1. Koti
  2. »
  3. Lemmikinhoito
  4. »
  5. Espoo

Lemmikin päivähoito, Espoo

Drop-in visits at your home for your pet

Palvelu
Sijainti
Päivämäärät
Hinta (EUR)
Kuinka monta lemmikkiä?
Pieni koira0-10kg
Keskikokoinen koira10-20kg
Suuri koira20-40kg
Erittäin suuri koira+40kg
KissaKaikki
Pieni eläinLintu, kani, fretti, ..
Tarkemmat hakusuodattimet
Kaikki varaukset kuuluvat Pawshake-takuun piiriin. Ei piilokuluja.
Henna

1. Henna

1.8 km - Espoo

25 EUR

/Päivä
1 arvio

Pohjanmaan likka valmiina hoitamaan eläimiäsi

Kalenteri päivitetty hiljattainOtettu yhteyttä viimeksi 3 päivää sitten
Henna

1. Henna

Pohjanmaan likka valmiina hoitamaan eläimiäsi1.8 km - Espoo
(1 arvio)
Kalenteri päivitetty hiljattainOtettu yhteyttä viimeksi 3 päivää sitten
"Henna took care of my two cats during 11 days. Communication with Henna was very smooth - she was sending me photos and videos from each visit. She put extra effort in playing with my younger cat and gave my cats all her love. I found my apartment perfectly clean. I totally recommend Henna to anyone and I would hire her again in the future. Many thanks for your help Henna! "
Arvostelu - Anna

25 EUR

/Päivä
Anna

2. Anna

1.6 km - Espoo

22 EUR

/Päivä
4 arviota

Mindful and reliable cat sitter

Kalenteri päivitetty hiljattainOtettu yhteyttä viimeksi 6 päivää sitten
Anna

2. Anna

Mindful and reliable cat sitter 1.6 km - Espoo
(4 arviota)
Kalenteri päivitetty hiljattainOtettu yhteyttä viimeksi 6 päivää sitten
"Anna kävi ruokkimassa kissaamme kerran päivässä kotonamme. Saimme myös kuvia. Kissa tykkäsi hoitajasta heti. 5/5 Anna feeded our cat once a day at our home. We got photos. The cat liked Anna immediately. 5/5 "
Arvostelu - Eira

22 EUR

/Päivä
Anette

3. Anette

4.3 km - Espoo

20 EUR

/Päivä
43 arviota
12
toistuvaa asiakasta

Luotettavaa ja tunnollista hoitajaa etsimässä?

Otettu yhteyttä viimeksi 11 päivää sittenAktiivinen viimeksi eilen
Anette

3. Anette

Luotettavaa ja tunnollista hoitajaa etsimässä?4.3 km - Espoo
(43 arviota)
12 toistuvaa asiakasta
Otettu yhteyttä viimeksi 11 päivää sittenAktiivinen viimeksi eilen
"Anette on luotettava ja ihana kissanhoitaja. Anette kävi meillä huolehtimassa kissoista neljänä päivänä lomamme aikana. Saimme kuvia ja viestin päivittäin. Ujo rescue-kissammekin tottui Anetteen ihan parissa päivässä ja uskalsi jo tulla puskemaan viimeisinä päivinä. Kotiin tullessa kissoilla oli ruokaa, hiekkalaatikko oli puhdas, roskat viety ja kasvit elossa. :)"
Arvostelu - Satu

20 EUR

/Päivä
Emma

4. Emma

3.1 km - Espoo

30 EUR

/Päivä
20 arviota
9
toistuvaa asiakasta

Luotettava eläintenhoitaja

Viimeksi aktiivinen 5 päivää sittenVastaa yleensä yhden päivän kuluessa
Emma

4. Emma

Luotettava eläintenhoitaja 3.1 km - Espoo
(20 arviota)
9 toistuvaa asiakasta
Viimeksi aktiivinen 5 päivää sittenVastaa yleensä yhden päivän kuluessa
"Kaikki sujui hienosti ja saimme kuvia ja kuulumisia kissojen voinnista, kun Emma kävi meillä hoitamassa kissojamme! 🙂"
Arvostelu - Meiju

30 EUR

/Päivä
Maria

5. Maria

2.8 km - Espoo

15 EUR

/Päivä
Uusi lemmikinhoitaja

Lemmikin tarpeita huomioivaa hoitoa Espoossa.

Kalenteri päivitetty hiljattainOtettu yhteyttä viimeksi 4 päivää sitten
Maria

5. Maria

Uusi lemmikinhoitaja
Lemmikin tarpeita huomioivaa hoitoa Espoossa. 2.8 km - Espoo
Kalenteri päivitetty hiljattainOtettu yhteyttä viimeksi 4 päivää sitten

15 EUR

/Päivä

Miksi lemmikinhoitopalvelut sopisivat teille?

Saatat murehtia lemmikkisi puolesta, kun joudut olemaan poissa kotoasi pidemmän aikaa, esimerkiksi pitkien työvuorojen takia. Oletko koskaan miettinyt "olisipa Espoon lähellä lemmikin tai koiranhoitaja, joka voisi auttaa?"

Pawshaken kautta voit löytää Espoon lähistöllä olevia lemmikin- ja koiranhoitajia, jotka tekevät kotikäyntejä. Tällöin lemmikinhoitaja tulee sovittuna aikana käymään luonasi ja hoitaa lemmikkiäsi antamiesi ohjeiden mukaan. Siihen voi sisältyä leikkihetki takapihalla, kävelyä läheiseen puistoon tai vain rapsuttelua ja silittelyä. Lemmikinhoitajamme voivat antaa myös lääkkeitä, ruokaa ja vaihtaa lemmikin juomaveden raikkaaseen.

Lemmikin kotihoitopalvelu on loistava tapa piristää lemmikkisi päivää. Pawshaken lemmikinhoitajilla on pitkäaikainen kokemus kaikenlaisten lemmikkieläinten, kuten koirien, kissojen, kanien, marsujen, lintujen ja muiden, hoidosta. Jos sinulla on useampi lemmikki, kotikäynnit ovat erinomainen keino varmistaa, että ne kaikki saavat paljon huomiota päivän aikana.

Vierailukäynnit ovat vähiten stressaava vaihtoehto lemmikillesi, koska se saa olla itselleen mieluisassa ympäristössä - kotonaan Espoo. Ympäristötekijät ovat tuttuja, ja huolehtiva sekä huolellinen Pawshake hoitaja hemmottelee päivittäin. Hoitajamme kunnioittavat myös kotiasi ja ovat joustavia aikataulujen, pyyntöjen ja tehtävän keston suhteen. Kaikesta voidaan keskustella ja sopia ennen kotikäyntivarauksen tekemistä.

Lemmikkihoitola on hyvä vaihtoehto, kun olet poissa muutaman päivän ja lemmikkisi tarvitsee hoitajaa myös öisin. Toisin kuin lemmikkihotellit, Pawshaken lemmikkihoitolan avulla voit järjestää lemmikillesi yksilöllisen päivärutiinin ja ohjelman,olipa sitten kyseessä ylimääräiset rapsuttelut, leikkiaika tai 24 tunnin vahtiminen. Lemmikkisi on hoidossa mukavan hoitajan luona kodikkaassa ympäristössä, eikä suuressa, kasvottomassa lemmikkihotellissa.

Joten tarvitsetpa hoitajaa sitten vain yhden päivän, tai viikon tai jopa kuukauden ajalle, löydät kokeneen lemmikki- tai koiranhoitajan majoittamaan ja hoitamaan lemmikkisi Espoossa. Kaiken lisäksi Pawshake lemmikinhoitaja on lähistöllä samalta alueelta, joten he tuntevat alueen valmiiksi.

Lemmikinhoitajillamme on myös laaja kokemus pennuista, senioreista, aroista lemmikeistä ja koirankoulutuksesta. Joten vaikka lemmikilläsi olisi erityisiä tarpeita, niin löydät varmasti sinulle mieluisan ja sopivan hoitajan.

Lemmikkisi turvallisuus ja hyvinvointi on meille tärkeää, ja siksi luottamus- ja turvallisuustiimimme tarkistaa huolellisesti kaikki Pawshaken lemmikinhoitajat. me Pawshakella ymmärrämme, että hoitajan päästäminen kotiisi, tai lemmikkihoitola hänen kotonaan voi tuntua epämukavalta. Tästä syystä Pawshaken lemmikinhoitajien muilta lemmikinomistajilta saamat arvostelut ovat luettavissa ja näkyvillä hoitajien profiileissa.

Jokainen Pawshaken kautta varattu lemmikinhoito kotona ja lemmikkihoitolassa käynti sisältää Pawshake-takuun. Siihen kuuluu muun muassa eläinlääkärin vakuutus, asiakaspalvelu joka päivä. Voit olla täysin rauhallisin mielin lemmikkisi ollessa asiantuntevan lemmikinhoitajamme hyvässä hoidossa Espoossa.

Lemmikinomistajat varaavat Pawshakessa lemmikinhoitoa sijainnissa Espoo. Yli 1829 lemmikinomistajaa on jättänyt arvion, tähtimäärän keskiarvon tällä hetkellä ollessa 4.95/5. Kaikki varaukset on maksettu turvallisesti käyttäen jotain seuraavista maksuvaihtoehdoista: Visa, Mastercard, American Express.

Copyright © 2013-2023 Pawshake Inc. Kaikki oikeudet pidätetään. Ehdot ja Yksityisyys- ja evästeasetukset.