Pawshake logo

Löydä koiranhoitaja käymään kotonasi

Lataa App StorestaSaatavilla Google Playsta
Kotikäyntejä koirallesi

Koiran hoito

Eläinrakkaat koiranhoitajat parhaalle ystävällesi

Oletko lähdössä lomalle tai ovatko työpäiväsi pitkiä? Tai ehkäpä tarvitset apua muuten vain koirasi kanssa. Löydä täydellinen koiranhoitaja Pawshakelta.

Pawshakella on tuhansia luotettuja ja tarkistettuja koiranhoitajia, jotka tarjoavat henkilökohtaisia palveluitaan sinulle ja koirallesi. Tiedämme, että haluat tarjota vain parasta mahdollista hauvallesi: koiranhoitajamme ovat kokeneita ja yksinkertaisesti rakastavat työtään, siksi voit ottaa rennosti Mustisi ollessa hoidossa.

Mikä koiranhoitopalvelu sopii parhaiten koiralleni?

Koirallesi, ja lompakollesi, sopivia hoitajia

Pawshakelta löydät sopivan koiranhoitopalvelun jokaiselle karvakorvalle.

Jotkut koirat stressaantuvat matkustamisesta, ja pitävät mieluummin heidän kotonaan tapahtuvasta hoidosta, kuten talonvahtipalvelusta tai kotikäynneistä. Omistajan kotona tapahtuva hoito auttaa myös estänään esim. kennelyskän tai muiden vastaavien sairauksen etenemistä, joita voi esiintyä ruuhkaisissa kenneleissä tai suurissa koirahotelleissa.
Monet koirat rakastavat muiden koirien seuraa, kun taas toiset saattavat olla ujoja, ja viettävät mieluummin aikansa lemmikinhoitajan kanssa. Voit valitse itse haluatko lemmikkisi oleskelevan muiden lemmikkien seurassa, vaiko ei.
Jos tarvitset pennun hoitoa, tai iäkkäämmän koiran hoitamista, koiranhoitaja voi tulla hoitamaan koiriasi myös luoksesi.
Vaihtoehtoisesti voit etsiä hoitajan, joka ottaa koiria hoitoon omaan kotiinsa.
Parhaan ystäväsi ei tarvitse koskaan tuntea oloaan yksinäiseksi!

Miksi koiranhoito Pawshaken kautta on parempi vaihtoehto?

Suunniteltu tyytyväisille koirille ja omistajille

Ilmainen tutustumistapaaminen

Tutustu koiranhoitajaasi ilmaisessa tutustumistapaamisessa - tiedät, kun löydät juuri sen oikean hoitajan koirallesi! Varaa hoitajien koiranhoitopalveluita turvallisesti Pawshaken kautta, jolloit aktivoit premium lemmikkivakuutuksen, 24/7 asiakaspalvelun sekä tyytyväisyystakuun automaattisesti varauksen ajaksi.

Henkilökohtaista ja edullista

Jokainen koira on uniikki ja tärkeä. Pawshakella voit valita sopivan hoitajan juuri sinun ja koirasi henkilökohtaisiin tarpeisiin. Et kuitenkaan joudu vararikkoon koiranhoidon takia: lemmikinhoitajamme päättävät itse edullisista hinnoistaan.

Jumissa töissä?

Koiranhoitajan löytäminen ja tutustumistapaamisesta sopiminen on helppoa, eikä sinun tarvitse edes lähteä toimistoltasi. Kirjaudu Pawshaken nettisivulle tai mobiilisovellukseen, syötä postinumerosi ja selaa paikallisia koiran ulkoiluttajia.

5-tähden koiranhoito arvosteluja

Lue aitoja arvosteluita tyytyväisiltä lemmikinomistajilta

starstarstarstarstar
Kotikäynnit
Gayatri, 17-09-2022
Michael and Harri looked after our cat Luna for four days while we were travelling. We were initially worried about how she would cope but our minds were put at ease after meeting them. They are fantastic cat sitters who kept her well fed and entertained. We received regular updates, pictures, and v ...
Lue lisää hoitajasta Friendly, reliable and experienced carers.
starstarstarstarstar
Kotikäynnit
Jeremy, 29-08-2022
Nelli is really dedicated and caring for my cat. She stays to play and pet my cat - Mi - and make care everything is fine before leaving the house. Mi can be a bit tricky when meeting someone strange for the first time, but with Nelli she feels a lot comfortable to beg for food and come out to be pe ...
Lue lisää hoitajasta Luotettava ja eläinrakas hoitaja

Pawshaken laatu

Pidämme koirastasi huolta

Luotetut, tarkistetut ja vakuutetut koiranhoitajat

Pawshaken koiranhoitajat ovat luotettavia ja tarkistettuja paikallisia. Mielenrauhasi on taattu, kun tiedät koirasi olevan vakuutettu premium lemmikkivakuutuksellamme.

Helppo haku

Syötä paikkakuntasi hakukenttään ja näet heti lähistösi lemmikinhoitajat, jotka tarjoavat talonvahtipalvelua, kotihoitoa ja muita palveluita. Käytä hakufilttereitä täsmentääksesi hakuasi, ja löydät juuri sopivat vaihtoehdot sinulle ja koirallesi.

Hyvän mielen koiranhoitoa

Eläinrakas hoitaja on hyvä vaihtoehto silloin, kun perheenjäsenesi tai ystäväsi eivät voi auttaa. Pawshaken koiranhoitajat tarjoavat palveluita mielellään kaikenlaisille koirille, myös iäkkäille että pennuille.

Lisäpalvelut koiranhoitoon

Monet Pawshaken koiranhoitajat tarjoavat erikoispalveluita, kuten lääkkeidenantoa, pentujen hoitamista, trimmausta ja jopa ensiapua.

Pysy yhteydessä

Saatat ikävöidä koiraasi, mutta onneksi koiranhoitajasi lievittää ikävää lähettämällä säännöllisiä kuvapäivityksiä koko varauksen ajan.

Löydä koiranhoitoa suosituilta alueilta

Koiranhoitajat lähellä sinua

Pawshaken lupaus

Pidämme sinusta sekä lemmikistäsi huolta

Premium lemmikkivakuutus sisältyy hintaan

Premium lemmikkivakuutus turvaa lemmikkiäsi sairauden, tapaturman ja kolmansien osapuolten vahinkojen varalta. Mielenrauhasi on taattu automaattisten online maksujen sekä vakuutuksen avulla. Pawshake turvaa selustasi.

Paikalliset tarkistetut lemmikinhoitajat

Kaikki lemmikinhoitajamme tarkistetaan henkilökohtaisesti turvallisuustiimimme puolesta: alle 20% hakijoista hyväksytään mukaan. Kaikilla hoitajilla on yksityiskohtainen profiili ja aitoja yhteisön arvosteluja, jotka voit lukea ennen hoitajan varaamista.

Mielenrauhaa

Eläinrakkaat lemmikinhoitajamme ovat sitoutuneita hoitamaan kissaasi, koiraasi, pupuasi, lintuasi tai marsuasi. Päivittäiset kuvapäivitykset tuovat iloa varauksesi aikana. Lisäksi ystävällinen asiakaspalvelumme on valmiina auttamaan sinua 24/7.

Tyytyväisyystakuu

Jos varaamasi lemmikinhoitaja joutuisikin perumaan, teemme kaikkemme löytääksemme sinulle varahoitajan. Tämä on erittäin harvinaista, mutta olemme täällä sinua varten, mikäli näin sattuisi käymään.

Kuinka Pawshake toimii?

Helposti!

1. Ilmainen tutustumistapaaminen

1. Ilmainen tutustumistapaaminen

Lähetä lemmikinhoitajalle viesti ja järjestä tutustumistapaaminen, joka ei vielä sido kumpaakaan osapuolta mihinkään.
2. Varaa netissä

2. Varaa netissä

Varaa turvallisesti netissä ja aktivoit automaattisesti premium lemmikkivakuutuksemme ja 24/7 asiakaspalvelun.
3. Rentoudu

3. Rentoudu

Lemmikkisi on turvassa. Lemmikinhoitajasi on sinuun yhteydessä säännöllisillä kuvapäivityksillä päivähoidon tai kotihoidon aikana.

Kokeiletko koiranhoitopalveluita ensimmäistä kertaa?

Näin palvelumme toimii

Koirasi, tai pentusi, jättäminen hoitoon voi olla jännittävää ensimmäisellä kerralla. Parilla helpolla keinolla tiedät, että koiranhoitajasi tarjoaa parasta mahdollista palvelua.

Sopivan koiranhoitajan valitseminen

Lue hoitajan profiili tarkasti, jotta tiedät enemmän hänen aiemmasta koirakokemuksesta ja taustoista. Voit selata hoitajan arvostelusta edellisistä varauksista, ja tarkistaa hänen vapaanaolonsa kalenterista. Jos koiranhoitaja vaikuttaa lupaavalta, ota häneen yhteyttä lähettämällä viesti.

Tutustumistapaaminen

Järjestä tutustumistapaaminen aina ennen varauksen vahvistamista. Tutustukaa rauhassa toisiinne - kysy paljon kysymyksiä hoitajalta, ja vastaa kaikkiin hoitajaa askarruttaviin kysymyksiin. Jos olet varaamassa kotihoitoa, tarkista samalla että hoitajan koti näyttää koirallesi sopivalta.

Tee virallinen varaus

Jos tutustumistapaamisenne meni hyvin, varaa hoitaja Pawshaken kautta. Näin aktivoit premium lemmikkivakuutuksen, ja se kattaa koko varausjakson automaattisesti. Myös tyytyväisyystakuumme sekä asiakaspalvelumme on käytettävissäsi koko varauksen ajan. Maksu suoritetaan tässä vaiheessa, ja välitetään automaattisesti lemmikinhoitajalle sen jälkeen kun varaus on päättynyt.

Pawshake sovellus - lemmikinhoitoa reaaliajassa

Lataa ilmainen Pawshake mobiilisovellus löytääksesi täydellisen lemmikinhoitajan.

Lataa App StorestaSaatavilla Google Playsta
  1. Koti
  2. »
  3. Koiranhoito