1. Koti
  2. »
  3. Lemmikin päivähoito
  4. »
  5. Vantaa

Lemmikin päivähoito, Vantaa

Kotikäyntejä lemmikillesi

Palvelu
Sijainti
Päivämäärät
Hinta (EUR)
Kuinka monta lemmikkiä?
Pieni koira0-10kg
Keskikokoinen koira10-20kg
Suuri koira20-40kg
Erittäin suuri koira+40kg
KissaKaikki
Pieni eläinLintu, kani, fretti, ..
Tarkemmat hakusuodattimet
Kaikki varaukset kuuluvat Pawshake-takuun piiriin. Ei piilokuluja.
H

1. Hanna

3.6 km
30 €
/Päivä
10 arviota
1
toistuva asiakas

Luotettavaa lemmikin hoitoa

Varattu viimeksi 13 päivää sitten
Otettu yhteyttä viimeksi 14 päivää sitten
H

1. Hanna

Luotettavaa lemmikin hoitoa3.6 km
(10 arviota)
1 toistuva asiakas
Varattu viimeksi 13 päivää sitten
Otettu yhteyttä viimeksi 14 päivää sitten
"Hannh took really good care of our cats ! We left for our vacation worry-free, knowing that she would come every day to our home. She regularly sent us pictures and videos, which was really great and communication was always easy and quick. I recommend Hannah 100% !"
LArvostelu - Ludivine
30 €
/Päivä
H

2. Heidi

4.6 km
20 €
/Päivä
2 arviota

Eläinten hoitoa

Otettu yhteyttä viimeksi 3 päivää sitten
Viimeksi aktiivinen 3 päivää sitten
H

2. Heidi

Eläinten hoitoa 4.6 km
(2 arviota)
Otettu yhteyttä viimeksi 3 päivää sitten
Viimeksi aktiivinen 3 päivää sitten
"Kaikin puolin loistava ja tunnollinen hoitaja! "
AArvostelu - Aino
20 €
/Päivä
K

3. Kira Ja Marleena

3.6 km - Vantaa
15 €
/Päivä
3 arviota
1
toistuva asiakas

Kokeneet ja luotettavat koiran hoitajat

Varattu viimeksi 2 päivää sitten
Aktiivinen viimeksi eilen
K

3. Kira Ja Marleena

Kokeneet ja luotettavat koiran hoitajat3.6 km - Vantaa
(3 arviota)
1 toistuva asiakas
Varattu viimeksi 2 päivää sitten
Aktiivinen viimeksi eilen
15 €
/Päivä
M

4. Mimmi

3.5 km
7 €
/Päivä
2 arviota

rakkautta ja rapsutuksia Vantaalla

Otettu yhteyttä viimeksi 2 päivää sitten
Viimeksi aktiivinen 2 päivää sitten
M

4. Mimmi

rakkautta ja rapsutuksia Vantaalla 3.5 km
(2 arviota)
Otettu yhteyttä viimeksi 2 päivää sitten
Viimeksi aktiivinen 2 päivää sitten
7 €
/Päivä
J

5. Jenna

3.5 km - Vantaa
25 €
/Päivä
1 arvio

Erittäin eläinrakas hoitaja

Viimeksi aktiivinen 11 päivää sitten
Asuu 2 koiraa lemmikin kanssa
J

5. Jenna

Erittäin eläinrakas hoitaja3.5 km - Vantaa
(1 arvio)
Viimeksi aktiivinen 11 päivää sitten
Asuu 2 koiraa lemmikin kanssa
25 €
/Päivä
V

6. Viivi

4.2 km
10 €
/Päivä

Luotettava koiranulkoiluttaja

Vastaa yleensä pari tuntia kuluessa
V

6. Viivi

Luotettava koiranulkoiluttaja 4.2 km
Vastaa yleensä pari tuntia kuluessa
10 €
/Päivä

Miksi lemmikinhoitopalvelut sopisivat teille?

Saatat murehtia lemmikkisi puolesta, kun joudut olemaan poissa kotoasi pidemmän aikaa, esimerkiksi pitkien työvuorojen takia. Oletko koskaan miettinyt "olisipa Vantaan lähellä lemmikin tai koiranhoitaja, joka voisi auttaa?"

Pawshaken kautta voit löytää Vantaan lähistöllä olevia lemmikin- ja koiranhoitajia, jotka tekevät kotikäyntejä. Tällöin lemmikinhoitaja tulee sovittuna aikana käymään luonasi ja hoitaa lemmikkiäsi antamiesi ohjeiden mukaan. Siihen voi sisältyä leikkihetki takapihalla, kävelyä läheiseen puistoon tai vain rapsuttelua ja silittelyä. Lemmikinhoitajamme voivat antaa myös lääkkeitä, ruokaa ja vaihtaa lemmikin juomaveden raikkaaseen.

Lemmikin kotihoitopalvelu on loistava tapa piristää lemmikkisi päivää. Pawshaken lemmikinhoitajilla on pitkäaikainen kokemus kaikenlaisten lemmikkieläinten, kuten koirien, kissojen, kanien, marsujen, lintujen ja muiden, hoidosta. Jos sinulla on useampi lemmikki, kotikäynnit ovat erinomainen keino varmistaa, että ne kaikki saavat paljon huomiota päivän aikana.

Vierailukäynnit ovat vähiten stressaava vaihtoehto lemmikillesi, koska se saa olla itselleen mieluisassa ympäristössä - kotonaan Vantaa. Ympäristötekijät ovat tuttuja, ja huolehtiva sekä huolellinen Pawshake hoitaja hemmottelee päivittäin. Hoitajamme kunnioittavat myös kotiasi ja ovat joustavia aikataulujen, pyyntöjen ja tehtävän keston suhteen. Kaikesta voidaan keskustella ja sopia ennen kotikäyntivarauksen tekemistä.

Lemmikkihoitola on hyvä vaihtoehto, kun olet poissa muutaman päivän ja lemmikkisi tarvitsee hoitajaa myös öisin. Toisin kuin lemmikkihotellit, Pawshaken lemmikkihoitolan avulla voit järjestää lemmikillesi yksilöllisen päivärutiinin ja ohjelman,olipa sitten kyseessä ylimääräiset rapsuttelut, leikkiaika tai 24 tunnin vahtiminen. Lemmikkisi on hoidossa mukavan hoitajan luona kodikkaassa ympäristössä, eikä suuressa, kasvottomassa lemmikkihotellissa.

Joten tarvitsetpa hoitajaa sitten vain yhden päivän, tai viikon tai jopa kuukauden ajalle, löydät kokeneen lemmikki- tai koiranhoitajan majoittamaan ja hoitamaan lemmikkisi Vantaassa. Kaiken lisäksi Pawshake lemmikinhoitaja on lähistöllä samalta alueelta, joten he tuntevat alueen valmiiksi.

Lemmikinhoitajillamme on myös laaja kokemus pennuista, senioreista, aroista lemmikeistä ja koirankoulutuksesta. Joten vaikka lemmikilläsi olisi erityisiä tarpeita, niin löydät varmasti sinulle mieluisan ja sopivan hoitajan.

Lemmikkisi turvallisuus ja hyvinvointi on meille tärkeää, ja siksi luottamus- ja turvallisuustiimimme tarkistaa huolellisesti kaikki Pawshaken lemmikinhoitajat. me Pawshakella ymmärrämme, että hoitajan päästäminen kotiisi, tai lemmikkihoitola hänen kotonaan voi tuntua epämukavalta. Tästä syystä Pawshaken lemmikinhoitajien muilta lemmikinomistajilta saamat arvostelut ovat luettavissa ja näkyvillä hoitajien profiileissa.

Jokainen Pawshaken kautta varattu lemmikinhoito kotona ja lemmikkihoitolassa käynti sisältää Pawshake-takuun. Siihen kuuluu muun muassa eläinlääkärin vakuutus, asiakaspalvelu joka päivä. Voit olla täysin rauhallisin mielin lemmikkisi ollessa asiantuntevan lemmikinhoitajamme hyvässä hoidossa Vantaassa.

Lemmikinomistajat varaavat Pawshakessa lemmikinhoitoa sijainnissa Vantaa. Yli 2345 lemmikinomistajaa on jättänyt arvion, tähtimäärän keskiarvon tällä hetkellä ollessa 4.96/5. Kaikki varaukset on maksettu turvallisesti käyttäen jotain seuraavista maksuvaihtoehdoista: Visa, Mastercard, American Express.

Copyright © 2013-2024 Pawshake Inc. Kaikki oikeudet pidätetään. Ehdot ja Yksityisyys- ja evästeasetukset.