1. Koti
  2. »
  3. Koiran ulkoilutus
  4. »
  5. Kempele

Koiran ulkoilutus, Kempele

Löydä luotettava koiran ulkoiluttaja

Palvelu
Sijainti
Päivämäärät
Hinta (EUR)
Kuinka monta lemmikkiä?
Pieni koira0-10kg
Keskikokoinen koira10-20kg
Suuri koira20-40kg
Erittäin suuri koira+40kg
KissaKaikki
Pieni eläinLintu, kani, fretti, ..
Tarkemmat hakusuodattimet
Kaikki varaukset kuuluvat Pawshake-takuun piiriin. Ei piilokuluja.
K

1. Kerttu

4.7 km - Oulu
15 €
/Koiran ulkoilutus
16 arviota
9
toistuvaa asiakasta

Lemmikkien Hoitoa, Apua Arkeen

Vastaa yleensä yhden päivän kuluessa
K

1. Kerttu

Lemmikkien Hoitoa, Apua Arkeen 4.7 km - Oulu
(16 arviota)
9 toistuvaa asiakasta
Vastaa yleensä yhden päivän kuluessa
"Kaikki sujui Kertun kanssa mainiosti! Tutustumistapaamisella Kerttu tuli Hertan ja minun kanssa heti hyvin juttuun ja pystyin antamaan luottavaisin mielin koirani Kertun hoidettavaksi. Kerttu vastasi nopeasti viesteihin, ja oli mukava saada viesti kaksikon kuulumisisista lenkiltä kuvan kera :)"
RArvostelu - Roosa
15 €
/Koiran ulkoilutus

Miksi koiran ulkoiluttaminen sopisi teille?

Joskus elämä on hyvin kiireistä, jolloin voit tarvita apua koirasi ulkoiluttamisessa. Onneksi voit löytää Pawshaken kautta eläinrakkaita ihmisiä, jotka ulkoiluttavat koiraasi sijainnissa Kempele mielellään.

Kaikki ulkoiluttajamme on tarkistettu erikseen ja kaikki varaukset sisältävät automaattisesti Pawshake-takuun, jolloin mielenrauhasi on taattu. Lisäksi Pawshake-ulkoiluttajasi on naapurustostasi Kempele ja useimmat ovat jo saaneet arvosteluja muilta lemmikinomistajilta.

Koiranulkoiluttajan käyminen päiväsaikaan on helppo tapa saada koirasi päivästä mielenkiintoisempi. Jotkut ulkoiluttajat voivat lenkkeilyttää useampia koiria kerrallaan, jolloin sosiaalinen koira voi tavata muitakin koiria helposti. Jos haluat hoitajan ulkoiluttavan koiraasi erikseen, tämä onnistuu myös. Silloin hoitaja voi keskittyä tarkemmin vain sinun koiraasi.

Lemmikinomistajat varaavat Pawshakessa koiran ulkoilutusta sijainnissa Kempele. Yli 110 lemmikinomistajaa on jättänyt arvion, tähtimäärän keskiarvon tällä hetkellä ollessa 4.9/5. Kaikki varaukset on maksettu turvallisesti käyttäen jotain seuraavista maksuvaihtoehdoista: Visa, Mastercard, American Express.

Copyright © 2013-2024 Pawshake Inc. Kaikki oikeudet pidätetään. Ehdot ja Yksityisyys- ja evästeasetukset.