Pawshake logo

Koiran hoitopaikka Porvoo

Yön yli kestävä hoitojakso hoitajan luona.

location
Koiran hoitopaikka
closedContainer
Alku
Päättymispäivä
Lemmikit
closedContainer
Tarkemmat hakusuodattimet
closedContainer
Etsin
Koiran hoitopaikka
closedContainer
Lähellä
location
Päivämäärät
Alku
Päättymispäivä
Lemmikit
Lemmikit
closedContainer
Yksinkertainen peruutusprosessi eikä muutosmaksuja.

Varaa Pawshaken kautta nauttiaksesi Pawshake-takuusta, asiakaspalvelusta, varaustakuusta, turvallisista online-maksuista, ilmaisista muutoksista varauksiin, kuvapäivityksistä ja muusta!

25 EUR
/
Kirjaudu sisään lisätäksesi hoitajan Telma suosikkeihisi.

Telma

0 km - Porvoo

Olen luotettava & vastuullinen koiranhoitaja

5
1 toistuva asiakas
Arvostelu - Mira:Telma oli reipas ja mukava koiranhoitaja ja sai lagottotytöstäni heti hyvän ystävän. Hän hoiti koiran lääkitykset tarkas ...
Lue lisää
35 EUR
/
Kirjaudu sisään lisätäksesi hoitajan Karina suosikkeihisi.

Karina

20 km -

Your pet's favourite place for holidays

9
2 toistuvaa asiakasta
Arvostelu - Ronja:Karina was taking excellent care of our young energetic dog + cat during a long weekend. Punctual, communicating well an ...
Lue lisää
15 EUR
/
Kirjaudu sisään lisätäksesi hoitajan Minna suosikkeihisi.

Minna

18 km -

Luotettavaa ja välittävää lemmikinhoitoa

2
Otettu yhteyttä viimeksi eilen
Arvostelu - Egil:Meidän 1-vuotias mäyräkoiramme Hector oli ensimmäistä kertaa yökylässä Minnalla ja sai hyvää hoitoa perheessä, jossa on ...
Lue lisää
1

Muita palveluita kaupungissa Porvoo

Miksi kotihoitopalvelu sopisi teille?

Me Pawshakella olemme kaikki koiraihmisiä, joten ymmärrämme kuinka stressaavaa koirasi jättäminen hoitoon voi olla. Koirahotellit ja -kennelit eivät välttämättä ole aina hyvä vaihtoehto, sillä ne saattavat olla liian kaukana, liian täynnä tai eivät voi antaa sellaista yksilöllistä hoitoa mitä koirasi tarvitsee.

Pawshake tekee paikallisen hoitajan löytämisestä helppoa. Jokainen sijainnissa Porvoo oleva hoitaja on tarkistettu yksilöllisesti. Hoitajat, jotka tarjoavat kotihoitoa, lisäävät myös kuvia kodistaan, jotta voit heti nähdä millaista ympäristöä he tarjoavat koirallesi.

Kun varaat Pawshaken kautta, koirasi pääsee kodinomaiseen ympäristöön ja saa paljon rapsutuksia, rakkautta ja huomiota lemmikinhoitajalta. Useimmat hoitajamme pystyvät toteuttamaan myös yksilöllisiä toiveitasi ja seuraavat mielellään normaalia päivärutiinianne.

Voit lähteä lomallesi rauhassa, sillä jokainen Pawshaken kautta tehty varaus sisältää myös Pawshake-takuun. Saat varauksen mukana automaattisesti eläinlääkärikulutakuun, varaustakuun sekä asiakaspalvelumme tuen, mikäli sinulla tulisi mitään kysyttävää.

Lemmikinomistajat varaavat Pawshakessa koiran kotihoitoa sijainnissa Porvoo. Yli 16 lemmikinomistajaa on jättänyt arvion, tähtimäärän keskiarvon tällä hetkellä ollessa 5/5. Kaikki varaukset on maksettu turvallisesti käyttäen jotain seuraavista maksuvaihtoehdoista: Visa, Mastercard, American Express.

  1. Koti
  2. »
  3. Koiran hoitopaikka
  4. »
  5. Porvoo

Copyright © 2013-2023 Pawshake Inc. All Rights Reserved. Terms and Conditions and Privacy & Cookie Policy.