Valmistele kotisi koiran hoitoa varten

Author picture Inka

Kuinka valmistelen kotini koiran kotihoitoa varten?

Lemmikin läsnäolo kotona tuo iloa, olipa sitten kyseessä lyhyt tai pidempi ajanjakso. Niille, jotka rakastavat koiria, mutta eivät voi sitoutua omaan karvakaveriinsa, lemmikinhoito Pawshaken kautta on hyvä ratkaisu.

Tutustutaanpa viiteen kultaiseen sääntöön, jotka auttavat varmistamaan saumattoman yöpymisen.

Ruskea koira nostaa tassuaan

 

1) Tutustumistapaamisen tärkeys

Tutustumistapaaminen luo raamit onnistuneelle hoitojaksolle. Tämä ensimmäinen tapaaminen tarjoaa koiralle ja hoitajalle mahdollisuuden tutustua toisiinsa. Suhteen luominen tässä vaiheessa on avainasemassa luottamuksen rakentamisessa. Löydät oppaan onnistuneeseen tutustumistapaamiseen täältä.

2) Valmistele kotisi

Ennen koiravieraan saapumista valmistautuminen on välttämätöntä. Oikeiden tietojen saaminen lemmikinomistajalta etukäteen varmistaa hyvin hoidetun ja stressittömän oleskelun. Näiden tietojen tulisi sisältää; kuinka saat yhteyden omistajaan tämän poissaolon aikana, hätäyhteystiedot, eläinlääkärin tiedot, terveystiedot ja lemmikin mieltymykset.

Koiran lempileikkien, ravitsemusvaatimusten ja mahdollisten ahdistusta laukaisevien tekijöiden tunteminen takaa myös mukavan oleskelun.

Ruskea labradoodle rentoutuu sängyssä vichyveden kanssa

 

3) Kotihoidon turvallisuusvaatimukset

Turvallisen ympäristön varmistaminen on ensiarvoisen tärkeää koiraa isännöitäessä. Hoida järjestelyt niin kuin tekisit, jos uusi koiravieras olisi omasi. Tarjoa turvallinen makuutila omistajan ohjeiden mukaan. Tämä voi olla joko sisällä tai ulkona koiran mieltymyksistä riippuen.

Huolehdi aina raikkaan veden saannista ja ilmoita naapureille vieraskoirasta. Tarkasta ja vahvista aidat ja portit perusteellisesti, jotta vieras ei pääse karkaamaan.

Suorita kattava pihan siivous ja poista mahdolliset vaarat, kuten myrkylliset kasvit ja roskat. Asunnon sisällä, säilytä ihmisruokaa, lääkkeitä ja muita haitallisia esineitä lemmikin ulottumattomissa.

Kun kaikki perheenjäsenet otetaan mukaan lemmikin hoitorutiineihin ja turvatoimiin, ympäristö pysyy tervetulleena ja turvallisena.

4) Säännölliset päivitykset varmuuden vuoksi

Lemmikinomistajat arvostavat yhteydenpitoa lemmikkinsä hoitajalta. Säännölliset päivitykset tekstiviestillä tai sähköpostilla tarjoavat varmuutta ja tunteen osallisuudesta. Hauska, luova yksityiskohta voi olla kuvatekstien tai viestien kirjoittaminen koiran näkökulmasta. Kaiken kaikkiaan säännöllinen viestintä rakentaa luottamusta ja mielenrauhaa lemmikinomistajille, kun heidän lemmikkinsä on hoidossa väliaikaisessa kodissa.

Koira makaa sängyssä

 

5) Avun pyytäminen tarvittaessa

Eläimiä hoidettaessa mukana on aina tuntemattomia tekijöitä. Lemmikinhoitajana sinun ei tule epäröidä olla yhteydessä lemmikinomistajaan, jos tarvitset lisätietoja. Mikään kysymys ei ole liian triviaali, ja avoimen vuoropuhelun luominen varhaisessa vaiheessa molempien osapuolten välille on ratkaisevan tärkeää.

Pawshakella on myös oma asiakaspalvelu, ja olemme aina valmiina auttamaan missä tahansa vaiheessa. Älä epäröi ottaa yhteyttä saadaksesi neuvoja tai tukea.

Lisävinkit onnistuneeseen kotihoitoon

Yllä olevien sääntöjen lisäksi harkitse näitä lisävinkkejä tehdäksesi kotihoitokokemuksesta paremman sekä sinulle että hoitolemmikille:

Luo koiraystävällinen tila

Suunnittele kodissasi viihtyisä alue erityisesti koiravierasta varten. Muista sisällyttää mukaan koiran peti, suosikkilelut sekä muutamia herkkuja. Tämä tila toimii pakopaikkana koiralle koko sen oleskelun ajan ja tarjoaa turvallisuuden tunteen.

Suunnittele arkea rikastavia aktiviteetteja

Ota koira mukaan toimintaan, joka on räätälöity sen mieltymysten mukaan. Leikkiminen, kävelyt ja pulmalelujen käyttö pitävät koiran onnellisena ja sen aivot kiireisenä.

Dokumentoi erityiset hetket

Ikuista karvaisen ystäväsi vierailu kuvien tai lyhyiden videoiden avulla ja jaa ne sitten omistajan kanssa. Tämä ei ainoastaan tarjoa varmuutta, vaan myös luo kestäviä muistoja molemmille osapuolille.

 

Koiran isännöinti tarkoittaa muutakin kuin vain sääntöjen noudattamista. Se on myös miellyttävän ja rikastuttavan kokemuksen luomista. Näiden ohjeiden ja vinkkien avulla hoitajat voivat varmistaa, että heidän hoitamillaan koirilla on mielekäs ja turvallinen vierailu.

Luuletko, että sinulla on edellytykset olla Pawshake-lemmikinhoitaja? Rekisteröidy tänään!

 

Ryhdy lemmikinhoitajaksi