1. Kissanhoito
  2. Kempele

Kissanhoito, Kempele

Kotikäyntejä kissallesi

Palvelu
Sijainti
Päivämäärät
Hinta (EUR)
Kuinka monta lemmikkiä?
Pieni koira0-10kg
Keskikokoinen koira10-20kg
Suuri koira20-40kg
Erittäin suuri koira+40kg
KissaKaikki
Pieni eläinLintu, kani, fretti, ..
Tarkemmat hakusuodattimet
Kaikki varaukset kuuluvat Pawshake-takuun piiriin. Ei piilokuluja.
A

1. Alessia

0.4 km
alkaen
20 €
/päivä
59 arviota
26
toistuvaa asiakasta

Ammatillista hoitoapua &  arjen helpotusta

Viimeksi aktiivinen 6 päivää sitten
Asuu 3 kissoja lemmikin kanssa
A

1. Alessia

Ammatillista hoitoapua &  arjen helpotusta0.4 km
(59 arviota)
26 toistuvaa asiakasta
Viimeksi aktiivinen 6 päivää sitten
Asuu 3 kissoja lemmikin kanssa
"2 rescuekissan kotikäynnit viikonlopun ajan: Tapasimme Alessian kanssa ennen reissuunlähtöäni, jolloin esittelin kissani ja niiden peruskuviot, joista Alessia huolehtisi matkani aikana. En ollut aiemmin hyödyntänyt tällaista palvelua joten ajatus vieraasta ihmisestä kodissani hirvitti hieman, vaikka Pawshake tarjoaakin hintaan vakuutukset ym. Kuitenkin jo keskustelun alkumetreillä tiesin, että nyt on oikeasti hyvä hoitaja kyseessä; Alessialla on tietoa, ymmärrystä ja osaamista rescuekissoista ja niiden rajoja kunnioittavasta toimimisesta, hän kysyi oleellisia tarkentavia kysymyksiä, mikä toi itselleni luottavaisen mielen. Matkani aikana sain kuvia lemmikeistäni ja pientä kommenttia siitä, kuinka kissoilla oli mennyt uuden ihmisen kanssa, miten olivat syöneet ym. Alessian kanssa oli todella helppoa ja miellyttävää olla vuorovaikutuksessa niin kasvotusten kuin viestienkin välityksellä. Kotiin palatessani minua odotti kaksi tyytyväistä ja iloista kissaa, joiden käytöksestä ei olisi arvannut, että heitä on käynyt katsomassa vieras ihminen; mielestäni tämä kertoo juuri siitä, että Alessia on toiminut kissojeni rajoja kunnioittaen :) Myös kotini oli siinä kunnossa, mihin se oli lähtiessäni jäänyt ja kaikki paikallaan 😄 tämä mainittakoon sellaiselle, joka myös pohtii uskaltaako vieraan päästää kotiinsa. Suosittelen ehdottomasti tätä hoitajaa ja itsekin aion käyttää Alessiaa hoitajana aina, kun mahdollista. Kiitos vielä paljon ❤️ "
VArvostelu - Veera
alkaen
20 €
/päivä

Pawshake tarjoaa kissanhoitoa myös -

Miksi kissanhoitopalvelu sopisi teille?

Useat kissanomistajat tietävät, että kissat pysyttelevät mielellään omassa tutussa ympäristössään. Uuteen tuntemattomaan paikkaan tottuminen vie oman aikansa, vaikkakin joitakin kissoja se ei vaivaa.

Paikallinen kissanhoitaja sijainnissa Kempele voi auttaa pitämään huolta kissoistasi, sillä aikaa kun olet poissa. Kissanhoitaja voi käydä kotonasi kerran tai kahdesti päivässä, tai jopa yöpyä kotonasi tarvittaessa.

Vaikka joskus kissojen ajatellaan olevan helppoja, ja että ne voisi jättää kotiin yksinään - ei tätä suositella. Kissanhoitaja käy tarkistamassa kissojesi voinnin, sosialisoi heidän kanssaan ja tietysti myös ruokkii heidät ja siivoaa vessat.

Jokainen Pawshaken kautta tehty varaus sisältää myös Pawshake-takuun, johon kuuluu mm. eläinlääkärikulutakuu, joten voit lomailla rauhassa.

Lemmikinomistajat varaavat Pawshakessa kissanhoitoa sijainnissa Kempele. Yli 255 lemmikinomistajaa on jättänyt arvion, tähtimäärän keskiarvon tällä hetkellä ollessa 4.97/5. Kaikki varaukset on maksettu turvallisesti käyttäen jotain seuraavista maksuvaihtoehdoista: Visa, Mastercard, American Express.

Copyright © 2013-2024 Pawshake Inc. Kaikki oikeudet pidätetään. Ehdot ja Yksityisyys- ja evästeasetukset.