1. Koti
  2. »
  3. Koiran kotihoito
  4. »
  5. Vaasa

Koiran kotihoito, Vaasa

Yön yli kestävä hoitojakso hoitajan luona.

Palvelu
Sijainti
Päivämäärät
Hinta (EUR)
Kuinka monta lemmikkiä?
Pieni koira0-10kg
Keskikokoinen koira10-20kg
Suuri koira20-40kg
Erittäin suuri koira+40kg
KissaKaikki
Pieni eläinLintu, kani, fretti, ..
Tarkemmat hakusuodattimet
Kaikki varaukset kuuluvat Pawshake-takuun piiriin. Ei piilokuluja.
A

1. Anna

3.4 km
40 €
/Yö
10 arviota
5
toistuvaa asiakasta

Koiranhoitoa kotioloissa - luotettavasti ja rakastavasti

Kalenteri päivitetty hiljattain
Varattu viimeksi 4 päivää sitten
A

1. Anna

Koiranhoitoa kotioloissa - luotettavasti ja rakastavasti 3.4 km
(10 arviota)
5 toistuvaa asiakasta
Kalenteri päivitetty hiljattain
Varattu viimeksi 4 päivää sitten
"Oli helppo jättää Taimi-koiramme toistamiseen hoitoon Annan luo, tällä kertaa yli viikon ajaksi häämatkamme yli. Viestintä on tarkkaa ja nopeaa ja kuvaterveisiä tulee säännölliseen tahtiin. Anna tiedustelee tarkkaan koiran tarpeet ja toiveet ja ottaa hienosti vastaan jo saapuessa. Tulipa samalla myös pieni kuntoleiri neidillemme 😁🐾"
AArvostelu - Arttu
40 €
/Yö
E

2. Ella

3.5 km
50 €
/Yö

Vaasasta kokenut ja luotettava hoitaja

E

2. Ella

Vaasasta kokenut ja luotettava hoitaja3.5 km
50 €
/Yö

Miksi kotihoitopalvelu sopisi teille?

Me Pawshakella olemme kaikki koiraihmisiä, joten ymmärrämme kuinka stressaavaa koirasi jättäminen hoitoon voi olla. Koirahotellit ja -kennelit eivät välttämättä ole aina hyvä vaihtoehto, sillä ne saattavat olla liian kaukana, liian täynnä tai eivät voi antaa sellaista yksilöllistä hoitoa mitä koirasi tarvitsee.

Pawshake tekee paikallisen hoitajan löytämisestä helppoa. Jokainen sijainnissa Vaasa oleva hoitaja on tarkistettu yksilöllisesti. Hoitajat, jotka tarjoavat kotihoitoa, lisäävät myös kuvia kodistaan, jotta voit heti nähdä millaista ympäristöä he tarjoavat koirallesi.

Kun varaat Pawshaken kautta, koirasi pääsee kodinomaiseen ympäristöön ja saa paljon rapsutuksia, rakkautta ja huomiota lemmikinhoitajalta. Useimmat hoitajamme pystyvät toteuttamaan myös yksilöllisiä toiveitasi ja seuraavat mielellään normaalia päivärutiinianne.

Voit lähteä lomallesi rauhassa, sillä jokainen Pawshaken kautta tehty varaus sisältää myös Pawshake-takuun. Saat varauksen mukana automaattisesti eläinlääkärikulutakuun, varaustakuun sekä asiakaspalvelumme tuen, mikäli sinulla tulisi mitään kysyttävää.

Lemmikinomistajat varaavat Pawshakessa koiran kotihoitoa sijainnissa Vaasa. Yli 10 lemmikinomistajaa on jättänyt arvion, tähtimäärän keskiarvon tällä hetkellä ollessa 5/5. Kaikki varaukset on maksettu turvallisesti käyttäen jotain seuraavista maksuvaihtoehdoista: Visa, Mastercard, American Express.

Copyright © 2013-2024 Pawshake Inc. Kaikki oikeudet pidätetään. Ehdot ja Yksityisyys- ja evästeasetukset.