kissan hoito

Kissan hoito naapurustossasi?

Vastuuntuntoinen kissanhoitaja hoitaa kissojasi kotonasi

  • Kissasi ei tarvitse kokea eläinhoitoloiden stressiä
  • Kotisi on paremmassa turvassa, kun kissanhoitaja käy tarkistuskäynnillä päivittäin
  • Kissanhoitajat hakevat postin sisään, kastelevat kukat ja tarjoavat muitakin kodinhoitopalveluita

Kissan hoito

Kissanhoito tarkoittaa sitä, että hoitaja tulee kotiisi ruokkimaan kissasi, leikkimään sen kanssa ja puhdistamaan hiekkalaatikon. Hoito jatkuu ennalta sovitun ajan, kerran tai pari päivässä riippuen yksilöllisistä tarpeista.

Miksi kissan hoito?

Ollessasi matkalla tai hätätapauksissa: On monia eri syitä, miksi saatat joskus tarvita kissanhoitajaa. Useimmiten tarvitset jonkun pitämään päivisin huolta kissastasi matkan aikana, oli kyse sitten työmatkasta, pidennetystä vierailusta sukulaisten luo tai rentouttavasta lomasta. Saatat myös tarvita lemmikinhoitajaa joutuessasi olemaan poissa kotoa esimerkiksi sairaalahoidon tai jonkin muun hätätapauksen vuoksi.

Voit luottaa Pawshaken lemmikinhoitajiin missä tahansa tapauksessa!

Miksi ei kissahoitolaan? Kissat ovat luonnostaan hyvin reviiritietoisia ja hyvin herkkiä ympäristönmuutoksille. Kissahoitolassa tai lemmikkihotellissa olo on useimpien kissojen mielestä todella stressaavaa. Myös sairauksien ja loisten riski kasvaa. Kissanhoitajan luona kissastasi pidetään huolta rakastavassa kotiympäristössä.

Erityistarpeita? Onnistuu! Kissanhoitopaikat tarjoavat rakastavaa, hauskaa ja turvallista huolenpitoa kissallesi. Kaikki kissasi tarpeet otetaan hoidossa huomioon - myös erityistarpeet, kuten lääkitys.

Miten kissan hoito toimii?

Ilmainen Meet & Greet: Etsi alueesi hoitajia hakutoimintomme kautta, ja ota yhteyttä hoitajiin, jotka vaikuttavat parhailta juuri sinulle ja lemmikillesi. Ilmainen tutustuminen kannattaa aina tehdä, jotta hoitaja ja lemmikkisi voivat tutustua rauhassa toisiinsa. Tämä on myös tärkeää sinulle, jotta voit päättää kuka hoitajista sopii teille parhaiten.

Maksa Pawshaken kautta: Jos kaikki menee hyvin ja kemiat osuvat kohdilleen, maksa turvallisesti kauttamme. Tällöin rahasi ovat turvassa ja vakuutus tulee voimaan hoitoajanjaksolle.

Parhaat vinkit kissan/lemmikinhoitajan varalle:

  • Varaa tarpeeksi ruokaa ja vessan kuivikkeita, jotta ne riittävät koko hoitojakson ajan. Jätä hoitajalle myös tarkat ruokintaohjeet.
  • Pitääkö radio jättää päiväksi päälle? Jätetäänkö sälekaihtimet kiinni vai auki? Haetaanko postit, tai tarvitseeko kukkia kastella? Sopikaa asioista tarkasti, jotta epäselvyyksiä ei jää. Silloin kaikki menee parhain päin!
  • Muista antaa hoitajallesi vähintään yhden tuttavasi hätäyhteystiedot sekä eläinlääkärisi yhteystiedot kaiken varalta.

Tiedät mitä lemmikillesi kuuluu: Kun kissasi, kanisi tai muu lemmikkisi nauttii hoitajan käynneistä, saat päivittäin kuvia tai tekstiviestejä hoitajalta Pawshaken palvelun kautta, ja voit nauttia lomastasi täysin rinnoin.

Miksi Kissan hoito Pawshaken kautta?

Luotetut, tarkastetut ja vakuutetut: Pawshakesta löydät oman alueesi luotetut ja tarkoin seulotut kissanhoitajat. Kissallasi on Pet Protection -vakuutus koko hoitojakson ajan.

Ei huonoa omatuntoa: Sitoutunut hoitaja voi olla hyvä vaihtoehto ystävälle tai sukulaiselle pitämään huolta kissastasi. Monet omistajat eivät kehtaa pyytää palvelusta, ja tutut voivat myös olla vähemmän tunnollisia hoitotehtävässään.

Pawshake-takuu

  • Paikalliset lemmikinhoitajat
  • Täysvakuutettu
  • Mielenrauha

Meistä on hienoa nähdä jäsentemme valokuvia. Jaa kuvasi ja tarinasi, niin ehkä esittelemme sinut tällä sivulla.

Tassuseinä

Pawshake-tiimi on valmiina auttamaan.

Ota meihin yhteyttä