Löydä luotettava kotihoitaja läheltä sinua

Lataa App StorestaSaatavilla Google Playsta
Lemmikinhoitaja pitää huolen lemmikistäsi kotonasi yön yli

Kotivahteja Pawshakelta

Turvallisinta lemmikinhoitoa

Haluaako lemmikkisi mieluiten pysytellä oman kotinsa suojissa? Omistautunut lemmikinhoitaja voi tulla pitämään karvaiselle kaverillesi seuraa, mikäli saat viimehetken työkutsun tai lähdet pidemmälle lomamatkalle.

Voit rentoutua kunnolla, kun tiedät luotettavan ja tarkistetun Pawshake lemmikinhoitajan varmistavan, että lemmikkisi sekä kotisi ovat turvassa. Ei häkkejä, ei kenneleitä: Pawshaken kotivahtipalvelua tarjoava hoitaja pitää huolta lemmikistäsi kotonasi.

Mitä house sitting tarkoittaa?

Turvallinen ja joustava vaihtoehto

House sitting on kotonasi tapahtuvaa lemmikinhoitoa. Lemmikinhoitaja tulee yöpymään kotonasi siksi ajaksi kun olet poissa, ja pitää huolta lemmikeistäsi sekä asunnostasi.
Kotivahtipalvelu on täydellinen vaihtoehto koirille ja kissoille, jotka eivät pidä ympäristönmuutoksista, kuten esimerkiksi: pennut, vanhemmat kissat tai koirat ja erikoishoitoa tarvitset lemmikit. Lemmikinhoito kotonasi on hyvä vaihtoehto myös lemmikeille jotka kärsivät eroahdistuksesta, sillä tutut paikat, hajut ja äänet ovat parempi vaihtoehto kuin ennaltaan tuntematon kotihoitopaikka. Kotonasi tapahtuva hoito on täydellistä myös muille lemmikeille, kuten kaloille, linnuille, kaneille tai jyrsijöille, joille siirtyminen hoitajan luokse olisi vaikeaa tai mahdotonta. Jos sinulla on useampi lemmikki, voi kotihoito olla kallista tai hankalaa - tällöin house sitting voi olla parempi vaihtoehto.
Kotivahtipalvelu voi olla hyvä vaihtoehto myös sinun mielenrauhasi takia, jos jännität kotisi turvallisuutta lomamatkasi aikana. Palveluun voi liittyä pieniä lisätehtäviä, kuten postin hakemista, kukkien kastelua ja roskien viemistä ulos. Kotisi on asuttuna ja turvallisesti valvonnan alla Pawshaken kotivahtipalvelun aikana, toisinkuin jos kotisi olisi tyhjillään.

Pawshaken laatu

Kotisi ja lemmikkisi ovat turvallisissa käsissä

Kotivahtipalvelut

Lemmikkisi voi jäädä turvallisesti kotiinsa lempeän Pawshake hoitajan kanssa. Maharapsutukset ja leikkihetket ovat taattuja!

Ilmainen tutustumistapaaminen

Tutustu lemmikinhoitajaan ilmaisessa tutustumistapaamisessa, joka ei vielä sido kumpaakaan osapuolta mihinkään. Kun olet valmis, varaa hoitaja Pawshaken kautta ja aktivoit automaattisesti premium lemmikkivakuutuksen, 24/7 asiakaspalvelun ja tyytyväisyystakuun koko varausjakson ajaksi.

Turvallista ja edullista

Voit itse valita hoitajan, jonka haluat hoitajan lemmikkejäsi ja pitävän asuntoasi silmällä. Lisäksi, hoitajamme päättävät hinnoistaan itse, jolloin hintataso on yleensä edullisempaa kuin kotihoidossa.

Enemmän kuin lemmikinhoitoa

Omistautunut lemmikinhoitajasi tekee kaikkensa pitääkseen seuraa karvaiselle ystävällesi, mutta hoitaa myös päivittäisiä pieniä asioita, kuten postin hakua, roskien viemistä ja kukkien kastelua. Kotisi on valvonnan alla koko sen ajan, kun olet poissa.

Liian kiireinen etsimään hoitajaa?

Ystävällinen paikallinen lemmikinhoitajasi on vain parin klikkauksen päässä. Mene vain Pawshaken kotisivulle, tai mobiilisovellukseen, kirjoita postinumerosi ja selaa kotivahtipalvelua tarjoavia hoitajia.

5-tähden kotivahtipalvelun arvosteluja

Lue aitoja arvosteluita tyytyväisiltä lemmikinomistajilta

starstarstarstarstar
Talovahti
Ville, 23-07-2023
Marina was taking care of my two cats as a housesitter for a week and did an absolutely great job. She's a really nice, smart and responsible person and also speaks excellent English. She kept me very well up to date about what the cats have been up to, and her regular reports (which included plenty ...
Lue lisää hoitajasta Reliable and animal-loving pet sitter 🐾
starstarstarstarstar
Talovahti
Ailukka, 11-07-2023
Liisa oli meillä yön yli talovahtina viidelle kissalle ja yhdelle koiralle. Kaikki meni loistavasti, viesteihin vastattiin nopeasti ja Liisa lähetti kuvia ja varmisti yksityiskohtia hoitoon liittyen. Myös suun kautta annettavat lääkitykset onnistuivat. Liisan rauhallisuus ja eläinrakkaus näkyy, lemm ...
Lue lisää hoitajasta loving, caring, and fun pet-sitting <3

Kokeiletko kotivahtipalvelua ensimmäistä kertaa?

Näin palvelumme toimii

Jos et ole aiemmin varannut lemmikinhoitajaa kotiisi, älä huoli: kerromme sinulle kuinka toimia. Seuraa näitä helppoja ohjeita:

Helppo haku

Kirjoita postinumerosi Pawshaken hakuun, valitse tarvitsemasi päivämäärät ja valitse "House sitting". Kun selailet hoitajien profiileita, lue heidän aiemmasta kokemuksestaan, palveluistaan ja arvosteluistaan. Kun löydät mielenkiintoisen profiilin: lähetä hoitajalle viesti, jossa kerrot hoitotarpeestasi.

Tutustumistapaaminen

Jos lemmikinhoitaja on vapaana tarvitsemanasi aikana, sopikaa ilmaisesta tutustumistapaamisesta, joka ei vielä velvoita kumpaakaan mihinkään. Esittele koirasi, kissasi tai muut lemmikkisi hoitajalle ja kysy häneltä paljon hoitoon liittyviä kysymyksiä. Muista kertoa hänelle missä säilytät lemmikkiesi ruokaa ja tarvikkeita sekä muita tärkeitä hoitoon liittyviä yksityiskohtia.

Tee varaus

Menikö tutustumistapaaminen hyvin? Tee varaus virallisesti Pawshakella. Varaamalla nettisivumme tai sovelluksemme kautta aktivoit automaattisesti premium lemmikkivakuutuksemme ja tyytyväisyystakuumme. Maksu suoritetaan samalla, mutta sitä ei makseta hoitajalle ennenkuin varausjakso on päättynyt ja suoritettu onnistuneesti.

Löydä kotivahteja suosituilta alueilta

Kotivahtipalvelua tarjoavat hoitajat lähellä sinua

Pawshaken lupaus

Pidämme sinusta sekä lemmikistäsi huolta

Mielenrauhan takuu sisältyy hintaan

Mikäli lemmikkisi sairastuu tai vahingoittuu varauksen aikana, Pawshake maksaa eläinlääkärin kulut. Maksa turvallisesti verkossa saadaksesi Pawshake Takuun lemmikinhoitovarauksellesi. Pawshake turvaa selustasi.

Paikkakunnan tarkastetut lemmikinhoitajat

Kaikki lemmikinhoitajamme tarkistetaan henkilökohtaisesti turvallisuustiimimme puolesta: alle 20% hakijoista hyväksytään mukaan. Kaikilla hoitajilla on yksityiskohtainen profiili ja aitoja yhteisön arvosteluja, jotka voit lukea ennen hoitajan varaamista.

Tyytyväisyystakuu

Eläinrakkaat lemmikinhoitajamme ovat sitoutuneita hoitamaan kissaasi, koiraasi, pupuasi, lintuasi tai marsuasi. Päivittäiset kuvapäivitykset tuovat iloa varauksesi aikana. Lisäksi ystävällinen asiakaspalvelumme on valmiina auttamaan sinua.

Varaustakuu

Jos varaamasi lemmikinhoitaja joutuisikin perumaan, teemme kaikkemme löytääksemme sinulle korvaavan hoitajan. Tämä on erittäin harvinaista, mutta olemme täällä sinua varten, mikäli näin sattuisi käymään.

Kuinka Pawshake toimii?

Helposti!

1. Ilmainen tutustumistapaaminen

1. Ilmainen tutustumistapaaminen

Lähetä lemmikinhoitajalle viesti ja järjestä tutustumistapaaminen, joka ei vielä sido kumpaakaan osapuolta mihinkään.
2. Varaa netissä

2. Varaa netissä

Varaa turvallisesti netissä ja aktivoit automaattisesti eläinlääkärikulutakuun ja asiakaspalvelun.
3. Rentoudu

3. Rentoudu

Lemmikkisi on turvassa. Lemmikinhoitajasi on sinuun yhteydessä säännöllisillä kuvapäivityksillä päivähoidon tai kotihoidon aikana.

Pawshake sovellus - lemmikinhoitoa reaaliajassa

Lataa ilmainen Pawshake mobiilisovellus löytääksesi täydellisen lemmikinhoitajan.

Lataa App StorestaSaatavilla Google Playsta
  1. Koti
  2. »
  3. Talovahti