1. Koti
  2. »
  3. Koiran kotihoito
  4. »
  5. Paimio

Koiran kotihoito, Paimio

Yön yli kestävä hoitojakso hoitajan luona.

Palvelu
Sijainti
Päivämäärät
Hinta (EUR)
Kuinka monta lemmikkiä?
Pieni koira0-10kg
Keskikokoinen koira10-20kg
Suuri koira20-40kg
Erittäin suuri koira+40kg
KissaKaikki
Pieni eläinLintu, kani, fretti, ..
Tarkemmat hakusuodattimet
Kaikki varaukset kuuluvat Pawshake-takuun piiriin. Ei piilokuluja.
A

1. Aino

16.3 km - Lieto
40 €
/Yö
37 arviota
14
toistuvaa asiakasta

Reippaat Paimentajat

Varattu viimeksi 5 päivää sitten
Otettu yhteyttä viimeksi 2 päivää sitten
A

1. Aino

Reippaat Paimentajat16.3 km - Lieto
(37 arviota)
14 toistuvaa asiakasta
Varattu viimeksi 5 päivää sitten
Otettu yhteyttä viimeksi 2 päivää sitten
"Olen iloinen voidessani suositella Ainoaa koiranhoitajaksi. Kymmenen päivän lomamme aikana hän hoiti koiramme Tobya erinomaisesti ja kommunikointi oli selkeää koko ajan. Ainoa osoitti työssään aitoa rakkauttaan lemmikkejä kohtaan ja suosittelen häntä lämpimästi kaikille, jotka tarvitsevat myötätuntoista lemmikinhoitajaa."
FArvostelu - Filip
40 €
/Yö
L

2. Linda

19.8 km
30 €
/Yö
9 arviota
3
toistuvaa asiakasta

Eläinten lomakoti🧡

Otettu yhteyttä viimeksi 3 päivää sitten
Aktiivinen viimeksi eilen
L

2. Linda

Eläinten lomakoti🧡19.8 km
(9 arviota)
3 toistuvaa asiakasta
Otettu yhteyttä viimeksi 3 päivää sitten
Aktiivinen viimeksi eilen
"Todella joustava ja miellyttävä koiranhoitaja. Kävimme koirien kanssa tutustumassa etukäteen ja vuorokauden jälkeen hain sieltä kaksi tyytyväistä koiraa. Tutustumiskäynnillä siellä oli yksi hoidokkikoira (kysyi ensimmäisenä,tulevatko omani toimeen toisten kanssa) oli ihana nähdä,miten kauniisti hän käsitteli ja puhui hoidokkikoiralle. "
EArvostelu - Emma-Reeta
30 €
/Yö

Pawshake tarjoaa koiran kotihoitoa myös -

Miksi kotihoitopalvelu sopisi teille?

Me Pawshakella olemme kaikki koiraihmisiä, joten ymmärrämme kuinka stressaavaa koirasi jättäminen hoitoon voi olla. Koirahotellit ja -kennelit eivät välttämättä ole aina hyvä vaihtoehto, sillä ne saattavat olla liian kaukana, liian täynnä tai eivät voi antaa sellaista yksilöllistä hoitoa mitä koirasi tarvitsee.

Pawshake tekee paikallisen hoitajan löytämisestä helppoa. Jokainen sijainnissa Paimio oleva hoitaja on tarkistettu yksilöllisesti. Hoitajat, jotka tarjoavat kotihoitoa, lisäävät myös kuvia kodistaan, jotta voit heti nähdä millaista ympäristöä he tarjoavat koirallesi.

Kun varaat Pawshaken kautta, koirasi pääsee kodinomaiseen ympäristöön ja saa paljon rapsutuksia, rakkautta ja huomiota lemmikinhoitajalta. Useimmat hoitajamme pystyvät toteuttamaan myös yksilöllisiä toiveitasi ja seuraavat mielellään normaalia päivärutiinianne.

Voit lähteä lomallesi rauhassa, sillä jokainen Pawshaken kautta tehty varaus sisältää myös Pawshake-takuun. Saat varauksen mukana automaattisesti eläinlääkärikulutakuun, varaustakuun sekä asiakaspalvelumme tuen, mikäli sinulla tulisi mitään kysyttävää.

Lemmikinomistajat varaavat Pawshakessa koiran kotihoitoa sijainnissa Paimio. Yli 306 lemmikinomistajaa on jättänyt arvion, tähtimäärän keskiarvon tällä hetkellä ollessa 4.93/5. Kaikki varaukset on maksettu turvallisesti käyttäen jotain seuraavista maksuvaihtoehdoista: Visa, Mastercard, American Express.

Copyright © 2013-2024 Pawshake Inc. Kaikki oikeudet pidätetään. Ehdot ja Yksityisyys- ja evästeasetukset.