Mistä on hyvät lemmikinhoitajat tehty?

Author picture Pawshake

Maailman paras työ on varmasti lemmikkienhoitajilla! Kenenpä unelmana ei olisi työskennellä eläinten parissa? Onneksi tämä on nykyään mahdollista - Pawshaken kautta! Jotta voisit olla lemmikinhoitaja, sinun on kuitenkin oltava vähintäänkin luotettava, eläinrakas ja.. Lue lisää muista vinkeistämme ja kuulut tuotapikaa kaupungin parhaimpiin lemmikinhoitajiin!



1) Olet uskomattoman eläinrakas!
Kavereiden keskuudessa olet tunnettuna 'crazy cat ladynä' tai taskusi ovat aina täynnä koiran kakkapusseja ja koulutusnameja ... Ja aivan samalla tavalla rakastat kaneja, hevosia, lehmiä, vuohia, tikkueläimiä ja rottia! Toisinsanoen, olet aivan hulluna eläimiin ja rakastat niitä niiiiin ettei sanoja meinaa riittää! Tämä on kaikista tärkein luonteenpiirre lemmikinhoitajalla, sillä eläinten hyvinvointi on eittämättä prioriteettilistalla numero ykkösenä.

2) Olet hoitanut ennenkin eläimiä
Et pelkästään rakasta eläimiä, mutta olet myös hoitanut niitä jo ennestään. Olet joko tehnyt tätä ammattisi puolesta, tai ehkäpä olet omistanut koiria tai kissoja jo vuosien ajan? Pidä huoli, että kokemuksesi vastaa valitsemiasi palveluita: jos olet erittäin kokenut kissojen kanssa, ei silloin ehkä kannata tarjota myös koirien hoitamista. Kirjoita profiiliisi tarkasti kokemuksestasi ja siitä, mitä olet eri tilanteista saanut irti - kannattaa myös mainita tärkeimmät osat, kuten koirankouluttaminen, ensiaputaidot ja kokemus ongelmakoirista jne.

Voit korostaa joitain profiilisi osia!

3) Olet erittäin vastuullinen
Pawshaken kautta toimivien lemmikinhoitajien on oltava yli 18-vuotiaita. Lemmikinhoitajiemme täytyy myös olla hyvin vastuullisia - sovituista asioista pidetään kiinni ja kommunikointilinjat pidetään aina mahdollisuuksien mukaan avoinna. Eläinten hyvinvointi on tärkeysjärjestyksessäsi ykkönen ja sinun tulisi tietää kuinka toimia onnettomuustilanteissa. Luonnollisesti kiinnität huomiota myös yleiseen turvallisuuteen ja katsot että lemmikinomistajan asunnolla kaikki on muutenkin yleisesti hyvin. Lopuksi on tärkeää, että toteutat kaikki varaukset Pawshaken kautta: siten varmistat, että vakuutuksemme kattaa sinut. Jos luet tätä tekstiä lemmikinomistajana, tsekkaa blogipostauksemme alta:

4) Olet hyvä kommunikoimaan
Lemmikinhoitajaksi ryhtyvien täytyy tulla hyvin toimeen eläinten, mutta niin myös ihmisten kanssa. Vastaat nopeasti viesteihisi, vastaat kaikkiin kysymyksiin ja kyselet myös itse, kun siltä tuntuu. Lemmikinhoitajana sinun on kuitenkin tiedettävä kaikki mahdollinen hoidettavia karvanassuista, jotta voit hoitaa työsi mahdollisimman hyvin! Kuten voit kuvitella, lemmikinhoitajan ensimmäinen tapaaminen voi tuntua omistajasta jännittävältä. Osoita luotettavuutesi ja vastuullisuutesi, mutta ole myös rehellinen, jos et jotain osaa/tiedä. Kukaan ei tiedä kaikkea, joten keskustele aina omistajan kanssa mietteistäsi suoraan. Tee selväksi mitä palveluita tarjoat ja varmista kirjallisesti mistä olette sopineet. Tämä varmistaa sen, että kaikki ovat samalla linjalla sovituista asioista.



5) Osaat olla myös joustava
Pawshaken hoitajana voit luonnollisesti päättää itse milloin olet vapaana tekemään keikkoja, ja minkälaisia keikkoja haluat tehdä. Toivomme kuitenkin tietysti, että olet ystävällinen ja siinä mielessä ammattilainen, että vastaat kaikkiin pyyntöihin kohteliaasti vaikket voisikaan pyyntöä hyväksyä. Tällöin lemmikinomistajat tietävät ottaa yhteyttä muihin hoitajiin. On myös tärkeää käydä kurkkaamassa profiliin ajoittain, jotta pysty aktiivisena. Suosittelemme pitämään kalenterin ajantasalla, sillä tämän avulla omistajat tietävät ottaa yhteyttä hoitajiin. Odotamme myös, että olet suhteellisen joustava - jos hoitojaksolla tapahtuu jotain odottamatonta, on eläinten hyvinvointi sinä aikana vastuullasi. Voit kuitenkin aina ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme, sillä autamme kaikissa mahdollisissa tilanteissa aina! Neuvomme mielellämme, sillä olemme itsekin kokeneita lemmikinhoitajia ja lemmikinomistajia.

Lemmikinhoitajana toimiminen on siis melkoinen vastuu! Mutta.. kokemuksemme mukaan, kun täytät ensimmäisen kohdan (olet eläinrakas) myös myöhemmät kohdat pitävät yleensä paikkaansa :-)

Jäikö vielä jokin mietityttämään? Lue eläintenhoitajien UKK-osio tai lähetä meille viesti!