1. Koti
  2. »
  3. Lemmikin päivähoito
  4. »
  5. Kangasala

Lemmikin päivähoito, Kangasala

Kotikäyntejä lemmikillesi

Palvelu
Sijainti
Päivämäärät
Hinta (EUR)
Kuinka monta lemmikkiä?
Pieni koira0-10kg
Keskikokoinen koira10-20kg
Suuri koira20-40kg
Erittäin suuri koira+40kg
KissaKaikki
Pieni eläinLintu, kani, fretti, ..
Tarkemmat hakusuodattimet
Kaikki varaukset kuuluvat Pawshake-takuun piiriin. Ei piilokuluja.
H

1. Helmi

1.8 km - Kangasala
10 €
/Päivä
Uusi lemmikinhoitaja

Luotettava hoitaja kaikenlaisille lemmikeille

Otettu yhteyttä viimeksi 13 päivää sitten
Viimeksi aktiivinen 6 päivää sitten
H

1. Helmi

Uusi lemmikinhoitaja
Luotettava hoitaja kaikenlaisille lemmikeille1.8 km - Kangasala
Otettu yhteyttä viimeksi 13 päivää sitten
Viimeksi aktiivinen 6 päivää sitten
10 €
/Päivä
S

2. Sanni-Ilona

1.8 km
10 €
/Päivä
Uusi lemmikinhoitaja

Etsin lemmikin ulkoilutus- ja hoitokeikkoja omistajan luona

Viimeksi aktiivinen 3 päivää sitten
Asuu 1 kissa lemmikin kanssa
S

2. Sanni-Ilona

Uusi lemmikinhoitaja
Etsin lemmikin ulkoilutus- ja hoitokeikkoja omistajan luona1.8 km
Viimeksi aktiivinen 3 päivää sitten
Asuu 1 kissa lemmikin kanssa
10 €
/Päivä
S

3. Sunna

0.8 km
20 €
/Päivä
8 arviota
5
toistuvaa asiakasta

Luotettavaa hoitoapua kaikille eläimille

Kalenteri päivitetty hiljattain
Varattu viimeksi 7 päivää sitten
S

3. Sunna

Luotettavaa hoitoapua kaikille eläimille0.8 km
(8 arviota)
5 toistuvaa asiakasta
Kalenteri päivitetty hiljattain
Varattu viimeksi 7 päivää sitten
"Sujuva yhteydenpito. Pärjäsi haastavan koiramme kanssa hienosti. Teki koiran kansa pitkän lenkin 2 x päivässä. Lähetti kuulumisia kuvan kera. Suosittelen lämpimästi!"
KArvostelu - Katja
20 €
/Päivä

Miksi lemmikinhoitopalvelut sopisivat teille?

Saatat murehtia lemmikkisi puolesta, kun joudut olemaan poissa kotoasi pidemmän aikaa, esimerkiksi pitkien työvuorojen takia. Oletko koskaan miettinyt "olisipa Kangasalan lähellä lemmikin tai koiranhoitaja, joka voisi auttaa?"

Pawshaken kautta voit löytää Kangasalan lähistöllä olevia lemmikin- ja koiranhoitajia, jotka tekevät kotikäyntejä. Tällöin lemmikinhoitaja tulee sovittuna aikana käymään luonasi ja hoitaa lemmikkiäsi antamiesi ohjeiden mukaan. Siihen voi sisältyä leikkihetki takapihalla, kävelyä läheiseen puistoon tai vain rapsuttelua ja silittelyä. Lemmikinhoitajamme voivat antaa myös lääkkeitä, ruokaa ja vaihtaa lemmikin juomaveden raikkaaseen.

Lemmikin kotihoitopalvelu on loistava tapa piristää lemmikkisi päivää. Pawshaken lemmikinhoitajilla on pitkäaikainen kokemus kaikenlaisten lemmikkieläinten, kuten koirien, kissojen, kanien, marsujen, lintujen ja muiden, hoidosta. Jos sinulla on useampi lemmikki, kotikäynnit ovat erinomainen keino varmistaa, että ne kaikki saavat paljon huomiota päivän aikana.

Vierailukäynnit ovat vähiten stressaava vaihtoehto lemmikillesi, koska se saa olla itselleen mieluisassa ympäristössä - kotonaan Kangasala. Ympäristötekijät ovat tuttuja, ja huolehtiva sekä huolellinen Pawshake hoitaja hemmottelee päivittäin. Hoitajamme kunnioittavat myös kotiasi ja ovat joustavia aikataulujen, pyyntöjen ja tehtävän keston suhteen. Kaikesta voidaan keskustella ja sopia ennen kotikäyntivarauksen tekemistä.

Lemmikkihoitola on hyvä vaihtoehto, kun olet poissa muutaman päivän ja lemmikkisi tarvitsee hoitajaa myös öisin. Toisin kuin lemmikkihotellit, Pawshaken lemmikkihoitolan avulla voit järjestää lemmikillesi yksilöllisen päivärutiinin ja ohjelman,olipa sitten kyseessä ylimääräiset rapsuttelut, leikkiaika tai 24 tunnin vahtiminen. Lemmikkisi on hoidossa mukavan hoitajan luona kodikkaassa ympäristössä, eikä suuressa, kasvottomassa lemmikkihotellissa.

Joten tarvitsetpa hoitajaa sitten vain yhden päivän, tai viikon tai jopa kuukauden ajalle, löydät kokeneen lemmikki- tai koiranhoitajan majoittamaan ja hoitamaan lemmikkisi Kangasalassa. Kaiken lisäksi Pawshake lemmikinhoitaja on lähistöllä samalta alueelta, joten he tuntevat alueen valmiiksi.

Lemmikinhoitajillamme on myös laaja kokemus pennuista, senioreista, aroista lemmikeistä ja koirankoulutuksesta. Joten vaikka lemmikilläsi olisi erityisiä tarpeita, niin löydät varmasti sinulle mieluisan ja sopivan hoitajan.

Lemmikkisi turvallisuus ja hyvinvointi on meille tärkeää, ja siksi luottamus- ja turvallisuustiimimme tarkistaa huolellisesti kaikki Pawshaken lemmikinhoitajat. me Pawshakella ymmärrämme, että hoitajan päästäminen kotiisi, tai lemmikkihoitola hänen kotonaan voi tuntua epämukavalta. Tästä syystä Pawshaken lemmikinhoitajien muilta lemmikinomistajilta saamat arvostelut ovat luettavissa ja näkyvillä hoitajien profiileissa.

Jokainen Pawshaken kautta varattu lemmikinhoito kotona ja lemmikkihoitolassa käynti sisältää Pawshake-takuun. Siihen kuuluu muun muassa eläinlääkärin vakuutus, asiakaspalvelu joka päivä. Voit olla täysin rauhallisin mielin lemmikkisi ollessa asiantuntevan lemmikinhoitajamme hyvässä hoidossa Kangasalassa.

Lemmikinomistajat varaavat Pawshakessa lemmikinhoitoa sijainnissa Kangasala. Yli 843 lemmikinomistajaa on jättänyt arvion, tähtimäärän keskiarvon tällä hetkellä ollessa 4.95/5. Kaikki varaukset on maksettu turvallisesti käyttäen jotain seuraavista maksuvaihtoehdoista: Visa, Mastercard, American Express.

Copyright © 2013-2024 Pawshake Inc. Kaikki oikeudet pidätetään. Ehdot ja Yksityisyys- ja evästeasetukset.