Profiilien kevätsiivous!

Profiilien kevätsiivous!

Profiilien kevätsiivous!

02/06/2017

Kesä on ihan juuri alkamaisillaan, vaikkei sitä säiden perusteella uskoisi. Monet etsivät juuri kesän ajaksi sopivaa lemmikinhoitajaa, jolloin kannattaa olla valmiina vastaanottamaan kiinnostuneiden omistajien viestejä! Keräsimme pienen tietopaketin hoitajillemme, jotta voit hioa profiilisi täydellisyyteen.

Kuvia, kuvia, kuvia!
Jos olisit lemmikinhoitajaa etsivä omistaja, huomaisit heti, kuinka katseesi kiinnittyy ensimmäisenä profiileihin, joissa lemmikinhoitaja hymyilee. Jos nykyisessä profiilikuvassasi et näy kunnolla, tai se on harmaa tai huonolaatuinen - suosittelemme kokeilemaan kuvia, joissa olet esim. luonnonvalossa ja pieni hymynkare kasvoilla. Puhelimen kameralla otetut kuvat käyvät aivan hyvin, kunhan laatu ja valaistus on vain hyvä.

Ihmisten kasvot kertovat enemmän kuin tuhat sanaa, valitse siis kuva joka kertoo nimenomaan sinusta. Omistajia kiinnostaa nimenomaan sinun luotettavuus ja tyyli - he haluavat tutustua juuri sinuun! Jos et löydä mitään hyviä kuvia itsestäsi, voisit pyytä vaikka ystävääsi pitämään pienen valokuvasession kanssasi.

Ihmiset rakasvat lemmikkien kuvia. Tämä on kai itsestäänselvyys - mutta suosittelemme lisäämään galleriaasi hyvälaatuisia kuvia myös lemmikeistäsi! Jos et omista itse lemmikkejä, voit lisätä esim. ystäväsi lemmikin kuvan (kunhan olet saanut heidän luvan kuvan julkaisemiseen) tai mitä tahansa muita eläimiä, joiden kanssa olet päässyt halimaan. Lemmikinomistajat saavat sinusta hyvän kuvan, kun tietävät että olet käsitellyt eläimiä ennenkin ja kemiat voisivat kohdata.

Jos tarjoat lemmikinhoitoa omassa kodissasi, kannattaa ottaa pari kuvaa myös kotisi ympäristöstä, tai kodistasi. Myös omien lemmikkien kuvaaminen on hyvä idea, sillä näin omistajat saavat heti alkuun hyvän kuvan siitä, minkälaisia ystäviä heidän lemmikkinsä voisi saada. Lemmikeille kannattaa luoda omat profiilit, niiden kautta voit lisätä perustiedot helposti näkyville! 

Pidä kalenterisi ajantasalla
Pawshaken kalenteri on jokaisen lemmikinhoitajan käytettävissä. Voit helposti näyttää ne päivät, jolloin olet vapaana, ja ne päivät joista et halua sinuun otettavan yhteyttä. Lemmikinomistajat eivät voi valita päiviä, jotka olet merkinnyt punaisella - voit siis olla huoletta, kun määrität aikataulujasi. On myös näppärää kirjoittaa profiilikuvaukseesi aikatauluistasi!

Säännöllisesti sisäänkirjautunen on myös hyvä tapa, jotta saat tarkistettua viestisi, päivitettyä kalenterisi ja jotta omistajat tietävät sinun olevan aktiivinen. Aktiivisuutesi näkyy profiilisi alalaidassa, mutta myös sen kautta, kun kehität profiiliasi lisäämällä kuvia.

Varmista, että asiakkaat tietävät mitä tarjoat
Kannattaa ainakin mainita, mikäli:

- Hoidat lemmikeitä kumppanisi, taikka perheesi kanssa
- Omistat auton
- Olet valmis antamaan lääkityksiä lemmikeille, vai et
- Olet käynyt lemmikkien ensiapukurssin, tai osaat muuten antaa ensiapua
- Tarjoat trimmauspalveluita, ja minkä laatuista (harrastus, ammatti)
- Tarjoat muita palveluita, esim. postin hakemista, kukkien kastelua jne
- Olet valmis hoitamaan myös eksoottisia tai muita eläimiä (liskot, käärmeet, hämähäkit, ruokaeläimet, kanat, hevoset jne..)
- Sinulla on kotona erityisiä lemmikkiystävällisiä huonekaluja tai järjestelyjä (suuria kiipeilypuita, portteja, takapiha, pesutilat jne..)

Muiden lemmikinhoitajien profiileita kannattaa käydä välillä katselemassa, sillä niistä voit saada hyviä ideoita omaa profiiliasi parantaaksesi. Voit päivittää profiiliasi esim. usein kysytyillä kysymyksillä.

Pyydä asiakkailtasi palautetta
Pawshaken kautta omistajat voivat antaa tähtiarvosteluja, jotka ilmestyvät profiiliisi julkisesti. He voivat myös jättää kommentin - jota parempaa mainosta ei voi ollakaan! Palautteiden avulla muutkin omistajat tietävät sinun tarjoavan hyvää ja luotettavaa palvelua, jolloin kiinnostus palveluitasi kohtaan kasvaa.

Muista, että tarjoat palvelua!
Miettiessäsi hintoja, muista ajatella myös itseäsi. Mieti kuinka paljon vaivaa ja aikaa k.o. palvelu vie, ja määritä hintasi sen mukaan. Me kaikki teemme tätä, koska olemme eläinrakkaita ja eläinten seura on parasta, mutta monet hoitopalvelut vievät aikaa. Hyvin tehdyllä profiililla ja fiksuilla hinnoilla näytät, että olet vastuullisesti työtä tekevä ja luotettava ihminen - juuri sellainen, jota kaikki lemmikinomistajat etsivät.

Viimeisenä - muttei vähäisimpänä: pistä itsesi likoon.
Kerro lähitienoon ihmisille, että toimit lemmikinhoitajana Pawshaken kautta! Jaa profiiliasi ja kerro ystävillesi, näin sana lähtee kiirimään ja ihmiset tietävät etsiä sinun profiiliasi nettisivumme tai sovelluksemme kautta. Profiilin jakaminen on todella helppoa Facebookissa tai Twitterissä, ja voit myös kysyä josko me valitsisimme sinut viikon hoitajaksi!

Profiiliin kannattaa siis todellakin panostaa - kevätsiivoukseen meneekin vain puoli tuntia. Sitten voitkin vain odottaa rauhassa ja vastaanottaa keikkoja. :)