Pawshake logo

Löydä luotettava kissanhoitaja lähistöltäsi

Cat sitting
Start date
End date

Kissan hoito

Kokeneita, eläinrakkaita kissanhoitajia

Jokainen kissa on uniikki ja tärkeä, siksi kissanhoitajamme ovat myös uniikkeja. Olemme ylpeitä kissarakkaasta lemmikinhoitoyhteisöstämme, jotka välittävät viiksekkäästä ystävästäsi yhtä paljon kuin sinä.

Pawshakelta löydät ratkaisun jokaiselle kissalle - riippumatta siitä, haluaako kissasi pysyä kotisi lämmössä, vai matkustaa helliteltäväksi hoitajan luokse.

Mikä kissanhoitopalvelu sopii parhaiten kissalleni?

Kissallesi, ja lompakollesi, sopivia hoitajia

Kuten kaikki kissanomistajat tietävät, kissat voivat olla tarkkoja ympäristöstään ja seurastaan. Monet kissat saattavat stressaantua outoon paikkaan matkustamisesta, kun taas joitakin uudet paikat ja ihmiset eivät haittaa lainkaan. Pawshake tarjoaa joustavaa kissanhoitoa jokaiselle karvakorvalle.

Kotikäynnit

Jos kissasi on hieman ujo, ja haluaisi mieluummin pysytellä kotonasi, voit järjestää kissanhoitajan käymään kotikäynneillä yhden tai kaksi kertaa päivässä. Tämä on myös hyvä vaihtoehto, jos joudut työskentelemään pitkään tai lähdet matkalle pariksi päiväksi.

Talonvahti

Jos olet poissa kotoasi pidemmän aikaa, talonvahtipalveluun kuuluu kissanhoitamisen lisäksi myös asuntosi silmällä pitäminen. Tällöin aktiivinen kissaystäväsi saa seuraa vuorokauden ympäri, mutta myöskin talosi pysyy asuttuna ja turvallisesti vahdittuna.

Kissan kotihoito

Rohkeammille kissoille kotihoito voi olla hyvä vaihtoehto, mutta vain mikäli kissasi ei stressaannu uusista paikoista ja ihmisistä.

Miksi kissanhoito on hyvä vaihtoehto?

Kissasi tarpeet ovat tärkeintä

Kissat ovat yleensä herkkiä ympäristönmuutoksille ja uusille hajuille ja äänille jotka tulevat uuden paikan mukana. Kissala tai perinteinen kissahotelli voi olla stressaava kokemus joillekin kissoille, jotka eivät pidä ympäristönmuutoksista.
Voit luottaa Pawshake kissanhoitajan antavan kissallesi sen ansaitseman yksilöllisen huomion, tiippumatta siitä, matkustaako kissasi hoitajan luokse tai tuleeko hoitaja kotiisi.

5-tähden kissannhoito arvosteluja

Lue aitoja arvosteluita tyytyväisiltä kissanomistajilta

Home Visits
Jessica, 2018-04-24
Marianne was the best cat sitter I have ever had. She and her husband went far above and beyond taking care of our three kitties. They sent regular reports and photos, and I was able to relax on my vacation because I knew the cats were being taken care of by expert cat lovers. Our home was immacu ...
Read more about Crazy Catlady
Home Visits
Essi, 2018-09-21
Moona on ihanan reipas ja tunnollinen koiranhoitaja! Hoiti asiantuntevasti ja varmalla otteella meidän jokseenkin vaativat bulldogit 2kpl! Suosittelen erittäin lämpimästi Moonaa lemmikkisi hoitajaksi. Moonasta jäi heti tutustumuskerralla luotettava olo ja koiratkin tykkäsivät Moonasta! Miona on oike ...
Read more about Koirarakas Lenkittäjä
Home Visits
Claudia, 2018-06-05
Katja is very lovely with my two cats. She is very good in takeoff care of them and in providing me messages and pics about them when I am away. She really knows how to reassure me! She does everything to make the cats feel comfortable and she also learned how to give medications to them. I strongly ...
Read more about Kaikkien Lemmikkien Ystävä
Home Visits
Eetu, 2019-01-01
Ami took great care of our dog! She's super professional, answers quickly and did everything we agreed upon. we'll definitely hire her also next time we need a dog sitter.
Read more about Eläintenhoitoa Viikissä

Miksi kissanhoito Pawshaken kautta on paras vaihtoehto

Pidämme kissastasi huolta

Korkealuokkaista kissanhoitoa

Hyväksymme ainoastaan vastuullisimmat ja omistautuneet kissanhoitajat palveluumme - itseasiassa vain noin 20% hakijoista pääsee läpi tarkistuksestamme. Lisäksi, mielenrauhasi on taattu, kun tiedät kissasi olevan vakuutettu premium lemmikkivakuutuksellamme.

Helppo haku

Löydä täydellinen kissanhoitoratkaisu etsimällä postinumerollasi Pawshaken nettisivulla tai mobiilisovelluksen kautta. Selaa paikallisten profiileja, lue aikaisempia tyytyväisten kissanomistajien arvosteluja ja tarkista hoitajasi saatavuus hänen kalenteristaan.

Stressitöntä kissanhoitoa

Kissojen hoitaminen on hoitajiemme mielestä mukavaa, eikä varsinaisesti tunnu työläältä. Kissanomistajat saattavat kuitenkin tuntea olonsa kiusaantuneeksi pyytäessään kavereitaan, perhettään tai naapureitaan hoitamaan kissojaan. Pawshaken kissanhoitajat rakastavat työtään aidosti ja haluavat auttaa sinua - molemmat osapuolet siis hyötyvät!

Lisäpalvelut

Onko kissasi hieman vanhempi tai tarvitseeko hän lääkitystä tai muuta erikoishoitoa? Monet kissanhoitajistamme ovat valmiita myös erikoispyyntöihin, esim. harjaamaan turkkia, antamaan lääkkeitä ja joillakin on jopa ensiaputaidot hallussa.

Pysy yhteydessä

Luonnollisesti saatat ikävöidä kissojasi, kun olet matkoillasi: onneksi lemmikinhoitajamme jakavat päivittäisiä kuvia ja päivityksiä siitä, kuinka kissasi voi ja mitä he ovat touhunneet.

Löydä kissanhoitoa suosituilta alueilta

Kissanhoitajat lähellä sinua

The Pawshake guarantee

We’ve got you and your pet covered

Premium Pet Insurance Included

Premium pet insurance covers your pet in case of illness or injury and third parties for your peace of mind. Pay securely online for automatic insurance coverage on your pet sitting booking. You’re in safe hands with Pawshake.

Local Vetted Pet Sitters

All pet sitters are individually vetted by our team of specialists: less than 20% of potential pet sitters make the cut. All pet sitters have a detailed profile with personal information and authentic community reviews for you to read before booking their services.

Peace Of Mind

Our loving pet sitters are dedicated to your cat, dog, rabbit, bird or guinea pig. Enjoy daily updates and photos from your pet sitter during pet boarding, pet daycare or your dog’s walk. Our friendly customer support team is online to help you 24/7.

Pet Sitter Satisfaction Guarantee

Should the pet sitter you have arranged and booked be unable to care for your pet, we will do everything we can to find you a replacement pet sitter. This is very rare, but we are there to help if you get stuck.

How does it work?

Pawshake is easy!

1. Free meet & greet

Message a loving pet sitter, and arrange an obligation-free meet & greet.

2. Book online

Safely book your pet sitter online to enjoy premium pet insurance and 24/7 online support.

3. Sit back and relax

Your pet is in safe hands. Your pet sitter will be in touch with regular photos and updates during the pet daycare or pet hosting period.

Kokeiletko kissanhoitopalveluita ensimmäistä kertaa?

Näin palvelumme toimii

Näiden helppojen tapojen avulla voit olla varma, että kissanhoitajasi tekee parhaansa kissaystäväsi puolesta:

Sopivan kissanhoitajan valitseminen

Selaile rauhassa paikallisten kissanhoitajien profiileita. Kun löydät sinua kiinnostavan profiilin, lue hoitajan aiemmasta kokemuksesta, arvosteluista ja tarkista hänen saatavuudensa kalenteristaan. Lähetä kissanhoitajalle viesti, jossa kuvailet hoitotarvettasi.

Tapaa kissanhoitajasi

Jos hoitaja on vapaana tarvitsemanasi aikana, sopikaa ilmaisesta tutustumistapaamisesta ja esittele kissasi hänelle. Kysy hoitajalta kaikesta hoitoon liittyvästä ja kerro hänelle kissasi luonteenpiirteistä ja hoitotarpeesta.

Tee varaus

Jos kissasi näyttää olevan tyytyväinen hoitajaan, tee hoitajalle varaus nettisivumme kautta ja maksa varaus samalla. Näit aktivoit automaattisesti premium lemmikkivakuutuksemme ja tyytyväisyystakuumme koko varauksen ajaksi.

All pet sitting services

Find the pet sitting service to suit your unique pet care needs.

The Pawshake App - for pet sitting in your pocket.

Download the free Pawshake mobile app today to find and book your perfect pet sitter.

Download the free Pawshake mobile app today to find and book your perfect pet sitter.

Pet Owner

Need pet care, pet daycare or pet hosting services? Sign up on Pawshake and find the perfect pet sitter.
Join Pawshake as a Pet Owner

Pet Sitter

Want to help pet owners while they are away or busy with work? Become a pet sitter on Pawshake; it's fun, flexible and free.
Join Pawshake as a Pet Sitter
  1. Home
  2. »
  3. Cat sitting

About Pawshake

Payment Methods

Copyright © 2013-2019 Pawshake Inc. All Rights Reserved.Terms and Conditions and Privacy & Cookie Policy.