Pawshake logo
Tiia

Eläinten Ystävä Valmiina Auttamaan

Vantaa
14 kertaa suosikkihoitaja
11 toistuvaa asiakasta
Viimeksi varattu 13 päivää sitten
Otettu yhteyttä viimeksi eilen
Asuu 1 koira ja 1 kissa lemmikin kanssa
Asuu Lapinporokoira Jedi kanssa
Vastaa yleensä yhden päivän kuluessa
1d sitten
Viimeksi nähty
<5h
Vastausaika
100%
Vastausprosentti
Koiran kotihoitoa
24h ajan hoitajan kotona
8 EUR jokaisesta lisälemmikistä
40 EUR
/
Muut palvelut ja hinnat

Tietoa - Tiia

Olen 22-vuotias nuori nainen Vantaalta. Muutin neljä vuotta sitten omilleni, ja asun tällä hetkellä Tikkurilassa poikaystäväni kanssa. Olen sosiaalinen, perhekeskeinen sekä eläinrakas, ja vietänkin paljon aikaa läheisteni kanssa. Suoritan tällä hetkellä nyt jo loppusuoralla olevia lukio-opintojani. Vapaa-ajalla usein leivon, siivoan tai käyn kävelylenkeillä ulkona.

Meillä on ollut perheessä aina paljon eläimiä. Marsuja, kaneja ja hamstereita on tullut hoidettua jo pienestä pitäen. Vanhemmillani on lisäksi kaksi welsh corgia (10v. ja 12v.), joita olen hoitanut kumpaakin jo syntymästä lähtien. Olen myös tottunut lapsesta saakka hoitamaan 12-vuotiasta diabeetikko kissaani Ninjaa, joka viime vuonna muutti luokseni asumaan. Käyn myös silloin tällöin hoitamassa tuttavani kaloja, kaneja ja kissoja.

Minulla on kokemusta myös hieman vaativammista ja isokokoisemmista koiraroduista/koirista. Pärjään hyvin siis myös haastavempien tapausten kanssa, kunhan tarkemmista toimintaohjeista ensin keskustellaan.

Eläinten kanssa toimiessani pyrin ottamaan huomioon eläimen yksilölliset tarpeet. Uusiin eläimiin tutustuminen on minulle mieleistä, sillä jokaisella on niin erilainen ja valloittava persoonallisuus.

2018 joulukuussa luokseni muutti lapinporokoira Jedi, joka on nyt 2-vuotias. Jedi on iloinen ja seurallinen koiruus, ja tulee loistavasti toimeen toisten koirien (ja kissojen) kanssa. Jedin kanssa on mukava retkeillä, ja vietämmekin Jedin kanssa reippaasti aikaa ulkoillen tutustuen uusiin ympäristöihin ja ihmisiin/eläimiin.

Ninja-kissa on pennusta lähtien tottunut olemaan koirien kanssa. Ninja tuleekin toimeen ihan kaikkien kanssa, ja on luonteeltaan ystävällinen ja seurallinen. Ninja on myös erittäin kärsivällinen ja jaksaa hyvin nuorempiakin eläinkavereita.

Palveluihini sisältyy eläinten ruokintaa, ulkoiluttamista ja seuran pitoa. Kissoille myös hiekkalaatikon vaihtaminen onnistuu. Voin käydä kertakäynneillä tai sovitusti myös hoitaa lemmikkiä koko päivän tai jopa yön yli.

Koiran ulkoilutuksia pystyn tarjoamaan 2x/pvä, ja lenkkien pituus sovitaan asiakkaan kanssa yhdessä, minimi kuitenkin 30min. Mikäli koiria on useampi, voin käyttää max 2 koiraa yhtä aikaa ulkona. Jos koirat on mahdollista käyttää ulkona eri aikaan, voin hoitaa useampaakin koiraa.

Olen pääsääntöisesti aina käytettävissä, sillä en tällä hetkellä käy töissä. Hyväksyn varauksia kuitenkin omien menojeni mukaan, mutta niissäkin on joustavuutta.

Koiran päivähoidossa pyrin olemaan koiran kanssa koko ajan, annan tarvittaessa ruuat ja käyn 1-3 lenkillä riippuen koiran tarpeista ja siitä ajasta, jonka koiran kanssa vietän. Koirat saavat nukkua ja oleskella luonani sängyssä ja sohvilla ellei asiakkaan kanssa ole muuta sovittu. Voin hoitaa koiraa asiakkaan luona tai omassa kodissani. Taloudessani asuu itseni lisäksi myös poikaystäväni.

Koiran ympärivuorokautisessa hoidossa lenkit ja niiden pituudet sovitaan tapauskohtaisesti koiran tarpeiden mukaan. Pyrin viettämään eläimen kanssa lähes kaiken ajan, poislukien kaupassa käynnin ja muut vastaavat pakolliset menot. Niistäkin sovitaan kuitenkin asiakkaan kanssa yhdessä.

Kotikäynneillä vietän mielelläni aikaa eläinten kanssa. Hoidan sovitut asiat (ruokinta, hiekkalaatikon vaihto jne), mutta pidän myös eläimelle seuraa minimissään 30min. Ajasta sovitaan aina asiakkaan kanssa eläimen tarpeet huomioonottaen.

Hoidan eläimiä mieluiten Tikkurilan alueella, mutta mahdollisuuksien mukaan myös koko Vantaalla.

Hoitajan Tiia palvelut

Hoitajan kotona

Koiran kotihoitoa
Kotihoito tapahtuu lemmikinhoitajan luona ja kestää n. 24 tuntia.
8 EUR jokaisesta lisälemmikistä
40 EUR
/
Koiran päivähoito
Luotettavaa koiran päivähoitoa
5 EUR jokaisesta lisälemmikistä
20 EUR
/päivä

Kotonasi

Koiran ulkoilutus
Löydä luotettava koiran ulkoiluttaja
5 EUR jokaisesta lisälemmikistä
9 EUR
/kävely
Yksi kotikäynti päivässä
Varaa lemmikinhoitaja käymään kotonasi ruokkimassa lemmikkisi ja viettämässä niiden kanssa aikaa.
10 EUR
/päivä
Kaksi kotikäyntiä päivässä
Kaksi kotikäyntiä lemmikillesi
20 EUR
/päivä
Talovahti
Lemmikinhoitaja pitää huolen lemmikistäsi kotonasi yön yli
40 EUR
/

Peruutusehdot: Joustava

Täysi hyvitys, jos varaus peruutetaan viimeistään 24h ennen varauksen alkua. 50% hyvitys, mikäli peruutus tapahtuu tämän jälkeen.

Arviot

starstarstarstarstar
Kommunikaatio
starstarstarstarstar
Tunnollisuus
starstarstarstarstar
Profiilin paikkansapitävyys
starstarstarstarstar
Eläinten kohtelu
starstarstarstarstar
Arvo
starstarstarstarstar
Kotikäynnit
Milla, 2021-07-23

Tiia hoiti kissat tunnollisesti ja noudatti ohjeita pilkuntarkasti, sekä viestitteli usein varauksen aikana. Aion pyytää Tiiaa uudestaankin.

starstarstarstarstar
Koiran kotihoitoa
Sari, 2021-06-21

Hyvä ja luotettava lemmikinhoitaja!

1
2
3
4
5
next page

Kalenteri

Hoitajan Tiia lemmikit

Ninja
Kissa
Jedi
Lapinporokoira

Tietoa hoitajan Tiia kodista

Hyväksytyt lemmikit

Koirien koot
0-40 kg
Koiran sukupuoli
Naaras & Uros
Kissat
kaikenlaiset
Pieneläimet
jyrsijät, kanit, ...

Hoitajan Tiia koti

Asunto
Keskikokoinen ulkoilualue
Ei lapsia

Ulkoilutusalueet

Lähellä sijaitsee koirapuisto
Kaupunki & Metsä

Taidot

Erityistaidot

Puhun englanti & ruotsi & suomi
+10 vuotta kokemusta

Kissoille insuliinin antaminen onnistuu, sillä oma kissani on diabeetikko.

Voi antaa

Suun kautta annettavia lääkkeitä
lääkepistoksia

Kokemusta

Rescue-lemmikeistä
Käytösongelmat

Tilastot

SMS
Vahvistettu
Email
Vahvistettu
Tiia

Tiia

Eläinten Ystävä Valmiina Auttamaan

Vantaa
Koiran kotihoitoa
24h ajan hoitajan kotona
8 EUR jokaisesta lisälemmikistä
40 EUR
/
Muut palvelut ja hinnat
Ota yhteyttä Tiia

Peruutusehdot: Joustava

Täysi hyvitys, jos varaus peruutetaan viimeistään 24h ennen varauksen alkua. 50% hyvitys, mikäli peruutus tapahtuu tämän jälkeen.

Varaa Pawshaken kautta nauttiaksesi premium vakuutuksesta, 24/7 asiakaspalvelusta, varaustakuusta, turvallisista online-maksuista, kuvapäivityksistä ja muusta!

Ota yhteyttä Tiia