Lemmikinhoitajaksi ryhtyminen

Author picture Inka

Miksi ryhtyisin lemmikinhoitajaksi?

On monia syitä, miksi lemmikinhoito on antoisaa ja hauskaa työtä. Tässä postauksessa on lueteltu vain muutama niistä syistä, miksi sinunkin kannattaa harkita hyppäämistä osaksi Pawshaken lemmikinhoitoyhteisöä:

1) Lemmikinhoito on palkitsevaa

Oli syy mikä tahansa, tieto siitä, että mahdollisesti pelastat jonkun päivän ja helpotat lemmikinomistajan elämää, on yksi lemmikinhoidon palkitsevimmista osista! Saattaa olla, että lemmikinomistaja tarvitsee kipeästi jonkun hoitamaan lemmikkiään, kun on itse ensimmäisellä lomalla vuosiin. Tai hän voi jopa tarvita apua ison elämänmuutoksen, kuten muuton tai sairaalahoidon aikana.

2) Lemmikinhoitajana pääset viettämään aikaa ihanien lemmikkien kanssa

Sanomattakin on selvää, että lemmikinhoidon paras etu on päästä viettämään aikaa söpöjen eläinten kanssa! Tämä ei koske vain söpöjä koiria ja kissoja, vaan myös esimerkiksi hiiriä, lintuja, kaloja ja kaneja. Lemmikkien kanssa ajan viettäminen on hyväksi mielenterveydelle sekä myös fyysiselle terveydelle, jos olet esimerkiksi ulkona lenkittämässä koiraa.

3) Lemmikinhoito on oiva tapa ansaita hieman lisätuloja

Pawshakessa asiat käyvät vilkkaammiksi, ja nyt onkin hyvä aika ryhtyä hoitajaksi ja ansaita hieman lisätuloja samalla kun tekee jotain hauskaa. Haluat ehkä laittaa rahaa sivuun kesälomaa varten tai yhä kallistuvien elinkustannusten kattamiseen. Joka tapauksessa Pawshake antaa sinun asettaa omat hinnat työllesi ja voit ottaa niin paljon tai vähän kuin haluat.

4) Lemmikkien hoitaminen on hyvä taito

Lemmikinhoitajana oleminen on loistava lisä ansioluettelossasi, varsinkin jos haluat työskennellä eläinten parissa. Lisäksi, jos opiskelet esimerkiksi eläinlääkäriksi tai koirankouluttajaksi, on tämä täydellinen sivutyö opintojen ohelle! Lemmikinhoito on käytännönläheistä, antoisaa ja päivät vaihtelevia riippuen karvaisten asiakkaidesi luonteesta ja rodusta.

5) Lemmikinhoito on kätevää mikäli sinulle on jo lemmikki

Varsinkin koiranomistajille, jos koirasi pitää muista koirista, päivähoito tai kotihoito on loistava tapa tutustuttaa koirasi uusiin karvaisiin ystäviin. Samoin, jos pentusi tarvitsee sosiaalistamista, lemmikinhoito on heille loistava tapa oppia tärkeitä taitoja muilta koirilta.

 

Kuinka alan lemmikinhoitajaksi?

Liity meihin rekisteröitymällä alla ja pääset luomaan itsellesi profiilin! Jos sinulla on kokemusta lemmikkien hoidosta, olet vastuuntuntoinen ja kommunikoit hyvin asiakkaiden kanssa, suosittelemme ehdottomasti kokeilemaan lemmikinhoitoa!

RYHDY LEMMIKINHOITAJAKSI