Lemmikkien hoitovälineet

Lemmikkien hoitovälineet

27/10/2022

Mitä tarvikkeita lemmikinhoitaja tarvitsee?

Jos aiot ryhtyä lemmikinhoitajaksi, se että omistat joitain lemmikinhoitoon tarvittavia välineitä, helpottaa varmasti työtäsi. Tarkoitus ei ole kuitenkaan että kulutat paljon rahaa hienoihin lemmikkitarvikkeisiin, vaan auttaa sinua pyörittämään menestyvää lemmikinhoitotoimintaa Pawshake-alustalla ja varmistaa, että olet aina valmis. Ja lemmikinomistajat varmasti arvostavat panostustasi!

Alla on lueteltu joitain perustarvikkeita, mutta jokainen lemmikinhoitaja on erilainen ja jokaisella on olla omat toimivat välineensä ja tapansa. Joillain voi olla ylimääräistä lemmikinruokaa käsillä tai jopa harjoja ja muita varusteita. Keskustele lemmikkien omistajien kanssa, ja heidän palautteensa ja kokemuksensa avulla tiedät, mitä tarvitset yrityksesi pyörittämiseen.

Tarvikkeiden tarkistuslista

  • Kakkapussit – tämä on sanomattakin selvää! Kakkapussit ovat myös käteviä kissanhiekan ja muiden mahdollisten sotkujen siivoamiseen. Ajattele ympäristöä ja valitse aina biohajoava pussi.
  • Pissa-alustat - säilytä pussi näitä kotona siltä varalta, että karvaisella vierailijallasi sattuu vahinko. Muista, että tämä on normaali osa lemmikinhoitoa silloin tällöin! Varaudu siis tähän ja jätä koiran hoito omassa kodissasi väliin, jos mattosi eivät kestä satunnaisia vahinkoja.
  • Herkut – muista aina kuitenkin ensin keskustella tästä lemmikinomistajan kanssa! Pieni uudelleensuljettava herkkupussi voi tosin olla suurena apuna, kun tapaat lemmikin ensimmäistä kertaa tai viet koiran lenkille. Lisäksi voit samalla harjoitella tottelevaisuutta!
  • Varahihna ja kaulapannat - on aina hyvä olla muutama ylimääräinen hihna ja kaulapanta (muutama iso ja pieni) käden ulottuvilla siltä varalta, että asiakkaasi talutushihna katkeaa.

  • Kannettavat vesikupit + pullotettu vesi - taitettavat vesikupit on kevyitä, helposti mukana kannettavia ja täydellisiä kun haluat pitää juomatauon kesken lenkin (älä anna koiran juoda lätäköstä, koska vesi voi olla saastunutta). Nappaa tällainen vesikuppi (ja vesipullo) mukaan lenkille lämpimällä säällä.
  • Pyyhkeet ja peitot – nämä ovat kätevimpiä asioita, joita lemmikinhoitaja voi omistaa! Pidä pyyhkeitä autossa ja varapeittoja kotonasi. Nämä toimivat erinomaisesti auton istuinten suojaamiseen, mutaisten tassujen kuivaamiseen sekä lisäpetinä, jos lämpötila laskee.

  • Varalelut – lemmikinomistajan tulee jättää sinulle lemmikkinsä lempi puru- ja vinkulelut. Mutta ei haittaa, jos sinulla on muutama ylimääräinen lelu itselläsi, varsinkin jos haluat voittaa hermostuneen ja erittäin energisen lemmikin puolellesi.
  • Tarrarulla - karvainen työ vaatii ehdottomasti tarrarullan! Tämän avulla saat vaatteistasi, huonekaluistasi ja autosi istuimista jälleen puhtaat (erityisesti karvanlähtöaikana).
  • Lemmikin ensiapupakkaus – tämä on ehdottoman välttämätön jokaiselle lemmikinhoitajalle sekä -omistajalle. Lemmikin ensiapupakkauksia voi ostaa monista eri paikoista, Googlaamalla saat helpoiten selville, mitä on saatavilla. Ja varmistathan samalla, että sinulla on pakkaus sekä autoon että kotiin!
  • Ensiapulaukku ihmisille – onnettomuuksia sattuu silloin tällöin, ja on tärkeää, että sinulla on lähistöllä ensiapulaukku siltä varalta, että koira puree sinua tai nyrjäytät nilkkasi lenkillä.