1. Lemmikinhoito
  2. Tuusula

Lemmikin päivähoito, Tuusula

Kotikäyntejä lemmikillesi

Palvelu
Sijainti
Päivämäärät
Hinta (EUR)
Kuinka monta lemmikkiä?
Pieni koira0-10kg
Keskikokoinen koira10-20kg
Suuri koira20-40kg
Erittäin suuri koira+40kg
KissaKaikki
Pieni eläinLintu, kani, fretti, ..
Tarkemmat hakusuodattimet
Kaikki varaukset kuuluvat Pawshake-takuun piiriin. Ei piilokuluja.
S

1. Sade

3.9 km
10 €
/Päivä

Autollinen lemmikinhoitaja Tuusulassa 🌸

Kalenteri päivitetty hiljattain
Varattu viimeksi 3 päivää sitten
S

1. Sade

Autollinen lemmikinhoitaja Tuusulassa 🌸3.9 km
Kalenteri päivitetty hiljattain
Varattu viimeksi 3 päivää sitten
10 €
/Päivä
J

2. Jonathan

4.4 km
20 €
/Päivä
7 arviota
3
toistuvaa asiakasta

Luotetettava ja eläinrakas hoitaja

Otettu yhteyttä viimeksi 8 päivää sitten
Viimeksi aktiivinen 7 päivää sitten
J

2. Jonathan

Luotetettava ja eläinrakas hoitaja4.4 km
(7 arviota)
3 toistuvaa asiakasta
Otettu yhteyttä viimeksi 8 päivää sitten
Viimeksi aktiivinen 7 päivää sitten
"Tunnollinen kaveri, helppoa ja nopeaa ottaa yhteyttä ja kommunikoida! Kisun hoito kotikäynnillä sujui mutkattomasti ja oli mukava saada kuvia omasta lemmikistä, kun itse olin reissussa. Mukava ja eläimiä ymmärtävä nuori mies!👌🏼"
TArvostelu - Terja
20 €
/Päivä
H

3. Heidi

0.2 km
20 €
/Päivä
12 arviota
4
toistuvaa asiakasta

Vuosien kokemuksella, lemmikkisi ehdoilla 🐾

Kalenteri päivitetty hiljattain
Otettu yhteyttä viimeksi 11 päivää sitten
H

3. Heidi

Vuosien kokemuksella, lemmikkisi ehdoilla 🐾0.2 km
(12 arviota)
4 toistuvaa asiakasta
Kalenteri päivitetty hiljattain
Otettu yhteyttä viimeksi 11 päivää sitten
"Jännitti jättää kissa yksin kotiin viikoksi, mutta historian perusteella tulin siihen päätökseen että se olisi sittenkin parasta kissan kannalta, jos löytyy sopiva kissan luona kävijä. Ja Heidiin olikin jo täältä löytynyt. Heidin päivittäiset viestit Valentinon voinnista ja käytöksestä lohduttivat ja loma jatkui rennoilla mielin. Kissa oli selvästi tottunut uuteen tilanteeseen ja kun palasimme kotiin oli tuo selvästi ihmeissään tilanteesta. Ihmetteli selvästi missä Heidi on. Ehdottomasti teimme oikean päätöksen, jättämällä kissan kotiin ja palkkaamalla Heidin kotikäynneille. Tyytyväinen kissa oli selvä merkki, kun tuo lopulta toipui hämmästyksestä että perhe ei sittenkään ollut häntä kokonaan jättänyt. Jatkamme ehdottomasti Heidin palvelun käyttöä ❤️"
MArvostelu - Mirka
20 €
/Päivä
S

4. Salla

1.5 km
15 €
/Päivä
Uusi lemmikinhoitaja

Luotettava koiranhoitaja rescue kokemuksella🐾❤️

Viimeksi aktiivinen 6 päivää sitten
Asuu 1 koira lemmikin kanssa
S

4. Salla

Uusi lemmikinhoitaja
Luotettava koiranhoitaja rescue kokemuksella🐾❤️1.5 km
Viimeksi aktiivinen 6 päivää sitten
Asuu 1 koira lemmikin kanssa
15 €
/Päivä

Miksi lemmikinhoitopalvelut sopisivat teille?

Saatat murehtia lemmikkisi puolesta, kun joudut olemaan poissa kotoasi pidemmän aikaa, esimerkiksi pitkien työvuorojen takia. Oletko koskaan miettinyt "olisipa Tuusulan lähellä lemmikin- tai koiranhoitaja, joka voisi auttaa?"

Pawshaken kautta voit löytää Tuusulan lähistöllä olevia lemmikin- ja koiranhoitajia, jotka tekevät kotikäyntejä. Tällöin lemmikinhoitaja tulee sovittuna aikana käymään luonasi ja hoitaa lemmikkiäsi antamiesi ohjeiden mukaan. Siihen voi sisältyä leikkihetki takapihalla, kävelyä läheiseen puistoon tai vain rapsuttelua ja silittelyä. Lemmikinhoitajamme voivat antaa myös lääkkeitä, ruokaa ja vaihtaa lemmikin juomaveden raikkaaseen.

Lemmikin kotihoitopalvelu on loistava tapa piristää lemmikkisi päivää. Pawshaken lemmikinhoitajilla on pitkäaikainen kokemus kaikenlaisten lemmikkien, kuten koirien, kissojen, kanien, marsujen, lintujen ja muiden, hoidosta. Jos sinulla on useampi lemmikki, kotikäynnit ovat erinomainen keino varmistaa, että ne kaikki saavat paljon huomiota päivän aikana.

Kotikäynnit ovat vähiten stressaava vaihtoehto lemmikillesi, koska tällöin se saa olla itselleen mieluisassa ympäristössä - kotonaan Tuusula. Ympäristötekijät ovat tuttuja, ja huolehtiva sekä huolellinen Pawshake-lemmikinhoitaja hemmottelee päivittäin. Hoitajamme kunnioittavat myös kotiasi ja ovat joustavia aikataulujen, pyyntöjen ja tehtävän keston suhteen. Kaikesta voidaan keskustella ja sopia ennen kotikäyntivarauksen tekemistä.

Kotihoito on hyvä vaihtoehto, kun olet poissa muutaman päivän ja lemmikkisi tarvitsee hoitajaa myös öisin. Toisin kuin lemmikkihotellit, Pawshaken kotihoidon avulla voit järjestää lemmikillesi yksilöllisen päivärutiinin ja ohjelman, olipa sitten kyseessä ylimääräiset rapsuttelut, leikkiaika tai 24 tunnin vahtiminen. Lemmikkisi on hoidossa mukavan hoitajan luona kodikkaassa ympäristössä, eikä suuressa, kasvottomassa lemmikkihotellissa.

Joten tarvitsetpa hoitajaa sitten vain yhden päivän, tai viikon tai jopa kuukauden ajalle, löydät kokeneen lemmikin- tai koiranhoitajan majoittamaan ja hoitamaan lemmikkisi Tuusulassa. Kaiken lisäksi Pawshake lemmikinhoitaja on lähistöllä samalta alueelta, joten he tuntevat alueen valmiiksi.

Lemmikinhoitajillamme on myös laaja kokemus pennuista, senioreista, aroista lemmikeistä ja koirankoulutuksesta. Joten vaikka lemmikilläsi olisi erityisiä tarpeita, niin löydät varmasti sinulle mieluisan ja sopivan hoitajan.

Lemmikkisi turvallisuus ja hyvinvointi ovat meille tärkeitä, ja siksi luottamus- ja turvallisuustiimimme tarkistaa huolellisesti kaikki Pawshaken lemmikinhoitajat. Me Pawshakella ymmärrämme, että hoitajan päästäminen kotiisi, tai kotihoito hänen kotonaan voi tuntua epämukavalta. Tästä syystä Pawshaken lemmikinhoitajien muilta lemmikinomistajilta saamat arvostelut ovat luettavissa ja näkyvillä hoitajien profiileissa.

Jokainen Pawshaken kautta varattu kotihoito hoitajan kotona ja kotikäynnit sisältää Pawshake-takuun. Siihen kuuluu muun muassa eläinlääkärin vakuutus, sekä asiakaspalvelu joka päivä. Voit olla täysin rauhallisin mielin lemmikkisi ollessa asiantuntevan lemmikinhoitajamme hyvässä hoidossa Tuusulassa.

Lemmikinomistajat varaavat Pawshakessa lemmikinhoitoa sijainnissa Tuusula. Yli 2466 lemmikinomistajaa on jättänyt arvion, tähtimäärän keskiarvon tällä hetkellä ollessa 4.97/5. Kaikki varaukset on maksettu turvallisesti käyttäen jotain seuraavista maksuvaihtoehdoista: Visa, Mastercard, American Express.

Copyright © 2013-2024 Pawshake Inc. Kaikki oikeudet pidätetään. Ehdot ja Yksityisyys- ja evästeasetukset.