Löydä koiranhoitaja käymään kotonasi

Lataa App StorestaSaatavilla Google Playsta
Kotikäyntejä koirallesi

Koiran hoito

Eläinrakkaat koiranhoitajat parhaalle ystävällesi

Oletko lähdössä lomalle tai ovatko työpäiväsi pitkiä? Tai ehkäpä tarvitset apua muuten vain koirasi kanssa. Löydä täydellinen koiranhoitaja Pawshakelta.

Pawshakella on tuhansia luotettuja ja tarkistettuja koiranhoitajia, jotka tarjoavat henkilökohtaisia palveluitaan sinulle ja koirallesi. Tiedämme, että haluat tarjota vain parasta mahdollista hauvallesi: koiranhoitajamme ovat kokeneita ja yksinkertaisesti rakastavat työtään, siksi voit ottaa rennosti Mustisi ollessa hoidossa.

Mikä koiranhoitopalvelu sopii parhaiten koiralleni?

Koirallesi, ja lompakollesi, sopivia hoitajia

Pawshakelta löydät sopivan koiranhoitopalvelun jokaiselle karvakorvalle.

Jotkut koirat stressaantuvat matkustamisesta, ja pitävät mieluummin heidän kotonaan tapahtuvasta hoidosta, kuten talonvahtipalvelusta tai kotikäynneistä. Omistajan kotona tapahtuva hoito auttaa myös estänään esim. kennelyskän tai muiden vastaavien sairauksen etenemistä, joita voi esiintyä ruuhkaisissa kenneleissä tai suurissa koirahotelleissa.
Monet koirat rakastavat muiden koirien seuraa, kun taas toiset saattavat olla ujoja, ja viettävät mieluummin aikansa lemmikinhoitajan kanssa. Voit valitse itse haluatko lemmikkisi oleskelevan muiden lemmikkien seurassa, vaiko ei.
Jos tarvitset pennun hoitoa, tai iäkkäämmän koiran hoitamista, koiranhoitaja voi tulla hoitamaan koiriasi myös luoksesi.
Vaihtoehtoisesti voit etsiä hoitajan, joka ottaa koiria hoitoon omaan kotiinsa.
Parhaan ystäväsi ei tarvitse koskaan tuntea oloaan yksinäiseksi!

Miksi koiranhoito Pawshaken kautta on parempi vaihtoehto?

Suunniteltu tyytyväisille koirille ja omistajille

Ilmainen tutustumistapaaminen

Tutustu koiranhoitajaasi ilmaisessa tutustumistapaamisessa - tiedät, kun löydät juuri sen oikean hoitajan koirallesi! Varaa hoitajien koiranhoitopalveluita turvallisesti Pawshaken kautta, jolloit aktivoit premium lemmikkivakuutuksen, 24/7 asiakaspalvelun sekä tyytyväisyystakuun automaattisesti varauksen ajaksi.

Henkilökohtaista ja edullista

Jokainen koira on uniikki ja tärkeä. Pawshakella voit valita sopivan hoitajan juuri sinun ja koirasi henkilökohtaisiin tarpeisiin. Et kuitenkaan joudu vararikkoon koiranhoidon takia: lemmikinhoitajamme päättävät itse edullisista hinnoistaan.

Jumissa töissä?

Koiranhoitajan löytäminen ja tutustumistapaamisesta sopiminen on helppoa, eikä sinun tarvitse edes lähteä toimistoltasi. Kirjaudu Pawshaken nettisivulle tai mobiilisovellukseen, syötä postinumerosi ja selaa paikallisia koiran ulkoiluttajia.

5-tähden koiranhoito arvosteluja

Lue aitoja arvosteluita tyytyväisiltä lemmikinomistajilta

starstarstarstarstar
Kotikäynnit
Marta, 06-01-2023
Milla hoiti meidän 2 kissaa joulukuussa 2022 (1 käynti päivässä) kaikki meni mainiosti. Milla ilmoitti jonkin käynnin jälkeen miten kissat voivat ha lähetti kuvia. Meidän loman aikana oli helpottava olo, kun kissat oli hyvässä hoidossa kotona. Suosittelen Millan hoitajaksi! Toivottavasti hän pääsee ...
Lue lisää hoitajasta Vastuullinen & eläinrakas eläintenhoitaja.
starstarstarstarstar
Kotikäynnit
Kai, 06-05-2023
Very professional and sent lots of updates and photos of our cats. Our cats took a liking to Mari in such a short time. We will definitely be hiring her again in the future when we need a cat sitter.
Lue lisää hoitajasta Kissanhoitaja Tampereelta

Pawshaken laatu

Pidämme koirastasi huolta

Luotetut, tarkistetut ja vakuutetut koiranhoitajat

Pawshaken koiranhoitajat ovat luotettavia ja tarkistettuja paikallisia. Mielenrauhasi on taattu, kun tiedät koirasi olevan vakuutettu premium lemmikkivakuutuksellamme.

Helppo haku

Syötä paikkakuntasi hakukenttään ja näet heti lähistösi lemmikinhoitajat, jotka tarjoavat talonvahtipalvelua, kotihoitoa ja muita palveluita. Käytä hakufilttereitä täsmentääksesi hakuasi, ja löydät juuri sopivat vaihtoehdot sinulle ja koirallesi.

Hyvän mielen koiranhoitoa

Eläinrakas hoitaja on hyvä vaihtoehto silloin, kun perheenjäsenesi tai ystäväsi eivät voi auttaa. Pawshaken koiranhoitajat tarjoavat palveluita mielellään kaikenlaisille koirille, myös iäkkäille että pennuille.

Lisäpalvelut koiranhoitoon

Monet Pawshaken koiranhoitajat tarjoavat erikoispalveluita, kuten lääkkeidenantoa, pentujen hoitamista, trimmausta ja jopa ensiapua.

Pysy yhteydessä

Saatat ikävöidä koiraasi, mutta onneksi koiranhoitajasi lievittää ikävää lähettämällä säännöllisiä kuvapäivityksiä koko varauksen ajan.

Löydä koiranhoitoa suosituilta alueilta

Koiranhoitajat lähellä sinua

Pawshaken lupaus

Pidämme sinusta sekä lemmikistäsi huolta

Mielenrauhan takuu sisältyy hintaan

Mikäli lemmikkisi sairastuu tai vahingoittuu varauksen aikana, Pawshake maksaa eläinlääkärin kulut. Maksa turvallisesti verkossa saadaksesi Pawshake Takuun lemmikinhoitovarauksellesi. Pawshake turvaa selustasi.

Paikkakunnan tarkastetut lemmikinhoitajat

Kaikki lemmikinhoitajamme tarkistetaan henkilökohtaisesti turvallisuustiimimme puolesta: alle 20% hakijoista hyväksytään mukaan. Kaikilla hoitajilla on yksityiskohtainen profiili ja aitoja yhteisön arvosteluja, jotka voit lukea ennen hoitajan varaamista.

Tyytyväisyystakuu

Eläinrakkaat lemmikinhoitajamme ovat sitoutuneita hoitamaan kissaasi, koiraasi, pupuasi, lintuasi tai marsuasi. Päivittäiset kuvapäivitykset tuovat iloa varauksesi aikana. Lisäksi ystävällinen asiakaspalvelumme on valmiina auttamaan sinua.

Varaustakuu

Jos varaamasi lemmikinhoitaja joutuisikin perumaan, teemme kaikkemme löytääksemme sinulle korvaavan hoitajan. Tämä on erittäin harvinaista, mutta olemme täällä sinua varten, mikäli näin sattuisi käymään.

Kuinka Pawshake toimii?

Helposti!

1. Ilmainen tutustumistapaaminen

1. Ilmainen tutustumistapaaminen

Lähetä lemmikinhoitajalle viesti ja järjestä tutustumistapaaminen, joka ei vielä sido kumpaakaan osapuolta mihinkään.
2. Varaa netissä

2. Varaa netissä

Varaa turvallisesti netissä ja aktivoit automaattisesti eläinlääkärikulutakuun ja asiakaspalvelun.
3. Rentoudu

3. Rentoudu

Lemmikkisi on turvassa. Lemmikinhoitajasi on sinuun yhteydessä säännöllisillä kuvapäivityksillä päivähoidon tai kotihoidon aikana.

Kokeiletko koiranhoitopalveluita ensimmäistä kertaa?

Näin palvelumme toimii

Koirasi, tai pentusi, jättäminen hoitoon voi olla jännittävää ensimmäisellä kerralla. Parilla helpolla keinolla tiedät, että koiranhoitajasi tarjoaa parasta mahdollista palvelua.

Sopivan koiranhoitajan valitseminen

Lue hoitajan profiili tarkasti, jotta tiedät enemmän hänen aiemmasta koirakokemuksesta ja taustoista. Voit selata hoitajan arvostelusta edellisistä varauksista, ja tarkistaa hänen vapaanaolonsa kalenterista. Jos koiranhoitaja vaikuttaa lupaavalta, ota häneen yhteyttä lähettämällä viesti.

Tutustumistapaaminen

Järjestä tutustumistapaaminen aina ennen varauksen vahvistamista. Tutustukaa rauhassa toisiinne - kysy paljon kysymyksiä hoitajalta, ja vastaa kaikkiin hoitajaa askarruttaviin kysymyksiin. Jos olet varaamassa kotihoitoa, tarkista samalla että hoitajan koti näyttää koirallesi sopivalta.

Tee virallinen varaus

Jos tutustumistapaamisenne meni hyvin, varaa hoitaja Pawshaken kautta. Näin aktivoit premium lemmikkivakuutuksen, ja se kattaa koko varausjakson automaattisesti. Myös tyytyväisyystakuumme sekä asiakaspalvelumme on käytettävissäsi koko varauksen ajan. Maksu suoritetaan tässä vaiheessa, ja välitetään automaattisesti lemmikinhoitajalle sen jälkeen kun varaus on päättynyt.

Pawshake sovellus - lemmikinhoitoa reaaliajassa

Lataa ilmainen Pawshake mobiilisovellus löytääksesi täydellisen lemmikinhoitajan.

Lataa App StorestaSaatavilla Google Playsta
  1. Koti
  2. »
  3. Koiranhoito