Täydellisen lemmikinhoitajan etsintä

Täydellisen lemmikinhoitajan etsintä

27/03/20181

Löydä parhaat lemmikinhoitajat lähistöltäsi nopeasti

Jos etsit koiranulkoiluttajaa tai päivähoitoa lemmikillesi, on tärkeää valita hoitaja joka sopii teille täydellisesti. Mitä lemmikinhoitajan profiilista kannattaa etsiä? Kuinka varmistat, että valitset varmasti luotettavan hoitajan, joka sopii juuri teidän tarpeisiinne? Listasimme teille tärkeimmät asiat, joita hoitajien profiileista kannattaa tarkistaa. Vinkki: mikäli luet tätä lemmikinhoitajana, kannattaa tarkistaa onko profiilisi näiden mukainen. 

Tarkista ainakin nämä 5 asiaa:

1) Profiilikuvat ovat kauniita ja kuvaavat hyvin hoitajaa

Mahtava kuva kertoo aina enemmän, kuin tuhat sanaa. Kauniit, hyvin valaistut kuvat välittävät positiivinen olon ja näyttävät heti minkälaisen ihminen on kyseessä.

Kaikki alkaa selkeästä profiilikuvasta. Hyvästä profiilikuvasta tunnistat hoitajan helposti, sillä näet hoitajan kasvot hyvin. Hänellä ei ole suuria aurinkolaseja kasvoillaan, eikä hän ole lisännyt profiilikuvaansa mitään filttereitä tai tarroja. Ensivaikutelma on aina tärkeä, ja hyvä profiilikuva voi tehdä suuren vaikutuksen - suuntaan tai toiseen.

Hyvä lemmikinhoitaja kertoo itsestään myös laadukkailla galleriakuvilla. Kuvissa hän saattaa leikkiä lemmikkien kanssa, olla lenkillä tai esim. koulutustilaisuudessa. Hän voi myös näyttää kuvillaan minkälaiseen ympäristöön lemmikkisi on tulossa; minkälainen heidän olohuone, piha tai lenkkipolut ovat. Lemmikinhoitajat, jotka tarjoavat koirien päivähoitoa tai yön yli tapahtuvaa kotihoitoa heidän luonaan, näyttävät yleensä kotiaan, jotta voitte jo heti tietää sopiiko hoitajan koti teidän lemmikillenne. Toisaalta, koiranulkoiluttajat voivat näyttää millaisia koirapuistoja heidän läheltään löytyy. Lyhyesti: hyvien galleriakuvien avulla ymmärrät, millainen hoitaja on kyseessä, ja mitä hän voi tarjota lemmikillenne.

2) Tällainen minä olen!

Yksityiskohtainen kuvaus kertoo kuka lemmikinhoitaja on, ja miksi hän haluaa hoitaa lemmikkejä. Miksi hän on eläinrakas? Millainen hän on luonteeltaan, millaisessa asunnossa hän asuu? Jos etsit koiranhoitajaa, on tärkeää että sinun kiperimpiin kysymyksiin on jo vastattu hoitajan profiilisssa. Esimerkkinä, hoitajan kokemus: Millaista kokemusta kyseisellä hoitajalla on jo ennestään lemmikinhoidosta? Onko hoitajalla omia lemmikkejä? Osaako hoitaja kouluttaa eläimiä, ja mikäli, niin millä tyylillä? Onko hoitaja ehkäpä ottanut joitain kursseja, lukenut kirjoja tai tehnyt vapaaehtoistyötä eläinten parissa esim. eläinsuojelun parissa?

Kuvauksesta on tottakai tärkeää myös lukea hoitajan muusta elämästä - mitä hän tekee työkseen, vai onko hän kenties opiskelija? Onko hänellä joitain harrastuksia? Etsit tietysti hoitajaa, jonka kanssa tulet hyvin toimeen - henkilökohtaiset kiinnostuksen kohteet ovat myös tärkeitä.

koira pureskelee leluaMuista ottaa koirasi lempilelu mukaan hoitajan luo

3) Palveluiden kuvaus

Jokaisen lemmikinhoitajan profiilin yläreunassa/sivussa näet mitä palveluita hoitaja tarjoaa. Hoitajat voivat tarjota esim. koiran päivähoitoa, lemmikin täysihoitoa (lemmikki viettää yön hoitajan luona), kotikäyntejä, talonvahtipalvelua tai koiran ulkoilutusta. Näet myös hoitajan määrittävät hinnat palveluiden ohella. Riipuu kuitenkin hoitajasta, mitä palvelu yleensä sisältää. Tarkista hoitajan kuvauksesta, mitä hänen palvelunsa sisältävät. Yleisesti voit lukea blogistamme: kuinka pitkiä hoitokäynnit yleensä ovat. Kuinka usein, ja missä, hoitaja yleensä ulkoiluttaa hoidossa olevia koiria? Kuuluvatko pienet kotityöt (kuten postin haku, kukkien kastelu) hintaan?

Hoitajat kertovat myös mitä lemmikkejä he ovat valmiita hoitamaan. Jotkut hoitajat ottavat esim. vain pieniä koiria, tai pelkästään lemmikkejä, jotka on rokotettu ja madotettu. Jotkut hoitavat mielellään myös lemmikkejä, joilla saattaa olla esim. eroahdistusta tai pelko-aggressiivisuutta, jotkut taas hoitavat pelkästään 'helppoja' koiria. Etsi siis hoitajaa, joka sopii niin sinulle, mutta myös lemmikillesi.

4) Käytännön asiat

Lemmikinhoitajan valinnan aikana tulee mieleen paljon asioita, joilla on merkitystä käytännön kannalta. Mieti esimerkiksi kuinka annat avaimen hoitajalle, kuinka viet/haet lemmikkisi, mitä tavaroita sinun tulee ottaa mukaan hoitajalle (ruoka, lempileluja, peitto jne), missä vaiheessa annat hätäyhteystiedot sekä eläinlääkärisi yhteystiedot hoitajalle - ja niin edelleen. Hyvästä profiilista saat selkeän kuvan, mitä kaikkia näitä asioita sinun tulee miettiä ennalta. Saat selkeän kuvan siitä, mitä hoitaja tarjoaa, ja toisaalta odottaa sinulta.

Löydät myös muita tietoja lemmikinhoitajan profiilista - esim. heidän valitsemansa peruutusehdon. Peruutusehto määrittää mitä tapahtuu, jos sattuisitkin perumaan varauksesi. Riippuen hoitajasta, voit saada rahasi takaisin täysin, tai osittain. Useimmat hoitajat ovat valinneet "joustavan" peruutusehdon, jolloin omistaja saa rahansa täysin takaisin, mikäli peruuttaa varauksensa 5 päivää ennen hoitojakson alkua.

Aivan lopuksi - hyvän profiilin tunnistat päivitetystä kalenterista. Muista tarkistaa hoitajan kalenteri ennen varaamista, siitä näet onko hän vapaana tarvitsemasi aikana.

5) Kommunikointitaidot ovat hallussa

Riippumatta siitä, kuinka hieno hoitajan profiili on, tutustutte toisiinne kunnolla vasta ilmaisessa tutustumistapaamisessa. Hyvä ja selkeä kommunikointi on erittäin tärkeää, eikä sen tärkeyttä voi painottaa tarpeeksi. Kyse on kuitenkin rakkaan lemmikkisi hyvinvoinnista. On tärkeää, että koiranhoitajasi pystyy kommunikoimaan nopeasti ja tehokkaasti, mikäli jotain ikävää sattuisi, mutta myös silloin kun sovitte käytännön asioista.

Eli: tutustukaa toisiinne rauhassa. Pawshakella tutustumistapaamisen järjestäminen on täysin ilmaista, eikä sen järjestäminen vielä sido kumpaakaan osapuolta mihinkään. Klikkaat vain "ota yhteyttä" -nappia hoitajan profiilista, ja voit lähettää hoitajalle tutustumispyynnön. Hyvät hoitajat vastaavat viesteihin ja pyyntöihin nopeasti, ja voitkin nähdä hoitajan vastausnopeuden hänen profiilisivultaan.

Riippumatta etsitkö päivähoitajaa, kotihoitajaa tai talonvahtia: mielenrauhasi on aina kaikista tärkein asia. Tulitko hyvin juttuun hoitajasi kanssa? Pitikö lemmikkisikin hänestä? Mahtavaa! Silloin voit varata hoitajan huoletta. Etkö ole ihan varma hoitajasta, johon otit yhteyttä? Älä epäröi sanoa 'ei', ja ota yhteyttä johonkin toiseen hoitajaan. Lemmikkisi ansaitsee vain parasta!

Haluatko etsiä sopivan hoitajan heti? Aloita haku klikkaamalla tästä!

Kommentit (1)

Pia

Luotin liikaa hoitajan hienoon profiiliin. Vein koirani hoitoon, mutta kukaan ei ollut kotona, eikä ole vastannut enää soittooni tai kirjeisiini, vaikka kaikki oli jo sovittu. Oma tärkeä menoni jouduin peruuttamaan ja mieli oli tosi maassa. Enään en pysty luottamaan mihinkään kirjoituksiin.

Jul 29 2018 - 22:36