Kuinka Pawshake toimii?

Pawshake yhdistää lemmikinomistajat paikallisten lemmikinhoitajien kanssa. Lemmikinhoitaja on hyvä vaihtoehto kenneleille tai lemmikkihotelleille. Jokainen hoitaja antaa lemmikillesi yksilöllistä hoitoa, joten voit olla varma että lemmikkisi saa tarpeeksi huomiota ja liikuntaa poissa ollessasi.

1. Valitse tarvitsemasi palvelu, kirjoita alueesi ja valitse päivämääräsi. Tutki lemmikinhoitajien arvosteluja, sijaintia ja hintoja ja valitse 2-3 hoitajaa joihin otat yhteyttä. Suosittelemme ottamaan yhteyttä pariin hoitajaan kerrallaan, jotta löydät sopivimman hoitajan nopeasti.

2. Ottaaksesi yhteyttä hoitajaan, klikkaa "ota yhtyettä" -nappia. Tämä on ilmaista, eikä vielä sido kumpaakaan osapuolta mihinkään. Käytä "varaa nyt" -nappia vain, jos olet jo tavannut hoitajan aikaisemmin. Valitse sopivat päivämäärät ja kerro hoitajalle lemmikistäsi ja hoitotarpeesta. Muista kertoa kaikista mahdollisista erikoistarpeista.

3. Hoitajien tulisi vastata sinulle 24 tunnin kuluessa. Kun hoitajasi vastaa sinulle, sopikaa tutustumistapaamisesta. Tällöin tapaat hoitajan kasvotusten lemmikkisi kanssa ja voit päättää sopiiko hoitaja lemmikillesi.

4. Jos tutustumistapaaminen meni hyvin ja lemmikkisi vaikutti pitävän hoitajasta, tee varaus klikkaamalla "Varaa nyt" -nappia viestiketjussanne. Pawshake pitää maksamasi summan tallessa, kunnes varaus on suoritettu.

Varauksen tekeminen Pawshaken kautta on tärkeää, jotta hyödyt, Pawshake-takuusta, eläinlääkärikulutakuusta, varaustakuusta ja asiakaspalvelustamme. Hoitajan ei tulisi koskaan pyytää sinulta käteismaksua.

5. Kun hoitaja on vahvistanut varauksesi, on kaikki valmista! Onko sinulla kysyttävää varauksestasi tai haluatko muuttaa varaustasi? Ota yhteyttä asiakaspalveluumme, joka auttaa sinua mielellään.

  1. Koti
  2. »
  3. Kuinka Pawshake toimii?