Kuinka paljon lemmikinhoitaja maksaa?

Kuinka paljon lemmikinhoitaja maksaa?

Kuinka paljon lemmikinhoitaja maksaa?

30/04/2018

Pawshaken lemmikinhoitajat ovat omistautuneita eläinrakkaita ihmisiä, jotka tarjoavat palveluitaan pääasiassa vain siksi, että lemmikinhoitaminen vaan on mukavaa. Pawshakeen rekisteröityminen ja tutustumistapaamisten järjestämiset ovat ilmaisia, mutta lemmikinhoitajan varaaminen on tottakai maksullista. Jokainen lemmikinhoitaja määrittää hintansa jokaiselle palvelulleen itse, ja usein hinnat riippuvat palvelusta. Esim. koiranulkoiluttaminen on yleensä halvempaa, kuin yön yli kestävä talonvahtipalvelu. Hinnat ovat täysin avoimesti esillä, ja lemmikinomistajana maksat vain sen, mitä hoitaja on ilmoittanut profiilinsa hinnoissa. Mitään piilokustannuksia ei ole. Mutta mitä ovat kohtuulliset hinnat, ja mikä vaikuttaa hintoihin? Millaisia hintoja voit määrittää palveluillesi, ja millaisia hintoja voit odottaa lemmikinhoitajan pyytävän, kun kyseessä on täysin henkilökohtaiset palvelut? Sekä lemmikinomistajan, että -hoitajan, tulisi tietää seuraavat asiat:

Kokemus ja kysyntä

Aloittelevien lemmikinhoitajien kannattaa varoa liian korkeita hintoja. Jos et ole vielä saanut yhtään arvioita, on järkevää aloittaa matalemmilla hinnoilla.Tarkista mitä muut lähitienoon lemmikinhoitajat ovat määrittäneet hinnoikseen, jotta ymmärrät 'kilpailijoitasi', ja määritä hintasi matalemmaksi kuin kokeneilla hoitajilla. Kun olet suorittanut ensimmäisiä varauksiasi ja kartuttanut kokemustasi, on selkeää, että voit nostaa hintojasi hieman. Kokemuksella on suuri merkitys, eikä sinun kannata myöskään aliarvioida itseäsi.

Huomioithan että meillä Pawshakella on käytössä minimihinnat: meillä on suuret odotukset hoitajiamme kohtaan, ja haluamme hoitajiemme saavan hyvän korvauksen palveluistaan. Tällä haluamme estää hintojen karkaamista käsistä, jolloin hoitajat joutuvat pudottamaan hintojaan kilpailun kasvaessa.

Suosituimmat hoitajat, jotka saavat paljon varauspyyntöjä, saattavat pyytää korkeampia hintoja. Tämä johtuu yksinkertaisesti kysynnästä - he myös osittain joutuvat nostamaan hintojaan, jotta kysyntä pienisi, sillä heidän aika ja tilat ovat rajalliset. Pawshake lemmikinhoitajat tarjoavat pienimuotoista henkilökohtaista lemmikinhoitoa, jolloin he yleensä ottavat maksimissaan 2 - 3 lemmikkiä kotiinsa kerrallaan. He eivät voi, kuten suuret kennelit tai koirahotellit, ottaa 10 tai 20 koiraa kerrallaan kotiinsa. Tämän takia kotihoidon, tai talonvahtipalvelun, hinnat eivät välttämättä ole aina halvempia kuin kenneleissä.

Lue lisää, kuinka tunnistat hyvän lemmikinhoitajan profiilin täältä

Tietotaito ja erikoistumiset

Lemmikinhoitajamme ovat yleensä 'tavallisia' ihmisiä, mutta useilla yhteisömme jäsenillä on erikoistaitoja ja paljon kokemusta taustallaan. Voit löytää eläinlääkäreitä, klinikkaeläinhoitajia, koirankouluttajia, eläinsuojelussa mukana olevia vapaaehtoistyöntekijöitä, trimmaajia, lemmikkien kasvattajia ja vaikka mitä muita ammatinharjoittajia palvelustamme. Nämä ovat tottakai erityisen hyviä meriittejä silloin, kun etsit tietynlaista hoitajaa esim. erittäin energiselle koiralle, joka tarvitsee hieman myös koulutusta, tai epävarmalle koiralle joka tarvitsee hellempää lähestymistapaa. Erikoistaidot ja extra-kokemus voivat tottakai näkyä hinnoissa, sillä ne ovat arvokkaita ja niitä omaava lemmikinhoitaja voi luonnollisesti pyytää enemmän - saathan sinäkin enemmän hoitajalta vastineena.

Kotihoidon hintoja

Matkustuskulut

Lemmikinhoitajan profiilissa ilmoittamat hinnat sisältävät kaiken: mitään piilokuluja ei ole. Jos luet tätä artikkelia lemmikinhoitajana, koita miettiä keskimääräinen hinta myös matkustuskuluillesi. Jotkin hoitokeikat saattavat viedä enemmän aikaa ja vaivaa, mutta yritä miettiä millaisia hoitokeikkoja keskimäärin teet. Muista, että voit kuitenkin aina muokata hintojasi profiiliasetustesi kautta - jos siis tiedät lemmikinomistajan pyytävän enemmän, kuin mistä yleensä veloitat, keskustele asiasta lemmikinomistajan kanssa ja muuta hintaasi hetkeksi.

Maksaminen ja maksamistavat

Jos olet löytänyt juuri teille sopivan lemmikinhoitajat, voit tehdä varauksen ja maksaa sen nettisivumme tai Android/iOS sovelluksen kautta. Silloin voitte käyttää asiakaspalveluamme, lemmikkisi on vakuutettu ja voit jättää arvion hoitajalle jälkeenpäin. Voit helposti maksaa luottokortillasi, tai PayPalin kautta. Maksamisen jälkeen pidämme rahasi turvassa, ja maksamme hoitajalle automaattisesti lemmikinhoitokeikan suorittamisen jälkeen. Sinun ei siis tarvitse huolehtia siitä, milloin maksat hoitajalle ja mitä tapahtuu, jos sinun tarvitsisi peruuttaa hoitokeikka - me pidämme kaikesta tästä huolen.

Lemmikinhoitajana sinun on hyvä ottaa huomioon meidän 19% osuutemme, kun määrität hintojasi. Esimerkiksi - jos haluat tienata 10e koiranulkoiluttamisesta, määritä hinnaksesi 12 tai 13e. Käytämme 19% osuuttamme mm. markkinointiin, jotta pääset auttamaan uusia lemmikinomistajia, kehitämme sillä nettisivuamme ja sovellustamme ja tarjoamme sillä teille myös asiakaspalvelun ja vakuutukset. Pawshaken käyttäminen on muutoin ilmaista, eikä sinun tarvitse maksaa mitään kuukausimaksuja ja voit tottakai peruuttaa tilisi milloin vain halutessasi.

Vinkki: Tarjoatko jo lemmikinhoitopalveluitasi kauttamme? Tarkista onko profiilisi ajantasalla, ja mikäli hintasi ovat edelleen palveluidesi ja kokemuksesi mukaiset. Voit muokata hintojasi milloin vain profiilisi kautta.

-> Rekisteröidy lemmikinhoitajaksi

tai

-> löydä lemmikinhoitaja