estämään tylsyydestä johtuvaa epätoivottua käytöstä. Lisäksi koiranulkoiluttajasi pitää seuraa koirallesi muutenkin - kukapa ei rakastaisi kunnon mahanrapsutusta?

Miksi Pawshaken koiran ulkoilutus on parempi vaihtoehto?

Nopeata, helppoa ja turvallista koirallesi

Koiran ulkoilutuspalvelut

Koirasi ei ole enää koskaan tylsistynyt tai tunne oloaan yksinäiseksi: ota yhteyttä Pawshaken koiran ulkoiluttajaan, joka mielellään vie koirasi lenkille puolestasi.

Ilmainen tutustumistapaaminen

Tutustuta koirasi ulkoiluttajaan ilmaisen tutustumistapaamisen aikana, joka ei vielä velvoita kumpaakaan osapuolta mihinkään. Löysitkö parhaan koiran ulkoilutajan karvakorvallesi? Varaa turvallisesti Pawshaken kautta, jotta saat premium lemmikkivakuutuksen, 24/7 asiakaspalvelun ja tyytyväisyystakuumme tuomaan mielenrauhaa.

Henkilökohtaista ja edullista

Pawshaken kautta voit valita koiran ulkoiluttajasi itse, ja voit myös tutustua häneen ennalta. Koiran ulkoiluttajat määrittävät hintansa itse, ja ovat yleensä edullisempi vaihtoehto kuin suurten ulkoilutuspalvelujen hoitajat. Lisäksi voit määrittää millaista ulkoilutusta koirasi tarvitsee: juoksemista vai rentoa kävelyä.

Liian kiireinen etsimään?

Koiran ulkoiluttajan löytäminen on yhtä helppoa, kuin napin painaminen. Kirjaudu Pawshaken nettisivulle tai mobiilisovellukseen, syötä postinumerosi ja selaa paikallisia koiran ulkoiluttajia.

5-tähden koiranulkoitus arvosteluja

Lue aitoja arvosteluita tyytyväisiltä lemmikinomistajilta

starstarstarstarstar
Koiran ulkoilutus
Simo, 26-06-2022
Nopealla aikataululla onnistui sopia koirien ulkoilutuksesta ja palvelun laatu huippuluokkaa. Taisi koirat saada vähän herkkujakin :) Iso suositus 👍🏻
Lue lisää hoitajasta Puudeliparatiisi
starstarstarstarstar
Koiran ulkoilutus
Hanna, 10-02-2022
Elviiran kanssa kommunikaatio toimii erinomaisesti ja koirat tykkäävät!
Lue lisää hoitajasta Doglover <3

Pawshaken laatu

Pidämme koirastasi huolta

Koirasi on turvassa

Pawshaken koiran ulkoiluttajat ovat luotettavia ja tarkistettuja paikallisia, jotka ovat liittyneet hoitajiksi eläinrakkaudensa takia. Varauksen aikana koirasi on vakuutettu premium lemmikkivakuutuksellamme, mikäli se sattuisi sairastumaan tai joutumaan tapaturmaan.

Hyvän mielen lenkkejä

Jos olet liian kiireinen viemään koiraasi lenkille, niin saattavat myös olla perheenjäsenesi, naapurisi ja ystäväsi. Avun pyytäminen ei ole noloa, ja Pawshaken koiran ulkoiluttajat ovat valmiita auttamaan sinua milloin koirasi tarvitsee lenkkeilytystä.

Säännölliset päivitykset

Koiran ulkoiluttaja lähettää sinulle säännöllisiä kuvapäivityksiä työpäiväsi aikana. Voit myös keskustella hoitajan kanssa tarkemmasta kävelyreitistä, tai mikäli haluat hoitajan vievän koirasi puistoon.

Löydä koiran ulkoiluttajia suosituilta alueilta

Koiranulkoiluttajat lähellä sinua

Pawshaken lupaus

Pidämme sinusta sekä lemmikistäsi huolta

Premium lemmikkivakuutus sisältyy hintaan

Premium lemmikkivakuutus turvaa lemmikkiäsi sairauden, tapaturman ja kolmansien osapuolten vahinkojen varalta. Mielenrauhasi on taattu automaattisten online maksujen sekä vakuutuksen avulla. Pawshake turvaa selustasi.

Paikalliset tarkistetut lemmikinhoitajat

Kaikki lemmikinhoitajamme tarkistetaan henkilökohtaisesti turvallisuustiimimme puolesta: alle 20% hakijoista hyväksytään mukaan. Kaikilla hoitajilla on yksityiskohtainen profiili ja aitoja yhteisön arvosteluja, jotka voit lukea ennen hoitajan varaamista.

Mielenrauhaa

Eläinrakkaat lemmikinhoitajamme ovat sitoutuneita hoitamaan kissaasi, koiraasi, pupuasi, lintuasi tai marsuasi. Päivittäiset kuvapäivitykset tuovat iloa varauksesi aikana. Lisäksi ystävällinen asiakaspalvelumme on valmiina auttamaan sinua 24/7.

Tyytyväisyystakuu

Jos varaamasi lemmikinhoitaja joutuisikin perumaan, teemme kaikkemme löytääksemme sinulle varahoitajan. Tämä on erittäin harvinaista, mutta olemme täällä sinua varten, mikäli näin sattuisi käymään.

Kuinka Pawshake toimii?

Helposti!

1. Ilmainen tutustumistapaaminen

1. Ilmainen tutustumistapaaminen

Lähetä lemmikinhoitajalle viesti ja järjestä tutustumistapaaminen, joka ei vielä sido kumpaakaan osapuolta mihinkään.
2. Varaa netissä

2. Varaa netissä

Varaa turvallisesti netissä ja aktivoit automaattisesti premium lemmikkivakuutuksemme ja 24/7 asiakaspalvelun.
3. Rentoudu

3. Rentoudu

Lemmikkisi on turvassa. Lemmikinhoitajasi on sinuun yhteydessä säännöllisillä kuvapäivityksillä päivähoidon tai kotihoidon aikana.

Kokeiletko koiran ulkoilutusta ensimmäistä kertaa?

Näin palvelumme toimii

Löydä ja varaa paras koiran ulkoiluttaja juuri sinun koirallesi Pawshakelta näiden parin vinkin avulla:

Etsi täydellistä koiran ulkoiluttajaa

Tutustu lemmikinhoitajan profiiliin katsomalla hänen kuviaan ja lukemalla hänen aiemmasta kokemuksesta ja muusta taustoista. Voit myös lukea hoitajan aiempia arvosteluja ja tarkistaa hänen vapaanaolonsa kalenterista.

Tutustumistapaaminen

Järjestä ilmainen tutustumistapaaminen ennen varauksen vahvistamista, joka ei vielä sido kumpaakaan osapuolta. Näin voit esitellä koirasi hoitajalle ja järjestää testiulkoilutuksen hoitajan kanssa. Tutustumistapaamisessa on tärkeää ottaa aikansa - tutustu hoitajaan kunnolla ja kysy häneltä paljon hoitoon liittyviä kysymyksiä.

Varaa koiran ulkoilutus netissä

Menikö tapaamisenne hyvin? Tee ulkoilutukselle varaus Pawshakella - näin aktivoit premium lemmikkivakuutuksen, ja se kattaa koko varausjakson automaattisesti. Myös tyytyväisyystakuumme sekä asiakaspalvelumme on käytettävissäsi koko varauksen ajan. Maksu tapahtuu virallisesti vasta tässä vaiheessa, ja siirtyy hoitajalle vasta varauksen päättymisen jälkeen.

Pawshake sovellus - lemmikinhoitoa reaaliajassa

Lataa ilmainen Pawshake mobiilisovellus löytääksesi täydellisen lemmikinhoitajan.

  1. Koti
  2. »
  3. Koiran ulkoilutus