1. Lemmikinhoito
  2. Kirkkonummi

Lemmikin päivähoito, Kirkkonummi

Kotikäyntejä lemmikillesi

Palvelu
Sijainti
Päivämäärät
Hinta (EUR)
Kuinka monta lemmikkiä?
Pieni koira0-10kg
Keskikokoinen koira10-20kg
Suuri koira20-40kg
Erittäin suuri koira+40kg
KissaKaikki
Pieni eläinLintu, kani, fretti, ..
Tarkemmat hakusuodattimet
Kaikki varaukset kuuluvat Pawshake-takuun piiriin. Ei piilokuluja.
A

1. Anna

1.8 km
15 €
/Päivä
13 arviota
5
toistuvaa asiakasta

Cat/dog sitter from Kirkkonummi Laajakallio

Kalenteri päivitetty hiljattain
Varattu viimeksi 5 päivää sitten
A

1. Anna

Cat/dog sitter from Kirkkonummi Laajakallio 1.8 km
(13 arviota)
5 toistuvaa asiakasta
Kalenteri päivitetty hiljattain
Varattu viimeksi 5 päivää sitten
"Anna hoiti seitsemän päivää meidän kahta kisupoikaa. Hän hoiti heitä todella hyvin ja kommunikointi oli mutkatonta. Useita kuvia ja videoita tuli päivän aikana, jotka helpotti ikävää. Hän teki myös enemmän kuin häneltä pyydettiin. Vahva suositus Annalle, jos tarvitsee luotettavaa ja ammattimaista kissanhoitajaa. Anna took care of our two kitty boys for seven days. She took excellent care of them and communication was smooth. Several pictures and videos were sent during the day, which eased our longing. She also went above and beyond what was asked of her. Strong recommendation for Anna if you need a reliable and professional cat sitter."
NArvostelu - Niko
15 €
/Päivä
L

2. Laura

3.7 km
15 €
/Päivä
5 arviota

Luotettavaa ja osaavaa hoitoa lemmikillesi!

Varattu viimeksi 4 päivää sitten
Otettu yhteyttä viimeksi 4 päivää sitten
L

2. Laura

Luotettavaa ja osaavaa hoitoa lemmikillesi!3.7 km
(5 arviota)
Varattu viimeksi 4 päivää sitten
Otettu yhteyttä viimeksi 4 päivää sitten
"Laura hoiti kissojamme muutaman mökkireissun ajan. Kaikki hoitui hyvin ja kissat olivat tyytyväisiä!"
VArvostelu - Visa
15 €
/Päivä
A

3. Aleksandra

1.7 km
25 €
/Päivä
2 arviota
1
toistuva asiakas

Dog daycare with 1yo Labrador friend

Asuu 1 koira lemmikin kanssa
Asuu Labrador retriever Shon kanssa
A

3. Aleksandra

Dog daycare with 1yo Labrador friend1.7 km
(2 arviota)
1 toistuva asiakas
Asuu 1 koira lemmikin kanssa
Asuu Labrador retriever Shon kanssa
25 €
/Päivä

Miksi lemmikinhoitopalvelut sopisivat teille?

Saatat murehtia lemmikkisi puolesta, kun joudut olemaan poissa kotoasi pidemmän aikaa, esimerkiksi pitkien työvuorojen takia. Oletko koskaan miettinyt "olisipa Kirkkonummin lähellä lemmikin- tai koiranhoitaja, joka voisi auttaa?"

Pawshaken kautta voit löytää Kirkkonummin lähistöllä olevia lemmikin- ja koiranhoitajia, jotka tekevät kotikäyntejä. Tällöin lemmikinhoitaja tulee sovittuna aikana käymään luonasi ja hoitaa lemmikkiäsi antamiesi ohjeiden mukaan. Siihen voi sisältyä leikkihetki takapihalla, kävelyä läheiseen puistoon tai vain rapsuttelua ja silittelyä. Lemmikinhoitajamme voivat antaa myös lääkkeitä, ruokaa ja vaihtaa lemmikin juomaveden raikkaaseen.

Lemmikin kotihoitopalvelu on loistava tapa piristää lemmikkisi päivää. Pawshaken lemmikinhoitajilla on pitkäaikainen kokemus kaikenlaisten lemmikkien, kuten koirien, kissojen, kanien, marsujen, lintujen ja muiden, hoidosta. Jos sinulla on useampi lemmikki, kotikäynnit ovat erinomainen keino varmistaa, että ne kaikki saavat paljon huomiota päivän aikana.

Kotikäynnit ovat vähiten stressaava vaihtoehto lemmikillesi, koska tällöin se saa olla itselleen mieluisassa ympäristössä - kotonaan Kirkkonummi. Ympäristötekijät ovat tuttuja, ja huolehtiva sekä huolellinen Pawshake-lemmikinhoitaja hemmottelee päivittäin. Hoitajamme kunnioittavat myös kotiasi ja ovat joustavia aikataulujen, pyyntöjen ja tehtävän keston suhteen. Kaikesta voidaan keskustella ja sopia ennen kotikäyntivarauksen tekemistä.

Kotihoito on hyvä vaihtoehto, kun olet poissa muutaman päivän ja lemmikkisi tarvitsee hoitajaa myös öisin. Toisin kuin lemmikkihotellit, Pawshaken kotihoidon avulla voit järjestää lemmikillesi yksilöllisen päivärutiinin ja ohjelman, olipa sitten kyseessä ylimääräiset rapsuttelut, leikkiaika tai 24 tunnin vahtiminen. Lemmikkisi on hoidossa mukavan hoitajan luona kodikkaassa ympäristössä, eikä suuressa, kasvottomassa lemmikkihotellissa.

Joten tarvitsetpa hoitajaa sitten vain yhden päivän, tai viikon tai jopa kuukauden ajalle, löydät kokeneen lemmikin- tai koiranhoitajan majoittamaan ja hoitamaan lemmikkisi Kirkkonummissa. Kaiken lisäksi Pawshake lemmikinhoitaja on lähistöllä samalta alueelta, joten he tuntevat alueen valmiiksi.

Lemmikinhoitajillamme on myös laaja kokemus pennuista, senioreista, aroista lemmikeistä ja koirankoulutuksesta. Joten vaikka lemmikilläsi olisi erityisiä tarpeita, niin löydät varmasti sinulle mieluisan ja sopivan hoitajan.

Lemmikkisi turvallisuus ja hyvinvointi ovat meille tärkeitä, ja siksi luottamus- ja turvallisuustiimimme tarkistaa huolellisesti kaikki Pawshaken lemmikinhoitajat. Me Pawshakella ymmärrämme, että hoitajan päästäminen kotiisi, tai kotihoito hänen kotonaan voi tuntua epämukavalta. Tästä syystä Pawshaken lemmikinhoitajien muilta lemmikinomistajilta saamat arvostelut ovat luettavissa ja näkyvillä hoitajien profiileissa.

Jokainen Pawshaken kautta varattu kotihoito hoitajan kotona ja kotikäynnit sisältää Pawshake-takuun. Siihen kuuluu muun muassa eläinlääkärin vakuutus, sekä asiakaspalvelu joka päivä. Voit olla täysin rauhallisin mielin lemmikkisi ollessa asiantuntevan lemmikinhoitajamme hyvässä hoidossa Kirkkonummissa.

Lemmikinomistajat varaavat Pawshakessa lemmikinhoitoa sijainnissa Kirkkonummi. Yli 1888 lemmikinomistajaa on jättänyt arvion, tähtimäärän keskiarvon tällä hetkellä ollessa 4.97/5. Kaikki varaukset on maksettu turvallisesti käyttäen jotain seuraavista maksuvaihtoehdoista: Visa, Mastercard, American Express.

Copyright © 2013-2024 Pawshake Inc. Kaikki oikeudet pidätetään. Ehdot ja Yksityisyys- ja evästeasetukset.