Onko Pawshake turvallinen?

Onko Pawshake turvallinen?

07/02/2019

Luottamus ja turvallisuus ovat lemmikinhoito-palveluiden kulmakiviä. Lemmikinomistaja ei luota pelkästään rakasta karvapalloaan hoitajalle, vaan antaa usein myös asuntonsa avaimet lemmikinhoitajan käsiin. Kuinka voit luottaa lemmikinhoitajaan? Minkälaisia kokemuksia muilla on ollut Pawshaken kanssa ja kuinka voit olla varma, että varauksen tekeminen on turvallista?

Pawshake on aito eläinrakkaista ihmisistä koostuva yhteisö, jossa kaikki jäsenet (niin lemmikinomistajat, hoitajat, kuin Pawshakea pyörittävät ihmiset) pyrkivät omalla panoksellaan luomaan turvallisen ja mukavan palvelualustan. Luonnollisesti työskentelemme kohti entistäkin luotettavampaa ja turvallisempaa Pawshakea. Liitythän mukaamme turvallisemman tulevaisuuden luomiseen?

Lemmikinhoitajien seulonta

Käymme jokaisen profiilin läpi käsin, ja tämän tekee ihmisen - ei robotti! Saamme päivittäin paljon hakemuksia, mutta vain n. 20% hakijoista hyväksytään hoitajaksi. Pawshaken hoitajat rakastavat eläimiä aivan kuten sinä ja minä, sekä heillä on aito halu auttaa lähiympäristönsä asukkaita. Pawshaken kautta toimii myös ammattilaisia, kuten koirankouluttajia, jotka tekevät yhteistyötä kanssamme sivutyönä. Riveissämme on myös eläinlääketieteen opiskelijoita ja vapaaehtoisia eri eläinsuojeluyhdistyksistä. 

Kun hyväksymme hoitajan hakemuksen, ja hoitaja aloittaa työnsä, valvomme heidän profiileitaan edelleen. Jos jokin muuttuu lemmikinhoitajan profiilissa, tai jos saamme hoitajasta valituksen, tutkimme asiaa ja toimimme tilanteen vaatimalla tavalla.

Arvostelut

Jokaisen varauksen jälkeen, lemmikin omistaja voi jättää arvostelun. Käy siis lukemassa lemmiinhoitajan arvosteluja, ennenkuin varaat hänen palveluitaan. Pyydämme omistajia kirjoittamaan kokemuksistaan reilusti, sekä antamaan rakentavaa kritiikkiä. Näin toimintamme säilyy rehellisenä ja kauttaaltaan läpinäkyvänä.

Voit tottakai myös varata hoitajan, jolla ei vielä ole yhtään arvostelua. Tällöin kuitenkin suosittelemme aina tutustumaan hoitajaan ensin ja varaamaan kokeilumielessä yhden lenkityksen tai yksittäisen päivähoidon, ennen kuin jätät lemmikkisi hoitajalle pidemmäksi aikaa.

Asiakaspalvelu

Voit hyödyntää asiakaspalveluamme aina kun varaat hoitajan Pawshaken kautta. Palvelun taustalla työskentelevät ihmiset ovat itse mielettömän eläinrakkaita, ja, useimmat meistä olemme myös Pawshaken aktiivisia käyttäjiä! Tiimissämme on vahva tietämys erilaisista lemmikeistä ja olemme aina valmiita auttamaan jos sinulla on kysymyksiä lemmikeistä, hoidosta tai muusta aiheeseen liittyvästä! Jos emme osaa auttaa, opastamme sinut kohti oikeaa tiedon lähdettä. 

Saatat miettiä miksi kaikkien palvelumme käyttäjien pitää vahvistaa puhelinnumeronsa, ennen palvelun varsinaista käyttämistä. Tämä ei ole vain tunnistautumista varten, vaan varmistamme tällä myös että molemmat osapuolet ovat asiakaspalvelijoidemme tavoitettavissa hoitojakson aikana. 

Vakuutus

Lemmikkisi on automaattisesti vakuutettu jokaisen vahvistetun varauksen aikana. Jos lemmikkisi sairastuu tai joutuu onnettomuuteen katamme hoitokuluja. Myös kolmansien osapuolen kustannukset kuuluvat vakuutuksen piiriin, joten sinun ei tarvitse huolehtia yllättävistä kustannuksista hoitojakson jälkeen. Voit lukea lisää vakuutuksestamme täältä.

Online maksut

Pawshake hoitaa kaikki maksujärjestelyt turvallisesti netin välityksellä. Tämä tarkoittaa sitä, ettei lemmikinomistajan tai -hoitajan tarvitse huolehtia tai järjestää käteisellä maksamista.  Omistaja suorittaa maksun varatessaan hoitajan nettisivun tai sovelluksen kautta. Maksun voi suorittaa joko luottokortilla tai Paypalilla. Hoitajalle maksamme automaattisesti hoitojakson jälkeen. Maksamme hoitajalle vasta hoitojakson jälkeen, jotta voimme aina palauttaa varaussumman lemmikinomistajalle takaisin, jos varaus peruuntuisikin.. Muista aina tarkistaa peruutusta koskevat yksityiskohdat lemmikinhoitajan profiilista.

Ilmainen tutustumistapaaminen

Ehkäpä kaikkein tärkeimpänä luottamuksen ja turvallisuuden yksityiskohtana: suosittelemme aina järjestämään ilmaisen tutustumistapaamisen ennen virallisen varauksen tekemistä. Näin pääset tapaamaan hoitajan ennalta ja näet kuinka hänen ja lemmikkisi kemiat kohtaavat. Tämän jälkeen voit maksaa varauksen, tai, voit etsiä toisen hoitajan jos kemianne eivät kohdanneetkaan.  Lue täältä lisää tutustumistapaamisesta.


Voiko mikään mennä vikaan?

Kysymyksiä ja huolia lemmikistä on tottakai aina. Lemmikinhoito on ihmisten tekemää työtä, eikä lemmikkien ajatusmaailmaa tai reaktioita voi aina etukäteen ennustaa - samat riskit koskevat myös lemmikkihoitoloita ja -kenneleitä. Pienen henkilökohtaisen tiimimme ansiosta voimme helposti auttaa, mikäli onnettomuus sattuisi.Pyrimme alati informoimaan asiakkaitamme sekä hoitajiamme minimoidaksemme riskit ja olemme aina valmiita auttamaan jos sinulla on mitään kysyttävää. Oletko epätyytyväinen varaamaasi hoitajaan? Voit aina käyttää  tyytyväisyystakuutamme.

Voit lemmikinomistaja myös itse vaikuttaa turvallisuuteen:

  • Lue hoitajan profiili huolellisesti: luota vaistoosi
  • Lue arvostelut 
  • Järjestä aikaa ja sovi ilmainen tutustumistapaaminen
  • Varaa kokeilu-kävely tai -hoitopäivä
  • Etkö ole 100% varma hoitajasta? - Voit aina kieltäytyä kohteliaasti.
  • Muista maksaa varaus Pawshaken kautta.

Pawshaken käyttäjien kokemuksia

Millaisia kokemuksia muilla Pawshaken käyttäjillä on ollut? Voit lukea muiden arvosteluja täältä: lue arvosteluja.

Lähetimme vähän aikaa sitten asiakkaillemme Trust and Safety-kyselyn. He saivat mahdollisuuden antaa meille anonyymia palautetta toimintamme kehittämiseksi. Seuraavana pari kommenttia - kiitos kaikille palautteestanne!

"On vaikeaa luottaa rakas lemmikki tuntemattomalle, puhumattakaan siitä, että antaa vielä pääsyn kotiinkin. Meillä on kuitenkin mennyt kaikki hyvin. Hoitajalta tulevat päivitykset ovat myös mukava tapa nähdä, että hoitaja todella tulee käymään joka päivä."

"Formaatti on loistava ja todella tarpeellinen. Kokemukseni ovat kauttaaltaan olleet hyviä, kerran hoitaja estyi tulemasta mutta molemmat reagoivat nopeasti ja asiallisesti, niin hoitaja kuin Pawshake joten siitäkin kokemuksesta jäi hyvä ja luottavainen mieli."

"Olen ollut erittäin tyytyväinen palveluun ja apin helppouteen."

"Minulla on ollut vain hyviä kokemuksia pawshaken kautta."

"Hyvä ja luotettava palvelu."

Heräsikö kiinnostuksesi? Löydä oma lemmikin hoitajasi