Pawshake logo

Löydä luotettava lemmikinhoitaja Pawshakelta

Kotikäyntejä lemmikillesi

Lemmikin hoito

Rakastavaa lemmikinhoitoa, kun olet poissa kotoa

Oletko lähdössä lomalle, vai tarvitsetko lemmikinhoitajaa muuten vain? Löydät täydellisen lemmikinhoitajan meiltä.

Pawshakella on tuhansia luotettuja ja tarkistettuja lemmikinhoitajia, jotka tarjoavat henkilökohtaista lemmikinhoitoa ja lemmikinhoitopalveluita sinulle.

Pawshakella tiedämme, että karvainen kaverisi ansaitsee vain luotettavinta lemmikinhoitoa. Lemmikinhoitajamme ovat kokeneita ja tarjoavat korkealaatuista lemmikin päivähoitoa, kotihoitoa ja koiran ulkoilutusta parhaalle ystävällesi.

Mikä on Pawshake lemmikinhoitaja?

Uusi ystävä lemmikillesi

Pawshaken lemmikinhoitajat ovat paikallisia ystävällisiä ihmisiä yhteisöstäsi, jotka rakastavat eläimiä ja haluavat viettää aikaa niiden kanssa. Nettisivumme on täydellinen lemmikinhoitajillemme tarjota korkealaatuista lemmikinhoitopalvelua sinulle ja parhaalle ystävällesi.
Lemmikinhoitajamme ovat erilaisia taustoiltaan - jotkut saattavat olla opiskelemassa eläinlääketiedettä tai eläintenhoitoa. Toiset saattavat olla jo eläkeläisiä, joilla on aikaa ja tilaa lemmikinhoitoa varten. Jotkut hoitajistamme ovat perheitä tai pariskuntia, jotka haluavat nauttia lemmikkien seurasta, mutta eivät välttämättä vielä voi hankkia lemmikkiä itselleen. Mikä ikinä lemmikinhoitajasi tausta onkaan, voit luottaa siihen, että he ovat liittyneet Pawshakeen eläinrakkautensa takia.
Pawshake ei toimi kuten perinteinen koirahotelli tai koirahoitola - sen sijaan tarjoamme henkilökohtaista, joustavaa, kodissa tapahtuvaa palvelua, joka sopii sinulle sekä lemmikillesi parhaiten.

Miksi lemmikinhoito Pawshaken kautta on parempi vaihtoehto?

Suunniteltu onnellisille lemmikeille

Joustavat palvelut

Valitse lemmikin hoitopaikka, tai kotihoito, lemmikillesi kun olet poissa kotoasi. Koirasi pysyy aktiivisena, kun varaat hänelle koiran ulkoilutusta. Lemmikinhoitaja voi myös käydä hoitamassa kissaasi säännöllisillä kotikäynneillä, ja voit myös hoitaa pupuja, marsuja, kaloja tai lintuja.

Ilmainen tutustumistapaaminen

Tutustukaa toisiinne ilmaisessa tutustumistapaamisessa, joka ei vielä sido kumpaakaan osapuolta mihinkään. Näin voit olla varma, että lemmikkisi on parhaissa käsissä. Löysitkö täydellisen lemmikinhoitajan karvakorvallesi? Varaa turvallisesti Pawshaken kautta, jotta saat premium lemmikkivakuutuksen, 24/7 asiakaspalvelun ja tyytyväisyystakuumme tuomaan mielenrauhaa.

Henkilökohtaista ja edullista

Jokainen lemmikki on uniikki ja tärkeä. Pawshakella voit valita sopivan hoitajan juuri sinun ja lemmikkisi henkilökohtaisiin tarpeisiin. Et kuitenkaan joudu vararikkoon lemmikinhoidosta: lemmikinhoitajamme päättävät itse edullisista hinnoistaan.

Pawshaken laatu

Pidämme sinusta ja lemmikistäsi huolta

Premium lemmikkivakuutus sisältyy varauksiin

Premium lemmikkivakuutus kattaa lemmikkisi sairauden, tapaturman ja kolmansien osapuolten ongelmien varalta - mielenrauhasi on taattu. Maksa turvallisesti netissä ja vakuutuksemme kattaa varauksesi automaattisesti. Olet turvassa Pawshakea käyttäessäsi.

Paikalliset tarkistetut lemmikinhoitajat

Kaikki lemmikinhoitajat Pawshakella ovat henkilökohtaisesti tarkistettu ammattilaistemme puolesta: alle 20% hakijoista hyväksytään hoitajiksi. Kaikki Pawshaken lemmikinhoitajat kirjoittavat yksityiskohtaisen profiiliin, jossa he kertovat kokemuksestaan lemmikinhoidosta sekä aidoista arvosteluista.

Mielenrauhaa

Eläinrakkaat lemmikinhoitajamme ovat 100% sitoutuneita hoitamaan kissaasi, koiraasi, pupuasi, lintuasi tai marsuasi. Päivittäiset kuvapäivitykset tuovat iloa varauksesi aikana. Lisäksi, ystävällinen asiakaspalvelumme on valmiina auttamaan sinua 24/7. Päivittäiset kuvapäivitykset tuovat iloa varauksesi aikana. Lisäksi, ystävällinen asiakaspalvelumme on valmiina auttamaan sinua 24/7.

Pawshaken tyytyväisyystakuu

Jos varaamasi lemmikinhoitajasi estyisi lemmikinhoidosta, teemme kaikkemme löytääksemme sinulle varahoitajan. Tämä on hyvin harvinaista, mutta olemme valmiita auttamaan myös tällaisessa tilanteessa.

5-tähden lemmikinhoito arvosteluja

Lue aitoja arvosteluita tyytyväisiltä lemmikinomistajilta

Kotikäynnit
Jessica, 24-04-2018
Marianne was the best cat sitter I have ever had. She and her husband went far above and beyond taking care of our three kitties. They sent regular reports and photos, and I was able to relax on my vacation because I knew the cats were being taken care of by expert cat lovers. Our home was immacu ...
Lue lisää hoitajasta Crazy Catlady
Kotikäynnit
Claudia, 17-07-2019
It has been a pleasure having Aino as cat sitter. She looked after my two cats with lovely manners and she reassured me sending pics and videos while I was away and communicating with me on a regular basis. She also did a very good job in administering some medication to one of my little princesses. ...
Lue lisää hoitajasta Aino
Kotikäynnit
Essi, 21-09-2018
Moona on ihanan reipas ja tunnollinen koiranhoitaja! Hoiti asiantuntevasti ja varmalla otteella meidän jokseenkin vaativat bulldogit 2kpl! Suosittelen erittäin lämpimästi Moonaa lemmikkisi hoitajaksi. Moonasta jäi heti tutustumuskerralla luotettava olo ja koiratkin tykkäsivät Moonasta! Miona on oike ...
Lue lisää hoitajasta Koirarakas Lenkittäjä
Kotikäynnit
Sarah, 01-11-2019
Our cats’ absolute favorite. Even our shy cat who hides from everybody runs to greet her when she visits. Communication is easy and we love getting updates. Everyone is always well fed and the litter boxes are clean when we return. We could not ask for a better cat sitter.
Lue lisää hoitajasta Iina

Löydä lemmikinhoitoa suosituilta alueilta

Lemmikinhoitoa lähellä sinua

Pawshaken lupaus

Pidämme sinusta sekä lemmikistäsi huolta

Premium lemmikkivakuutus sisältyy hintaan

Premium lemmikkivakuutus turvaa lemmikkiäsi sairauden, tapaturman ja kolmansien osapuolten vahinkojen varalta. Mielenrauhasi on taattu automaattisten online maksujen sekä vakuutuksen avulla. Pawshake turvaa selustasi.

Paikalliset tarkistetut lemmikinhoitajat

Kaikki lemmikinhoitajamme tarkistetaan henkilökohtaisesti turvallisuustiimimme puolesta: alle 20% hakijoista hyväksytään mukaan. Kaikilla hoitajilla on yksityiskohtainen profiili ja aitoja yhteisön arvosteluja, jotka voit lukea ennen hoitajan varaamista.

Mielenrauhaa

Eläinrakkaat lemmikinhoitajamme ovat sitoutuneita hoitamaan kissaasi, koiraasi, pupuasi, lintuasi tai marsuasi. Päivittäiset kuvapäivitykset tuovat iloa varauksesi aikana. Lisäksi ystävällinen asiakaspalvelumme on valmiina auttamaan sinua 24/7.

Tyytyväisyystakuu

Jos varaamasi lemmikinhoitaja joutuisikin perumaan, teemme kaikkemme löytääksemme sinulle varahoitajan. Tämä on erittäin harvinaista, mutta olemme täällä sinua varten, mikäli näin sattuisi käymään.

Kuinka Pawshake toimii?

Helposti!

1. Ilmainen tutustumistapaaminen

Lähetä lemmikinhoitajalle viesti ja järjestä tutustumistapaaminen, joka ei vielä sido kumpaakaan osapuolta mihinkään.

2. Varaa netissä

Varaa turvallisesti netissä ja aktivoit automaattisesti premium lemmikkivakuutuksemme ja 24/7 asiakaspalvelun.

3. Rentoudu

Lemmikkisi on turvassa. Lemmikinhoitajasi on sinuun yhteydessä säännöllisillä kuvapäivityksillä päivähoidon tai kotihoidon aikana.

Käytätkö Pawshakea ensimmäistä kertaa?

Näin palvelumme toimii

Lemmikkisi jättäminen voi olla stressaavaa, kun lähdet työmatkalle tai lomailemaan. Parilla helpolla keinolla tiedät, että lemmikkisi tulee olemaan rentoutunut, onnellinen ja turvallisissa käsissä.

Oikean lemmikinhoitajan valitseminen

Lue lemmikinhoitajasi profiili tarkasti. Voit selata edellisten varausten arvosteluja ja tarkistaa hoitajan saatavuuden heidän kalenteristaan. Jos lemmikinhoitaja näyttää lupaavalta, lähetä hänelle viesti jossa kerrot lemmikinhoitotarpeistasi tarkasti.

Tutustumistapaaminen

Järjestä tutustumistapaaminen aina ennen varauksen vahvistamista. Tutustukaa rauhassa toisiinne - kysy paljon kysymyksiä hoitajalta, ja vastaa kaikkiin hoitajaa askarruttaviin kysymyksiin.

Tee virallinen varaus

Jos tutustumistapaamisenne meni hyvin, varaa lemmikinhoitaja virallisesti Pawshaken nettisivun kautta. Näin aktivoit premium lemmikkivakuutuksen, ja se kattaa koko varausjakson automaattisesti. Myös tyytyväisyystakuumme sekä asiakaspalvelumme on käytettävissäsi koko varauksen ajan.

Kaikki lemmikinhoitopalvelut

Löydä juuri sinulle ja lemmikillesi sopiva lemmikinhoitopalvelu

Lemmikinhoitopalveluiden tarkempi sisältö

Tarvitsetko lemmikillesi hoitajan, mutta et ole varma mikä palvelu teille sopisi? Täältä voit lukea lemmikinhoitopalveluiden yksityiskohdat Pawshakella.

Lemmikin hoitopaikka / lemmikin kotihoitoa

Tämä palvelu sopii lemmikinomistajille, jotka haluavat lemmikkinsä menevän hoitoon lemmikinhoitajan luokse.

Koiran päivähoito

Koiran päivähoito (tai lemmikin päivähoito) on täydellinen vaihtoehto, kun haluat lemmikkisi menevän hoitoon hoitajan luokse.

Koiran ulkoilutus

Koiran ulkoilutus voi kestää noin 30 minuutista tuntiin, riippuen koiran ulkoilutustarpeesta. Ulkoilutus on hyvä tapa saada koirallesi liikuntaa ja aktiviteettia, kun olet liian kiireinen työpäiväsi aikana.

Kotikäynnit

Kotikäynnit (joko yksi tai kaksi päivässä) ovat mahtava vaihtoehto, kun haluat lemmikinhoitajan käyvän kotonasi n. 30-60minuutin ajan. Lemmikinhoitaja ruokkii lemmikkisi, viettää sen kanssa aikaa ja tekee muita perushoitotoimenpiteitä.

Kotivahti

Lemmikinhoitaja voi tarjota kotonasi tapahtuvaa lemmikinhoitoa. Näin lemmikkisi voi pitää normaalin rytminsä ja välttää olosuhteiden muutosta tapahtuvaa stressiä.

Pawshake sovellus - lemmikinhoitoa reaaliajassa

Lataa ilmainen Pawshake mobiilisovellus löytääksesi täydellisen lemmikinhoitajan.

Lemmikinomistaja

Tarvitsetko lemmikinhoitoa, päivähoitoa tai kotihoitoa? Rekisteröidy Pawshakeen ja löydä juuri teille sopiva lemmikinhoitaja.
Liity Pawshakeen lemmikinomistajana

Lemmikinhoitaja

Haluatko auttaa lemmikinomistajia, kun he matkustavat tai ovat kiireisinä töissä? Ala lemmikinhoitajaksi Pawshakella - se on hauskaa, joustavaa ja ilmaista.
Liity Pawshakeen lemmikinhoitajaksi
  1. Koti
  2. »
  3. Lemmikinhoitoa