Pawshake logo

Löydä luotettava kissanhoitaja lähistöltäsi

Kotikäyntejä kissallesi

Kissan hoito

Kokeneita, eläinrakkaita kissanhoitajia

Jokainen kissa on uniikki ja tärkeä, siksi kissanhoitajamme ovat myös uniikkeja. Olemme ylpeitä kissarakkaasta lemmikinhoitoyhteisöstämme, jotka välittävät viiksekkäästä ystävästäsi yhtä paljon kuin sinä.

Pawshakelta löydät ratkaisun jokaiselle kissalle - riippumatta siitä, haluaako kissasi pysyä kotisi lämmössä, vai matkustaa helliteltäväksi hoitajan luokse.

Mikä kissanhoitopalvelu sopii parhaiten kissalleni?

Kissallesi, ja lompakollesi, sopivia hoitajia

Kuten kaikki kissanomistajat tietävät, kissat voivat olla tarkkoja ympäristöstään ja seurastaan. Monet kissat saattavat stressaantua outoon paikkaan matkustamisesta, kun taas joitakin uudet paikat ja ihmiset eivät haittaa lainkaan. Pawshake tarjoaa joustavaa kissanhoitoa jokaiselle karvakorvalle.

Kotikäynnit

Jos kissasi on hieman ujo, ja haluaisi mieluummin pysytellä kotonasi, voit järjestää kissanhoitajan käymään kotikäynneillä yhden tai kaksi kertaa päivässä. Tämä on myös hyvä vaihtoehto, jos joudut työskentelemään pitkään tai lähdet matkalle pariksi päiväksi.

Talonvahti

Jos olet poissa kotoasi pidemmän aikaa, talonvahtipalveluun kuuluu kissanhoitamisen lisäksi myös asuntosi silmällä pitäminen. Tällöin aktiivinen kissaystäväsi saa seuraa vuorokauden ympäri, mutta myöskin talosi pysyy asuttuna ja turvallisesti vahdittuna.

Kissan kotihoito

Rohkeammille kissoille kotihoito voi olla hyvä vaihtoehto, mutta vain mikäli kissasi ei stressaannu uusista paikoista ja ihmisistä.

Miksi kissanhoito on hyvä vaihtoehto?

Kissasi tarpeet ovat tärkeintä

Kissat ovat yleensä herkkiä ympäristönmuutoksille ja uusille hajuille ja äänille jotka tulevat uuden paikan mukana. Kissala tai perinteinen kissahotelli voi olla stressaava kokemus joillekin kissoille, jotka eivät pidä ympäristönmuutoksista.
Voit luottaa Pawshake kissanhoitajan antavan kissallesi sen ansaitseman yksilöllisen huomion, tiippumatta siitä, matkustaako kissasi hoitajan luokse tai tuleeko hoitaja kotiisi.

5-tähden kissannhoito arvosteluja

Lue aitoja arvosteluita tyytyväisiltä kissanomistajilta

Kotikäynnit
Jessica, 24-04-2018
Marianne was the best cat sitter I have ever had. She and her husband went far above and beyond taking care of our three kitties. They sent regular reports and photos, and I was able to relax on my vacation because I knew the cats were being taken care of by expert cat lovers. Our home was immacu ...
Lue lisää hoitajasta Crazy Catlady
Kotikäynnit
Claudia, 17-07-2019
It has been a pleasure having Aino as cat sitter. She looked after my two cats with lovely manners and she reassured me sending pics and videos while I was away and communicating with me on a regular basis. She also did a very good job in administering some medication to one of my little princesses. ...
Lue lisää hoitajasta Aino
Kotikäynnit
Essi, 21-09-2018
Moona on ihanan reipas ja tunnollinen koiranhoitaja! Hoiti asiantuntevasti ja varmalla otteella meidän jokseenkin vaativat bulldogit 2kpl! Suosittelen erittäin lämpimästi Moonaa lemmikkisi hoitajaksi. Moonasta jäi heti tutustumuskerralla luotettava olo ja koiratkin tykkäsivät Moonasta! Miona on oike ...
Lue lisää hoitajasta Koirarakas Lenkittäjä
Kotikäynnit
Sarah, 01-11-2019
Our cats’ absolute favorite. Even our shy cat who hides from everybody runs to greet her when she visits. Communication is easy and we love getting updates. Everyone is always well fed and the litter boxes are clean when we return. We could not ask for a better cat sitter.
Lue lisää hoitajasta Iina

Miksi kissanhoito Pawshaken kautta on paras vaihtoehto

Pidämme kissastasi huolta

Korkealuokkaista kissanhoitoa

Hyväksymme ainoastaan vastuullisimmat ja omistautuneet kissanhoitajat palveluumme - itseasiassa vain noin 20% hakijoista pääsee läpi tarkistuksestamme. Lisäksi, mielenrauhasi on taattu, kun tiedät kissasi olevan vakuutettu premium lemmikkivakuutuksellamme.

Helppo haku

Löydä täydellinen kissanhoitoratkaisu etsimällä postinumerollasi Pawshaken nettisivulla tai mobiilisovelluksen kautta. Selaa paikallisten profiileja, lue aikaisempia tyytyväisten kissanomistajien arvosteluja ja tarkista hoitajasi saatavuus hänen kalenteristaan.

Stressitöntä kissanhoitoa

Kissojen hoitaminen on hoitajiemme mielestä mukavaa, eikä varsinaisesti tunnu työläältä. Kissanomistajat saattavat kuitenkin tuntea olonsa kiusaantuneeksi pyytäessään kavereitaan, perhettään tai naapureitaan hoitamaan kissojaan. Pawshaken kissanhoitajat rakastavat työtään aidosti ja haluavat auttaa sinua - molemmat osapuolet siis hyötyvät!

Lisäpalvelut

Onko kissasi hieman vanhempi tai tarvitseeko hän lääkitystä tai muuta erikoishoitoa? Monet kissanhoitajistamme ovat valmiita myös erikoispyyntöihin, esim. harjaamaan turkkia, antamaan lääkkeitä ja joillakin on jopa ensiaputaidot hallussa.

Pysy yhteydessä

Luonnollisesti saatat ikävöidä kissojasi, kun olet matkoillasi: onneksi lemmikinhoitajamme jakavat päivittäisiä kuvia ja päivityksiä siitä, kuinka kissasi voi ja mitä he ovat touhunneet.

Löydä kissanhoitoa suosituilta alueilta

Kissanhoitajat lähellä sinua

Pawshaken lupaus

Pidämme sinusta sekä lemmikistäsi huolta

Premium lemmikkivakuutus sisältyy hintaan

Premium lemmikkivakuutus turvaa lemmikkiäsi sairauden, tapaturman ja kolmansien osapuolten vahinkojen varalta. Mielenrauhasi on taattu automaattisten online maksujen sekä vakuutuksen avulla. Pawshake turvaa selustasi.

Paikalliset tarkistetut lemmikinhoitajat

Kaikki lemmikinhoitajamme tarkistetaan henkilökohtaisesti turvallisuustiimimme puolesta: alle 20% hakijoista hyväksytään mukaan. Kaikilla hoitajilla on yksityiskohtainen profiili ja aitoja yhteisön arvosteluja, jotka voit lukea ennen hoitajan varaamista.

Mielenrauhaa

Eläinrakkaat lemmikinhoitajamme ovat sitoutuneita hoitamaan kissaasi, koiraasi, pupuasi, lintuasi tai marsuasi. Päivittäiset kuvapäivitykset tuovat iloa varauksesi aikana. Lisäksi ystävällinen asiakaspalvelumme on valmiina auttamaan sinua 24/7.

Tyytyväisyystakuu

Jos varaamasi lemmikinhoitaja joutuisikin perumaan, teemme kaikkemme löytääksemme sinulle varahoitajan. Tämä on erittäin harvinaista, mutta olemme täällä sinua varten, mikäli näin sattuisi käymään.

Kuinka Pawshake toimii?

Helposti!

1. Ilmainen tutustumistapaaminen

Lähetä lemmikinhoitajalle viesti ja järjestä tutustumistapaaminen, joka ei vielä sido kumpaakaan osapuolta mihinkään.

2. Varaa netissä

Varaa turvallisesti netissä ja aktivoit automaattisesti premium lemmikkivakuutuksemme ja 24/7 asiakaspalvelun.

3. Rentoudu

Lemmikkisi on turvassa. Lemmikinhoitajasi on sinuun yhteydessä säännöllisillä kuvapäivityksillä päivähoidon tai kotihoidon aikana.

Kokeiletko kissanhoitopalveluita ensimmäistä kertaa?

Näin palvelumme toimii

Näiden helppojen tapojen avulla voit olla varma, että kissanhoitajasi tekee parhaansa kissaystäväsi puolesta:

Sopivan kissanhoitajan valitseminen

Selaile rauhassa paikallisten kissanhoitajien profiileita. Kun löydät sinua kiinnostavan profiilin, lue hoitajan aiemmasta kokemuksesta, arvosteluista ja tarkista hänen saatavuudensa kalenteristaan. Lähetä kissanhoitajalle viesti, jossa kuvailet hoitotarvettasi.

Tapaa kissanhoitajasi

Jos hoitaja on vapaana tarvitsemanasi aikana, sopikaa ilmaisesta tutustumistapaamisesta ja esittele kissasi hänelle. Kysy hoitajalta kaikesta hoitoon liittyvästä ja kerro hänelle kissasi luonteenpiirteistä ja hoitotarpeesta.

Tee varaus

Jos kissasi näyttää olevan tyytyväinen hoitajaan, tee hoitajalle varaus nettisivumme kautta ja maksa varaus samalla. Näit aktivoit automaattisesti premium lemmikkivakuutuksemme ja tyytyväisyystakuumme koko varauksen ajaksi.

Kaikki lemmikinhoitopalvelut

Löydä juuri sinulle ja lemmikillesi sopiva lemmikinhoitopalvelu

Pawshake sovellus - lemmikinhoitoa reaaliajassa

Lataa ilmainen Pawshake mobiilisovellus löytääksesi täydellisen lemmikinhoitajan.

Lemmikinomistaja

Tarvitsetko lemmikinhoitoa, päivähoitoa tai kotihoitoa? Rekisteröidy Pawshakeen ja löydä juuri teille sopiva lemmikinhoitaja.
Liity Pawshakeen lemmikinomistajana

Lemmikinhoitaja

Haluatko auttaa lemmikinomistajia, kun he matkustavat tai ovat kiireisinä töissä? Ala lemmikinhoitajaksi Pawshakella - se on hauskaa, joustavaa ja ilmaista.
Liity Pawshakeen lemmikinhoitajaksi
  1. Koti
  2. »
  3. Kissanhoito