Heidi

Kokenut Karvakuonojen Kaveri

Kuopio
16 kertaa suosikkihoitaja
17 toistuvaa asiakasta
Asuu 2 koiraa lemmikin kanssa
Asuu Chihuahua pitkäkarvainen Romeo kanssa
Vastaa yleensä yksi tunti kuluessa
8 h sitten
Viimeksi nähty
<1h
Vastausaika
Koiran ulkoilutus
Min. 30 minuutin kävely
5 EUR jokaisesta lisälemmikistä
20 EUR
/kävely
Muut palvelut ja hinnat

Tietoa - Heidi

Hei, olen 39-vuotias nainen. En ole tällä hetkellä työelämässä, joten aikaa riittää eläinten kanssa puuhasteluun. Olen joustavasti käytettävissä ja myös lyhyellä varoitusajalla. Olen hiljattain muuttanut takaisin Kuopioon, kotikaupunkiini. Lapsuuteni ja suuren osan aikuisuudestani olen asunut maalla Kuopion lähettyvillä. Vuosina 2019 - 2022 asuin Espoossa.

Kanssani asuu kaksi chihuahua poikaa, Romeo (6v) ja Julian (2v).

Kun olin lapsi, minulla oli kaksi lemmikki ankkaa. Sen jälkeen sain ensimmäisen koirani - lapinkoiran. Hänen menehdyttyä sairauteen 5v iässä otettiin toinen lapinkoira. Eli lapsuus ja teini-ikä varhaisaikuisuuteen saakka meni koirien kanssa ja pääosin kannoin vastuun heidän hoidosta, opetellen käytännön kautta. Ylä asteen ajan kävin ravitallilla tiiviisti hoitamassa hevosia ja treenaamassa niitä - niin ratsailla kuin kärryillä ajaen, raveissa käytiin myös usein ja olin siellä hoitajana mukana. Otin jo nuorena paljon vastuuta tällä kyseisellä tallilla - ja kaikki siellä meni kiitettävästi. Ratsastettua on tullut silloin tällöin aikuisenakin. Sittemmin aikuisiällä minulla on ollut kolme kissaa. Eli kaikenkaikkiaan elämässäni on ollut tavalla tai toisella aina eläimiä. Olen hyvin eläinrakas.

Vietän paljon aikaa luonnossa ja harrastuksiini kuuluu luonnossa liikkuminen, telttailu kesällä, pyöräily, polkujuoksu ja kausittain kuntosali. Pidän arvossa terveellisiä elämäntapoja. Tykkään myös paljon olla vesillä ja meren ääressä. Pidän myös kulttuurista ja tykkään kierrellä katsomassa erilaisia kohteita - niin luonnossa kuin kaupungissakin.

Luonteeltani ja ihmisenä olen luotettava, tunnollinen ja suoraselkäinen, maalaisjärkeä löytyy. Olen myös lämmin, positiivinen ja iloinen ihminen - ja myös jämäkkyyttä ja johdonmukaisuutta löytyy.

Kokemusta on monenlaisista eläimistä, hevosista jyrsijöihin. Laajin kokemus koirista. Olen myös ollut tekemisissä ongelma käyttäytymisen kanssa - niin koirien kuin hevosten, ja en sitä säikähdä.

Minulla on jo kolmen ja puolen vuoden kokemus Pawshake lemmikinhoitajan hommista. Enimmäkseen olen tehnyt koirien ulkoilutuksia ja kotikäyntejä kissojen hoidon muodossa, myös koirien kotihoitoa olen tehnyt paljon joka sittemmin jäi pois palveluistani nuoremman koirani tultua taloon. :)

Tarjoan luotettavaa, rakastavaa ja laadukasta hoitoa lemmikillesi. Olen tarkkaavainen ja huolellinen. Hoitosuhteen aikana saat kuvia/videoita ja kuulumisia sovitusti miten lemmikeilläsi menee, kommunikointi ja hyvä yhteydenpito on tärkeää. Ennen hoitoajankohtaa katsomme yhdessä kuntoon kaikki yksityiskohdat ja kaikki tarpeet mitä haluatte lemmikkiesi hoidon sisältävän. (Esim. kotikäynnin/ulkoilutuksen pituus, aika, ruokinta tarpeet, seurana oleminen/leikittäminen, onko erityistarpeita jne.) Jokainen lemmikki saa rutkasti rapsutuksia ja rakkautta :) Yksilöllisesti ja joustavasti otan jokaisen lemmikin vastaan omana ihanana itsenään ja hoito räätälöidään aina tarpeitanne vastaavaksi. :)

Huom! Näin alkuun kun aloittelen Kuopiossa toimia niin alkuun otan hoidokkeja vain puijonlaakson alueelta/lähistöltä.

Hoitajan Heidi palvelut

Kotonasi

Koiran ulkoilutus
Löydä luotettava koiran ulkoiluttaja
5 EUR jokaisesta lisälemmikistä
20 EUR
/kävely
Yksi kotikäynti päivässä
Varaa lemmikinhoitaja käymään kotonasi ruokkimassa lemmikkisi ja viettämässä niiden kanssa aikaa.
20 EUR
/päivä
Kaksi kotikäyntiä päivässä
Kaksi kotikäyntiä lemmikillesi
40 EUR
/päivä

Heidi tarjoaa myös

Peruutusehdot: Joustava

Täysi hyvitys, jos varaus peruutetaan viimeistään 24h ennen varauksen alkua. 50% hyvitys, mikäli peruutus tapahtuu tämän jälkeen.

Arviot

starstarstarstarstar
Kommunikaatio
starstarstarstarstar
Tunnollisuus
starstarstarstarstar
Profiilin paikkansapitävyys
starstarstarstarstar
Eläinten kohtelu
starstarstarstarstar
Arvo
starstarstarstarstar
Kotikäynnit
Elina, 2023-10-31

Suosittelen lämpimästi Heidiä :)

starstarstarstarstar
Kotikäynnit
Tiia, 2023-09-06

Kaikki onnistui hyvin ja kuten sovittiin. Paljon sai kuulumisia hoidon ajalta, mikä oli mukavaa.

1
2
3
4
5
...
18
next page

Kalenteri

Hoitajan Heidi lemmikit

Julian
Chihuahua lyhytkarvainen
Romeo
Chihuahua pitkäkarvainen

Taidot

Erityistaidot

Puhun englanti & suomi
+20 vuotta kokemusta

Ensimmäisen koirani sain kun olin vielä pieni, ala-asteen loppupuolella. Koulutin ja kasvatin koiran pääosin yksin vaikka meitä oli 4 henkinen perhe. Koirasta kasvoi tottelevainen ja kiltti koira, hän oli paras ystäväni, ymmärsin koiria jo lapsena. Näyttelyissäkin käytiin ja koirani valittiin suomen muotovalioksi. Hän oli suomenlapinkoira.

Voi antaa

Suun kautta annettavia lääkkeitä

Kokemusta

eläinten hyvinvointiin liittyvästä vapaaehtoistoiminnasta
Käytösongelmat

Tilastot

SMS
Vahvistettu
Email
Vahvistettu
Heidi

Heidi

Kokenut Karvakuonojen Kaveri

Kuopio
Koiran ulkoilutus
Min. 30 minuutin kävely
5 EUR jokaisesta lisälemmikistä
20 EUR
/kävely
Muut palvelut ja hinnat
Ota yhteyttä Heidi

Peruutusehdot: Joustava

Täysi hyvitys, jos varaus peruutetaan viimeistään 24h ennen varauksen alkua. 50% hyvitys, mikäli peruutus tapahtuu tämän jälkeen.

Varaa Pawshaken kautta nauttiaksesi premium vakuutuksesta, 24/7 asiakaspalvelusta, varaustakuusta, turvallisista online-maksuista, kuvapäivityksistä ja muusta!

Ota yhteyttä Heidi