Löydä luotettava koiran ulkoiluttaja lähellä sinua

Pawshake on Trustpilot
Lataa App StorestaSaatavilla Google Playsta

Koiranulkoilutuspalvelut alueellasi

Koiranulkoiluttaja hakee koirasi kotoa kävelylle

Koiranulkoiluttaja käy kotonasi ja vie koirasi kivalle kävelylle

Kokeneet koiranulkoiluttajamme tarjoavat koirallesi päivittäisen henkisen ja fyysisen aktiviteetin. Päivittäiset kävelylenkit ovat mainio tapa pitää koirasi terveenä ja tyytyväisenä!

Koirasi pääsee ulkoilemaan yksin, tai pienessä ryhmässä. Ulkoiluttajiemme tarjoama yksilöllinen kokemus tarkoittaa sitä, että koirasi pääsee nauttimaan ulkoilustaan juuri kuten se haluaa.

Miten tämä toimii?

Koiranulkoiluttajan varaaminen Pawshaken kautta on helppoa ja turvallista.

1. Etsi koiran ulkoiluttajaa

Valitse lähistöllä olevien, kokeneiden koiranulkoiluttajien joukosta

2. Sovi ilmainen tapaaminen

Tapaa hoitaja ilmaiseksi ennen koiran ulkoilutuksen varaamista. Siten varmistat että hän on sopiva tehtävään.

3. Vahvista varauksesi turvallisesti

Käytössäsi on kotona hoidon asiakasuki ja ilmainen eläinlääkärin turva

Miksi kannattaa valita Pawshake koiran ulkoilutukseen?

Suojaamme sinut ja lemmikkisi.

Taattu mielenrauha

Välitämme sinun ja koirasi tyytyväisyydestä ja turvallisuudesta.
Lue lisää

Kokeneet paikalliset hoitajat

Meillä on kokeneet, pätevät ja luotettavat koiranulkoiluttajat alueellasi koiranulkoiluttamiseen. Luottamus- ja turvallisuustiimimme tarkistaa huolellisesti jokaisen koiranulkoiluttajan profiilin. Hyväksymme vain 15% hoitajahakemuksista.

Joustavat vaihtoehdot

Valitse koiranulkoiluttajan aika, sekä kerro, mikäli koirasi tulee ulkoiluttaa yksin tai muiden koirien kanssa
Lue lisää

Turvallinen tilisiirto

Pawshaken turvallisen varausmaksun avulla varmistamme, että hoitaja saa tehtävän jälkeen palkkion koirankävelytystyöstään.

Mitä Pawshake koiranulkoilutuksen asiakkaat ovat sanoneet

Lue tyytyväisten koiranomistajien jättämät koiranulkoilutus-arvostelut

H
Koiran ulkoilutus
Hammy, 22-06-2024
Milica is definitely the dog sitter you are looking for🥰 she is super nice and we had a pre-meeting with my dog, the communication was very smooth. My dog needs some special treatment she can also handle it perfectly. She is very patient and gave my dog very delicate treatment. She also messaged me when she walked my dog to make sure everything went well so I can be worry free. The service from Milicia is excellent, you won’t be disappointed!
M
Koiran ulkoilutus
Maria, 06-04-2024
Our labrador stayed with Elisabeth six days in December. She took very good care of him and communicated with us every day during our holiday with greetings from our dog. She provides a caring environment for the pet and goes beyond expectations in handling the daily routines and requirements of your fluffy friend, despite him demanding everything done on time and walking 3 times a day. On our arrival she even walked the dog extra time so that we could have a stress free return from our holiday. She is very attentive to details and if something is not clear she doesn’t hesitate to ask. Our labrador is always happy to see her (she is also walking him from time to time) and even listens to her, what he doesn’t do with every human. To summarise, we are very happy and never had any problems! Labradorimme oli Elisabethin hoidossa kuusi päivää joulukuussa. Hän piti koirastamme erittäin hyvää huolta ja kertoi meille päivittäin koiran kuulumisia. Koiramme osaa olla vaativa, mutta Elisabethin hoidossa kaikki järjestyi paremmin mitä osasimme odottaa. Elisabeth on taitava koirankäsittelijä ja osaa ottaa niin koiran kuin omistajienkin toiveet erinomaisesti huomioon. Palattuamme kotiin lomamatkalta hän jopa käytti koiran vielä extralenkillä jotta pääsisimme helpommalla. Hän on hyvin tarkka sekä huolehtiva eikä pelkää kysyä jos vastaan tulee ongelmia. Koiramme suorastaan rakastaa mennä hänen kanssaan lenkille ja hoitoon! Yhteenvetona, olemme olleet enemmän kuin tyytyväisiä Elisabethin palveluihin!

Löydä koiran ulkoiluttaja lähistöltäsi

Suositut alueet paikkakunnallasi

Usein kysytyt kysymykset

Koiran ulkoilutus Usein kysytyt kysymykset

Kuinka pitkään koiran kävelytysvaraus on voimassa?

Koiran kävelytys kestää keskimäärin 30 minuuttia. Keskustele erityistoiveista hoitajan kanssa, niin hän suunnittelee kävelytyksen koirallesi sopivaksi.

Mitä koiranulkoilutusvaraukseen kuuluu?

Koiranulkoilutuksen aikana ulkoiluttaja kävelee koirasi kanssa turvallista reittiä. Koiranulkoiluttaja ei päästä koiraasi kulkemaan vapaana, ellei siitä ole erikseen sovittu ja elleivät he ole sille tarkoitetulla alueella.

Kuka ulkoiluttaa koiraani?

Pawshake hyväksyy ainoastaan hoitajat, joilla on kokemusta ja/tai ammattipätevyys huolehtia eläimistä. Voit etsiä, valita ja sopia ilmaisen tapaamisen koiranulkoiluttajan kanssa ennen varauksen tekemistä.

Ulkoilutetaanko koiraani yksin?

Koiranulkoiluttajamme ovat joustavia ja järjestävät ulkoilutuksen koirasi tarpeisiin sopivaksi. Muistathan kertoa koiranulkoiluttajalle, jos koirasi ei pidä ulkoilusta muiden koirien kanssa, tai haluat että koiraasi ulkoilutetaan mieluummin yksin.

Etkö löytänyt vastausta?

Lue useimmiten kysyttyjä kysymyksiä

  1. Koiran ulkoilutus
Copyright © 2013-2024 Pawshake Inc. Kaikki oikeudet pidätetään. Ehdot ja Yksityisyys- ja evästeasetukset.