1. Koti
  2. »
  3. Koiran kotihoito
  4. »
  5. Hämeenlinna

Koiran kotihoito, Hämeenlinna

Yön yli kestävä hoitojakso hoitajan luona.

Palvelu
Sijainti
Päivämäärät
Hinta (EUR)
Kuinka monta lemmikkiä?
Pieni koira0-10kg
Keskikokoinen koira10-20kg
Suuri koira20-40kg
Erittäin suuri koira+40kg
KissaKaikki
Pieni eläinLintu, kani, fretti, ..
Tarkemmat hakusuodattimet
Kaikki varaukset kuuluvat Pawshake-takuun piiriin. Ei piilokuluja.
A

1. Marja

5.8 km
EUR 20
/Yö
22 arviota
13
toistuvaa asiakasta

Apukäsiä Helpottamaan Arkeasi

Varattu viimeksi 9 päivää sitten
Otettu yhteyttä viimeksi 9 päivää sitten
A

1. Marja

Apukäsiä Helpottamaan Arkeasi 5.8 km
(22 arviota)
13 toistuvaa asiakasta
Varattu viimeksi 9 päivää sitten
Otettu yhteyttä viimeksi 9 päivää sitten
"Löysin akuuttiin tarpeeseen tuntemattoman palvelun ja pariskunnan. Tutustusminen kävi jouhevasti. Hoitoaikana sai kuvia ja kuulumisia koirani toiminnasta. Koiraa haettaessa kotiin, ilahdutti suuresti hyvä vuorovaikutus koiran ja hoitajien välillä. Koirani kävi vielä erikseen itse kiittämässä hyvästä hoidosta hoitajiaan. Nyt ei huolta tulevista matkoista, lämmin ja huolehtiva sekä osaava hoitokunta huolehtii koirastani."
NArvostelu - Anna
EUR 20
/Yö
I

2. Mirette

3.4 km
EUR 25
/Yö
32 arviota
20
toistuvaa asiakasta

Rakkautta Ja Rapsutuksia

Otettu yhteyttä viimeksi 5 päivää sitten
Viimeksi aktiivinen 4 päivää sitten
I

2. Mirette

Rakkautta Ja Rapsutuksia3.4 km
(32 arviota)
20 toistuvaa asiakasta
Otettu yhteyttä viimeksi 5 päivää sitten
Viimeksi aktiivinen 4 päivää sitten
"Kiitos Dixin hyvästä hoidosta ja ihanista kuvista ja videoista <3 Miretten hoidossa Dixi oppi jopa kulkemaan hississä, mikä kotona ei onnistunut. Suosittelen lämpimästi Miretteä koiranhoitajana, kaikki sujui erinomaisesti! "
LArvostelu - Elina
EUR 25
/Yö

Miksi kotihoitopalvelu sopisi teille?

Me Pawshakella olemme kaikki koiraihmisiä, joten ymmärrämme kuinka stressaavaa koirasi jättäminen hoitoon voi olla. Koirahotellit ja -kennelit eivät välttämättä ole aina hyvä vaihtoehto, sillä ne saattavat olla liian kaukana, liian täynnä tai eivät voi antaa sellaista yksilöllistä hoitoa mitä koirasi tarvitsee.

Pawshake tekee paikallisen hoitajan löytämisestä helppoa. Jokainen sijainnissa Hämeenlinna oleva hoitaja on tarkistettu yksilöllisesti. Hoitajat, jotka tarjoavat kotihoitoa, lisäävät myös kuvia kodistaan, jotta voit heti nähdä millaista ympäristöä he tarjoavat koirallesi.

Kun varaat Pawshaken kautta, koirasi pääsee kodinomaiseen ympäristöön ja saa paljon rapsutuksia, rakkautta ja huomiota lemmikinhoitajalta. Useimmat hoitajamme pystyvät toteuttamaan myös yksilöllisiä toiveitasi ja seuraavat mielellään normaalia päivärutiinianne.

Voit lähteä lomallesi rauhassa, sillä jokainen Pawshaken kautta tehty varaus sisältää myös Pawshake-takuun. Saat varauksen mukana automaattisesti eläinlääkärikulutakuun, varaustakuun sekä asiakaspalvelumme tuen, mikäli sinulla tulisi mitään kysyttävää.

Lemmikinomistajat varaavat Pawshakessa koiran kotihoitoa sijainnissa Hämeenlinna. Yli 54 lemmikinomistajaa on jättänyt arvion, tähtimäärän keskiarvon tällä hetkellä ollessa 4.83/5. Kaikki varaukset on maksettu turvallisesti käyttäen jotain seuraavista maksuvaihtoehdoista: Visa, Mastercard, American Express.

Copyright © 2013-2023 Pawshake Inc. Kaikki oikeudet pidätetään. Ehdot ja Yksityisyys- ja evästeasetukset.