talonvahtipalvelu

Talonvahtipalvelu naapurustossasi?

Luotettavat lemmikinhoitajat tarjoavat kotihoitoa omistajan luona

  • Lemmikit ovat onnellisia saadessaan olla omassa kodissaan
  • Kodistasi, puutarhastasi ja postilaatikostasi huolehditaan myös
  • Taloturvallisuus tarjoaa mielenrauhan
  • Vakuutus ja 24/7 asiakastuki sisältyy hintaan

Talonvahtipalvelu

Talonvahtimisella tarkoitetaan Pawshakessa palvelua, jossa hoitaja muuttaa kotiisi väliaikaisesti ja pitää huolta lemmikeistäsi sinun poissaolessasi.

Miksi talonvahtipalvelu?

Ollessasi matkalla tai hätätapauksessa: On monia eri syitä, miksi saatat joskus tarvita talonvahtia. Useimmiten tarvitset jonkun pitämään huolta lemmikeistäsi matkan aikana, oli kyse sitten työmatkasta, pidennetystä vierailusta sukulaisten luo tai rentouttavasta lomasta. Saatat myös tarvita lemmikinhoitajaa joutuessasi olemaan poissa kotoa esimerkiksi sairaalahoidon vuoksi tai mistä tahansa muusta syystä.

Voit luottaa Pawshaken lemmikinhoitajiin ja talonvahteihin missä tahansa tilanteessa!

Enempi parempi: Mikäli sinulla on useita lemmikkejä, talonvahdin palkkaaminen on usein hyvä ratkaisu, sillä hoitopaikkojen etsiminen kaikille voi olla vaikeaa ja vierailut kerran tai kahdesti päivässä eivät välttämättä riitä. Tämä on hyvä ratkaisu myös silloin, kun lemmikit ovat herkkiä stressaantumaan ympäristönvaihdoksesta siirtyessän hoitopaikkaan, tai kärsivät niin pahasta eroahdistuksesta, ettei niitä voi jättää yksin kotiin päivittäisten hoitajan käyntien varaan.

Miten talonvahtipalvelu toimii?

Ilmainen tutustumistapaaminen: Etsi ensin oman alueesi talonvahti, joka on käytettävissä toivomanasi ajankohtana. Ota yhteyttä häneen ja järjestä tutustumistapaaminen, jotta voitte tutustua toisiinne.

Maksa Pawshakessa: Jos tulette hyvin toimeen, voit tehdä varauksen ja maksaa turvallisesti Pawshaken kautta.

Parhaan talonvahtivinkit:

  • Lemmikkien hoitamisen lisäksi talonvahti yleensä kastelee kukat, tyhjentää postilaatikon ja hankkii jääkaappiin muutamia ruokatarvikkeita ennen omistajan kotiinpaluuta.
  • Sovi tarkasti, mitä odotat talonvahdin tekevän poissaollessasi, ja jos joku osa talostasi on hoitajalle kiellettyä aluetta.

Tarkista, mitä kotiin ja lemmikeillesi kuuluu: Jotta sinun ei tarvitse huolehtia mistään, talonvahti lähettää poissaollessasi teksi- ja/tai kuvapäivityksiä Pawshaken nettisivun tai sovelluksen kautta.

Miksi Talonvahtipalvelu Pawshaken kautta?

Luotetut, tarkastetut ja vakuutetut: Pawshakesta löydät oman alueesi luotetut ja tarkoin seulotut lemmikinhoitajat. Lemmikeilläsi on Pet Protection -vakuutus koko hoitojakson ajan.

Ei huonoa omatuntoa: Sitoutunut talonvahti voi olla hyvä vaihtoehto naapurille tai anopille vahtimaan taloasi. Monet lemmikinomistajat eivät kehtaa pyytää ystäviä tai sukulaisia huolehtimaan lemmikeistään – Pawshaken lemmikinhoitajat auttavat sinua mielellään!

Pawshake-takuu

  • Paikalliset lemmikinhoitajat
  • Täysvakuutettu
  • Mielenrauha

Pawshake-tiimi on valmiina auttamaan.

Ota meihin yhteyttä