Miten suojaat Pawshake tilisi

Author picture Inka

Miksi on tärkeää suojata tilitietoni?

Ei ole koskaan haitaksi olla erityisen turvallinen netissä, jotta välttyy huijauksilta, tietojenkalastelulta tai muuten tietojensa vaarantumiselta. Onneksi tuhansilla hoitajilla ja omistajilla on mahtavia kokemuksia Pawshakesta, ja haluamme varmistaa, että näin on myös jatkossa!

Voit tehdä Pawshake tilistäsi erityisen turvallisen muutamalla yksinkertaisella tavalla. Lisäksi nämä ovat hyviä käytäntöjä minkä tahansa alustan käyttöön verkossa, joten kannattaakin ottaa tavaksi tehdä nämä asiat säännöllisesti.

Vaihda salasanasi säännöllisesti

Kuten kaikilla verkkosivuilla, on turvallisinta vaihtaa salasanasi muutaman kuukauden välein. Käytä salasanageneraattoria luodaksesi erityisen turvallisen salasanan. Monilla selaimilla on tällainen sisäänrakennettuna, joten sinun ei tarvitse muistaa sitä joka kerta. Ja tietysti yritä olla käyttämättä samaa salasanaa useilla sivustoilla tai valitsemasta jotain helposti arvattavaa.

Tee varaus aina Pawshaken kautta

Sen lisäksi, että saat hyviä arvosteluja profiiliisi ja sijoitut korkeammalle hakutuloksissa, on muitakin hyviä syitä tehdä varaukset Pawshaken kautta. Sivustomme kautta tehdyt varaukset on suojattu Pawshake-takuulla, jos varauksen aikana sattuu vaikka onnettomuus tai peruutus. Lisäksi nämä varaukset tallentuu järjestelmäämme, jolloin asiakaspalvelutiimimme on helpompi auttaa sinua tarpeen tullen.

Jos varaus tehdään alustamme ulkopuolella, emme voi tietää tarkemmista järjestelyistä ja meidän on vaikea auttaa, jos asiat menevät pieleen. Tästä syystä pyydämmekin sinua kertomaan meille, jos sinua pyydetään maksamaan käteisellä, sillä tästä ongelmat melkein aina alkavat.

Älä koskaan jaa tili- tai maksutietojasi

Kaikki Pawshaken kautta käsitellyt maksut ovat käteviä ja automaattisia, eikä pankkitietoja tai käteistä tarvitse vaihtaa. Ellet ole yhteydessä asiakaspalvelutiimiimme virallisten kanaviemme kautta, älä koskaan lähetä pankkitilisi tietoja. Emme myöskään koskaan kysy salasanaasi!

Järjestä aina tutustumistapaaminen ennen ensimmäistä varausta

Tutustumistapaaminen on välttämätön onnistuneen varauksen varmistamiseksi. Molemmat osapuolet voivat varmistua siitä, että he ovat samalla sivulla, lemmikki viihtyy hoitajan kanssa ja sekä hoitaja että omistaja voivat tuntea olonsa hyväksi henkilöstä, jonka kanssa aikovat tehdä varauksen. Tämä tuo inhimillisyyttä Pawshake-kokemukseen ja varmistut siitä, ettet jätä lemmikkiäsi jonkun kanssa, jota et ole edes tavannut.

Kommunikoi Pawshaken kautta

Tässä on muutama huomioitava asia, jotka voivat viitata tietoturvariskiin. Ensinnäkin, pidä silmällä käyttäjiä, jotka pyytävät ottamaan sinuun välittömästi yhteyttä sähköpostitse sen sijaan, että tekisivät järjestelyjä ensin Pawshake-sivuston kautta. Toiseksi huomioi jokainen, joka pyytää sinulta ylimääräisiä tai lemmikinhoidon kannalta merkityksettömiä henkilötietoja. Ja lopuksi, varo niitä, joka lähettävät epämääräisiä linkkejä tai outoja pyyntöjä, jotka eivät sovi tavallisiin lemmikinhoidollisiin tehtäviin.

Mitä teen jos olen huolissani turvallisuudestani verkossa?

Asiakaspalvelutiimillämme on laaja kokemus näiden asioiden hoitamisesta, joten ota rohkeasti yhteyttä! On epätodennäköistä, että kohtaat ongelmia käyttäessäsi Pawshakea, mutta jos olet epävarma, otathan meihin yhteyttä, niin voimme auttaa.