Pawshake logo
Ellen

Eläinrakas Koripalloilija

Tampere
4 kertaa suosikkihoitaja
1 toistuva asiakas
Varattu viimeksi tänään
Otettu yhteyttä viimeksi tänään
4 h sitten
Viimeksi nähty
Koiran kotihoitoa
24h ajan hoitajan kotona
5 EUR jokaisesta lisälemmikistä
47 EUR
/
Muut palvelut ja hinnat

Tietoa - Ellen

Olen 23-vuotias koripalloilija sekä eläintenhoitoalan opiskelija Tampereelta. 8.8 oon käytettävissä taas Tampereen suunnalla siis!😊

Olen aina ollut suunnattoman eläinrakas ja eläimet, erityisesti koirat, ovat aina olleet lähellä sydäntäni. Opiskelujeni kautta olen saanut varmuuden siitä, että tulevaisuudessa työ eläinten parissa olisi unelma minulle. Olen eläimistä äärimmäisen kiinnostunut ja niiden hyvinvointi on minulle ensiarvoisen tärkeää. Minusta olisikin ihana päästä tämän kautta hoitamaan muiden ihania eläimiä aina silloin tällöin kun omalle lemmikille ei valitettavasti nyt ole aikaa.

Olen valmis ihan vain lenkkeilemään esim. Koirien kanssa, mutta myös yön yli hoitaminen onnistuu. Voin hoitaa eläimiä joko omassa kodissani tai lemmikin kotona.

Kuvia minulla ei ole vielä asunnostani, koska olen muuttamassa sinne 15.7, mutta asunto on Kerrostalo 30,5 neliöä ranskalaisella parvekkeella. Omaa pihaa ei siis ole, mutta tulen asumaan Niemenrannassa, jossa on loistavat ulkoilumaastot. Minulla ei ole omia lemmikkejä sekä asun yksin. 15.7 asti mielummin siis kotikäyntejä ja hoitoa lemmikkien kotona, koska tämän hetkisessä asunnossani on siis muuttoon valmistautuminen käynnissä.

Urheilijana tykkään paljon liikkua, joten lemmikilläsi tulisi varmasti olemaan pitkiä ja mukavia lenkkejä kanssani. Jos lemmikkisi on vanhempi eikä välttämättä jaksa mennä esim. 5km lenkkejä, voimme rauhassa kävellä lyhyempiä lenkkejä lemmikin omaan tahtiin. Kun sitoudun lemmikkisi hoitamiseen käyn sen kanssa ainakin 4-5 kertaa lenkillä. Aamulla, aamupäivällä, iltapäivällä ja illalla. Ruokinnat hoidan samalla rytmillä kuin omistaja itse.

Kennelissä olen hoitanut n. 10 koiraa samanaikaisesti, mutta 5 on max itselleni tällä hetkellä. Tällä hetkellä pelaan vain koripalloa samanaikaisesti, joten koirat eivät joutuisi olla 3h enempää yksin. Treenit ovat myös pyynikillä, joten matkustamiseenkaan ei mene kauheasti aikaa. Jos teen päivähoitoa, pyrin olemaan tämän kokoajan koiran kanssa ellei muuta sovita. Laitan myös itselleni sopivat päivät kalenteriini vapaaksi, jotta pystyn sitoutumaan lemmikin hoitoon täysillä sen hyvinvointia kunnioittaen.

Aiempaa eläintenhoito kokemusta minulta löytyy paljon, erityisesti koirien kanssa olen ollut tekemisissä ihan pienestä asti. Nuorena kävin satunnaisesti ulkoiluttamassa tuttavapiirin koiria, mutta myöhemmin aikuisiällä minulla on ollut pidempiaikaisia koirienhoitotöitä, joihin on kuulunut ulkoilutuksen lisäksi ruokinta, lääkitseminen ja leikittäminen. Olen hoitanut koiria myös vuorokauden ympäri joko omistajan luona tai kotonani.

Koulussa Ahlmanilla olen päässyt tutustumaan ja työskentelemään monien eri eläinlajien parissa. Olen siellä päässyt hoitamaan pieneläimiä esim. Kaneja, marsuja, chinchilloja, rottia, käärmeitä ja hiiriä. Olen ollut myös työharjoittelussa Maukula Ry:llä ja siellä hoidin kodittomia kissoja 6vk ajan. Siellä kohtasin monenlaisia kissoja erilaisista lähtökohdista ja keskeisessä osassa olikin niiden käsittely ja lääkitseminen. 

Eniten minulla on kokemusta koirien parissa. Meillä on aina ollut perheessämme Hovawart -rotuinen koira, jonka kautta olen oppinut myös paljon isompien pihanvartija koirien käsittelystä. Siskollani on rescue-koira, jonka myötä olen saanut kokemusta myös arempien koirien käytöksestä ja käsittelystä. Suurin osa koiraroduista ovat minulle tuttuja erilaisten hoitotöiden kautta.

Otan mielellään vain rokotettuja lemmikkejä hoitoon, koska taloudessa saattaa käydä useampia eläimiä, jolloin olisi hyvä olla rokotukset kunnossa. 😊

Rakastan eläimiä ja niiden kanssa kaikenlaista touhuamista, joten olisi mahtavaa päästä just sun lemmikin hoitajaksi. Ota yhteyttä niin päästään juttelemaan lisää!😊

Hoitajan Ellen palvelut

Hoitajan kotona

Koiran kotihoitoa
Kotihoito tapahtuu lemmikinhoitajan luona ja kestää n. 24 tuntia.
5 EUR jokaisesta lisälemmikistä
47 EUR
/
Koiran päivähoito
Luotettavaa koiran päivähoitoa
5 EUR jokaisesta lisälemmikistä
35 EUR
/päivä

Kotonasi

Koiran ulkoilutus
Löydä luotettava koiran ulkoiluttaja
5 EUR jokaisesta lisälemmikistä
15 EUR
/kävely
Yksi kotikäynti päivässä
Varaa lemmikinhoitaja käymään kotonasi ruokkimassa lemmikkisi ja viettämässä niiden kanssa aikaa.
25 EUR
/päivä
Kaksi kotikäyntiä päivässä
Kaksi kotikäyntiä lemmikillesi
30 EUR
/päivä
Talovahti
Lemmikinhoitaja pitää huolen lemmikistäsi kotonasi yön yli
60 EUR
/

Ellen tarjoaa myös

Trimmaus

Peruutusehdot: Joustava

Täysi hyvitys, jos varaus peruutetaan viimeistään 24h ennen varauksen alkua. 50% hyvitys, mikäli peruutus tapahtuu tämän jälkeen.

Arviot

starstarstarstarstar
Kommunikaatio
starstarstarstarstar
Tunnollisuus
starstarstarstarstar
Profiilin paikkansapitävyys
starstarstarstarstar
Eläinten kohtelu
starstarstarstarstar
Arvo
starstarstarstarstar
Talovahti
Lotta, 2022-08-02

Ellen piti todella hyvää huolta meidän koirasta matkamme ajan ja oli yhteydessä meihin säännöllisesti. Lämmin suositus.

starstarstarstarstar
Talovahti
Liina, 2022-08-01

Ellen piti hyvää huolta kissoistamme ja kodistamme talonvahtina! 😊

1
2
3
next page

Kalenteri

Tietoa hoitajan Ellen kodista

Hyväksytyt lemmikit

Pennut
< 1 vuotta
Koirien koot
0-80 kg
Koiran iät
0-20 vuotta
Kissat
kaikenlaiset
Pieneläimet
jyrsijät, kanit, ...

Hoitajan Ellen koti

Asunto
Ei lapsia

Taidot

Erityistaidot

Puhun englanti & suomi
+20 vuotta kokemusta
Koirien koulutustekniikat ovat tuttuja
Meillä on ollut koiria perheessä koko elämäni ajan. Ensimmäinen koiramme oli Hovawart eli isoista pihanvartija koirista on kokemusta ja sen kouluttamisesta. Olen ollut tekemisissä myös monien eri rotujen kanssa. Olen myös opiskellut eläintenhoitajaksi Ahlmanin ammattiopistossa, jossa yksi valinnaisistani liittyi ainoastaan koiriin, jossa sain paljon tietoa esim. Koirien ongelmakäyttäytymisestä, kouluttamisesta ja hyvinvoinnista. Olin esimerkiksi työharjoittelussa Kennel Friedrich’s:llä, jossa hoidin koiria ihan vastasyntyneistä vanhuksiin asti. Kissoista olen käynyt myös valinnaisen, joten niidenkin hoitamisesta ja hyvinvoinnista on kertynyt mukavasti tietoa ja taitoa vuosien aikana. Olen myös työharjoitteluissa päässyt lääkitsemään eläimiä kuten koiria ja kissoja sekä hamsterille olen päässyt antamaan silmätippoja. Pieneläimistä esim. Kanit, marsut, rotat, chinchillat ja hiiret minulla on myös kokemusta koulun kautta. Hoidimme eläimiä päivittäin ja meille opetettiin niiden ruokinnasta ja hyvinvoinnista sekä eri lajien käsittelyä.

Kokemusta

eläinten hyvinvointiin liittyvästä vapaaehtoistoiminnasta
Rescue-lemmikeistä
Käytösongelmat

Tilastot

SMS
Vahvistettu
Ellen

Ellen

Eläinrakas Koripalloilija

Tampere
Koiran kotihoitoa
24h ajan hoitajan kotona
5 EUR jokaisesta lisälemmikistä
47 EUR
/
Muut palvelut ja hinnat
Ota yhteyttä Ellen

Peruutusehdot: Joustava

Täysi hyvitys, jos varaus peruutetaan viimeistään 24h ennen varauksen alkua. 50% hyvitys, mikäli peruutus tapahtuu tämän jälkeen.

Varaa Pawshaken kautta nauttiaksesi premium vakuutuksesta, 24/7 asiakaspalvelusta, varaustakuusta, turvallisista online-maksuista, kuvapäivityksistä ja muusta!

Ota yhteyttä Ellen