Mielenrauhan takuu

On epätodennäköistä että tulisit kokemaan ongelmia palvelussamme, mutta ymmärrämme että lemmikkisi voi tarvita suojaa yllättävien tilanteiden varalle. Kun teet varauksesi Pawshaken kautta, lemmikkisi on turvattu Mielenrauhan takuullamme.
Mielenrauhasi on korvaamatonta ja olemme kiitollisia, että olet osa yhteisöämme. Siksi tämä takuu kuuluu automaattisesti jokaiseen Pawshake varauksen.
Loukkaantuminen tai vamma tulee tapahtua Pawshake hoidon tai ulkoilun aikana, ja takuu korvaa mikäli hoitaja tai ulkoiluttaja ei pysty tai halua maksaa hoitokuluja.

Mitä sinun pitää tehdä, jos hoidossasi oleva lemmikki loukkaantuu?

Mielenrauhan takuu - reklamaation lähettäminen

Mitä takuu kattaa?

Lemmikinomistajan omat lemmikit, jotka ovat lemmikinhoitajan hoidossa Pawshaken kautta varattuna
Eläinlääkärikulut, jotka johtuvat kuljetuksesta. Kattaa lemmikinhoitajan toimesta tehdyn kuljetuksen lemmikille - lemmikinhoitaja luokse ja takaisin omistajalle.
Kaikki Pawshake-nettisivun ja sovelluksen kautta tehdyt varaukset, jotka on ilmoitettu asiakaspalveluun. Takuu kattaa päivämäärinä, jotka on varattu Pawshaken kautta. Varaus tulee olla maksettu ja vahvistettu ennen vahingon sattumista.

Voidaksesi käyttää Mielenrauhan takuuta:

Varaus on tehty ja maksettu Pawshaken nettisivun tai sovelluksen kautta
Tutustumistapaaminen on järjestetty ennen varauksen alkamispäivää (koskee vain ensimmäisiä varauksia lemmikinhoitajan kanssa)
Varaukseen liittyvät erikseen sovitut asiat täytyy olla kirjallisena. Valitusta tehdessä sovitut asiat pitää pystyä todistamaan.
Käyttäjän tulee antaa todisteita vahingosta (esim. kuvia, eläinlääkäri kuitit / lausunnot)
Vahingosta tulee ilmoittaa Pawshakelle vähintään 48h aikana sen tapahtumasta.

Takuun yksityiskohdat

Eläinlääkärikulut:

 • Pawshake-lemmikit lemmikinhoitajan hoidossa
Tämä osio korvaa eläinlääkärikustannuksia niissä tapauksissa, kun vahinko on sattunut Pawshake-varauksen aikana. Takuussa ei ole omavastuuta. € 2500:n maksimiraja hoitojakson aikana aiheutuneille lemmikin vammoille. Vain yksi vahinkoilmoitus voidaan tehdä varausta kohden.
Kun takuun maksimiraja on saavutettu, vamman tai vahingon hoitoa ei korvata jatkossa. Mahdolliset lisäkustannukset tarkastuskäyntien tai lisähoidon osalta katetaan 30 päivän ajalta vahinkopäivästä.

Yleinen vastuuvakuutus (Commercial General Liability) – kattaa kolmansien osapuolten vaatimukset hoitajaa kohtaan:

Tämä osio kattaa, mikäli lemmikinhoitaja joutuu juridisesti maksamaan henkilövahinkoja tai omaisuusvahinkoja kolmansille osapuolille.

Takuun poikkeukset/rajaukset

Varaukset

 • Varaukset joita ei ole vahvistettu Pawshake-nettisivun tai -sovelluksen kautta
 • Tapaturmat tai vahingot, jotka ovat aiheutuneet tutustumistapaamisesta. Takuu astuu voimaan vain varsinaisen varauksen aikana. Varaus tulee olla maksettu ja vahvistettu ennen vahingon tapahtumista.

Vahingot ja vammat

 • Sellaisten hoitojen korvaaminen, jotka ovat aiheutuneet ammattirikkeistä, virheistä tai jos Pawshaken käyttäjäehtoja on rikottu
  • Esimerkiksi: lemmikin ulkoiluttaminen vapaana sellaisilla alueilla, joilla se ei ole turvallista
 • Vapaana kulkevien kissojen vahingot ja tapaturmat, kun kissa on omistajan kiinteistön ulkopuolella
  • Esimerkiksi: auto-onnettomuudet, muiden eläinten kanssa tappelut, puusta tippumiset jne.

Hoidot

 • Aikaisemmin todetut vaivat ja vanhasta iästä johtuvat sairaudet
  • Kuten esimerkiksi: hengitystietulehdukset, virtsatie- tai rakkotulehdukset, verenkiertohäiriöt, oksentaminen, ripuli ja muut ruoansulatushäiriöt
 • Kustannukset liittyen stressiin tai ahdistuneisuuteen, sekä itseaiheutetut haavat allergian aiheuttaman kutinan tai raavinnan seurauksena.
 • Ennalta ehkäistävissä olevat vaivat, kuten kirpuista, punkeista tai muista loisista johtuvat hoidot
 • Fysioterapia ja muut ennaltaehkäisevät hoidot, kuten hieronta, akupunktio jne.
 • Rotukohtaiset sairaudet
 • Luonnonmullistuksista johtuvien vammojen hoito
 • Pitkäaikainen eläinlääkärihoito, joka kestää kauemmin kuin 30 päivää vahinkopäivästä

Lemmikki, lemmikinhoitaja ja lemmikinomistaja

 • Hoitajalle tai omistajalle, tai heidän lähipiirille (kuten perheelle, lemmikinhoitajan vieraat tai ihmiset jotka auttavat lemmikinhoitajaa) aiheutuneet vammat
 • Vahingot koskien lemmikinomistajan tai lemmikinhoitajan henkilökohtaista omaisuutta (kuten henkilökohtaiset tavarat, koti, ajoneuvo tai siivouskustannukset)
 • Pawshake-varauksen aiheuttamat peruutus/muutosmaksut, matkavarausten peruutuskulut ja matkakulut
 • Pawshake-varauksen aiheuttamat matkakulut
  • esimerkiksi matkat eläinlääkärille varauksen aikana (esim. julkisen liikenteen liput, bensakulut, taksi tms.) tai jatkotoimenpiteet varauksen jälkeen.
 • Pawshake-varauksen aiheuttamat stressihaitat
 • Lemmikin näyttelyarvon lasku

Ketkä eivät sisälly takuun piiriin?

 • Lemmikit, jotka ovat aikaisemmin vahingoittaneet toista eläintä tai ihmistä niin, että vammoja on jouduttu hoitamaan
 • Vierailevia lemmikkejä ei kateta minkään vahinkojen tai vammojen osalta, jotka ovat voineet tapahtua Pawshake-varauksen aikana
 • Lemmikinhoitajat, joilla on rikosrekisterimerkintöjä viimeisen 5 vuoden ajalta (poislukien liikennerikkomukset)
 • Lemmikinhoitajan omat lemmikit

Termien määritelmät

Rotukohtaiset sairaudet tarkoittaa mitä vain sairautta, joka ilmenee yleisesti tietyllä koirarodulla.

Pawshake lemmikki tarkoittaa lemmikinomistajan lemmikkiä, joka on valittu vahvistettuun varaukseen osana varausta. Jokaisella lemmikillä tulee olla oma erillinen lemmikkiprofiili.

Pawshake-varaus tarkoittaa varausta, joka on maksettu onnistuneesti lemmikinomistajan toimesta, ja jonka lemmikinhoitaja on vahvistanut Pawshake-alustan kautta.

Aikaisemmin todettu vaiva tarkoittaa mitä vain vammaa, loukkaantumista, sairautta tai vaivaa, jota varten lemmikki on saanut hoitoa ennen varausta.

Ennalta ehkäistävissä olevat vaivat tarkoittaa mitä vain tautia, sairautta tai vaivaa, jonka voi ehkäistä ennalta rokotuksilla tai normaalilla eläinlääkärin hoidolla.

Kolmannet osapuolet tarkoittaa ihmistä, joka ei ole lemmikinhoitaja, lemmikinomistaja, samassa asunnossa tai talossa asuva henkilö, perheenjäsen, kumppani ja/tai kukaan muu ihminen, joka auttaa lemmikinhoitajaa hoidon kanssa.

Vierailevat lemmikit tarkoittaa lemmikkejä, jotka eivät ole osa vahvistettua varausta. Esimerkiksi - lemmikinhoitajan sukulaisten lemmikit, jotka saattavat olla varauksen aikana paikalla, tai lemmikit jotka on varattu toisen palvelun kautta. Lemmikinhoitajan oma lemmikki ei ole vieraileva lemmikki.

Lemmikinhoitajan oma lemmikki tarkoittaa mitä vain lemmikkiä, joka on lisätty lemmikinhoitajan profiiliin erillisenä lemmikkiprofiilina.

Olet meille tärkeä

Onko sinulla kysyttävää tai oletko jostain epävarma? Asiakaspalvelutiimimme on valmiina palvelemaan sinua.
Voimme auttaa sinua 5 eri kielellä.
Palvelemme englanniksi, ranskaksi, hollanniksi, saksaksi ja norjaksi.

Ota meihin yhteyttä täällä.

 1. Koti
 2. Pawshake-takuu
 3. Mielenrauhan takuu