Pawshake logo
Nora

Lämmin Koti Lemmikillesi

Turku
21 kertaa suosikkihoitaja
14 toistuvaa asiakasta
Viimeksi varattu 14 päivää sitten
Otettu yhteyttä viimeksi 4 päivää sitten
Vastaa yleensä yksi tunti kuluessa
12 h sitten
Viimeksi nähty
<1h
Vastausaika
100%
Vastausprosentti
Koiran kotihoitoa
24h ajan hoitajan kotona
15 EUR jokaisesta lisälemmikistä
30 EUR
/
Muut palvelut ja hinnat

Tietoa - Nora

HUOM! Hoitajakalenterini on suljettuna toukokuusta elokuuhun enkä ota kesällä uusia hoidokkeja lomien ja jo tulleiden varausten vuoksi. Kiitos kaikille ihanille hoidokeille! Ollaan taas kuulolla syyskuun alussa! :-) (ps. mikäli tutuille hoidokeille tulee kesän aikana akuutti hoitotarve niin minuun voi olla yhteydessä)

Sijainti:

Port Arthur. Kotinani toimii ensimmäisen kerroksen (maantasalla) kompakti yksiö Portsassa. Läheltä löytyvät niin koirapuistot kuin rauhalliset lenkkimaastotkin syrjässä keskikaupungin vilinältä. Kesäsin vietän aikaa myös mökilläni Turun saaristossa, jonne hoitokoirat ovat myös tervetulleita.


Kokemukseni:

Edesmennyt espanjan rescue-koirani Torete (amstaffmix) jouduttiin aikanaan lopettamaan perinnöllisen neurologisen sairauden vuoksi. Nyt siis huolehtisin mielelläni teidän nelijalkaisista ystävistä (vähempijalkaisia syrjimättä), kunnes aika ja elämäntilanne on jälleen valmis uuden perheenjäsenen vastaanottamiseen. Kokemusta minulta löytyy niin kissoista, koirista kuin pienistä jyrsijöistäkin. Myös ”ongelma”- ja rescue-koirien parissa on töitä tehty menestyksekkäästi. Olen toiminut lemmikinhoitajana PawShaken kautta vuodesta 2017, joten kokemusta on ehtinyt kertyä monenlaisista perheenjäsenistä!

Arkeni:

Vaikka alakoulun ystäväkirjoihin kirjoitinkin aina tulevaisuuden ammatikseni koiranhoitaja ja tuota haavetta tällä hetkellä toteutan, suoritan kuitenkin myös kolmannen vuoden oikeustieteen opintoja Itä-Suomen yliopistossa etänä Turusta käsin. Opintojen ohessa työskentelen luotonhallinnan parissa (n. 40-60% työviikkoa). Opintojen omatoimisuuden sekä etätyön vuoksi, minulta löytyy rutkasti aikaa hoidokeille ja pystyn olemaan perheenjäsenesi seurana tarvittaessa 24/7. Mikäs sen parempaa kuin tuulettaa päätä lukemisen lomassa metsälenkeillä tai rapsuttaa lemmikkiä sohvalla tenttiin kerratessa. 

Vapaa-ajallani tykkään liikkua luonnossa ja tehdä pitkiä kävelylenkkejä. Olemukseltani olen kovin rauhallinen, minkä vuoksi aremmatkin hoidokit saavat uskallusta ja osaavat rentoutua seurassani. Osaan kuitenkin tarvittaessa olla myös johdonmukainen ja jämäkkä. Huomautan kuitenkin, etten ole koirien kouluttaja, vaan noudatan omistajien ohjeistusta koulutus / ohjaustavasta tuoden kuitenkin omaa kokemukseni myötä kertynyttä osaamista peliin. Voimaa minulta löytyy myös, joten suuremman ja riehakkaammankin lenkkeilijän remmi pysyy varmasti kädessä.


Menoeräsi & Palvelut:

Hinnasto löytyy hoitajaprofiilistani. Korvaus on kuitenkin neuvoteltavissa ottaen huomioon mm. hoitojakson pituus (mahdollisuus paljousalennukseen), lemmikkien määrä sekä hoidon laatu ja ajankohta. 

Hoidan samanaikaisesti vain saman talouden lemmikkejä, jotka ovat ennestään tuttuja ja tulevat toimeen keskenään. Lemmikkien määrää en ole muutoin rajannut.

Palveluista sovitaan aina omistajan kanssa tapauskohtaisesti ja lemmikkien tarpeen mukaisesti. Hoitojakso voi koostua niin pikaisesta kotikäynnistä kuin useamman viikonkin hoitojaksosta. Lemmikkisi on tervetullut kotiini tai vaihtoehtoisesti voin tulla luoksenne talovahdiksi. Lenkkien pituus ja kesto sovitaan toivomustenne mukaisesti. Toivomuksenani on, että kerrot yhteydenotossasi hieman lemmikistäsi sekä hoidon tarpeesta.

Olethan yhteydessä niin katsotaan osuvatko aikataulumme yhteen! :-)

Hoitajan Nora palvelut

Hoitajan kotona

Koiran kotihoitoa
Kotihoito tapahtuu lemmikinhoitajan luona ja kestää n. 24 tuntia.
15 EUR jokaisesta lisälemmikistä
30 EUR
/
Koiran päivähoito
Luotettavaa koiran päivähoitoa
15 EUR jokaisesta lisälemmikistä
30 EUR
/päivä

Kotonasi

Koiran ulkoilutus
Löydä luotettava koiran ulkoiluttaja
10 EUR jokaisesta lisälemmikistä
10 EUR
/kävely
Yksi kotikäynti päivässä
Varaa lemmikinhoitaja käymään kotonasi ruokkimassa lemmikkisi ja viettämässä niiden kanssa aikaa.
10 EUR
/päivä
Kaksi kotikäyntiä päivässä
Kaksi kotikäyntiä lemmikillesi
20 EUR
/päivä
Talovahti
Lemmikinhoitaja pitää huolen lemmikistäsi kotonasi yön yli
30 EUR
/

Nora tarjoaa myös

Lemmikkien noutaminen / tuominen

Peruutusehdot: Joustava

Täysi hyvitys, jos varaus peruutetaan viimeistään 24h ennen varauksen alkua. 50% hyvitys, mikäli peruutus tapahtuu tämän jälkeen.

Arviot

starstarstarstarstar
Kommunikaatio
starstarstarstarstar
Tunnollisuus
starstarstarstarstar
Profiilin paikkansapitävyys
starstarstarstarstar
Eläinten kohtelu
starstarstarstarstar
Arvo
starstarstarstarstar
Koiran kotihoitoa
Elina, 2022-04-01

Koiramme oli toista kertaa Noran hoidossa. Kaikki sujui jälleen erinomaisesti ensiviestistä lähtien. Saimme kuvia hyvin tyytyväisestä koirasta! :) Lämmin suositus!

starstarstarstarstar
Talovahti
Riitta, 2022-03-25

Nora oli jälleen todella hyvä hoitaja! Kissat myös pitävät hänestä 😊

1
2
3
4
5
...
16
next page

Kalenteri

Tietoa hoitajan Nora kodista

Hyväksytyt lemmikit

Pennut
< 1 vuotta
Koirien koot
0-80 kg
Koiran iät
0-20 vuotta
Koiran sukupuoli
Naaras & Uros
Kissat
kaikenlaiset
Pieneläimet
jyrsijät, kanit, ...

Hoitajan Nora koti

Asunto
Ei lapsia
24 / 7 valvonta
Hätäkuljetus

Ulkoilutusalueet

Lähellä sijaitsee koirapuisto
Kaupunki & Kaupungin puisto

Taidot

Erityistaidot

Puhun englanti & suomi
+5 vuotta kokemusta

Voi antaa

Suun kautta annettavia lääkkeitä

Tilastot

SMS
Vahvistettu
Email
Vahvistettu
Nora

Nora

Lämmin Koti Lemmikillesi

Turku
Koiran kotihoitoa
24h ajan hoitajan kotona
15 EUR jokaisesta lisälemmikistä
30 EUR
/
Muut palvelut ja hinnat
Ota yhteyttä Nora

Peruutusehdot: Joustava

Täysi hyvitys, jos varaus peruutetaan viimeistään 24h ennen varauksen alkua. 50% hyvitys, mikäli peruutus tapahtuu tämän jälkeen.

Varaa Pawshaken kautta nauttiaksesi premium vakuutuksesta, 24/7 asiakaspalvelusta, varaustakuusta, turvallisista online-maksuista, kuvapäivityksistä ja muusta!

Ota yhteyttä Nora