Profiilien kevätsiivous

Profiilien kevätsiivous

13/05/2021

Kesä on täällä, kuten se on monin paikoin Suomea tällä viikolla huomattu! Monet etsivät juuri kesän ajaksi sopivaa lemmikinhoitajaa, jolloin kannattaa olla valmiina vastaanottamaan kiinnostuneiden omistajien viestejä. Keräsimme pienen tietopaketin hoitajillemme, jonka avulla hiot profiilisi täydellisyyteen.

Woman with dog and sunset

Tarkista hintasi ja peruutusehtosi

Käy läpi muiden alueesi lemmikinhoitajien hinnastoa, jotta omasi olisi kilpailukykyinen. Korona on saattanut tuoda mukanaan joitain muutoksia hintatasoon, joten pidä sitä silmällä. Muista kuitenkin pitää hinnat reiluina suhteessa omaan arvokkaaseen aikaasi ja työhösi.

Vallitsevan tilanteen vuoksi lemmikinomistajat käyvät todennäköisesti aiempaa tarkemmin peruutusehtosi läpi ennen varauksen tekemistä. Varmista siis, että olet tyytyväinen valitsemiisi ehtoihin.

Ja viimeiseksi varmistathan vielä, että olet tyytyväinen tarjoamiisi palveluihin. Voit koska tahansa poistaa profiilistasi palveluja.

Tarkista hintasi ja palvelusi täältä

Päivitä kalenterisi

Lemmikinomistaja haluaa tietää että olet saatavilla ennen kuin on sinuun yhteydessä. Voi olla hyvinkin turhauttavaa mikäli et olekaan vapaa niinä päivinä, jotka lemmikinomistaja on valinnut.

Tämän vuoksi Pawshake onkin luonut joustavan kalenterin, johon pystyt helposti merkitä käytettävyytesi jokaista palvelua kohden. Voit myös käyttää useita eri ominaisuuksia, kuten ‘yksi varaus kerrallaan’, ‘varauksia vain vakioasiakkailta’ tai ‘poissa-tila’, mikäli tarvitset tauon.

Kun olet tehnyt omat suunnitelmasi tuleville kuukausille, päivitäthän kalenterisi niiden mukaan, jotta lemmikinomistajat tietävät milloin olet varattavissa.

Päivitä kalenterisi täällä

Täydellinen profiilikuva

Profiilikuvasi on ensimmäinen asia, jonka lemmikinomistaja näkee ja minkä perusteella hän klikkaa profiiliasi. Tämän vuoksi on hyvin tärkeää valita sinua parhaiten edustava kuva. Ensivaikutelma on tässäkin tärkeää, ja sen voi tehdä vain kerran!

Profiilikuvaasi valitessa valitse itsestäsi selkeä kuva, joka on hyvin valaistu ja näyttää kasvosi mielellään suoraan edestä. Esimerkiksi Linkedin profiilikuvan tyyppinen kuva on hyvä, mutta myös älypuhelimella napsaistu otos kelpaa. Vältä kuitenkin selfieitä, filtereitä ja emojeja kuvassa.

Hymyilevä kuva, jossa silmät ovat selkeästi näkyvillä todennäköisimmin vetoaa lemmikinomistajiin. Ovathan he kuitenkin antamassa rakkaan lemmikkinsä sinun hoidettavaksesi. Valitse myös sellainen kuva missä olet yksin, jotta lemmikinomistaja tietää kuka olet!

Päivitä profiilikuvasi täällä

Päivitä galleriasi

Galleriasi antaa sinulle mahdollisuuden esitellä itseäsi sekä lemmikinhoitokokemustasi hieman lisää. Muista, että kuva kertoo enemmän kuin tuhat sanaa. Tämän vuoksi valitse kuvasi tarkkaan, jotta ne varmasti antavat sinusta parhaan kuvan. Niiden tulisi myös olla selkeitä, kirkkaita ja tarkkoja.

Muista, että lemmikinomistajat rakastavat nähdä kuvia eläimistä. Tämän vuoksi valitse paljon kuvia omista lemmikeistäsi, lemmikeistä joita olet hoitanut, tai itsestäsi halimassa ystäviesi lemmikkejä. Tämä rakentaa luottamusta lemmikinomistajille, kun he näkevät, että osaat käsitellä eläimiä vastuullisesti ja huolella.

Mikäli tarjoat koiran kotihoitoa tai päivähoitoa, sinun tulee lisätä useita kuvia tiloista, joissa lemmikkivieraat viettävät aikaa. Tämän avulla lemmikinomistaja voi varmistua siitä, että heidän lemmikkinsä tulee viihtymään luonasi.

Päivitä kuvagalleriasi täällä

Piristä profiilikuvaustasi

Profiilikuvausta kirjoittaessasi kysy itseltäsi: ‘mitä itse haluaisin tietää, jos olisin pyytämässä vierasta ihmistä hoitamaan lemmikkiäni?’ Lemmikinomistajat haluavat tietää hoitokokemuksestasi sekä persoonastasi, joten on tärkeää esitellä itsesi hyvin. Tekstiin kannattaa myös sisällyttää:

  • Harrastuksesi

  • Aiempi lemmikinhoitokokemus

  • Nykyiset omat lemmikkisi tai hoidokkisi

  • Mahdolliset koulutukset joita ole suorittanut tai suoritat parhaillaan

  • Päivittäiset rutiinisi ja työaikataulusi, sekä miten nämä vaikuttaa siihen, miten olet käytettävissä

  • Parhaat ulkoilupaikat ja puistot lähelläsi

  • Kuvaus kodistasi ja mahdollisesta pihasta (sekä onko se aidattu tms.)

Olisi myös hyvä kuvata palveluitasi tarkemmin. Kuinka pitkiä ulkoilutukset tai kotikäynnit ovat? Ja mitä mahdollista osaamista tai lisäpalveluja voit tarjota? Esimerkiksi turkinhoito, lääkkeiden antaminen tai koiran koulutus.

Vielä yksi pro tip: Sisällytä tekstiisi paljon avainsanoja, kuten ‘lemmikinhoitaja’, ‘lemmikinhoito’, ‘koiran ulkoiluttaja’ jne.

Päivitä profiilikuvauksesi täällä

Viimeiset vinkit

  • Kirjaudu sisään Pawshakeen säännöllisesti, ja päivitä profiiliasi usein, jotta se pysyy aktiivisena sekä ajan tasalla. Pawshaken sovelluksen kautta pääset tekemään tämän helposti sekä pystyt myös tarkistamaan viestisi vaivatta.

  • Pyydä lemmikinomistajia, jotka käyttävät palveluitasi, jättämään sinulle arvostelu. Tämän avulla muut lemmikinomistajat löytävät profiilisi paremmin, ja ovat luottavaisempia varatessaan palveluitasi.

  • Mikäli kaipaat inspiraatiota, etsi muita lemmikinhoitajia alueellasi ja katso millä tavoin he markkinoivat itseään Pawshakella. Tällä tavoin saatat löytää jotain mitä pystyt muokkaamaan omaan profiliisi sopivaksi.

Onnea ja menestystä tulevan kesän lemmikinhoitoihin - ja älä epäröi olla yhteydessä meihin mikäli tarvitset apua!