Pawshake logo

Lemmikin hoito Jyväskylä

Kotikäyntejä lemmikillesi

location
LemmikinhoitoLemmikinhoito
closedContainer
Alku
Päättymispäivä
Lemmikit
closedContainer
Tarkemmat hakusuodattimet
closedContainer
Etsin
LemmikinhoitoLemmikinhoito
closedContainer
Lähellä
location
Päivämäärät
Alku
Päättymispäivä
Lemmikit
Lemmikit
closedContainer
Yksinkertainen peruutusprosessi eikä muutosmaksuja.

Varaa Pawshaken kautta nauttiaksesi Pawshake-takuusta, asiakaspalvelusta, varaustakuusta, turvallisista online-maksuista, ilmaisista muutoksista varauksiin, kuvapäivityksistä ja muusta!

calendar badgeKalenteri päivitetty hiljattain
25 EUR
/päivä
Kirjaudu sisään lisätäksesi hoitajan Milla suosikkeihisi.

Milla

1 km - Jyväskylä

Rentoa Ja Luotettavaa Hoitoa

57
22 toistuvaa asiakasta
Arvostelu - Taru:Kiitos! Kaikki meni sovitusti. Kotiin tullessa kaikki kissat oli ovella vastassa, liekö kissanhoitajaa vai minua odottam ...
Lue lisää
calendar badgeKalenteri päivitetty hiljattain
22 EUR
/päivä
Kirjaudu sisään lisätäksesi hoitajan Emma suosikkeihisi.

Emma

2 km - Jyväskylä

Kissamaista eläintenhoitoa

9
4 toistuvaa asiakasta
Arvostelu - Reija:Emma oli hoitamassa kissaani kotonani sillä aikaa, kun olin yön yli reissussa ja kaikki oli mennyt hyvin kissani kanssa. ...
Lue lisää
calendar badgeKalenteri päivitetty hiljattain
18 EUR
/päivä
Kirjaudu sisään lisätäksesi hoitajan Bianca suosikkeihisi.

Bianca

2 km - Jyväskylä

Little paws paradise 🐾

16
3 toistuvaa asiakasta
Arvostelu - Suvi:Bianca was super nice and did take great care of our cats. :) ...
Lue lisää
15 EUR
/päivä
Kirjaudu sisään lisätäksesi hoitajan Alma suosikkeihisi.

Alma

2 km - Jyväskylä

Koirien Ja Kissojen Kuiskaaja!

13
10 toistuvaa asiakasta
Arvostelu - Sirkku:KISSAN HOITO KOTONAMME Alma oli Pedro-kissamme hoitajana kolmen päivän matkamme aikana. Kaikki sujui hienosti ja saimme ...
Lue lisää
22 EUR
/päivä
Kirjaudu sisään lisätäksesi hoitajan Anita suosikkeihisi.

Anita

1 km - Jyväskylä

Kissala Anin Auttava Koti Kisuille

54
16 toistuvaa asiakasta
Arvostelu - Joonas:Kahden kissan hoito kotikäynneillä juhannuksen aikaan sujui moitteettomasti! Plussaa siitä että hoitaja ilmiselvästi tod ...
Lue lisää
10 EUR
/päivä
Kirjaudu sisään lisätäksesi hoitajan Elviira suosikkeihisi.

Elviira

0 km - Jyväskylä

Doglover <3

9
7 toistuvaa asiakasta
Arvostelu - Jonna:Elviira osasi toimia hienosti aran pennun kanssa. Käynnistä jäi hyvä mieli koiralle ja omistajalle:) ...
Lue lisää
calendar badgeKalenteri päivitetty hiljattain
16 EUR
/päivä
Kirjaudu sisään lisätäksesi hoitajan Riina suosikkeihisi.

Riina

4 km - Jyväskylä

Stressitöntä Koiran- Ja Kissanhoitoa

32
15 toistuvaa asiakasta
Arvostelu - Sari:Riina kävi hoitamassa kissojamme reissumme ajan. Sain käynneiltä kuulumiset kuvien kera ja kaikki sujui kuten oli sovitt ...
Lue lisää
22 EUR
/päivä
Kirjaudu sisään lisätäksesi hoitajan Milja suosikkeihisi.

Milja

0 km - Jyväskylä

Lemmikkisi ystävä

22
9 toistuvaa asiakasta
Arvostelu - Reija:Voin suositella lämpimästi Miljaa kissanhoitoon. Sain mukavasti muutaman tunnelma kuvan poissaolopäivien aikana ja se to ...
Lue lisää
25 EUR
/päivä
Kirjaudu sisään lisätäksesi hoitajan Sara suosikkeihisi.

Sara

1 km - JyvÄskylÄ

Luotettavaa hoitoa koirakodissa

6
2 toistuvaa asiakasta
Arvostelu - Juha:Kissoista pidetty hyvää huolta ja olivat tyytyväisiä, kaikki meni kuten piti ...
Lue lisää
30 EUR
/päivä
Kirjaudu sisään lisätäksesi hoitajan Alisa suosikkeihisi.

Alisa

2 km - Jyväskylä

Happy Doggies With Alisa✨

16
4 toistuvaa asiakasta
Arvostelu - Johanna:Everything went great. A very good dog sitter. ...
Lue lisää
1

Muita palveluita kaupungissa Jyväskylä

Miksi lemmikinhoitopalvelut sopisivat teille?

Saatat murehtia lemmikkisi puolesta, kun joudut olemaan poissa kotoasi pidemmän aikaa, esimerkiksi pitkien työvuorojen takia. Oletko koskaan miettinyt "olisipa Jyväskylän lähellä lemmikin tai koiranhoitaja, joka voisi auttaa?"

Pawshaken kautta voit löytää Jyväskylän lähistöllä olevia lemmikin- ja koiranhoitajia, jotka tekevät kotikäyntejä. Tällöin lemmikinhoitaja tulee sovittuna aikana käymään luonasi ja hoitaa lemmikkiäsi antamiesi ohjeiden mukaan. Siihen voi sisältyä leikkihetki takapihalla, kävelyä läheiseen puistoon tai vain rapsuttelua ja silittelyä. Lemmikinhoitajamme voivat antaa myös lääkkeitä, ruokaa ja vaihtaa lemmikin juomaveden raikkaaseen.

Lemmikin kotihoitopalvelu on loistava tapa piristää lemmikkisi päivää. Pawshaken lemmikinhoitajilla on pitkäaikainen kokemus kaikenlaisten lemmikkieläinten, kuten koirien, kissojen, kanien, marsujen, lintujen ja muiden, hoidosta. Jos sinulla on useampi lemmikki, kotikäynnit ovat erinomainen keino varmistaa, että ne kaikki saavat paljon huomiota päivän aikana.

Vierailukäynnit ovat vähiten stressaava vaihtoehto lemmikillesi, koska se saa olla itselleen mieluisassa ympäristössä - kotonaan Jyväskylä. Ympäristötekijät ovat tuttuja, ja huolehtiva sekä huolellinen Pawshake hoitaja hemmottelee päivittäin. Hoitajamme kunnioittavat myös kotiasi ja ovat joustavia aikataulujen, pyyntöjen ja tehtävän keston suhteen. Kaikesta voidaan keskustella ja sopia ennen kotikäyntivarauksen tekemistä.

Lemmikkihoitola on hyvä vaihtoehto, kun olet poissa muutaman päivän ja lemmikkisi tarvitsee hoitajaa myös öisin. Toisin kuin lemmikkihotellit, Pawshaken lemmikkihoitolan avulla voit järjestää lemmikillesi yksilöllisen päivärutiinin ja ohjelman,olipa sitten kyseessä ylimääräiset rapsuttelut, leikkiaika tai 24 tunnin vahtiminen. Lemmikkisi on hoidossa mukavan hoitajan luona kodikkaassa ympäristössä, eikä suuressa, kasvottomassa lemmikkihotellissa.

Joten tarvitsetpa hoitajaa sitten vain yhden päivän, tai viikon tai jopa kuukauden ajalle, löydät kokeneen lemmikki- tai koiranhoitajan majoittamaan ja hoitamaan lemmikkisi Jyväskylässa. Kaiken lisäksi Pawshake lemmikinhoitaja on lähistöllä samalta alueelta, joten he tuntevat alueen valmiiksi.

Lemmikinhoitajillamme on myös laaja kokemus pennuista, senioreista, aroista lemmikeistä ja koirankoulutuksesta. Joten vaikka lemmikilläsi olisi erityisiä tarpeita, niin löydät varmasti sinulle mieluisan ja sopivan hoitajan.

Lemmikkisi turvallisuus ja hyvinvointi on meille tärkeää, ja siksi luottamus- ja turvallisuustiimimme tarkistaa huolellisesti kaikki Pawshaken lemmikinhoitajat. me Pawshakella ymmärrämme, että hoitajan päästäminen kotiisi, tai lemmikkihoitola hänen kotonaan voi tuntua epämukavalta. Tästä syystä Pawshaken lemmikinhoitajien muilta lemmikinomistajilta saamat arvostelut ovat luettavissa ja näkyvillä hoitajien profiileissa.

Jokainen Pawshaken kautta varattu lemmikinhoito kotona ja lemmikkihoitolassa käynti sisältää Pawshake-takuun. Siihen kuuluu muun muassa eläinlääkärin vakuutus, asiakaspalvelu joka päivä. Voit olla täysin rauhallisin mielin lemmikkisi ollessa asiantuntevan lemmikinhoitajamme hyvässä hoidossa Jyväskylässa.

Lemmikinomistajat varaavat Pawshakessa lemmikinhoitoa sijainnissa Jyväskylä. Yli 258 lemmikinomistajaa on jättänyt arvion, tähtimäärän keskiarvon tällä hetkellä ollessa 4.96/5. Kaikki varaukset on maksettu turvallisesti käyttäen jotain seuraavista maksuvaihtoehdoista: Visa, Mastercard, American Express.

  1. Koti
  2. »
  3. Lemmikinhoito
  4. »
  5. Jyväskylä

Copyright © 2013-2023 Pawshake Inc. All Rights Reserved. Terms and Conditions and Privacy & Cookie Policy.