1. Koti
  2. »
  3. Lemmikin päivähoito
  4. »
  5. Kuopio

Lemmikin päivähoito, Kuopio

Kotikäyntejä lemmikillesi

Palvelu
Sijainti
Päivämäärät
Hinta (EUR)
Kuinka monta lemmikkiä?
Pieni koira0-10kg
Keskikokoinen koira10-20kg
Suuri koira20-40kg
Erittäin suuri koira+40kg
KissaKaikki
Pieni eläinLintu, kani, fretti, ..
Tarkemmat hakusuodattimet
Kaikki varaukset kuuluvat Pawshake-takuun piiriin. Ei piilokuluja.
R

1. Rauha

1 km
24 €
/Päivä
10 arviota
3
toistuvaa asiakasta

Osaavaa ja sydämellistä hoitoapua. Petcare with ❤️

Kalenteri päivitetty hiljattain
Varattu viimeksi eilen
R

1. Rauha

Osaavaa ja sydämellistä hoitoapua. Petcare with ❤️1 km
(10 arviota)
3 toistuvaa asiakasta
Kalenteri päivitetty hiljattain
Varattu viimeksi eilen
"Olimme erittäin tyytyväisiä ja luottavaisia Rauhan toimintaan kissojemme hoitajana. Joka päivä tuli kuvien kera raportti kissoistamme ja tuli todellakin tunne, että Rauha tekee tätä työtä ensisijaisesti rakkaudesta eläimiin. Rauha näki myös erityisesti vaivaa aran kissamme kanssa, joka ei juurikaan vieraille näyttäydy ja sai hänetkin mukaan syömään muiden kanssa. Oli ihanaa olla lomalla huoletta, kun tiesi, että rakkaat kissat on hyvässä hoidossa."
NArvostelu - Nina
24 €
/Päivä
M

2. Maria

3.5 km
20 €
/Päivä
13 arviota
6
toistuvaa asiakasta

Lemmikkien kaveri

Varattu viimeksi 4 päivää sitten
Viimeksi aktiivinen 4 päivää sitten
M

2. Maria

Lemmikkien kaveri3.5 km
(13 arviota)
6 toistuvaa asiakasta
Varattu viimeksi 4 päivää sitten
Viimeksi aktiivinen 4 päivää sitten
"Marian kanssa oli helppo sopia lemmikkien hoidosta ja kommunikointi hoidon aikana toimi myös hyvin. Oli kiva kun sai kuvia kisuista reissun aikana, tietää että kissat oli hyvässä hoidossa! :) "
IArvostelu - Iia
20 €
/Päivä
H

3. Helmi

2.8 km
25 €
/Päivä
11 arviota
6
toistuvaa asiakasta

Maalla kasvanut, rakastava hoitaja❤️

Otettu yhteyttä viimeksi tänään
Aktiivinen viimeksi tänään
H

3. Helmi

Maalla kasvanut, rakastava hoitaja❤️2.8 km
(11 arviota)
6 toistuvaa asiakasta
Otettu yhteyttä viimeksi tänään
Aktiivinen viimeksi tänään
"hienosti hoidettu kissat:)"
MArvostelu - Maria
25 €
/Päivä
H

4. Heidi

1.2 km
20 €
/Päivä
36 arviota
17
toistuvaa asiakasta

Kokenut Karvakuonojen Kaveri

Aktiivinen viimeksi tänään
Asuu 2 koiraa lemmikin kanssa
H

4. Heidi

Kokenut Karvakuonojen Kaveri1.2 km
(36 arviota)
17 toistuvaa asiakasta
Aktiivinen viimeksi tänään
Asuu 2 koiraa lemmikin kanssa
"Heidi on ollut meillä neljä kertaa kissojen hoitajana, viimeisin hoitokerta kesti 3 viikkoa. Kaikki meni erittäin hyvin, saimme joka päivä kuvia ja videoita kissoista. Kolmen viikon hoitoajalla toiselle kissalle meinasi tulla silmätulehdus, mutta Heidi kävi apteekista hakemassa ohjeenmukaiset lääkkeet ja sai laitettua silmätipat kissalle kaksi kertaa päivässä, vaikka kissa ei anna sitä helposti tehdä. Silmä parantui eikä tulehdusta kerennyt tulla. 😊 Molemmat kissat ovat olleet erittäin tyytyväisiä aina hoitokertojen jälkeen. Suosittelen Heidiä erittäin lämpimästi."
TArvostelu - Taru
20 €
/Päivä
M

5. Marian

1.7 km
25 €
/Päivä
2 arviota
1
toistuva asiakas

Opiskelija etsii hoidettavia koirakamuja

Viimeksi aktiivinen 7 päivää sitten
M

5. Marian

Opiskelija etsii hoidettavia koirakamuja1.7 km
(2 arviota)
1 toistuva asiakas
Viimeksi aktiivinen 7 päivää sitten
"Urho jäi erittäin mielellään taas hoitoon ja kaikki sujui moitteettomasti.☺️"
HArvostelu - Hilda
25 €
/Päivä
A

6. Arlene

1 km
17 €
/Päivä
26 arviota
11
toistuvaa asiakasta

Karvakamuille Ihmiskamu!

Otettu yhteyttä viimeksi tänään
Aktiivinen viimeksi tänään
A

6. Arlene

Karvakamuille Ihmiskamu! 1 km
(26 arviota)
11 toistuvaa asiakasta
Otettu yhteyttä viimeksi tänään
Aktiivinen viimeksi tänään
"Arlene on luottohoitaja, joka tutustuu eläimiin yksilöinä, noudattaa erinomaisesti ruokinta- ja hoito-ohjeita, kysyy tarvittaessa lisäohjeita matkan aikana, on hyvin ja helposti tavoitettavissa sekä joustava. "
SArvostelu - Soile
17 €
/Päivä
M

7. Mari

1.9 km
25 €
/Päivä
1 arvio
1
toistuva asiakas

Kissojen hoitoapua!

Vastaa yleensä yksi tunti kuluessa
M

7. Mari

Kissojen hoitoapua!1.9 km
(1 arvio)
1 toistuva asiakas
Vastaa yleensä yksi tunti kuluessa
"Mari on ihan täydellinen hoitaja kissoille! Asiat hoidettiin sovitusti ja kissat tykkää Marista tosi paljon 😻 "
JArvostelu - Johanna
25 €
/Päivä

Miksi lemmikinhoitopalvelut sopisivat teille?

Saatat murehtia lemmikkisi puolesta, kun joudut olemaan poissa kotoasi pidemmän aikaa, esimerkiksi pitkien työvuorojen takia. Oletko koskaan miettinyt "olisipa Kuopion lähellä lemmikin tai koiranhoitaja, joka voisi auttaa?"

Pawshaken kautta voit löytää Kuopion lähistöllä olevia lemmikin- ja koiranhoitajia, jotka tekevät kotikäyntejä. Tällöin lemmikinhoitaja tulee sovittuna aikana käymään luonasi ja hoitaa lemmikkiäsi antamiesi ohjeiden mukaan. Siihen voi sisältyä leikkihetki takapihalla, kävelyä läheiseen puistoon tai vain rapsuttelua ja silittelyä. Lemmikinhoitajamme voivat antaa myös lääkkeitä, ruokaa ja vaihtaa lemmikin juomaveden raikkaaseen.

Lemmikin kotihoitopalvelu on loistava tapa piristää lemmikkisi päivää. Pawshaken lemmikinhoitajilla on pitkäaikainen kokemus kaikenlaisten lemmikkieläinten, kuten koirien, kissojen, kanien, marsujen, lintujen ja muiden, hoidosta. Jos sinulla on useampi lemmikki, kotikäynnit ovat erinomainen keino varmistaa, että ne kaikki saavat paljon huomiota päivän aikana.

Vierailukäynnit ovat vähiten stressaava vaihtoehto lemmikillesi, koska se saa olla itselleen mieluisassa ympäristössä - kotonaan Kuopio. Ympäristötekijät ovat tuttuja, ja huolehtiva sekä huolellinen Pawshake hoitaja hemmottelee päivittäin. Hoitajamme kunnioittavat myös kotiasi ja ovat joustavia aikataulujen, pyyntöjen ja tehtävän keston suhteen. Kaikesta voidaan keskustella ja sopia ennen kotikäyntivarauksen tekemistä.

Lemmikkihoitola on hyvä vaihtoehto, kun olet poissa muutaman päivän ja lemmikkisi tarvitsee hoitajaa myös öisin. Toisin kuin lemmikkihotellit, Pawshaken lemmikkihoitolan avulla voit järjestää lemmikillesi yksilöllisen päivärutiinin ja ohjelman,olipa sitten kyseessä ylimääräiset rapsuttelut, leikkiaika tai 24 tunnin vahtiminen. Lemmikkisi on hoidossa mukavan hoitajan luona kodikkaassa ympäristössä, eikä suuressa, kasvottomassa lemmikkihotellissa.

Joten tarvitsetpa hoitajaa sitten vain yhden päivän, tai viikon tai jopa kuukauden ajalle, löydät kokeneen lemmikki- tai koiranhoitajan majoittamaan ja hoitamaan lemmikkisi Kuopiossa. Kaiken lisäksi Pawshake lemmikinhoitaja on lähistöllä samalta alueelta, joten he tuntevat alueen valmiiksi.

Lemmikinhoitajillamme on myös laaja kokemus pennuista, senioreista, aroista lemmikeistä ja koirankoulutuksesta. Joten vaikka lemmikilläsi olisi erityisiä tarpeita, niin löydät varmasti sinulle mieluisan ja sopivan hoitajan.

Lemmikkisi turvallisuus ja hyvinvointi on meille tärkeää, ja siksi luottamus- ja turvallisuustiimimme tarkistaa huolellisesti kaikki Pawshaken lemmikinhoitajat. me Pawshakella ymmärrämme, että hoitajan päästäminen kotiisi, tai lemmikkihoitola hänen kotonaan voi tuntua epämukavalta. Tästä syystä Pawshaken lemmikinhoitajien muilta lemmikinomistajilta saamat arvostelut ovat luettavissa ja näkyvillä hoitajien profiileissa.

Jokainen Pawshaken kautta varattu lemmikinhoito kotona ja lemmikkihoitolassa käynti sisältää Pawshake-takuun. Siihen kuuluu muun muassa eläinlääkärin vakuutus, asiakaspalvelu joka päivä. Voit olla täysin rauhallisin mielin lemmikkisi ollessa asiantuntevan lemmikinhoitajamme hyvässä hoidossa Kuopiossa.

Lemmikinomistajat varaavat Pawshakessa lemmikinhoitoa sijainnissa Kuopio. Yli 104 lemmikinomistajaa on jättänyt arvion, tähtimäärän keskiarvon tällä hetkellä ollessa 4.98/5. Kaikki varaukset on maksettu turvallisesti käyttäen jotain seuraavista maksuvaihtoehdoista: Visa, Mastercard, American Express.

Copyright © 2013-2024 Pawshake Inc. Kaikki oikeudet pidätetään. Ehdot ja Yksityisyys- ja evästeasetukset.