Pawshake logo

Löydä luotettava koiranhoitaja lähistöltäsi

Kotikäyntejä koirallesi

Koiran hoito

Eläinrakkaat koiranhoitajat parhaalle ystävällesi

Oletko lähdössä lomalle tai ovatko työpäiväsi pitkiä? Tai ehkäpä tarvitset apua muuten vain koirasi kanssa. Löydä täydellinen koiranhoitaja Pawshakelta.

Pawshakella on tuhansia luotettuja ja tarkistettuja koiranhoitajia, jotka tarjoavat henkilökohtaisia palveluitaan sinulle ja koirallesi. Tiedämme, että haluat tarjota vain parasta mahdollista hauvallesi: koiranhoitajamme ovat kokeneita ja yksinkertaisesti rakastavat työtään, siksi voit ottaa rennosti Mustisi ollessa hoidossa.

Mikä koiranhoitopalvelu sopii parhaiten koiralleni?

Koirallesi, ja lompakollesi, sopivia hoitajia

Pawshakelta löydät sopivan koiranhoitopalvelun jokaiselle karvakorvalle.

Jotkut koirat stressaantuvat matkustamisesta, ja pitävät mieluummin heidän kotonaan tapahtuvasta hoidosta, kuten talonvahtipalvelusta tai kotikäynneistä. Omistajan kotona tapahtuva hoito auttaa myös estänään esim. kennelyskän tai muiden vastaavien sairauksen etenemistä, joita voi esiintyä ruuhkaisissa kenneleissä tai suurissa koirahotelleissa.
Monet koirat rakastavat muiden koirien seuraa, kun taas toiset saattavat olla ujoja, ja viettävät mieluummin aikansa lemmikinhoitajan kanssa. Voit valitse itse haluatko lemmikkisi oleskelevan muiden lemmikkien seurassa, vaiko ei.
Jos tarvitset pennun hoitoa, tai iäkkäämmän koiran hoitamista, koiranhoitaja voi tulla hoitamaan koiriasi myös luoksesi.
Vaihtoehtoisesti voit etsiä hoitajan, joka ottaa koiria hoitoon omaan kotiinsa.
Parhaan ystäväsi ei tarvitse koskaan tuntea oloaan yksinäiseksi!

Miksi koiranhoito Pawshaken kautta on parempi vaihtoehto?

Suunniteltu tyytyväisille koirille ja omistajille

Ilmainen tutustumistapaaminen

Tutustu koiranhoitajaasi ilmaisessa tutustumistapaamisessa - tiedät, kun löydät juuri sen oikean hoitajan koirallesi! Varaa hoitajien koiranhoitopalveluita turvallisesti Pawshaken kautta, jolloit aktivoit premium lemmikkivakuutuksen, 24/7 asiakaspalvelun sekä tyytyväisyystakuun automaattisesti varauksen ajaksi.

Henkilökohtaista ja edullista

Jokainen koira on uniikki ja tärkeä. Pawshakella voit valita sopivan hoitajan juuri sinun ja koirasi henkilökohtaisiin tarpeisiin. Et kuitenkaan joudu vararikkoon koiranhoidon takia: lemmikinhoitajamme päättävät itse edullisista hinnoistaan.

Jumissa töissä?

Koiranhoitajan löytäminen ja tutustumistapaamisesta sopiminen on helppoa, eikä sinun tarvitse edes lähteä toimistoltasi. Kirjaudu Pawshaken nettisivulle tai mobiilisovellukseen, syötä postinumerosi ja selaa paikallisia koiran ulkoiluttajia.

5-tähden koiranhoito arvosteluja

Lue aitoja arvosteluita tyytyväisiltä lemmikinomistajilta

Kotikäynnit
Jessica, 24-04-2018
Marianne was the best cat sitter I have ever had. She and her husband went far above and beyond taking care of our three kitties. They sent regular reports and photos, and I was able to relax on my vacation because I knew the cats were being taken care of by expert cat lovers. Our home was immacu ...
Lue lisää hoitajasta Crazy Catlady
Kotikäynnit
Claudia, 17-07-2019
It has been a pleasure having Aino as cat sitter. She looked after my two cats with lovely manners and she reassured me sending pics and videos while I was away and communicating with me on a regular basis. She also did a very good job in administering some medication to one of my little princesses. ...
Lue lisää hoitajasta Aino
Kotikäynnit
Essi, 21-09-2018
Moona on ihanan reipas ja tunnollinen koiranhoitaja! Hoiti asiantuntevasti ja varmalla otteella meidän jokseenkin vaativat bulldogit 2kpl! Suosittelen erittäin lämpimästi Moonaa lemmikkisi hoitajaksi. Moonasta jäi heti tutustumuskerralla luotettava olo ja koiratkin tykkäsivät Moonasta! Miona on oike ...
Lue lisää hoitajasta Koirarakas Lenkittäjä
Kotikäynnit
Sarah, 01-11-2019
Our cats’ absolute favorite. Even our shy cat who hides from everybody runs to greet her when she visits. Communication is easy and we love getting updates. Everyone is always well fed and the litter boxes are clean when we return. We could not ask for a better cat sitter.
Lue lisää hoitajasta Iina

Pawshaken laatu

Pidämme koirastasi huolta

Luotetut, tarkistetut ja vakuutetut koiranhoitajat

Pawshaken koiranhoitajat ovat luotettavia ja tarkistettuja paikallisia. Mielenrauhasi on taattu, kun tiedät koirasi olevan vakuutettu premium lemmikkivakuutuksellamme.

Helppo haku

Syötä paikkakuntasi hakukenttään ja näet heti lähistösi lemmikinhoitajat, jotka tarjoavat talonvahtipalvelua, kotihoitoa ja muita palveluita. Käytä hakufilttereitä täsmentääksesi hakuasi, ja löydät juuri sopivat vaihtoehdot sinulle ja koirallesi.

Hyvän mielen koiranhoitoa

Eläinrakas hoitaja on hyvä vaihtoehto silloin, kun perheenjäsenesi tai ystäväsi eivät voi auttaa. Pawshaken koiranhoitajat tarjoavat palveluita mielellään kaikenlaisille koirille, myös iäkkäille että pennuille.

Lisäpalvelut koiranhoitoon

Monet Pawshaken koiranhoitajat tarjoavat erikoispalveluita, kuten lääkkeidenantoa, pentujen hoitamista, trimmausta ja jopa ensiapua.

Pysy yhteydessä

Saatat ikävöidä koiraasi, mutta onneksi koiranhoitajasi lievittää ikävää lähettämällä säännöllisiä kuvapäivityksiä koko varauksen ajan.

Löydä koiranhoitoa suosituilta alueilta

Koiranhoitajat lähellä sinua

Pawshaken lupaus

Pidämme sinusta sekä lemmikistäsi huolta

Premium lemmikkivakuutus sisältyy hintaan

Premium lemmikkivakuutus turvaa lemmikkiäsi sairauden, tapaturman ja kolmansien osapuolten vahinkojen varalta. Mielenrauhasi on taattu automaattisten online maksujen sekä vakuutuksen avulla. Pawshake turvaa selustasi.

Paikalliset tarkistetut lemmikinhoitajat

Kaikki lemmikinhoitajamme tarkistetaan henkilökohtaisesti turvallisuustiimimme puolesta: alle 20% hakijoista hyväksytään mukaan. Kaikilla hoitajilla on yksityiskohtainen profiili ja aitoja yhteisön arvosteluja, jotka voit lukea ennen hoitajan varaamista.

Mielenrauhaa

Eläinrakkaat lemmikinhoitajamme ovat sitoutuneita hoitamaan kissaasi, koiraasi, pupuasi, lintuasi tai marsuasi. Päivittäiset kuvapäivitykset tuovat iloa varauksesi aikana. Lisäksi ystävällinen asiakaspalvelumme on valmiina auttamaan sinua 24/7.

Tyytyväisyystakuu

Jos varaamasi lemmikinhoitaja joutuisikin perumaan, teemme kaikkemme löytääksemme sinulle varahoitajan. Tämä on erittäin harvinaista, mutta olemme täällä sinua varten, mikäli näin sattuisi käymään.

Kuinka Pawshake toimii?

Helposti!

1. Ilmainen tutustumistapaaminen

Lähetä lemmikinhoitajalle viesti ja järjestä tutustumistapaaminen, joka ei vielä sido kumpaakaan osapuolta mihinkään.

2. Varaa netissä

Varaa turvallisesti netissä ja aktivoit automaattisesti premium lemmikkivakuutuksemme ja 24/7 asiakaspalvelun.

3. Rentoudu

Lemmikkisi on turvassa. Lemmikinhoitajasi on sinuun yhteydessä säännöllisillä kuvapäivityksillä päivähoidon tai kotihoidon aikana.

Kokeiletko koiranhoitopalveluita ensimmäistä kertaa?

Näin palvelumme toimii

Koirasi, tai pentusi, jättäminen hoitoon voi olla jännittävää ensimmäisellä kerralla. Parilla helpolla keinolla tiedät, että koiranhoitajasi tarjoaa parasta mahdollista palvelua.

Sopivan koiranhoitajan valitseminen

Lue hoitajan profiili tarkasti, jotta tiedät enemmän hänen aiemmasta koirakokemuksesta ja taustoista. Voit selata hoitajan arvostelusta edellisistä varauksista, ja tarkistaa hänen vapaanaolonsa kalenterista. Jos koiranhoitaja vaikuttaa lupaavalta, ota häneen yhteyttä lähettämällä viesti.

Tutustumistapaaminen

Järjestä tutustumistapaaminen aina ennen varauksen vahvistamista. Tutustukaa rauhassa toisiinne - kysy paljon kysymyksiä hoitajalta, ja vastaa kaikkiin hoitajaa askarruttaviin kysymyksiin. Jos olet varaamassa kotihoitoa, tarkista samalla että hoitajan koti näyttää koirallesi sopivalta.

Tee virallinen varaus

Jos tutustumistapaamisenne meni hyvin, varaa hoitaja Pawshaken kautta. Näin aktivoit premium lemmikkivakuutuksen, ja se kattaa koko varausjakson automaattisesti. Myös tyytyväisyystakuumme sekä asiakaspalvelumme on käytettävissäsi koko varauksen ajan. Maksu suoritetaan tässä vaiheessa, ja välitetään automaattisesti lemmikinhoitajalle sen jälkeen kun varaus on päättynyt.

Kaikki lemmikinhoitopalvelut

Löydä juuri sinulle ja lemmikillesi sopiva lemmikinhoitopalvelu

Pawshake sovellus - lemmikinhoitoa reaaliajassa

Lataa ilmainen Pawshake mobiilisovellus löytääksesi täydellisen lemmikinhoitajan.

Lemmikinomistaja

Tarvitsetko lemmikinhoitoa, päivähoitoa tai kotihoitoa? Rekisteröidy Pawshakeen ja löydä juuri teille sopiva lemmikinhoitaja.
Liity Pawshakeen lemmikinomistajana

Lemmikinhoitaja

Haluatko auttaa lemmikinomistajia, kun he matkustavat tai ovat kiireisinä töissä? Ala lemmikinhoitajaksi Pawshakella - se on hauskaa, joustavaa ja ilmaista.
Liity Pawshakeen lemmikinhoitajaksi
  1. Koti
  2. »
  3. Koiranhoito