Paljonko lemmikinhoitaja kustantaa?

Author picture Inka

Hintaopas lemmikinhoitoon Suomessa 2023

  • Kotihoito: 10€ - 80€
  • Päivähoito: 10€ - 50€
  • Kotikäynnit: 7€ - 60€
  • Koiran ulkoilutus: 7€ - 35€
  • Talovahti: 20€ - 90€

Asetamme Pawshakessa hintarajat, jotta estettäisiin hintojen polkeminen. Meillä on erittäin korkeat odotukset hoitajillemme, ja haluamme myös heidän saavan reilun palkan työstään.

Dogs and pet sitter

Miksi lemmikinhoitajien hinnat vaihtelevat Pawshakessa?

Jokainen Pawshaken lemmikinhoitaja määrittää omat hintansa jokaiselle tarjoamalleen palvelulle. On olemassa useita tekijöitä, jotka vaikuttavat näihin hintoihin, mukaan lukien valittu palvelu, hoitajan kokemus ja lemmikkisi mahdolliset erityistarpeet.

Mikä vaikuttaa lemmikinhoitajan hintaan?

Valittu palvelu

Lemmikinhoitajan hinnat voivat vaihdella varaamasi lemmikinhoitopalvelun mukaan. Palveluksi voi valikoitua kotihoito, päivähoito, kotikäynnit, talovahti tai koiran ulkoiluttaminen. Jokainen palvelu vaatii erilaisen työmäärän lemmikinhoitajaltasi. Esimerkiksi talovahtipalvelu lemmikinomistajan kotona vaatii enemmän keskittymistä, energiaa, resursseja ja aikaa, kuin vaikka lyhyt koiran ulkoiluttaminen.

Kokemus ja suosio

Kokeneemmat lemmikinhoitajat varataan yleensä aikaisin ja heillä on uskollisia asiakkaita. Siksi näillä hoitajilla voi olla rajoitetusti aikaa ja tilaa varauksille, erityisesti heillä, jotka tarjoavat kotihoitoa. Tämän vuoksi näiden hoitajien hinnat voivat olla hieman korkeammat. Toisaalta taas vasta aloittelevat lemmikinhoitajat voivat asettaa hintansa hieman alhaisemmiksi.

dog with ball

Asiantuntijuus ja erityistaidot

Vaikka Pawshake-lemmikinhoitajilla on oltava kokemusta lemmikinhoidosta, joillakin hoitajilla on erityistaitoja. Tällä tarkoitamme esimerkiksi eläinlääkäreitä, koirankouluttajia, rescueyhdistysten vapaaehtoisia, ammattikasvattajia, trimmaajia ja niin edelleen.

Nämä asiantuntevat lemmikinhoitajat voivat auttaa hyvin erityisissä tai haastavammissakin pyynnöissä. He voivat esimerkiksi pystyä tarjoamaan koulutusta tai apua hankalien lääkkeiden antamisen kanssa. Lisäksi heillä voi olla paremmat valmiudet työskennellä vaikeiden käyttäytymismallien kanssa, kuten eroahdistus tai aggressio.

Matkakulut ja muut kustannukset

Vaikka lemmikinhoitajat lähtökohtaisesti asettavat hintansa sisältämään kaikki skenaariot, erityisolosuhteissa he voivat pyytää päivitettyä hintaa. Esimerkiksi lemmikinhoitajan on mahdollisesti otettava huomioon kustannukset, jotka aiheutuvat erittäin pitkän matkan matkustamisesta lemmikkisi luokse. Heidän on myös otettava huomioon mahdolliset erityistilanteet, kuten hyvin pienen pennun vahtiminen tai säännöllinen haavasidoksen vaihtaminen.

Näissä tapauksissa lemmikinhoitajan tulee olla selkeä ja selittää tämä sinulle ennen varausta. Tämän jälkeen sinulla on mahdollisuus jatkaa varaukseen tai etsiä toinen hoitaja. Varausvelvoitetta ei ole, kun otat yhteyttä Pawshake-lemmikinhoitajaan.

Heräsikö kysymyksiä? Ota rohkeasti yhteyttä asiakaspalvelutiimiimme. Vai oletko valmis löytämään tarpeisiisi sopivan lemmikinhoitajan? Aloita haku jo nyt!