Pawshake logo

Koiran hoitopaikka Laukaa

Yön yli kestävä hoitojakso hoitajan luona.

Yksinkertainen peruutusprosessi eikä muutosmaksuja.

Varaa Pawshaken kautta nauttiaksesi Pawshake-takuusta, asiakaspalvelusta, varaustakuusta, turvallisista online-maksuista, ilmaisista muutoksista varauksiin, kuvapäivityksistä ja muusta!

18 EUR
/
Kirjaudu sisään lisätäksesi hoitajan Jemina suosikkeihisi.

Jemina

18 km - Jyväskylä

Hemmotteluhoito

Uusi lemmikinhoitaja
Otettu yhteyttä viimeksi 8 päivää sitten
calendar badgeKalenteri päivitetty hiljattain
26 EUR
/
Kirjaudu sisään lisätäksesi hoitajan Riina suosikkeihisi.

Riina

19 km - Palokka

Kokenutta Eläintenhoitoa

Uusi lemmikinhoitaja
Varattu viimeksi 6 päivää sitten
35 EUR
/
Kirjaudu sisään lisätäksesi hoitajan Hanna suosikkeihisi.

Hanna

20 km - Jyväskylä

Ulkoilurikasta & Rakastavaa Hoitoa

3
Otettu yhteyttä viimeksi 8 päivää sitten
40 EUR
/
Kirjaudu sisään lisätäksesi hoitajan Milja suosikkeihisi.

Milja

18 km - Jyväskylä

Lenkkejä Ja Rapsutuksia

1
Viimeksi aktiivinen 12 päivää sitten
1

Miksi kotihoitopalvelu sopisi teille?

Me Pawshakella olemme kaikki koiraihmisiä, joten ymmärrämme kuinka stressaavaa koirasi jättäminen hoitoon voi olla. Koirahotellit ja -kennelit eivät välttämättä ole aina hyvä vaihtoehto, sillä ne saattavat olla liian kaukana, liian täynnä tai eivät voi antaa sellaista yksilöllistä hoitoa mitä koirasi tarvitsee.

Pawshake tekee paikallisen hoitajan löytämisestä helppoa. Jokainen sijainnissa Laukaa oleva hoitaja on tarkistettu yksilöllisesti. Hoitajat, jotka tarjoavat kotihoitoa, lisäävät myös kuvia kodistaan, jotta voit heti nähdä millaista ympäristöä he tarjoavat koirallesi.

Kun varaat Pawshaken kautta, koirasi pääsee kodinomaiseen ympäristöön ja saa paljon rapsutuksia, rakkautta ja huomiota lemmikinhoitajalta. Useimmat hoitajamme pystyvät toteuttamaan myös yksilöllisiä toiveitasi ja seuraavat mielellään normaalia päivärutiinianne.

Voit lähteä lomallesi rauhassa, sillä jokainen Pawshaken kautta tehty varaus sisältää myös Pawshake-takuun. Saat varauksen mukana automaattisesti eläinlääkärikulutakuun, varaustakuun sekä asiakaspalvelumme tuen, mikäli sinulla tulisi mitään kysyttävää.

Lemmikinomistajat varaavat Pawshakessa koiran kotihoitoa sijainnissa Laukaa. Yli 97 lemmikinomistajaa on jättänyt arvion, tähtimäärän keskiarvon tällä hetkellä ollessa 4.99/5. Kaikki varaukset on maksettu turvallisesti käyttäen jotain seuraavista maksuvaihtoehdoista: Visa, Mastercard, American Express.

  1. Koti
  2. »
  3. Koiran hoitopaikka
  4. »
  5. Laukaa