Kuinka löydän kissanhoitajan

Kuinka löydän kissanhoitajan

11/06/2021

Kissat kiintyvät helposti omaan tuttuun ja turvalliseen ympäristöönsä, joten niiden on helpompi jäädä kotiin kuin mennä kissahotelliin tai lemmikinhoitajan luokse. Kissanomistajien, jotka haluavat lomailla, kannattaakin harkita lemmikinhoitajan palkkaamista joka tarjoaa kotikäyntejä. Hoitaja huolehtii, että kissasi tulee ruokittua, sekä pysyy turvassa ja tyytyväisenä ilman, että sen tarvitsee lähteä kotoa.

Miksi palkata kissanhoitaja kotiin?

Yleisesti ottaen kissat eivät pidä matkustamisesta. Joten kun haluat lähteä lomalle tai viikonloppureissulle, on parasta palkata joku joka tulee kotiisi hoitamaan kissaasi.

Saattaa olla, että ystävät ja perheenjäsenet asuvat hieman liian kaukana ja naapurit ovat kiireisiä, joten avun pyytäminen heiltä voi olla hankalaa. Tunnollinen lemmikinhoitaja voi tällöin olla varteenotettava vaihtoehto. Pawshaken kissanhoitaja ei ainoastaan huolehdi että kissasi saa syötyä ja juotua, mutta antaa sille myös huomiota, rakkautta ja erityistä hoitoa, jota kissasi kaipaa.

Kannattaako sinun hankkia lemmikinhoitaja kissallesi?

Onko kissasi kiintynyt omaan, mukavaan petiinsä? Ehkä kissasi on hieman ujo ja sulkeutunut, tai vastaavasti todella leikkisä ja aktiivinen? Vai onko kissallasi erityistarpeita, kuten lääkitys tai erityisruokavalio? Mieti kissasi tarpeet tarkasti etukäteen, jotta löydät lemmikinhoitajan, jonka taidot ja kokemus vastaa tarpeitasi.

Tulisiko kissanhoitajan tehdä yksi vai kaksi kotikäyntiä päivässä?

Onko sinulla kaksi kissaa jotka pitävät toisilleen seuraa? Tällöin yksi kotikäynti päivässä saattaa olla riittävästi. Mutta mikäli sinulla on vain yksi kissa, kannattaa valita lemmikinhoitaja, joka voi tarjota kaksi kotikäyntiä päivässä.

Löydä paras lemikinhoitaja

Täydellisen lemmikinhoitajan löytyminen kissallesi onnistuu valitsemalla oikea kaupunki tai postinumero Pawshaken nettisivuilta tai sovelluksesta. Valitse palveluksi ‘kotikäynnit’ ja klikkaa ‘etsi’.

Tuloksena tulee lista lähelläsi olevista lemmikinhoitajista, joista voit vielä tarkentaa hakua lisäämällä päivämäärät, etsimällä kartalta ja käyttämällä muita tarkempia hakusuodattimiamme.

Jokainen profiili sisältää tärkeää tietoa lemmikinhoitajasta, kuten heidän aikaisempi tietämys, koulutus ja kokemus. Voit myös lukea arvosteluja muilta lemmikinomistajilta, ja tarkistaa tilastot kuinka aktiivinen kyseinen hoitaja on ja kuinka nopeasti hän vastaa viesteihin.

Ota hoitajaan yhteyttä ilmaiseksi - ilman sitoumusta

Oletko löytänyt lemmikinhoitajan joka vaikuttaa täydelliseltä kissallesi? Voit lähettää ilmaisen viestin painamalla ‘ota yhteyttä’ -painiketta. Lähetä lyhyt kysely jossa kerrot hieman kissastasi sekä tarkemmasta hoitotarpeesta. Mikäli hoitaja vastaa myöntävästi, voit järjestää ilmaisen tutustumistapaamisen ennen varauksen tekemistä

Sopikaa asioista selkeästi

Ennen varauksen tekemistä on tärkeää järjestää tutustumistapaaminen kasvotusten, joka ei vielä velvoita kumpaakaan osapuolta.

Kun olet varaamassa kotikäyntiä, on hyvä idea kutsua hoitaja kotiisi tutustumistapaamisen aikana. Tutustukaa toisiinne ja anna kissasi pikkuhiljaa tottua lemmikinhoitajaan.

Kysy paljon kysymyksiä ja kerro mitkä odotuksesi on kissanhoidon suhteen, kuten mitä erityistarpeita kissallasi on, mitä haluat hoitajan tekevän kotonasi jne. Kannattaa kirjoittaa kaikki tarkasti ylös paperille tai Pawshake viestiketjuun, jotta olette molemmat samalla sivulla odotusten ja sovittujen asioiden suhteen.

Kotikäynnin varaaminen kissallesi

Oletko tavannut hoitajan kanssa ja odotat innolla että hän tulee hoitamaan kissaasi? Nyt on aika tehdä lopullinen varaus. Varaaminen onnistuu painamalla ‘varaa nyt’ -painiketta viestiketjustasi lemmikinhoitajan kanssa. Seuraavaksi suoritat maksun varauksesta palvelumme kautta - ylimääräisiä piilokuluja ei ole, ja maksat vain kerran tästä kyseisestä palvelusta. Pawshake pidättää maksun, ja maksaa hoitajalle hoitojakson päätyttyä.

Jokainen varaus on automaattisesti Pawshake-takuun piirissä. Tämä tarkoittaa muun muassa sitä, että tapaturman tai sairauden sattuessa varauksen aikana, lemmikkisi on turvattu. Omavastuuta ei ole, minkä lisäksi Pawshaken asiakaspalvelutiimi on aina valmiina auttamaan. Onko sinulla kysyttävää liittyen varaukseen, lemmikinhoitajaan tai tarvitsetko apua tapaturman kanssa? Ole meihin yhteydessä milloin vain, tai vieraile tukikeskuksessamme.

Huomioithan, että Pawshake-takuu on voimassa ainoastaan mikäli olet järjestänyt tutustumistapaamisen ennen varauksen tekemistä, sillä tällä on suuri merkitys juuri sen oikean hoitajan löytymiseen. Eläinten hyvinvointi ja turvallisuus ovat Pawshakelle aina ensisijaisen tärkeitä.

Onko Pawshake turvallinen?

Hyväksymme Pawshake palveluun vain kokeneimmat ja tunnollisimmat lemmikinhoitajat, ja vain 20% uusista hoitajista. Me myös valvomme yhteisöämme jatkuvasti: mikäli lemmikinhoitaja ei enää vastaa, hänen profiilinsa on huono tai hän ei käyttäydy standardiemme mukaisesti, hänen profiilinsa poistetaan palvelustamme. Samalla tavoin lemmikinhoitajat, jotka tekevät hyvää työtä ja ovat hyvin käytettävissä, saavat lisänäkyvyyttä Pawshakessa.

 

Rentoudu ja nauti lomastasi!