Tarvitsetko kissanhoitajaa? Neuvojemme avulla löydät sopivimman

Author picture Pawshake

Oletko miettinyt kissanhoitajan hankkimista? Suosittelemme sitä, sillä silloin kissan ei tarvitse lähteä tutusta ympäristöstään ollenkaan pois. Mutta samalla se voi tuntua sinusta hieman oudolta: päästät kissanhoitajan kotiisi ja jätät kissasi hänen huomaansa, vaikket vielä tunne hoitajaa hyvin. Suosittelemmekin kysymään paljon eri kysymyksiä hoitajalta ennalta, jotta varmistat hänen olevan hyvä tyyppi.

Olemme tehneet valmiin kysymyslistan, jonka avulla käyt helposti läpi mieltä askarruttavat asiat! Voit halutessasi tulostaa listan ja käydä sen läpi hoitajan kanssa yhdessä.

Kysymykset kissanhoitajalle

Ensivaikutelma on tietysti hyvin tärkeää, sillä se yleensä antaa totuudenmukaisen kuvan ihmisestä. Kiinnitä huomiota seuraaviin asioihin:

Kommunikointi: Onko kissanhoitaja ajoissa paikalla, ja onko viestittely ollut helppoa? Pitääkö hoitaja kiinni lupauksistaan?
Ensivaikutelma: Saatko hoitajasta hyvän fiiliksen? Esitteleekö hoitaja itsensä, onko hänen tyylinsä ammattimainen tai tuttavallisesti ystävällinen?
Kissan tapaaminen: Onko hoitaja kiinnostunut kissastasi, antaako hoitaja kissojen itse tulla luokseen omaan tahtiin? Kuinka kissasi reagoi hoitajaan?
Uteliaisuus: Haluaako kissanhoitaja tietää kaiken kissastasi? Kysyykö hän kissasi luonteesta, tavoista ja erikoisuuksista? Pähkinänkuoressa: kyseleekö hän paljon kysymyksiä?
Oletko vastannut ylläoleviin kysymyksiin KYLLÄ? Jos olet, alku vaikuttaa todella hyvältä! Nyt on sinun vuorosi kysellä hoitajalta kaikkea mahdollista. Jotta voit varmistua hyvästä hoitosuhteesta, kysy häneltä (ja itseltäsi!) nämä kymmenen kysymystä:

Kysymykset:

1) Miksi toimit kissanhoitajana?
2) Omistatko kissoja? Jos, niin kuinka monta? Voitko kertoa jotakin kissoistasi?
3) Millaista kokemusta sinulla on kissoista, ja kuinka monen vuoden ajalta? Kauanko olet toiminut hoitajana Pawshaken kautta?
4) Oletko käynyt koskaan mitään kursseja kissoihin tai ensiapuun liittyen?
5) Kauanko kotikäynti kissojeni kanssa kestäisi ja mihin aikoihin voisit käydä?
6) Mitä tekisit hätätilanteessa, tai jos kissani sairastuisi?
7) Omistatko auton? Kuinka menisit eläinlääkäriin, jos jotain sattuisi?
8) Mitä olet suunnitellut tekeväsi kissojen kanssa? Kuuluuko palveluusi esim. leikkiminen, helliminen, harjaaminen, postien keruu tai kukkien kasteleminen muiden normaalien palvelujen lisäksi (eli ruokkimisen ja vessojen tyhjentämisen lisäksi)?
9) Kuinka kommunikoitte päivittäin, Pawshaken, Whatsappin vai sähköpostin kautta? Onko teillä molemmilla varattuna hätäyhteyshenkilö, jos jotain pääsisi sattumaan?
10) Lähettääkö hoitaja sinulle joka päivä kuvia ja lemmikin kuulumisia esim. Pawshaken sovelluksen kautta?



Kun olette keskustelleet ylläolevista asioista, mieti: tuntuuko hoitaja sinulle sopivalta? Voit hyvin nukkua yön yli ja tehdä päätöksen vasta sitten, vaikka usein päätös on selkeä heti alkuun. Jos hoitaja tuntuu sinusta luotettavalta ja sopivalta henkilöltä, lähetä hänelle varauspyyntö palvelumme kautta nettisivulla tai sovelluksemme kautta. Kun pyyntösi on hyväksytty, voit rauhassa alkaa suunnittelemaan lomaasi! Kissasi voi varmasti hyvin hoitajan kanssa. Älä unohda jättää hoitajalle arvostelua hoitojakson jälkeen!

Toivottavasti ensitapaamisenne ovat mahtavia! Voitte aina ottaa asiakaspalveluumme yhteyttä, mikäli jotain epäselvää tulee esille.