Löydä lemmikinhoitaja käymään kotonasi

Lataa App StorestaSaatavilla Google Playsta
Kotikäyntejä lemmikillesi

Lemmikin hoito

Rakastavaa lemmikinhoitoa, kun olet poissa kotoa

Oletko lähdössä lomalle, vai tarvitsetko lemmikinhoitajaa muuten vain? Löydät täydellisen lemmikinhoitajan meiltä.

Pawshakella on tuhansia luotettuja ja tarkistettuja lemmikinhoitajia, jotka tarjoavat henkilökohtaista lemmikinhoitoa ja lemmikinhoitopalveluita sinulle.

Pawshakella tiedämme, että karvainen kaverisi ansaitsee vain luotettavinta lemmikinhoitoa. Lemmikinhoitajamme ovat kokeneita ja tarjoavat korkealaatuista lemmikin päivähoitoa, kotihoitoa ja koiran ulkoilutusta parhaalle ystävällesi.

Mikä on Pawshake lemmikinhoitaja?

Uusi ystävä lemmikillesi

Pawshaken lemmikinhoitajat ovat paikallisia ystävällisiä ihmisiä yhteisöstäsi, jotka rakastavat eläimiä ja haluavat viettää aikaa niiden kanssa. Nettisivumme on täydellinen lemmikinhoitajillemme tarjota korkealaatuista lemmikinhoitopalvelua sinulle ja parhaalle ystävällesi.
Lemmikinhoitajamme ovat erilaisia taustoiltaan - jotkut saattavat olla opiskelemassa eläinlääketiedettä tai eläintenhoitoa. Toiset saattavat olla jo eläkeläisiä, joilla on aikaa ja tilaa lemmikinhoitoa varten. Jotkut hoitajistamme ovat perheitä tai pariskuntia, jotka haluavat nauttia lemmikkien seurasta, mutta eivät välttämättä vielä voi hankkia lemmikkiä itselleen. Mikä ikinä lemmikinhoitajasi tausta onkaan, voit luottaa siihen, että he ovat liittyneet Pawshakeen eläinrakkautensa takia.
Pawshake ei toimi kuten perinteinen koirahotelli tai koirahoitola - sen sijaan tarjoamme henkilökohtaista, joustavaa, kodissa tapahtuvaa palvelua, joka sopii sinulle sekä lemmikillesi parhaiten.

Miksi lemmikinhoito Pawshaken kautta on parempi vaihtoehto?

Suunniteltu onnellisille lemmikeille

Joustavat palvelut

Valitse lemmikin hoitopaikka, tai kotihoito, lemmikillesi kun olet poissa kotoasi. Koirasi pysyy aktiivisena, kun varaat hänelle koiran ulkoilutusta. Lemmikinhoitaja voi myös käydä hoitamassa kissaasi säännöllisillä kotikäynneillä, ja voit myös hoitaa pupuja, marsuja, kaloja tai lintuja.

Ilmainen tutustumistapaaminen

Tutustukaa toisiinne ilmaisessa tutustumistapaamisessa, joka ei vielä sido kumpaakaan osapuolta mihinkään. Näin voit olla varma, että lemmikkisi on parhaissa käsissä. Löysitkö täydellisen lemmikinhoitajan karvakorvallesi? Varaa turvallisesti Pawshaken kautta, jotta saat premium lemmikkivakuutuksen, 24/7 asiakaspalvelun ja tyytyväisyystakuumme tuomaan mielenrauhaa.

Henkilökohtaista ja edullista

Jokainen lemmikki on uniikki ja tärkeä. Pawshakella voit valita sopivan hoitajan juuri sinun ja lemmikkisi henkilökohtaisiin tarpeisiin. Et kuitenkaan joudu vararikkoon lemmikinhoidosta: lemmikinhoitajamme päättävät itse edullisista hinnoistaan.

Pawshaken laatu

Pidämme sinusta ja lemmikistäsi huolta

Premium lemmikkivakuutus sisältyy varauksiin

Premium lemmikkivakuutus kattaa lemmikkisi sairauden, tapaturman ja kolmansien osapuolten ongelmien varalta - mielenrauhasi on taattu. Maksa turvallisesti netissä ja vakuutuksemme kattaa varauksesi automaattisesti. Olet turvassa Pawshakea käyttäessäsi.

Paikalliset tarkistetut lemmikinhoitajat

Kaikki lemmikinhoitajat Pawshakella ovat henkilökohtaisesti tarkistettu ammattilaistemme puolesta: alle 20% hakijoista hyväksytään hoitajiksi. Kaikki Pawshaken lemmikinhoitajat kirjoittavat yksityiskohtaisen profiiliin, jossa he kertovat kokemuksestaan lemmikinhoidosta sekä aidoista arvosteluista.

Mielenrauhaa

Eläinrakkaat lemmikinhoitajamme ovat 100% sitoutuneita hoitamaan kissaasi, koiraasi, pupuasi, lintuasi tai marsuasi. Päivittäiset kuvapäivitykset tuovat iloa varauksesi aikana. Lisäksi ystävällinen asiakaspalvelumme on valmiina auttamaan sinua 24/7. Päivittäiset kuvapäivitykset tuovat iloa varauksesi aikana. Lisäksi, ystävällinen asiakaspalvelumme on valmiina auttamaan sinua 24/7.

Pawshaken tyytyväisyystakuu

Jos varaamasi lemmikinhoitajasi estyisi lemmikinhoidosta, teemme kaikkemme löytääksemme sinulle varahoitajan. Tämä on hyvin harvinaista, mutta olemme valmiita auttamaan myös tällaisessa tilanteessa.

5-tähden lemmikinhoito arvosteluja

Lue aitoja arvosteluita tyytyväisiltä lemmikinomistajilta

starstarstarstarstar
Kotikäynnit
Marta, 06-01-2023
Milla hoiti meidän 2 kissaa joulukuussa 2022 (1 käynti päivässä) kaikki meni mainiosti. Milla ilmoitti jonkin käynnin jälkeen miten kissat voivat ha lähetti kuvia. Meidän loman aikana oli helpottava olo, kun kissat oli hyvässä hoidossa kotona. Suosittelen Millan hoitajaksi! Toivottavasti hän pääsee ...
Lue lisää hoitajasta Vastuullinen & eläinrakas eläintenhoitaja.
starstarstarstarstar
Kotikäynnit
Kai, 06-05-2023
Very professional and sent lots of updates and photos of our cats. Our cats took a liking to Mari in such a short time. We will definitely be hiring her again in the future when we need a cat sitter.
Lue lisää hoitajasta Kissanhoitaja Tampereelta

Löydä lemmikinhoitoa suosituilta alueilta

Lemmikinhoitoa lähellä sinua

Pawshaken lupaus

Pidämme sinusta sekä lemmikistäsi huolta

Mielenrauhan takuu sisältyy hintaan

Mikäli lemmikkisi sairastuu tai vahingoittuu varauksen aikana, Pawshake maksaa eläinlääkärin kulut. Maksa turvallisesti verkossa saadaksesi Pawshake Takuun lemmikinhoitovarauksellesi. Pawshake turvaa selustasi.

Paikkakunnan tarkastetut lemmikinhoitajat

Kaikki lemmikinhoitajamme tarkistetaan henkilökohtaisesti turvallisuustiimimme puolesta: alle 20% hakijoista hyväksytään mukaan. Kaikilla hoitajilla on yksityiskohtainen profiili ja aitoja yhteisön arvosteluja, jotka voit lukea ennen hoitajan varaamista.

Tyytyväisyystakuu

Eläinrakkaat lemmikinhoitajamme ovat sitoutuneita hoitamaan kissaasi, koiraasi, pupuasi, lintuasi tai marsuasi. Päivittäiset kuvapäivitykset tuovat iloa varauksesi aikana. Lisäksi ystävällinen asiakaspalvelumme on valmiina auttamaan sinua.

Varaustakuu

Jos varaamasi lemmikinhoitaja joutuisikin perumaan, teemme kaikkemme löytääksemme sinulle korvaavan hoitajan. Tämä on erittäin harvinaista, mutta olemme täällä sinua varten, mikäli näin sattuisi käymään.

Kuinka Pawshake toimii?

Helposti!

1. Ilmainen tutustumistapaaminen

1. Ilmainen tutustumistapaaminen

Lähetä lemmikinhoitajalle viesti ja järjestä tutustumistapaaminen, joka ei vielä sido kumpaakaan osapuolta mihinkään.
2. Varaa netissä

2. Varaa netissä

Varaa turvallisesti netissä ja aktivoit automaattisesti eläinlääkärikulutakuun ja asiakaspalvelun.
3. Rentoudu

3. Rentoudu

Lemmikkisi on turvassa. Lemmikinhoitajasi on sinuun yhteydessä säännöllisillä kuvapäivityksillä päivähoidon tai kotihoidon aikana.

Käytätkö Pawshakea ensimmäistä kertaa?

Näin palvelumme toimii

Lemmikkisi jättäminen voi olla stressaavaa, kun lähdet työmatkalle tai lomailemaan. Parilla helpolla keinolla tiedät, että lemmikkisi tulee olemaan rentoutunut, onnellinen ja turvallisissa käsissä.

Oikean lemmikinhoitajan valitseminen

Lue lemmikinhoitajasi profiili tarkasti. Voit selata edellisten varausten arvosteluja ja tarkistaa hoitajan saatavuuden heidän kalenteristaan. Jos lemmikinhoitaja näyttää lupaavalta, lähetä hänelle viesti jossa kerrot lemmikinhoitotarpeistasi tarkasti.

Tutustumistapaaminen

Järjestä tutustumistapaaminen aina ennen varauksen vahvistamista. Tutustukaa rauhassa toisiinne - kysy paljon kysymyksiä hoitajalta, ja vastaa kaikkiin hoitajaa askarruttaviin kysymyksiin.

Tee virallinen varaus

Jos tutustumistapaamisenne meni hyvin, varaa lemmikinhoitaja virallisesti Pawshaken nettisivun kautta. Näin aktivoit premium lemmikkivakuutuksen, ja se kattaa koko varausjakson automaattisesti. Myös tyytyväisyystakuumme sekä asiakaspalvelumme on käytettävissäsi koko varauksen ajan.

Pawshake sovellus - lemmikinhoitoa reaaliajassa

Lataa ilmainen Pawshake mobiilisovellus löytääksesi täydellisen lemmikinhoitajan.

Lataa App StorestaSaatavilla Google Playsta
  1. Koti
  2. »
  3. Lemmikinhoitoa