Pawshake logo

Löydä luotettava koiranhoitaja lähistöltäsi

Home visits
Start date
End date

Koiran hoito

Eläinrakkaat koiranhoitajat parhaalle ystävällesi

Oletko lähdössä lomalle tai ovatko työpäiväsi pitkiä? Tai ehkäpä tarvitset apua muuten vain koirasi kanssa. Löydä täydellinen koiranhoitaja Pawshakelta.

Pawshakella on tuhansia luotettuja ja tarkistettuja koiranhoitajia, jotka tarjoavat henkilökohtaisia palveluitaan sinulle ja koirallesi. Tiedämme, että haluat tarjota vain parasta mahdollista hauvallesi: koiranhoitajamme ovat kokeneita ja yksinkertaisesti rakastavat työtään, siksi voit ottaa rennosti Mustisi ollessa hoidossa.

Mikä koiranhoitopalvelu sopii parhaiten koiralleni?

Koirallesi, ja lompakollesi, sopivia hoitajia

Pawshakelta löydät sopivan koiranhoitopalvelun jokaiselle karvakorvalle.

Jotkut koirat stressaantuvat matkustamisesta, ja pitävät mieluummin heidän kotonaan tapahtuvasta hoidosta, kuten talonvahtipalvelusta tai kotikäynneistä. Omistajan kotona tapahtuva hoito auttaa myös estänään esim. kennelyskän tai muiden vastaavien sairauksen etenemistä, joita voi esiintyä ruuhkaisissa kenneleissä tai suurissa koirahotelleissa.
Monet koirat rakastavat muiden koirien seuraa, kun taas toiset saattavat olla ujoja, ja viettävät mieluummin aikansa lemmikinhoitajan kanssa. Voit valitse itse haluatko lemmikkisi oleskelevan muiden lemmikkien seurassa, vaiko ei.
Jos tarvitset pennun hoitoa, tai iäkkäämmän koiran hoitamista, koiranhoitaja voi tulla hoitamaan koiriasi myös luoksesi.
Vaihtoehtoisesti voit etsiä hoitajan, joka ottaa koiria hoitoon omaan kotiinsa.
Parhaan ystäväsi ei tarvitse koskaan tuntea oloaan yksinäiseksi!

Miksi koiranhoito Pawshaken kautta on parempi vaihtoehto?

Suunniteltu tyytyväisille koirille ja omistajille

Ilmainen tutustumistapaaminen

Tutustu koiranhoitajaasi ilmaisessa tutustumistapaamisessa - tiedät, kun löydät juuri sen oikean hoitajan koirallesi! Varaa hoitajien koiranhoitopalveluita turvallisesti Pawshaken kautta, jolloit aktivoit premium lemmikkivakuutuksen, 24/7 asiakaspalvelun sekä tyytyväisyystakuun automaattisesti varauksen ajaksi.

Henkilökohtaista ja edullista

Jokainen koira on uniikki ja tärkeä. Pawshakella voit valita sopivan hoitajan juuri sinun ja koirasi henkilökohtaisiin tarpeisiin. Et kuitenkaan joudu vararikkoon koiranhoidon takia: lemmikinhoitajamme päättävät itse edullisista hinnoistaan.

Jumissa töissä?

Koiranhoitajan löytäminen ja tutustumistapaamisesta sopiminen on helppoa, eikä sinun tarvitse edes lähteä toimistoltasi. Kirjaudu Pawshaken nettisivulle tai mobiilisovellukseen, syötä postinumerosi ja selaa paikallisia koiran ulkoiluttajia.

5-tähden koiranhoito arvosteluja

Lue aitoja arvosteluita tyytyväisiltä lemmikinomistajilta

Home Visits
Jessica, 2018-04-24
Marianne was the best cat sitter I have ever had. She and her husband went far above and beyond taking care of our three kitties. They sent regular reports and photos, and I was able to relax on my vacation because I knew the cats were being taken care of by expert cat lovers. Our home was immacu ...
Read more about Crazy Catlady
Home Visits
Essi, 2018-09-21
Moona on ihanan reipas ja tunnollinen koiranhoitaja! Hoiti asiantuntevasti ja varmalla otteella meidän jokseenkin vaativat bulldogit 2kpl! Suosittelen erittäin lämpimästi Moonaa lemmikkisi hoitajaksi. Moonasta jäi heti tutustumuskerralla luotettava olo ja koiratkin tykkäsivät Moonasta! Miona on oike ...
Read more about Koirarakas Lenkittäjä
Home Visits
Claudia, 2018-06-05
Katja is very lovely with my two cats. She is very good in takeoff care of them and in providing me messages and pics about them when I am away. She really knows how to reassure me! She does everything to make the cats feel comfortable and she also learned how to give medications to them. I strongly ...
Read more about Kaikkien Lemmikkien Ystävä
Home Visits
Eetu, 2019-01-01
Ami took great care of our dog! She's super professional, answers quickly and did everything we agreed upon. we'll definitely hire her also next time we need a dog sitter.
Read more about Eläintenhoitoa Viikissä

Pawshaken laatu

Pidämme koirastasi huolta

Luotetut, tarkistetut ja vakuutetut koiranhoitajat

Pawshaken koiranhoitajat ovat luotettavia ja tarkistettuja paikallisia. Mielenrauhasi on taattu, kun tiedät koirasi olevan vakuutettu premium lemmikkivakuutuksellamme.

Helppo haku

Syötä paikkakuntasi hakukenttään ja näet heti lähistösi lemmikinhoitajat, jotka tarjoavat talonvahtipalvelua, kotihoitoa ja muita palveluita. Käytä hakufilttereitä täsmentääksesi hakuasi, ja löydät juuri sopivat vaihtoehdot sinulle ja koirallesi.

Hyvän mielen koiranhoitoa

Eläinrakas hoitaja on hyvä vaihtoehto silloin, kun perheenjäsenesi tai ystäväsi eivät voi auttaa. Pawshaken koiranhoitajat tarjoavat palveluita mielellään kaikenlaisille koirille, myös iäkkäille että pennuille.

Lisäpalvelut koiranhoitoon

Monet Pawshaken koiranhoitajat tarjoavat erikoispalveluita, kuten lääkkeidenantoa, pentujen hoitamista, trimmausta ja jopa ensiapua.

Pysy yhteydessä

Saatat ikävöidä koiraasi, mutta onneksi koiranhoitajasi lievittää ikävää lähettämällä säännöllisiä kuvapäivityksiä koko varauksen ajan.

Löydä koiranhoitoa suosituilta alueilta

Koiranhoitajat lähellä sinua

The Pawshake guarantee

We’ve got you and your pet covered

Premium Pet Insurance Included

Premium pet insurance covers your pet in case of illness or injury and third parties for your peace of mind. Pay securely online for automatic insurance coverage on your pet sitting booking. You’re in safe hands with Pawshake.

Local Vetted Pet Sitters

All pet sitters are individually vetted by our team of specialists: less than 20% of potential pet sitters make the cut. All pet sitters have a detailed profile with personal information and authentic community reviews for you to read before booking their services.

Peace Of Mind

Our loving pet sitters are dedicated to your cat, dog, rabbit, bird or guinea pig. Enjoy daily updates and photos from your pet sitter during pet boarding, pet daycare or your dog’s walk. Our friendly customer support team is online to help you 24/7.

Pet Sitter Satisfaction Guarantee

Should the pet sitter you have arranged and booked be unable to care for your pet, we will do everything we can to find you a replacement pet sitter. This is very rare, but we are there to help if you get stuck.

How does it work?

Pawshake is easy!

1. Free meet & greet

Message a loving pet sitter, and arrange an obligation-free meet & greet.

2. Book online

Safely book your pet sitter online to enjoy premium pet insurance and 24/7 online support.

3. Sit back and relax

Your pet is in safe hands. Your pet sitter will be in touch with regular photos and updates during the pet daycare or pet hosting period.

Kokeiletko koiranhoitopalveluita ensimmäistä kertaa?

Näin palvelumme toimii

Koirasi, tai pentusi, jättäminen hoitoon voi olla jännittävää ensimmäisellä kerralla. Parilla helpolla keinolla tiedät, että koiranhoitajasi tarjoaa parasta mahdollista palvelua.

Sopivan koiranhoitajan valitseminen

Lue hoitajan profiili tarkasti, jotta tiedät enemmän hänen aiemmasta koirakokemuksesta ja taustoista. Voit selata hoitajan arvostelusta edellisistä varauksista, ja tarkistaa hänen vapaanaolonsa kalenterista. Jos koiranhoitaja vaikuttaa lupaavalta, ota häneen yhteyttä lähettämällä viesti.

Tutustumistapaaminen

Järjestä tutustumistapaaminen aina ennen varauksen vahvistamista. Tutustukaa rauhassa toisiinne - kysy paljon kysymyksiä hoitajalta, ja vastaa kaikkiin hoitajaa askarruttaviin kysymyksiin. Jos olet varaamassa kotihoitoa, tarkista samalla että hoitajan koti näyttää koirallesi sopivalta.

Tee virallinen varaus

Jos tutustumistapaamisenne meni hyvin, varaa hoitaja Pawshaken kautta. Näin aktivoit premium lemmikkivakuutuksen, ja se kattaa koko varausjakson automaattisesti. Myös tyytyväisyystakuumme sekä asiakaspalvelumme on käytettävissäsi koko varauksen ajan. Maksu suoritetaan tässä vaiheessa, ja välitetään automaattisesti lemmikinhoitajalle sen jälkeen kun varaus on päättynyt.

All pet sitting services

Find the pet sitting service to suit your unique pet care needs.

The Pawshake App - for pet sitting in your pocket.

Download the free Pawshake mobile app today to find and book your perfect pet sitter.

Download the free Pawshake mobile app today to find and book your perfect pet sitter.

Pet Owner

Need pet care, pet daycare or pet hosting services? Sign up on Pawshake and find the perfect pet sitter.
Join Pawshake as a Pet Owner

Pet Sitter

Want to help pet owners while they are away or busy with work? Become a pet sitter on Pawshake; it's fun, flexible and free.
Join Pawshake as a Pet Sitter
  1. Home
  2. »
  3. Dog sitting

About Pawshake

Payment Methods

Copyright © 2013-2019 Pawshake Inc. All Rights Reserved.Terms and Conditions and Privacy & Cookie Policy.