Pawshake logo

Koiran päivähoito Hyvinkää

Päivällä tapahtuva hoitojakso hoitajan luona.

Joustavat peruutukset kaikille koiran päivähoidon varauksille. Peruuta viimeistään klo 12 mennessä edellisenä päivänä, niin saat täyden hyvityksen.

Varaa Pawshaken kautta nauttiaksesi Pawshake-takuusta, asiakaspalvelusta, varaustakuusta, turvallisista online-maksuista, ilmaisista muutoksista varauksiin, kuvapäivityksistä ja muusta!

calendar badgeKalenteri päivitetty hiljattain
30 EUR
/päivä
Kirjaudu sisään lisätäksesi hoitajan Jenna suosikkeihisi.

Jenna

1 km - Hyvinkää

Ammattitaitoista Eläintenhoitoa

29
12 toistuvaa asiakasta
25 EUR
/päivä
Kirjaudu sisään lisätäksesi hoitajan inna suosikkeihisi.

inna

2 km - Hyvinkää

Reipas Koiranhoitaja

Otettu yhteyttä viimeksi 10 päivää sitten
25 EUR
/päivä
Kirjaudu sisään lisätäksesi hoitajan Miranda suosikkeihisi.

Miranda

2 km - Hyvinkää

Eläinten Hoitoa

1
1 toistuva asiakas
1

Miksi koiran päivähoito sopisi teille?

Vaikeinta lemmikinomistajille on lähteä töihin joka päivä, sillä lemmikkimme joutuvat jäämään siksi aikaa yksin kotiin. Ymmärrämme hyvin kuinka paljon useimmat koirat tarvitsevat tekemistä ja sosialisointia myös päiväsaikaan, ja siksi palvelustamme löytyykin päivähoitoa tarjoavia hoitajia. Paikalliset hoitajamme sijainnissa Hyvinkää tarjoavat mielellään päivähoitoa monenlaisille koirille.

Jokaiseen Pawshaken kautta tehtyyn varaukseen kuuluu myös Pawshake-takuu, eläinlääkärikulutakuu ja paljon muita hyötyjä.

Lemmikinomistajat varaavat Pawshakessa koiran päivähoitoa sijainnissa Hyvinkää. Yli 30 lemmikinomistajaa on jättänyt arvion, tähtimäärän keskiarvon tällä hetkellä ollessa 5/5. Kaikki varaukset on maksettu turvallisesti käyttäen jotain seuraavista maksuvaihtoehdoista: Visa, Mastercard, American Express.

  1. Koti
  2. »
  3. Koiran päivähoito
  4. »
  5. Hyvinkää