Löydä luotettava koiran päivähoito läheltä sinua

Lataa App StorestaSaatavilla Google Playsta
Luotettavaa koiran päivähoitoa

Koiran päivähoito

Rakastavaa koiran päivähoitoa, kun olet töissä

Oletko kiireinen töiden kanssa, tai tarvitset muusta syystä apua koirasi hoidon kanssa? Löydät Pawshakelta täydellisen koiranhoitajan, joka tarjoaa päivähoitoa kodissaan.

Tiedämme, että haluat koirallesi vain parasta hoitoa. Lemmikinhoitajamme ovat kokeneita ja voivat tarjota palveluita kodeissaan, kun elämä käy liian kiireiseksi sinulle.

Mitä koiran päivähoito sisältää?

Mukavaa hoitajan kotona tapahtuvaa hoitoa hauvallesi

Kaikki lemmikit eivät viihdy täynnä olevassa koirahoitolassa tai koirahotellissa. Sen sijaan monet koirat loistavat rauhallisessa kodinomaisessa päivähoitopaikassa.
Lemmikinhoitajamme eivät toimi samaan tapaan kuin perinteiset päivähoitolat - sen sijaan, voit itse valita tietyn lemmikinhoitajan joka tarjoaa päivähoitoa vain sinun parhaalle kaverillesi. Eikö koirasi tule toimeen muiden koirien kanssa? Valitse siinä tapauksessa lemmikinhoitaja, jolla ei ole omia koiria, ja joka ottaa vain yhden lemmikin hoitoon kerrallaan. Vaihtoehtoisesti koirasi voi tutustua uusiin kavereihin päivähoidon aikana - yleensä hoidossa on maksimissaan kuitenkin vain 2 tai 3 koiraa.

Miksi koiran päivähoito sopii koirallesi?

Koirat ovat sosiaalisia eläimiä, jotka tarvitsevat muita ympärilleen. Tästä syystä koirat eivät yleensä tykkää olla yksinään työpäivän aikana. Pitkittynyt yksinolo voi johtaa stressiin ja joskus jopa eroahdistukseen, mutta tämän voi helposti välttää varaamalla koiranhoitajan Pawshaken kautta. Hoitajasi pitää koirasi tyytyväisenä päivän aikana, antamalla sille paljon rakkautta ja maharapsutuksia.

5-tähden koiran päivähoito arvosteluja

Lue aitoja arvosteluita tyytyväisiltä lemmikinomistajilta

starstarstarstarstar
Koiran päivähoito
Sonja, 15-04-2023
Miellyttävä ja rauhallinen koiranhoitaja. Meidän koirat vaikuttivat viihtyneen Maijan luona. 🤩
Lue lisää hoitajasta Kotihoitoa koiralle
starstarstarstarstar
Koiran päivähoito
Elsa, 10-03-2023
Annika oli todella luotettava ja osaava koiranhoitaja koiralleni Lululle. Annika lähetti useita kuvia ja videoita päivän aikana ja tuli tunne että luottavaisin mielin pystyi jättämään lemmikin hoitoon. Lisäksi Annika huomioi hienosti koiran luonnetta, kysyi oikeat kysymykset ja oli vastuullinen. Iso ...
Lue lisää hoitajasta Lämmin ja huolehtiva eläinhoitopaikka Tampereella 💕🐾

Pawshaken laatu

Pidämme koirastasi huolta

Luotetut, tarkistetut ja vakuutetut koirien päivähoitajat

Lemmikinhoitajamme ovat luotettuja, kokeneita ja tarkistettuja paikallisia eläinrakkaita ihmisiä. Koiranhoidon lisäksi monet Pawshaken lemmikinhoitajat voivat tarjota lisäpalveluja, kuten trimmausta ja lääkkeiden antoa. Mielenrauhasi on taattu, kun tiedät lemmikkisi olevan vakuutettu premium lemmikkivakuutuksellamme.

Helppo haku

Kirjoita osoitteesi tai postinumerosi hakukenttään Pawshaken kotisivulla tai sovelluksessa ja valitse palveluksi "koiran päivähoito". Voit sitten helposti selata paikallisia hoitajia, jotka tarjoavat henkilökohtaista päivähoitoa. Käytä näppäriä hakufilttereitämme ja sopivia päivämääriä, jolloin löydät parhaimmat hakutulokset päivähoidon tarpeisiisi.

Hyvän mielen koiran päivähoitoa

Luotettava lemmikinhoitaja on hyvä vaihtoehto päivähoitajaksi, kun perheesi tai ystäväsi ovat kiireisiä auttamaan. Monet lemmikinomistajat eivät kehtaa pyytää heidän naapureitaan apuun, mutta onneksi Pawshaken lemmikinhoitajat tarjoavat palveluitaan mielellään, kun olet itse kiireinen. Lemmikinhoitajamme rakastavat koiria aidosti, ja ovat valmiita auttamaan sinua tarvittaessa.

Löydä koiran päivähoitajia suosituilta alueilta

Koiran päivähoitoa lähellä sinua

Pawshaken lupaus

Pidämme sinusta sekä lemmikistäsi huolta

Mielenrauhan takuu sisältyy hintaan

Mikäli lemmikkisi sairastuu tai vahingoittuu varauksen aikana, Pawshake maksaa eläinlääkärin kulut. Maksa turvallisesti verkossa saadaksesi Pawshake Takuun lemmikinhoitovarauksellesi. Pawshake turvaa selustasi.

Paikkakunnan tarkastetut lemmikinhoitajat

Kaikki lemmikinhoitajamme tarkistetaan henkilökohtaisesti turvallisuustiimimme puolesta: alle 20% hakijoista hyväksytään mukaan. Kaikilla hoitajilla on yksityiskohtainen profiili ja aitoja yhteisön arvosteluja, jotka voit lukea ennen hoitajan varaamista.

Tyytyväisyystakuu

Eläinrakkaat lemmikinhoitajamme ovat sitoutuneita hoitamaan kissaasi, koiraasi, pupuasi, lintuasi tai marsuasi. Päivittäiset kuvapäivitykset tuovat iloa varauksesi aikana. Lisäksi ystävällinen asiakaspalvelumme on valmiina auttamaan sinua.

Varaustakuu

Jos varaamasi lemmikinhoitaja joutuisikin perumaan, teemme kaikkemme löytääksemme sinulle korvaavan hoitajan. Tämä on erittäin harvinaista, mutta olemme täällä sinua varten, mikäli näin sattuisi käymään.

Kuinka Pawshake toimii?

Helposti!

1. Ilmainen tutustumistapaaminen

1. Ilmainen tutustumistapaaminen

Lähetä lemmikinhoitajalle viesti ja järjestä tutustumistapaaminen, joka ei vielä sido kumpaakaan osapuolta mihinkään.
2. Varaa netissä

2. Varaa netissä

Varaa turvallisesti netissä ja aktivoit automaattisesti eläinlääkärikulutakuun ja asiakaspalvelun.
3. Rentoudu

3. Rentoudu

Lemmikkisi on turvassa. Lemmikinhoitajasi on sinuun yhteydessä säännöllisillä kuvapäivityksillä päivähoidon tai kotihoidon aikana.

Kokeiletko koiran päivähoitoa ensimmäistä kertaa?

Näin palvelumme toimii

Parilla helpolla keinolla tiedät, että lemmikinhoitajasi tarjoaa parasta mahdollista palvelua.

Oikean lemmikinhoitajan valitseminen

Kirjoita postinumerosi hakukenttään, sekä valitse sopivat päivämäärät, ja näet heti lähialueesi vapaana olevat hoitajat. Lue lemmikinhoitajasi aiemmasta koirakokemuksesta ja selaa aiempia arvosteluja heidän asiakkailtaan. Jos lemmikinhoitaja näyttää lupaavalta, lähetä hänelle viesti jossa kerrot lemmikinhoitotarpeistasi tarkasti.

Tutustumistapaaminen

Järjestä tutustumistapaaminen aina ennen varauksen vahvistamista. Tutustukaa rauhassa toisiinne - kysy lemmikinhoitajaltasi kysymyksiä, esittele koirasi hänelle ja tarkista hoitaja koti, jotta se on sopiva juuri sinun koirallesi.

Tee virallinen varaus

Jos tutustumistapaaminen menee hyvin, muista varata lemmikinhoitaja virallisesti kauttamme. Tämä aktivoi premium lemmikkivakuutuksen, ja se kattaa koko varausjakson automaattisesti. Myös tyytyväisyystakuumme sekä asiakaspalvelumme on käytettävissäsi koko varauksen ajan. Maksu suoritetaan samalla, ja siirretään automaattisesti lemmikinhoitajallesi varausjakson päätyttyä.

Pawshake sovellus - lemmikinhoitoa reaaliajassa

Lataa ilmainen Pawshake mobiilisovellus löytääksesi täydellisen lemmikinhoitajan.

Lataa App StorestaSaatavilla Google Playsta

Usein kysytyt kysymykset koiran päivähoidosta

Vastauksia koiran päivähoitoon liittyen

Mitä koiran päivähoito on?

Koiran päivähoito tapahtuu silloin, kun olet töissä tai muulla tavalla kiireinen. Pawshake-lemmikinhoitajat tarjoavat päivähoitoa kotonaan. Järjestä ilmainen tutustumistapaaminen lemmikinhoitajan kanssa, jotta voit tarkistaa kuinka lemmikkisi pitää heidän kodistaan. Riippuen valitsemastasi hoitajasta, voit valita onko koirasi hoitajan luona ainoana koirana, vai vietkö koirasi sosialisoimaan pienen koiraryhmän kanssa.

Sopiiko koiranpäivähoito koiralleni?

Koirat ovat sosiaalisia eläimiä, eivätkä ne usein tykkää jäädä yksikseen pitkän päivän ajaksi. Pitkittynyt yksinoleminen voi johtaa stressiin ja jopa eroahdistukseen, mutta tämän voi onneksi välttää varaamalla koiranhoitoa Pawshaken kautta. Lemmikinhoitajasi pitää koirasi tyytyväisenä päivän ajan, eikä säästele mahan rapsutteluissa ja leikeissä.

Kuinka varaan hoitajan koiran päivähoitoa varten?

Jos et ole varannut tai tavannut hoitajaa aikaisemmin, suosittelemme:

  1. Ota yhteyttä hoitajaan ilmaiseksi heidän profiilisivulta löytyvän "ota yhteyttä" -napin kautta.
  2. Kun hoitaja hyväksyy pyyntösi, järjestäkää tutustumistapaaminen.
  3. Jos tapaaminen menee hyvin, klikkaa "VARAA NYT" -nappia viestiketjustanne.

Voinko maksaa hoitajalle käteisellä?

Ei, sinun tulee tehdä varaus ja maksaa se nettisivun tai mobiilisovelluksen kautta. Näin sinä sekä lemmikinhoitajasi olette molemmat turvattu peruutuksen sattuessa ja voitte olla huoleti asiakaspalvelumme ollessa turvana taustalla.

Tämän lisäksi varaus on katettu Pawshake-takuulla, joka sisältää eläinlääkärikulutakuun ja muuta. Kiitos kun olette osana luotettavaa lemmikinhoitoyhteisöä!

Tuleeko minun pakata jotain koirani mukaan päivähoitoa varten?

Hoitajamme haluavat koirasi olevan niin tyytyväinen kuin kotonaan, joten suosittelemme pakkaamaan mm:

  • Ruokaa ja herkkuja
  • Valjaat/kaulapannan ja hihnan
  • Tarvittaessa myös tuttuja leluja

Etkö löytänyt vastausta?

Lue useimmiten kysyttyjä kysymyksiä

  1. Koti
  2. »
  3. Koiran päivähoito