Pawshake logo

Lemmikin hoito Kauniainen

Kotikäyntejä lemmikillesi

location
Lemmikinhoito
closedContainer
Alku
Päättymispäivä
Lemmikit
closedContainer
Tarkemmat hakusuodattimet
closedContainer
Etsin
Lemmikinhoito
closedContainer
Lähellä
location
Päivämäärät
Alku
Päättymispäivä
Lemmikit
Lemmikit
closedContainer
Yksinkertainen peruutusprosessi eikä muutosmaksuja.

Varaa Pawshaken kautta nauttiaksesi Pawshake-takuusta, asiakaspalvelusta, varaustakuusta, turvallisista online-maksuista, ilmaisista muutoksista varauksiin, kuvapäivityksistä ja muusta!

8 EUR
/päivä
Kirjaudu sisään lisätäksesi hoitajan Vera suosikkeihisi.

Vera

3 km - Espoo

Hoitoavun tai hengähdystauon tarvetta? Vekku paikalle!

1
Varattu viimeksi 8 päivää sitten
  Kaipaatko itsellesi tai kumppanillesi omaa aikaa ilman stressiä lemmikistänne ollessanne poissa? Haluaisitko menn ...
Lue lisää
20 EUR
/päivä
Kirjaudu sisään lisätäksesi hoitajan Michael and Harri suosikkeihisi.

Michael and Harri

2 km - Espoo

Friendly, reliable and experienced carers.

30
12 toistuvaa asiakasta
Arvostelu - Gayatri:Michael and Harri looked after our cat Luna for four days while we were travelling. We were initially worried about how ...
Lue lisää
25 EUR
/päivä
Kirjaudu sisään lisätäksesi hoitajan Hanna suosikkeihisi.

Hanna

3 km - Espoo

Eläintenhoitoa Lemmikkisi Ehdoilla ja Kokemuksella

8
3 toistuvaa asiakasta
Arvostelu - Tommi:Hoiti kissojani tunnollisesti ja hyvin. Tutustumiskäynnillä kissat jo tykästyi häneen ...
Lue lisää
15 EUR
/päivä
Kirjaudu sisään lisätäksesi hoitajan Minna suosikkeihisi.

Minna

5 km - Espoo

Lemmikin hoitoa omistajan ehdoilla

10
1 toistuva asiakas
Arvostelu - Michael and Harri:A wonderful and friendly carer, who took care of our cats at relativly short notice, was on time for the 1st meetup and ...
Lue lisää
25 EUR
/päivä
Kirjaudu sisään lisätäksesi hoitajan Emma suosikkeihisi.

Emma

1 km - Espoo

Luotettava eläintenhoitaja

20
7 toistuvaa asiakasta
Arvostelu - Meiju:Kaikki sujui hienosti ja saimme kuvia ja kuulumisia kissojen voinnista, kun Emma kävi meillä hoitamassa kissojamme! 🙂 ...
Lue lisää
30 EUR
/päivä
Kirjaudu sisään lisätäksesi hoitajan Henna suosikkeihisi.

Henna

3 km - Espoo

Hoitaja Lemmikillesi Espoossa

Otettu yhteyttä viimeksi 3 päivää sitten
Hei! Kokemusta omaava kissanhoitaja etsii hoitokeikkaa! :) (Koirista vähemmän kokemusta mutta voin esim. Ulkoiluttaa!)Ki ...
Lue lisää
13 EUR
/päivä
Kirjaudu sisään lisätäksesi hoitajan Olivia suosikkeihisi.

Olivia

2 km - Espoo

Rakastava hoitopaikka Espoossa❤️

Otettu yhteyttä viimeksi 11 päivää sitten
Moi täällä 19-vuotias opiskelija Espoosta! Olen Olivia ja opiskelen tällä hetkellä Vaasassa kauppatieteitä ja olisi ihan ...
Lue lisää
30 EUR
/päivä
Kirjaudu sisään lisätäksesi hoitajan Mira suosikkeihisi.

Mira

4 km - Espoo

Koirien rakastaja ilman omaa dogia

4
2 toistuvaa asiakasta
Moi kaikki koiranomistajat,Minulta löytyy valtavasti rakkautta karvakavereita kohtaan, mutta valitettavasti oma koira si ...
Lue lisää
20 EUR
/päivä
Kirjaudu sisään lisätäksesi hoitajan Satu suosikkeihisi.

Satu

1 km - Espoo

Luotettava hoitaja lemmikillesi

Viimeksi aktiivinen 14 päivää sitten
Tarvitsetko lemmikillesi lenkittäjää työpäiviesi/menojesi ajaksi? Moni lemmikki on pitkiäkin aikoja yksin, niimpä ajatt ...
Lue lisää
20 EUR
/päivä
Kirjaudu sisään lisätäksesi hoitajan Emma suosikkeihisi.

Emma

4 km - Espoo

Emma

3
Vastaa yleensä yhden päivän kuluessa
Hey, I'm Emma,  A day with a dog would look like this: The daily walk is such an important part of our dogs routi ...
Lue lisää
1

Muita palveluita kaupungissa Kauniainen

Pawshake tarjoaa lemmikinhoitoa myös -

Miksi lemmikinhoitopalvelut sopisivat teille?

Saatat murehtia lemmikkisi puolesta, kun joudut olemaan poissa kotoasi pidemmän aikaa, esimerkiksi pitkien työvuorojen takia. Oletko koskaan miettinyt "olisipa Kauniainenn lähellä lemmikin tai koiranhoitaja, joka voisi auttaa?"

Pawshaken kautta voit löytää Kauniainenn lähistöllä olevia lemmikin- ja koiranhoitajia, jotka tekevät kotikäyntejä. Tällöin lemmikinhoitaja tulee sovittuna aikana käymään luonasi ja hoitaa lemmikkiäsi antamiesi ohjeiden mukaan. Siihen voi sisältyä leikkihetki takapihalla, kävelyä läheiseen puistoon tai vain rapsuttelua ja silittelyä. Lemmikinhoitajamme voivat antaa myös lääkkeitä, ruokaa ja vaihtaa lemmikin juomaveden raikkaaseen.

Lemmikin kotihoitopalvelu on loistava tapa piristää lemmikkisi päivää. Pawshaken lemmikinhoitajilla on pitkäaikainen kokemus kaikenlaisten lemmikkieläinten, kuten koirien, kissojen, kanien, marsujen, lintujen ja muiden, hoidosta. Jos sinulla on useampi lemmikki, kotikäynnit ovat erinomainen keino varmistaa, että ne kaikki saavat paljon huomiota päivän aikana.

Vierailukäynnit ovat vähiten stressaava vaihtoehto lemmikillesi, koska se saa olla itselleen mieluisassa ympäristössä - kotonaan Kauniainen. Ympäristötekijät ovat tuttuja, ja huolehtiva sekä huolellinen Pawshake hoitaja hemmottelee päivittäin. Hoitajamme kunnioittavat myös kotiasi ja ovat joustavia aikataulujen, pyyntöjen ja tehtävän keston suhteen. Kaikesta voidaan keskustella ja sopia ennen kotikäyntivarauksen tekemistä.

Lemmikkihoitola on hyvä vaihtoehto, kun olet poissa muutaman päivän ja lemmikkisi tarvitsee hoitajaa myös öisin. Toisin kuin lemmikkihotellit, Pawshaken lemmikkihoitolan avulla voit järjestää lemmikillesi yksilöllisen päivärutiinin ja ohjelman,olipa sitten kyseessä ylimääräiset rapsuttelut, leikkiaika tai 24 tunnin vahtiminen. Lemmikkisi on hoidossa mukavan hoitajan luona kodikkaassa ympäristössä, eikä suuressa, kasvottomassa lemmikkihotellissa.

Joten tarvitsetpa hoitajaa sitten vain yhden päivän, tai viikon tai jopa kuukauden ajalle, löydät kokeneen lemmikki- tai koiranhoitajan majoittamaan ja hoitamaan lemmikkisi Kauniainenssa. Kaiken lisäksi Pawshake lemmikinhoitaja on lähistöllä samalta alueelta, joten he tuntevat alueen valmiiksi.

Lemmikinhoitajillamme on myös laaja kokemus pennuista, senioreista, aroista lemmikeistä ja koirankoulutuksesta. Joten vaikka lemmikilläsi olisi erityisiä tarpeita, niin löydät varmasti sinulle mieluisan ja sopivan hoitajan.

Lemmikkisi turvallisuus ja hyvinvointi on meille tärkeää, ja siksi luottamus- ja turvallisuustiimimme tarkistaa huolellisesti kaikki Pawshaken lemmikinhoitajat. me Pawshakella ymmärrämme, että hoitajan päästäminen kotiisi, tai lemmikkihoitola hänen kotonaan voi tuntua epämukavalta. Tästä syystä Pawshaken lemmikinhoitajien muilta lemmikinomistajilta saamat arvostelut ovat luettavissa ja näkyvillä hoitajien profiileissa.

Jokainen Pawshaken kautta varattu lemmikinhoito kotona ja lemmikkihoitolassa käynti sisältää Pawshake-takuun. Siihen kuuluu muun muassa eläinlääkärin vakuutus, asiakaspalvelu joka päivä. Voit olla täysin rauhallisin mielin lemmikkisi ollessa asiantuntevan lemmikinhoitajamme hyvässä hoidossa Kauniainenssa.

Lemmikinomistajat varaavat Pawshakessa lemmikinhoitoa sijainnissa Kauniainen. Yli 1541 lemmikinomistajaa on jättänyt arvion, tähtimäärän keskiarvon tällä hetkellä ollessa 4.95/5. Kaikki varaukset on maksettu turvallisesti käyttäen jotain seuraavista maksuvaihtoehdoista: Visa, Mastercard, American Express.

  1. Koti
  2. »
  3. Lemmikinhoito
  4. »
  5. Kauniainen

Copyright © 2013-2023 Pawshake Inc. All Rights Reserved. Terms and Conditions and Privacy & Cookie Policy.