Premium Insurance

Premium Insurance

Turva jokaiselle toteutuvalle varaukselle, ilmaiseksi!

Me pidämme huolta lemmikistäsi!

Vaikka on epätodennäköistä, että kohtaisit ongelmia Pawshakea käyttäessäsi, ymmärrämme, että tahdot lemmikkisi olevan turvassa odottamattomienkin ongelmien varalta. Pawshaken Premium Pet Protection kattaa kaikki tarjoamamme palvelut, joten lemmikkisi on vakuutettu aina, kun teet varauksen nettisivumme tai sovelluksemme kautta.

Sinun mielenrauhasi on meille korvaamaton. Tahdomme kiittää sinua jäsenyydestäsi, joten tarjoamme sinulle Pawshaken Premium Pet Protection -vakuutuksen ilmaiseksi.

Hei lemmikinomistaja

Karvakaverisi on vakuutettu hätätapausten ja onnettomuuksien varalta.

Hei lemmikinhoitaja

Kyllä, vakuutuksemme kattaa hoidettavan lemmikin mahdolliset loukkaantumiset, sekä ulkopuolisille vahingossa aiheutetut haitat.

Pawshake on sitoutunut luomaan eläinystäviemme yhteisöön turvallisen ja luottamuksenarvoisen ilmapiirin. Varmistaaksemme kaikkien yhteisömme jäsenten mielenrauhan tarjoamme yhteisöllemme erinomaisen lemmikkivakuutuksen.


Vakuutuksen yksityiskohdat

Haluamme pitää toimintamme avoimena, ja tahdomme, että yhteisömme jäsenet ovat tietoisia jäsenyyteen kuuluvista etuuksistaan. Voit lukea täältä lisää vakuutuksesta, ja siitä mitä se kattaa. Aiheuttaako vakuutusteksti sinulle normaalisti päänsärkyä? Mikäli vakuutustermistö ei ole tuttua, ei syytä huoleen; vakuutuksen sisältö on selitetty yksinkertaisin termein.

Me voimme auttaa! Jos sinulla on kysymyksiä Pawshaken Premium Pet Protection -vakuutuksesta tai siitä miten se vaikuttaa sinuun tai lemmikkiisi, ota yhteyttä.