Mitä sinun tulisi kirjoittaa profiilisi kuvaukseen?

Mitä sinun tulisi kirjoittaa profiilisi kuvaukseen?

25/10/2018

Lemmikinhoitajan profiilisi on samalla käyntikorttisi. Olet ladannut jo edustavia kuvia, kehittänyt mieleen painuvan nimen ja selkeästi ilmaissut mitä palveluita tarjoat ja mihin hintaan. Nyt edessä on kaikkein tärkein osa profiiliasi: Esittelyn kirjoitus. Mitä siihen tarkalleen ottaen olisi hyvä kirjoittaa? Mikä herättäisi asiakkaan mielenkiinnon?

Profiilisi teksti tarjoaa tärkeää tietoa lemmikin omistajille niin sinusta henkilönä, kuin mitä pystyt tekemään ja mitä kaikkea sinulla on tarjota asiakkaillesi. Muista, että lemmikinomistajat eivät tiedä sinusta yhtään mitään. He lukevat profiiliasi täysin ulkopuolisin silmin, joten kaikki tieto on heille uutta! Siispä kirjoita teksti, niin kuin esittelisit itsesi kasvotusten.

Henkilökohtainen esittely

Profiilissasi sinun ei tarvitse paljastaa syvimpiä salaisuuksiasi. On kuitenkin hyvä pitää mielessä, että Pawshake:lla kaikki perustuu luottamukseen. Joten esittele itsesi lyhyesti ja kata perusasiat: kuka olet, mitä teet, asumistilanteesi jne. Lyhyt ja ytimekäs henkilökuvaus antaa hyvän ensivaikutelman ja pitää asiakkaan mielenkiinnon yllä, johtaen siihen, että hän tutustuu profiiliisi tarkemmin!

profiilin kirjoittaminen koiran kanssa

Motivaatio

Lemmikin omistajat haluavat tietää miksi teet lemmikinhoitajan töitä. Miksi päätit ryhtyä lemmikkien hoitajaksi? Johtuuko se kyltymättömästä rakkaudestasi lemmikkejä kohtaan? Pidätkö toisten ihmisten auttamisesta ja sinulla on vapaa-aikaa käytettäväksi, ja haluaisit käyttää sen toisten hyväksi? Tai etsitkö leikkikaveria omalle lemmikillesi? Vaikka haluisit vain tienata vähän taskurahaa, potentiaaliset asiakkaasi haluavat tietää miksi valitsit juuri lemmikeistä huolehtimisen. Se että olet hulluna eläimiin, on tietenkin itsestään selvyys! Niin me kaikki muutkin Pawshake:lla olemme. Mistä rakkautesi eläimiä kohtaan siis juurtaa juurensa? Kerro siitä mahdollisimman yksityiskohtaisesti.

Tieto-taito ja kokemus

Kerro lemmikkienhoidon kokemuksestasi ja tietämyksestäsi mahdollisimman tarkasti. Onko sinulla omia lemmikkejä? Minkälaista hoitajakokemusta sinulla on, jos sellaista on? Omaatko entuudestaan kokemusta esim. arkojen lemmikkien kanssa työskentelystä? Ehkä lukenut joitain aiheeseen liittyviä kirjoja? Oletko käynyt joitain kursseja tai luentoja ja siten kerryttänyt tietoa esimerkiksi kissojen tai koirien käytösongelmista, tai ensiavusta? Kerro siis kattavasti, mitä osaat ja mitä voit tarjota hoidokeillesi. Lue täältä lisää: Mitä lemmikinhoitajalta vaaditaan?

Lemmikinhoitajan palvelusi

Tarjoamasi palvelut hintoineen on luetteloitu profiilisi ylälaitaan. Omistajia kuitenkin kiinnostaa mitä mikäkin palvelu tarkalleen ottaen sisältää. Tässä muutamia apukysymyksiä, kuinka voit kertoa tarkemmin palveluistasi:

  • Kotikäynnit: Mitä teet kotikäynnin aikana ja kuinka kauan se kestää? Ruokitko mielelläsi hoidokkejasi? Siivoatko hiekkalaatikoita tai häkkejä? Mitä muuta tarjoat? Lue lisää kotikäynneistä.
  • Koiran ulkoilutus: Käytkö hakemassa ja palauttamassa karvakorvan? Minkälaisen lenkin kierrät? Oletko lenkittänyt useampaa koiraa kerralla? Onko sinulla autoa?
  • Koirien päivähoito: Mitä tyypillinen päivä pitää sisällään? Miten viihdytät hoidokkejasi? Onko sinulla useita lemmikkejä kotonasi?
  • Koiran täysihoito: Mitkä ovat taloutesi pelisäännöt? Missä koira nukkuu? Mitä lemmikinomistajan pitää tuoda lemmikin mukana?
  • Talonvahti: Tällöin asut lemmikin omistajan luona. Miten ratkaiset turvallisuus ja luottamus kysymykset? Tarjoatko nimenomaan vain lemmikinhoitoa, vai oletko halukas tekemään myös pieniä kotitöitä?

Anna lemmikinomistajalle kattava kuvaus siitä mitä he voivat odottaa sinulta. Mitä vakuuttuneempia asiakkaat ovat, sitä helpommin he laittavat sinulle viestiä kysyäkseen lisää tai jopa varaavat sinut jo pelkän profiilisi perusteella.

Kun profiilisi on vihdoin valmis, lisää muutama mielenkiintoinen kuva galleriaasi. Varmista että kuvasi kulkevat käsikädessä muun profiilisi kanssa. Jos siis kerroit kokemuksestasi esimerkiksi kanien kanssa, lisää galleriaan kuva, jossa olet tekemisissä pupusten kanssa. Kissojen ystävien olisi hyvä laittaa kuvia, vaikka kissojen kanssa leikkimisestä, ja puolestaan koiraihmisten laittaa lenkkeilykuvia omalta lähiseudultaan.

-> Muokkaa profiilisi esittelyä nyt

Tai

-> Löydä itsellesi lemmikinhoitaja