Antaisitko lemmikkisi hoitoon tuntemattomalle?

Author picture Pawshake  - päivitetty: 04/12/2016

Useimmat omistajat pitävät lemmikkiään heidän luotettavimpana kumppaninaan; aidoinpana ystävänä mitä heillä voi olla! On siis ymmärrettävää, ettei lemmikkejä haluta antaa kenelle vain hoidettavaksi. Usein kuitenkin tulee tilanteita, jolloin on etsittävä lemmikilleen hoitaja. Kaikille meille tulee työ- tai lomamatkoja, jonne lemmikkiä ei välttämättä voi ottaa mukaan. Mutta kuinka löytää luotettava lemmikinhoitaja? Seuraavassa hieman vinkkejä.


Saatat jo tietääkin jonkun, jolle voisit jättää lemmikkisi hoitoon. Ystävä, naapuri tai perheenjäsen, joka rakastaa lemmikkiäsi melkein yhtä paljon kuin sinä. Eikö olisikin mahtavaa, jos tämä ihminen olisi aina käytettävissäsi? Jos voisit pyytää heitä pitämään huolta lemmikistäsi milloin vain?



Valitettavasti ystävillä ja perheenjäsenillä on omatkin elämät elettävänään, eivätkä he aina ole käytettävissä. He saattavat asua liian kaukana, tai et halua vaivata heitä liian useasti. Onneksi Pawshake on olemassa! Meillä on useita eläinrakkaita hoitajia, jotka mielellään hoitavat lemmikkiäsi. Ja mikä parasta: voit kysyä heiltä apua milloin vain, vaikka viimetingassa! Ongelmana on vain, ettet vielä tunne heitä. Onneksi meillä on tähän ratkaisu.

Ratkaisu on eläinrakkaat ihmiset alueellasi!

Huolellisen ja kunnollisen lemmikinhoitajan löytäminen ei ole leikin asia, mutta se voi olla myös hauskaa. Pawshake on eläinrakkaiden ihmisten muodostama tiivis yhteisö: olemme vaan aivan yksinkertaisesti hulluna lemmikkeihin: koirat, kissat, kanit, jyrsijät, matelijat, hevoset - rakastamme kaikkia! Kun etsit sopivaa lemmikinhoitajaa Pawshaken kautta tutustut samalla lähialueesi ystävällisiin ihmisiin.

Anna on lemmikinhoitajamme Helsingistä.

Selaile hoitajien profiileja Pawshaken nettisivulla tai sovelluksen kautta ja löydät helposti luotettavia lemmikinhoitajia lähistöltäsi. Profiileissa on tyypillisesti kuvia, esittelyteksti, tietoa hoitajan taidoista, kokemuksesta, motivaatiosta sekä asiakkaiden palautteita. ‘Keskimääräinen vastausaika’ kertoo hieman hoitajan aktiivisuudesta. Kun löydät sopivalta vaikuttavan hoitajan, tarkista hänen kalenterista onko hän vapaana tarvitsemallasi ajalla ja lähetä tutustumisviesti.

Järjestä ilmainen tutustumistapaaminen, jotta näet kohtaavatko kemiat

Kun olet lähettänyt tutustumisviestin, lemmikinhoitaja vastaanottaa pyyntösi ja voi joko hyväksyä tai vaihtoehtoisesti hylätä sen. Hyväksynnän jälkeen voitte vaihtaa yhteystietoja ja suunnitella tapaamista, joka ei vielä velvoita kumpaakaan mihinkään. Alkutapaaminen on erittäin tärkeä: voitte keskustella hoitotarpeesta tarkemmin, tutustua toisiinne ja selvittää kuinka lemmikkisi suhtautuu hoitajaan ja päinvastoin. Parhaimmat kokemukset syntyvät, kun hoitaja ja lemmikki rakastuvat toisiinsa ensitapaamisessa. Pähkinänkuoressa: ensitapaamisessa kokeilette kohtaavatko kemianne sekä täsmääkö hoitotarve hoitajan taitoihin.

Karoliina on lemmikinhoitajamme Espoosta

Kohtasivatko kemianne? Mahtavaa! Nyt voit varata hoitajan Pawshaken kautta. Muista, että varatessasi hoitajan Pawshaken kautta, saat automaattisesti meidän tarjoaman vakuutuksen koko hoitojakson ajaksi. Vakuutus korvaa mm. äkillisiä hoitojakson aikana tapahtuneita haavereita, mutta suojaa myös lemmikinhoitajaa kolmansien osapuolten mahdollisilta vaateilta. Saat myös päivittäin mukavia valokuvapäivityksiä hoitajalta sovelluksemme kautta, joten voit olla varma, että lemmikistäsi pidetään hyvää huolta. Jälkeenpäin voit kirjoittaa lemmikinhoitajalle arvostelun, joka auttaa muita lemmikinomistajia löytämään sopivan hoitajan omille lemmikeilleen. Yhdessä voimme parantaa sekä itsemme että lemmikkiemme hyvinvointia! Jokainen meistä ansaitsee lomaa, vaikka useimmiten lemmikit olisi kiva ottaa määränpäähän mukaan. Nyt voit lähteä rauhassa matkallesi, eikä sinun tarvitse jättää lemmikkiäsi tuntemattoman hoidettavaksi.

Tunnetko jonkun, joka voisi olla kiinnostunut ryhtymään lemmikinhoitajaksi? Jaa tämä blogikirjoitus ja auta meitä löytämään uusia hyviä hoitajia.