1. Koti
  2. »
  3. Lemmikin päivähoito
  4. »
  5. Kaarina

Lemmikin päivähoito, Kaarina

Kotikäyntejä lemmikillesi

Palvelu
Sijainti
Päivämäärät
Hinta (EUR)
Kuinka monta lemmikkiä?
Pieni koira0-10kg
Keskikokoinen koira10-20kg
Suuri koira20-40kg
Erittäin suuri koira+40kg
KissaKaikki
Pieni eläinLintu, kani, fretti, ..
Tarkemmat hakusuodattimet
Kaikki varaukset kuuluvat Pawshake-takuun piiriin. Ei piilokuluja.
A

1. Annette

2.7 km - Kaarina
15 €
/Päivä
1 arvio

Sinun ja lemmikkisi tarpeisiisi sopiva hoitaja

Kalenteri päivitetty hiljattain
Varattu viimeksi 9 päivää sitten
A

1. Annette

Sinun ja lemmikkisi tarpeisiisi sopiva hoitaja2.7 km - Kaarina
(1 arvio)
Kalenteri päivitetty hiljattain
Varattu viimeksi 9 päivää sitten
"Päivittäinen koiran lenkitysapu onnistui Anneten kanssa sujuvasti ja helposti! Yhteydenpito oli mutkatonta. Myös varsinainen nelijalkainen asiakas oli tyytyväinen palveluun. Lämmin suositus!"
KArvostelu - Katri
15 €
/Päivä
J

2. Janita

4.6 km
15 €
/Päivä
2 arviota
2
toistuvaa asiakasta

Vastuuntuntoista kissanhoitoa

Otettu yhteyttä viimeksi 6 päivää sitten
Viimeksi aktiivinen 2 päivää sitten
J

2. Janita

Vastuuntuntoista kissanhoitoa4.6 km
(2 arviota)
2 toistuvaa asiakasta
Otettu yhteyttä viimeksi 6 päivää sitten
Viimeksi aktiivinen 2 päivää sitten
"Janita hoiti 2 kissaani todella hyvin ja tunnollisesti. Kissani tulivat hänen kanssa hyvin toimeen ja oli mukava saada kotoota kuvia sekä kuulumisia. Janita oli myös joustava ja hänen kanssa oli helppo sopia aikatauluista ja muutenkin kommunikointi sujui. Pyydän Janitalta ehdottomasti myös jatkossakin hoitoapua 😊"
RArvostelu - Riitta
15 €
/Päivä
J

3. julia

3.7 km
7 €
/Päivä
7 arviota
2
toistuvaa asiakasta

Lemmikeille Kamu

Vastaa yleensä yhden päivän kuluessa
J

3. julia

Lemmikeille Kamu3.7 km
(7 arviota)
2 toistuvaa asiakasta
Vastaa yleensä yhden päivän kuluessa
"Olemme oikein tyytyväisiä Juliaan kissanhoitajana. Kaikki sujui erittäin hyvin. Lämmin suositus. 😊🌸"
SArvostelu - Satu
7 €
/Päivä
L

4. Linda

4.7 km
20 €
/Päivä
9 arviota
3
toistuvaa asiakasta

Eläinten lomakoti🧡

Otettu yhteyttä viimeksi 3 päivää sitten
Aktiivinen viimeksi eilen
L

4. Linda

Eläinten lomakoti🧡4.7 km
(9 arviota)
3 toistuvaa asiakasta
Otettu yhteyttä viimeksi 3 päivää sitten
Aktiivinen viimeksi eilen
"Kaikki meni kuten sovittiinkin."
MArvostelu - Mikko
20 €
/Päivä

Miksi lemmikinhoitopalvelut sopisivat teille?

Saatat murehtia lemmikkisi puolesta, kun joudut olemaan poissa kotoasi pidemmän aikaa, esimerkiksi pitkien työvuorojen takia. Oletko koskaan miettinyt "olisipa Kaarinan lähellä lemmikin tai koiranhoitaja, joka voisi auttaa?"

Pawshaken kautta voit löytää Kaarinan lähistöllä olevia lemmikin- ja koiranhoitajia, jotka tekevät kotikäyntejä. Tällöin lemmikinhoitaja tulee sovittuna aikana käymään luonasi ja hoitaa lemmikkiäsi antamiesi ohjeiden mukaan. Siihen voi sisältyä leikkihetki takapihalla, kävelyä läheiseen puistoon tai vain rapsuttelua ja silittelyä. Lemmikinhoitajamme voivat antaa myös lääkkeitä, ruokaa ja vaihtaa lemmikin juomaveden raikkaaseen.

Lemmikin kotihoitopalvelu on loistava tapa piristää lemmikkisi päivää. Pawshaken lemmikinhoitajilla on pitkäaikainen kokemus kaikenlaisten lemmikkieläinten, kuten koirien, kissojen, kanien, marsujen, lintujen ja muiden, hoidosta. Jos sinulla on useampi lemmikki, kotikäynnit ovat erinomainen keino varmistaa, että ne kaikki saavat paljon huomiota päivän aikana.

Vierailukäynnit ovat vähiten stressaava vaihtoehto lemmikillesi, koska se saa olla itselleen mieluisassa ympäristössä - kotonaan Kaarina. Ympäristötekijät ovat tuttuja, ja huolehtiva sekä huolellinen Pawshake hoitaja hemmottelee päivittäin. Hoitajamme kunnioittavat myös kotiasi ja ovat joustavia aikataulujen, pyyntöjen ja tehtävän keston suhteen. Kaikesta voidaan keskustella ja sopia ennen kotikäyntivarauksen tekemistä.

Lemmikkihoitola on hyvä vaihtoehto, kun olet poissa muutaman päivän ja lemmikkisi tarvitsee hoitajaa myös öisin. Toisin kuin lemmikkihotellit, Pawshaken lemmikkihoitolan avulla voit järjestää lemmikillesi yksilöllisen päivärutiinin ja ohjelman,olipa sitten kyseessä ylimääräiset rapsuttelut, leikkiaika tai 24 tunnin vahtiminen. Lemmikkisi on hoidossa mukavan hoitajan luona kodikkaassa ympäristössä, eikä suuressa, kasvottomassa lemmikkihotellissa.

Joten tarvitsetpa hoitajaa sitten vain yhden päivän, tai viikon tai jopa kuukauden ajalle, löydät kokeneen lemmikki- tai koiranhoitajan majoittamaan ja hoitamaan lemmikkisi Kaarinassa. Kaiken lisäksi Pawshake lemmikinhoitaja on lähistöllä samalta alueelta, joten he tuntevat alueen valmiiksi.

Lemmikinhoitajillamme on myös laaja kokemus pennuista, senioreista, aroista lemmikeistä ja koirankoulutuksesta. Joten vaikka lemmikilläsi olisi erityisiä tarpeita, niin löydät varmasti sinulle mieluisan ja sopivan hoitajan.

Lemmikkisi turvallisuus ja hyvinvointi on meille tärkeää, ja siksi luottamus- ja turvallisuustiimimme tarkistaa huolellisesti kaikki Pawshaken lemmikinhoitajat. me Pawshakella ymmärrämme, että hoitajan päästäminen kotiisi, tai lemmikkihoitola hänen kotonaan voi tuntua epämukavalta. Tästä syystä Pawshaken lemmikinhoitajien muilta lemmikinomistajilta saamat arvostelut ovat luettavissa ja näkyvillä hoitajien profiileissa.

Jokainen Pawshaken kautta varattu lemmikinhoito kotona ja lemmikkihoitolassa käynti sisältää Pawshake-takuun. Siihen kuuluu muun muassa eläinlääkärin vakuutus, asiakaspalvelu joka päivä. Voit olla täysin rauhallisin mielin lemmikkisi ollessa asiantuntevan lemmikinhoitajamme hyvässä hoidossa Kaarinassa.

Lemmikinomistajat varaavat Pawshakessa lemmikinhoitoa sijainnissa Kaarina. Yli 300 lemmikinomistajaa on jättänyt arvion, tähtimäärän keskiarvon tällä hetkellä ollessa 4.93/5. Kaikki varaukset on maksettu turvallisesti käyttäen jotain seuraavista maksuvaihtoehdoista: Visa, Mastercard, American Express.

Copyright © 2013-2024 Pawshake Inc. Kaikki oikeudet pidätetään. Ehdot ja Yksityisyys- ja evästeasetukset.