Pawshake logo
Annika

Luotettavaa Eläintenhoitoa

Jyväskylä
3 kertaa suosikkihoitaja
7 toistuvaa asiakasta
Viimeksi varattu eilen
Otettu yhteyttä viimeksi eilen
1d sitten
Viimeksi nähty
<29h
Vastausaika
100%
Vastausprosentti
Koiran kotihoitoa
24h ajan hoitajan kotona
10 EUR jokaisesta lisälemmikistä
30 EUR
/
Muut palvelut ja hinnat

Tietoa - Annika

HUOM! VIIKOT 43-49

Olen suorittamassa syventävää harjoittelua päiväkodissa, joten tuona aikana en tee kotikäyntejä tai lenkityksiä. Toteutamme kotihoitoa meidän kodissamme tänä aikana, joten ota rohkeasti yhteyttä tämän asian tiimoilta. 🙂

Hei!

Olen Annika, 23 vuotias opiskelija Jyväskylästä. Opiskelen kolmatta vuotta varhaiskasvastustiedettä yliopistolla. Olen tehnyt Pawshaken kautta hoitotyötä noin kahden vuoden ajan.

Kokemusta minulta löytyy oman perheeni koirasta (borderterreri) sekä kissasta. Tulen toimeen hyvin eläinten kanssa ja tunnen että omasta rauhallisuudestani ja aktiivisesta elämäntavasta on tässä hyötyä. Pidän lemmikkien kanssa leikkimisestä ja erilaisista tekemisistä. Olen myös hoitanut usemman kerran tuttujeni koiria sekä kissoja yön ylitse ja päivisin. Pawshaken kautta meillä on ollut hoidossa mm. chihuahua, cavalier kingcharlesinspanieleita, kääpiösnautseri, kooikerhondje, sekarotuisia koiria niin pieniä kuin keskikokoisia.

Asumme vuokratussa kerrostalo kaksiossa kihlattuni kanssa, joten emme pysty valitettavasti ottamaan hoitoon äänekkäitä, eroahdistuksesta kärsiviä tai isokokoisia koiria. Vastaamme luonnollisesti asunnon kunnosta. Kerrostalossamme ei ole hissiä, vaan ainoastaan portaat. Ulkoilumahdollisuudet läheisyydessämme ovat hyvät: löytyy asfalttipintaa, metsää sekä useampi koirapuisto. Olen urheilua rakastava, joten vapaa-aikani koostuu pitkälle liikunnallisista jutuista, joten pitkät tai lyhyet lenkit onnistuvat hyvin. Lenkkipolulla aikaa kuluu puolesta tunnista reiluun tuntiin lemmikkiäsi ja toiveitasi kuunnellen.

Meille tullessa koiran olisi hyvä olla sisäsiisti, mikäli olemme poissa päivän mittaan. Esimerkiksi olemme kihlattuni (Samuli) kanssa hetken yhtäaikaa koulussa tai töissä. Samulilla on myös pitkä kokemus erilaisten eläinten kanssa ja on yhtä eläinrakas kuin minä, joten voisit jättää lemmikkisi hyvällä omallatunnolla meille hoitoon ja saada iloisen lemmikin takaisin kotiin. Meille on tärkeää, että lemmikillesi ja sinulle jää lämmin ja hyvä kokemus hoitokerrasta! Pidämme myös yhteyttä hoitokertojen aikana kuvien ja kuulumisten kera, joka luo luottamusta ja tuntuu niin omistajista kuin meistäkin mukavalta. Huolehdimme siitä, että lemmikkisi ei joudu olemaan liikaa yksin ja tähän panostamme varsinkin ensimmäisellä hoitokerralla. Lemmikkisi saa meidän hoidossa paljon rapsutuksia sekä virikkeitä 🙂

Juuri nyt emme itse omista lemmikkejä, mutta olisi todella mukava saada sellaisia hoitoon tai lenkkiseuraksi. Tätä kautta on myös mahtava mahdollisuus päästä tutustumaan vielä laajemmin eri rotuihin tulevaisuuden lemmikkihankintaa varten. 😊

Teen myös lenkityksiä (30min - 1.5h) riippuen toiveista ja teidän tottumuksista. Kotikäyntejä teen myös silloin tällöin (30min - 3h), jolloin olen lemmikkisi seurana ja teen tarvittavat toimenpiteet.

Meille tullessa ei välttämättä tarvitse tuoda juoma- ja ruoka-astiaa mukana, koska sellaisia meiltä löytyy useampi kappale. Leluja ja muita tarvikkeita voi halutessa tuoda useamman mistä lemmikkisi pitää! Kesällä voit tuoda myös oman viilennysalustan, jos sellaisen omistat. Meiltä löytyy yksi.

Kerrothan myös mahdollisimman pian lemmikkisi erityistarpeista esim. sairaudet ja hoitotarpeet ja - toimenpiteet. Olemme tottuneet huolehtimaan esim. lääkkeiden antamisesta, silmien puhdistuksesta, punkkitarkastuksesta, kynsien leikkauksesta ja turkin pesusta.

Kysy rohkeasti mikäli mieleen tulee kysyttävää tai haluat sovitella vaikkapa hinnan kanssa! Jään odottelemaan yhteydenottoja ja tapaamista juuri teidän kanssa! 🐶🐱

Myös näin koronan aikana voimme järjestää tapaamisen turvavälien kanssa!

Hoitajan Annika palvelut

Hoitajan kotona

Koiran kotihoitoa
Kotihoito tapahtuu lemmikinhoitajan luona ja kestää n. 24 tuntia.
10 EUR jokaisesta lisälemmikistä
30 EUR
/
Koiran päivähoito
Luotettavaa koiran päivähoitoa
10 EUR jokaisesta lisälemmikistä
20 EUR
/päivä

Kotonasi

Koiran ulkoilutus
Löydä luotettava koiran ulkoiluttaja
5 EUR jokaisesta lisälemmikistä
10 EUR
/kävely
Yksi kotikäynti päivässä
Varaa lemmikinhoitaja käymään kotonasi ruokkimassa lemmikkisi ja viettämässä niiden kanssa aikaa.
15 EUR
/päivä
Kaksi kotikäyntiä päivässä
Kaksi kotikäyntiä lemmikillesi
25 EUR
/päivä

Annika tarjoaa myös

Lemmikkien noutaminen / tuominen

Peruutusehdot: Joustava

Täysi hyvitys, jos varaus peruutetaan viimeistään 24h ennen varauksen alkua. 50% hyvitys, mikäli peruutus tapahtuu tämän jälkeen.

Arviot

starstarstarstarstar
Kommunikaatio
starstarstarstarstar
Tunnollisuus
starstarstarstarstar
Profiilin paikkansapitävyys
starstarstarstarstar
Eläinten kohtelu
starstarstarstarstar
Arvo
starstarstarstarstar
Kotikäynnit
Meiju, 2021-08-23

Kaikki sujui hienosti, kun Annika kävi kotonamme hoitamassa ja valjasulkoiluttamassa kissaamme, ja saimme hyvin hoitajalta kuvia ja kuulumisia! 🙂

starstarstarstarstar
Koiran kotihoitoa
Heidi, 2021-07-23

Kiitos Annika Hipun Hyvästä Hoidosta 🥰 Kotiin palasi tyytyväinen koiruli. Käytetään mielellään palvelua uudelleen👌👍

1
2
3
4
5
...
9
next page

Kalenteri

Tietoa hoitajan Annika kodista

Hyväksytyt lemmikit

Pennut
< 1 vuotta
Koirien koot
0-20 kg
Koiran iät
0-20 vuotta
Koiran sukupuoli
Naaras & Uros
Kissat
kaikenlaiset

Hoitajan Annika koti

Asunto
Keskikokoinen ulkoilualue
Ei lapsia

Taidot

Erityistaidot

Puhun suomi
<5 vuotta kokemusta

Voi antaa

Suun kautta annettavia lääkkeitä

Kokemusta

eläinten hyvinvointiin liittyvästä vapaaehtoistoiminnasta

Tilastot

Facebook
Vahvistettu
SMS
Vahvistettu
Email
Vahvistettu
Annika

Annika

Luotettavaa Eläintenhoitoa

Jyväskylä
Koiran kotihoitoa
24h ajan hoitajan kotona
10 EUR jokaisesta lisälemmikistä
30 EUR
/
Muut palvelut ja hinnat
Ota yhteyttä Annika

Peruutusehdot: Joustava

Täysi hyvitys, jos varaus peruutetaan viimeistään 24h ennen varauksen alkua. 50% hyvitys, mikäli peruutus tapahtuu tämän jälkeen.

Varaa Pawshaken kautta nauttiaksesi premium vakuutuksesta, 24/7 asiakaspalvelusta, varaustakuusta, turvallisista online-maksuista, kuvapäivityksistä ja muusta!

Ota yhteyttä Annika