Pawshake logo

Lemmikin hoito Seinäjoki

Kotikäyntejä lemmikillesi

location
Lemmikinhoito
closedContainer
Alku
Päättymispäivä
Lemmikit
closedContainer
Tarkemmat hakusuodattimet
closedContainer
Etsin
Lemmikinhoito
closedContainer
Lähellä
location
Päivämäärät
Alku
Päättymispäivä
Lemmikit
Lemmikit
closedContainer
Yksinkertainen peruutusprosessi eikä muutosmaksuja.

Varaa Pawshaken kautta nauttiaksesi Pawshake-takuusta, asiakaspalvelusta, varaustakuusta, turvallisista online-maksuista, ilmaisista muutoksista varauksiin, kuvapäivityksistä ja muusta!

10 EUR
/päivä
Kirjaudu sisään lisätäksesi hoitajan Petra suosikkeihisi.

Petra

3 km -

Lemmikillesi hoitaja Seinäjoella.

6
4 toistuvaa asiakasta
Arvostelu - Christa:Petra kävi hoitamassa meidän kissaa kotona. Kaikki meni hienosti😊 Viestittely oli sujuvaa ja ohjeet otettiin hyvin huomi ...
Lue lisää
calendar badgeKalenteri päivitetty hiljattain
15 EUR
/päivä
Kirjaudu sisään lisätäksesi hoitajan Nina suosikkeihisi.

Nina

1 km - Seinäjoki

Opiskelija Auttaa Eläintenhoidossa

1
1 toistuva asiakas
Olen 24 vuotias opiskelija, joka opiskelee kotoa käsin Tradenomiksi.Asun kerrostalossa, 60 neliön kokoisessa kaksiossa S ...
Lue lisää
10 EUR
/päivä
Kirjaudu sisään lisätäksesi hoitajan Nina suosikkeihisi.

Nina

4 km -

Eläimiä rakastava hoitaja ✨

1
Viimeksi aktiivinen 12 päivää sitten
Heissan!Olen Nina, 26- vuotias eläinrakas tyyppi Seinäjoelta. Asustelen rivitalossa mieheni ja yhden kissan kanssa. Talo ...
Lue lisää
10 EUR
/päivä
Kirjaudu sisään lisätäksesi hoitajan Anna-Kaisa suosikkeihisi.

Anna-Kaisa

2 km - Seinäjoki

Korkeakoulu opiskelija valmiina lemmikkisi hoitoon!

Hei, olen korkeakoulu opiskelija Seinäjoella ja haluaisin lisätienestiä opintojeni ohella. Rakastan eläimiä ja kissat ja ...
Lue lisää
10 EUR
/päivä
Kirjaudu sisään lisätäksesi hoitajan Guillemette suosikkeihisi.

Guillemette

1 km - Seinäjoki

Pet sittings and pet walking in Seinäjoki

Hello everyone, I am Guillemette, from France and currently in Erasmus in Seinäjoki. I live in Puskantie. I have al ...
Lue lisää
1

Muita palveluita kaupungissa Seinäjoki

Pawshake tarjoaa lemmikinhoitoa myös -

Miksi lemmikinhoitopalvelut sopisivat teille?

Saatat murehtia lemmikkisi puolesta, kun joudut olemaan poissa kotoasi pidemmän aikaa, esimerkiksi pitkien työvuorojen takia. Oletko koskaan miettinyt "olisipa Seinäjokin lähellä lemmikin tai koiranhoitaja, joka voisi auttaa?"

Pawshaken kautta voit löytää Seinäjokin lähistöllä olevia lemmikin- ja koiranhoitajia, jotka tekevät kotikäyntejä. Tällöin lemmikinhoitaja tulee sovittuna aikana käymään luonasi ja hoitaa lemmikkiäsi antamiesi ohjeiden mukaan. Siihen voi sisältyä leikkihetki takapihalla, kävelyä läheiseen puistoon tai vain rapsuttelua ja silittelyä. Lemmikinhoitajamme voivat antaa myös lääkkeitä, ruokaa ja vaihtaa lemmikin juomaveden raikkaaseen.

Lemmikin kotihoitopalvelu on loistava tapa piristää lemmikkisi päivää. Pawshaken lemmikinhoitajilla on pitkäaikainen kokemus kaikenlaisten lemmikkieläinten, kuten koirien, kissojen, kanien, marsujen, lintujen ja muiden, hoidosta. Jos sinulla on useampi lemmikki, kotikäynnit ovat erinomainen keino varmistaa, että ne kaikki saavat paljon huomiota päivän aikana.

Vierailukäynnit ovat vähiten stressaava vaihtoehto lemmikillesi, koska se saa olla itselleen mieluisassa ympäristössä - kotonaan Seinäjoki. Ympäristötekijät ovat tuttuja, ja huolehtiva sekä huolellinen Pawshake hoitaja hemmottelee päivittäin. Hoitajamme kunnioittavat myös kotiasi ja ovat joustavia aikataulujen, pyyntöjen ja tehtävän keston suhteen. Kaikesta voidaan keskustella ja sopia ennen kotikäyntivarauksen tekemistä.

Lemmikkihoitola on hyvä vaihtoehto, kun olet poissa muutaman päivän ja lemmikkisi tarvitsee hoitajaa myös öisin. Toisin kuin lemmikkihotellit, Pawshaken lemmikkihoitolan avulla voit järjestää lemmikillesi yksilöllisen päivärutiinin ja ohjelman,olipa sitten kyseessä ylimääräiset rapsuttelut, leikkiaika tai 24 tunnin vahtiminen. Lemmikkisi on hoidossa mukavan hoitajan luona kodikkaassa ympäristössä, eikä suuressa, kasvottomassa lemmikkihotellissa.

Joten tarvitsetpa hoitajaa sitten vain yhden päivän, tai viikon tai jopa kuukauden ajalle, löydät kokeneen lemmikki- tai koiranhoitajan majoittamaan ja hoitamaan lemmikkisi Seinäjokissa. Kaiken lisäksi Pawshake lemmikinhoitaja on lähistöllä samalta alueelta, joten he tuntevat alueen valmiiksi.

Lemmikinhoitajillamme on myös laaja kokemus pennuista, senioreista, aroista lemmikeistä ja koirankoulutuksesta. Joten vaikka lemmikilläsi olisi erityisiä tarpeita, niin löydät varmasti sinulle mieluisan ja sopivan hoitajan.

Lemmikkisi turvallisuus ja hyvinvointi on meille tärkeää, ja siksi luottamus- ja turvallisuustiimimme tarkistaa huolellisesti kaikki Pawshaken lemmikinhoitajat. me Pawshakella ymmärrämme, että hoitajan päästäminen kotiisi, tai lemmikkihoitola hänen kotonaan voi tuntua epämukavalta. Tästä syystä Pawshaken lemmikinhoitajien muilta lemmikinomistajilta saamat arvostelut ovat luettavissa ja näkyvillä hoitajien profiileissa.

Jokainen Pawshaken kautta varattu lemmikinhoito kotona ja lemmikkihoitolassa käynti sisältää Pawshake-takuun. Siihen kuuluu muun muassa eläinlääkärin vakuutus, asiakaspalvelu joka päivä. Voit olla täysin rauhallisin mielin lemmikkisi ollessa asiantuntevan lemmikinhoitajamme hyvässä hoidossa Seinäjokissa.

Lemmikinomistajat varaavat Pawshakessa lemmikinhoitoa sijainnissa Seinäjoki. Yli 8 lemmikinomistajaa on jättänyt arvion, tähtimäärän keskiarvon tällä hetkellä ollessa 5/5. Kaikki varaukset on maksettu turvallisesti käyttäen jotain seuraavista maksuvaihtoehdoista: Visa, Mastercard, American Express.

  1. Koti
  2. »
  3. Lemmikinhoito
  4. »
  5. Seinäjoki

Copyright © 2013-2023 Pawshake Inc. All Rights Reserved. Terms and Conditions and Privacy & Cookie Policy.